curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Δεν την βλεπουμε σαν γυναικα. Εναν κωλο βλεπουμε βασικα.
Δεν την βλεπουμε σαν γυναικα. Εναν κωλο βλεπουμε βασικα.
Ωχου τωρα το εχουμε ζαλισει το θεμα. Νταξει ασχημη ειναι προς το γυφτε με εναν ωραιο για καποιους κωλο. Που παλι για καποιους τους εμπνεει για σκληρα γαμησια.Ποιο κωλο ρε παιδια με κοροιδευετε??? μισο μετρο απτη γη?????
Ποσο σοβαουρογαμια και αγαμια δηλαδις....
οχι, γαμιεται για λεφταΤελικά κάνει βίζιτες αυτή ;
οχι, γαμιεται για λεφτα
αααααα...λες αλήθεια εσύ... ;)λοιπον μια ωρα 200 ευρω μια φορα το κοριτσακι ειναι ακομα νεουδι οχι κωλο ουτε να την γλυψεις δεν σε αφηνει καλα καλα κονε και τα σχετικα μη ρωτατε γιατι οπως καταλαβενετε μπορουμε να εκτεθουμε η κοπελα εχει 5 προφιλ στο fb στα οποια και ενοιμερωνει που θα την βρειτε με λιγο καλο μπλαμπλα δεν νομιζω να μην σας δωσει το τηλεφωνο της το οποιο τελιωνει και σε διαβολικο νουμερο για οσους το εχουν
λοιπον μια ωρα 200 ευρω μια φορα το κοριτσακι ειναι ακομα νεουδι οχι κωλο ουτε να την γλυψεις δεν σε αφηνει καλα καλα κονε και τα σχετικα μη ρωτατε γιατι οπως καταλαβενετε μπορουμε να εκτεθουμε η κοπελα εχει 5 προφιλ στο fb στα οποια και ενοιμερωνει που θα την βρειτε με λιγο καλο μπλαμπλα δεν νομιζω να μην σας δωσει το τηλεφωνο της το οποιο τελιωνει και σε διαβολικο νουμερο για οσους το εχουν
Τουλάχιστον παίζει καλό τάβλι να περάσουμε ευχάριστα την ώρα;
Άσε μας ρε φίλε που θα δώσουμε στο παρτσακλό 200 ευρώ για να λέει "μή αυτό και μη εκείνο", επειδή την έχει δει σελέμπριτυ!
Και η ανοησία έχει τα όριά της...
Θυμάμαι, όταν ΄μουν 15-16 ετών...είχα σκάσει 20.000 δρχ...και μετά την πρώτη εκσπερμάτωση ζητούσε άλλα 5.000.τι μαλακιες ειναι αυτες? ποιος χυνει μονο μια φορα στη μια ωρα?δηλαδη αμα τελειωσεις στο τεταρτο την υπολοιπη ωρα κοιτατε το ταβανι? τουλαχιστον κωλο δινει?στη μαπα κ το στομα τα παιρνει?
εγώ που θέλω αυτό το φαγητό δεν με βοηθάς...+1...μα αυτό είπα κι εγώ εξαρχής ότι δεν αξίζει τον κόπο και ότι με τα ίδια ίσως και λιγότερα λεφτά περνεις καλύτερο φαγητό!!!