geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
170 xρεωνει φιλε και ειναι παρα πολλα τα λεφτα!
Γραφειο και επωνυμη τυπε
170 xρεωνει φιλε και ειναι παρα πολλα τα λεφτα!
χρέωνε 140 πιο παλιά και το είχα δει σε αγγελία !!! Δεν αξιζη όμως μειλαει πολύ άσχημα το παίζει μαγκιά τώρα θα σκευτεσαι πως το λέω αυτό ; Έχω μειλιση μαζί της στο ινστα... και μου μειλησε πολύ αρχήμα ... Όσο αναφορά εμφάνιση και στυλ θυμίζει 10ετια 90 τις Ελληνίδες με τις σιλικόνες τις σκύλου δες που όταν άνοιγαν το στόμα τους να μειλισουν ήταν βόθρος σκέτος !!!170 xρεωνει φιλε και ειναι παρα πολλα τα λεφτα!
Mήπως δεν σε καταλάβαινε καλά στο γραπτό τύπε;χρέωνε 140 πιο παλιά και το είχα δει σε αγγελία !!! Δεν αξιζη όμως μειλαει πολύ άσχημα το παίζει μαγκιά τώρα θα σκευτεσαι πως το λέω αυτό ; Έχω μειλιση μαζί της στο ινστα... και μου μειλησε πολύ αρχήμα ... Όσο αναφορά εμφάνιση και στυλ θυμίζει 10ετια 90 τις Ελληνίδες με τις σιλικόνες τις σκύλου δες που όταν άνοιγαν το στόμα τους να μειλισουν ήταν βόθρος σκέτος !!!
ε το ινστα ειναι τσαμπα ρε τυπε,ας εσκαγες τα 170 να δεις τι μελι θα σταζε το στομα τηςχρέωνε 140 πιο παλιά και το είχα δει σε αγγελία !!! Δεν αξιζη όμως μειλαει πολύ άσχημα το παίζει μαγκιά τώρα θα σκευτεσαι πως το λέω αυτό ; Έχω μειλιση μαζί της στο ινστα... και μου μειλησε πολύ αρχήμα ... Όσο αναφορά εμφάνιση και στυλ θυμίζει 10ετια 90 τις Ελληνίδες με τις σιλικόνες τις σκύλου δες που όταν άνοιγαν το στόμα τους να μειλισουν ήταν βόθρος σκέτος !!!
Ακόμα τα κλαίω τα λεφτά...Εχει δοκιμασει κανεις ? Καμια κριτικη ?
σταζουν τα δακρυα του απο πανω σου που κλαιει τα λεφτα τουΠου τι βρίσκουμε αυτή;
Νομίζω αξίζει τι δοκιμη
Φίλε και κουλός να είσαι καλύτερα να βαρέσεις μαλακία με τις πατούσες παρά να πας με αυτήν!!Που τι βρίσκουμε αυτή;
Νομίζω αξίζει τι δοκιμη
ΦΥΤΟ και με αποτυχημενα χειλη-προβοσκιδα ασε που την ωρα που τον χωνεις αυτη να κοιταει το κινητο τηςΠολύ ωραίο παιδί και αυτή.
να ορίστεΠου τι βρίσκουμε αυτή;
Νομίζω αξίζει τι δοκιμη
Σε μερικους αρεσουν οι ασχημες σε πολλους αρεσαν οι μετριες , αλλα σε κανεναν δε αρεσουν οι φολες και ειδικα οι ψοφιες κανονας νο2Σε πολλούς αρέσουν οι άσχημες