Καλά εσύ παραμυθά.. Καλή είναιΕιναι μουναρα τι να λεμε τωρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρύσα Ζήρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 970K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
αυτά Π ζητάει είναι πολλά θα συμφωνήσω φίλοςΟυτε για 100 το ειχα 3 χρονια για πηδημα αλλα απλα δεν τοχει
γουσταρεις μονο βυζομπαλα και κωλοδαχτυλιασμα μοστρα αλλα μεχρι εκει
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.320
- Πόντοι
- 41.129
100 +20 το κωλαρακι θα ηταν αρκετα καλα
τετοιο μουνι ?
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΖΟΜΠΙ ΜΙΛΑΜΕτετοιο μουνι ?
μην εισαι τοσο αβανταδορος ουτε ξερει να γαμηθει ουτε να ειναι το λιγωτερο ΓΥΝΑΙΚΑ ενα ζομπι της πουτσας
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.320
- Πόντοι
- 41.129
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΖΟΜΠΙ ΜΙΛΑΜΕ
μην εισαι τοσο αβανταδορος ουτε ξερει να γαμηθει ουτε να ειναι το λιγωτερο ΓΥΝΑΙΚΑ ενα ζομπι της πουτσας
την εχεις παρει τυπε ?
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣτην εχεις παρει τυπε ?
πριν βαλει βιζομπαλα πριν φουσκωσει τα τσιμπουκοχειλα 4 χρονια το ειχα στο μαντρι
δε νομιζω οτι χρειαζεται αγαπητε.....και τα βιντεο που κυκλοφορησαν και τα ποσταρισματα στο ινσταγκραμ προσωπικα μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι το iq της ειναι λιγο πιο κατω απο της ψοφιας ρεγγας.αν την προμοταρουν καποιοι ειναι για να βγαλουν αυτοι κερδος και κανεις αλλος.θα σου πω μονο οτι η κοπελα στην ελλαδα ιουλιο μηνα εκανε σολαριουμ!!!!ισως επειδη δεν εβρισκε ηλιο......βεβαια μας ειπε και το θεικο οτι νοικιασε κοτερο για να κανει διακοπες!!!!!!!επειδη λοιπον σπανιζουν οι ελληνιδες που βγαινουν φορα παρτιδα να κανουν γυρισμα με τη γνωστη εταιρια αυτο δεν ειναι λογος για να εκτοξευθει η τιμη της πιο πανω κι απο τη μυτη της που δοξα το θεο δεν ειναι και μικρη.....
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
δε νομιζω οτι χρειαζεται αγαπητε.....και τα βιντεο που κυκλοφορησαν και τα ποσταρισματα στο ινσταγκραμ προσωπικα μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι το iq της ειναι λιγο πιο κατω απο της ψοφιας ρεγγας.αν την προμοταρουν καποιοι ειναι για να βγαλουν αυτοι κερδος και κανεις αλλος.θα σου πω μονο οτι η κοπελα στην ελλαδα ιουλιο μηνα εκανε σολαριουμ!!!!ισως επειδη δεν εβρισκε ηλιο......βεβαια μας ειπε και το θεικο οτι νοικιασε κοτερο για να κανει διακοπες!!!!!!!επειδη λοιπον σπανιζουν οι ελληνιδες που βγαινουν φορα παρτιδα να κανουν γυρισμα με τη γνωστη εταιρια αυτο δεν ειναι λογος για να εκτοξευθει η τιμη της πιο πανω κι απο τη μυτη της που δοξα το θεο δεν ειναι και μικρη.....
karxarias79
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Αρκετα μετρια και σε εμφανιση κ υπηρεσιες.Μερικοι μου φαινεται κανετε λες και δεν εχετε ξαναδει γυναικα!
Πανακριβη αδικαιολογητα...αλβανοφατσα με μυτογκα κ αρκετες πλαστικες
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.028
- Πόντοι
- 6.515
την εχεις παρει τυπε ?
Εσυ τυπε?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.320
- Πόντοι
- 41.129
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Στα 120 δεν την λες πανάκριβη .... Εγώ ξέρω ότι είναι από Κέρκυρα , όσο αναφορά υπηρεσίες έχω εντύπωση πως όντος ύστερη ....το μόνο που ξέρω καλά πως είναι αθηροστομη ... και το παίζει ντίβα δυστηχος !!Αρκετα μετρια και σε εμφανιση κ υπηρεσιες.Μερικοι μου φαινεται κανετε λες και δεν εχετε ξαναδει γυναικα!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.028
- Πόντοι
- 6.515
ναι βεβαια , δε θα ειχα παρει το χρυσακι ???
Πες της τα χειλια τα χαλασε ομως :S
karxarias79
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Στα 120 δεν την λες πανάκριβη .... Εγώ ξέρω ότι είναι από Κέρκυρα , όσο αναφορά υπηρεσίες έχω εντύπωση πως όντος ύστερη ....το μόνο που ξέρω καλά πως είναι αθηροστομη ... και το παίζει ντίβα δυστηχος !!
170 xρεωνει φιλε και ειναι παρα πολλα τα λεφτα!
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Απο την ωρα που μπηκαν προμοτορες και επεσαν μοιρασιες ανεβηκε το κασε170 xρεωνει φιλε και ειναι παρα πολλα τα λεφτα!
βλεπεις μαλλον κανα 60 περνει για παρτη της
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 431
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 18