aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Βανδη το λέει?
δεν ξερω ρε συ...κατι τετοιο μου φερνει....τι την εχεις την προυπηρεσια στην παραλιακη;Βανδη το λέει?
παρε και live ....Βανδη το λέει?
δεν ξερω ρε συ...κατι τετοιο μου φερνει....τι την εχεις την προυπηρεσια στην παραλιακη;
υποκλινομαι!!
Αυτη Βουλγαρα δεν ειναι??
τα ξερεις πουλακι μου,,,,,, οχι σερβα, η γυναικα του αρκαν!! τρελλη φωνη και πανεμορφη γυναικα!!Αυτη Βουλγαρα δεν ειναι??
Για την Βανδη μιλας;τα ξερεις πουλακι μου,,,,,, οχι σερβα, η γυναικα του αρκαν!! τρελλη φωνη και πανεμορφη γυναικα!!
Σερβα Σερβα ναι η αγαπημενη του μπαμπα μουτα ξερεις πουλακι μου,,,,,, οχι σερβα, η γυναικα του αρκαν!! τρελλη φωνη και πανεμορφη γυναικα!!
ρε μαριε το κκε σε εχει τυφλωσει!!Για την Βανδη μιλας;
ο μπαμπας που την ξερει;;Σερβα Σερβα ναι η αγαπημενη του μπαμπα μου
Ο μπαμπας μου ειναι μια 15ετια με μια Βουλγαρα η οποια ειναι μες τα πραγματα και εχει δει πολλες απο αυτες λαιβ στη Βουλγαρια Αυτη η τσετσα ομως ειναι η αγαπημενη του και σαν φωνη και αυτο το λεω σοβαρα.ο μπαμπας που την ξερει;;
Ο κλέψας του κλέψαντος.
200 ευρώ είναι για μια ώρα και μια φορά αλλά όπως προείπα δεν αξίζει τον κόπο θα κλαίτε το 200ρι
τώρα βέβαια ο καθένας πλήρωνε της μαλακίες του όπως την πληρωσα κι εγώ
Δεν την βλεπουμε σαν γυναικα. Εναν κωλο βλεπουμε βασικα.Ρε παιδια τωρα ειδα το πραγμα για το οποιο ειναι αυτο το θρεντ. Τι ασκημια ειναι αυτη????
Περνιεται για γυναικα τουτο???
ρε μάστορα..πες μας συγκεκριμένα πράγματα...γιατί αυτά μας τα πε κι ένας άλλος και όταν τον ρωτήσαμε μας άρχισε τα μα μου σου ξου..!!!!!200 ευρώ είναι για μια ώρα και μια φορά αλλά όπως προείπα δεν αξίζει τον κόπο θα κλαίτε το 200ρι
τώρα βέβαια ο καθένας πλήρωνε της μαλακίες του όπως την πληρωσα κι εγώ
Ποιο κωλο ρε παιδια με κοροιδευετε??? μισο μετρο απτη γη?????Δεν την βλεπουμε σαν γυναικα. Εναν κωλο βλεπουμε βασικα.