Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε αγαπούλα είσαι σίγουρος πως δεν χάριζες το ένα σου νεφρό για να την δείξεις στο χωριό σου?  :think:
ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ  :sunglasses:

Ουτε σεντς που να ημουν πραγματικα σε απελπισια....

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Βρε σε απελπισία πρέπει να είσαι, απλά πας να την αφήσεις πίσω σου από τον λάθος δρόμο  
Ετσι αμασητο οπως το ξεφουρνιζεις δεν σε καταλαβαινω σε τιποτα εδω ......

Μου το μασας λιγουλακι να το καταλαβω καλυτερα ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν έχει παρουσιάσει ακόμα βέβαια συμπτώματα περί τούτου... μην το πάρουμε και στο λαιμό μας το κορίτσι...
Δεν μπορω να αποφανθω τοσο ευκολα περι τουτου....Ισωs να χρειαστουν μια η και περισσοτερεs κατ ιδιαν συνευρεσειs, παντα ψυχογραφικου προσανατολισμου επι του κανα-πεωs!!!!!!!!!   .......οσο για το λαιμο, εξαρταται αν ειναι ελαφρια και δεν σφιγγει , κατι μπορει να γινει

Επισκέπτης
Δεν μπορω να αποφανθω τοσο ευκολα περι τουτου....Ισωs να χρειαστουν μια η και περισσοτερεs κατ ιδιαν συνευρεσειs, παντα ψυχογραφικου προσανατολισμου επι του κανα-πεωs!!!!!!!!!  .......οσο για το λαιμο, εξαρταται αν ειναι ελαφρια και δεν σφιγγει , κατι μπορει να γινει
Να συμβουλευτείτε παρακαλώ, το ήδη υπάρχων www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120164.msg2714315#msg2714315]ψυχογράφημα[/url] και θα ήμουν πανευτυχής για τον οποιονδήποτε επιστημονικά τεκμηριωμένο εμπλουτισμό του...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοίτα να δεις. Η προστυχιά και η ομορφιά είναι δύο άσχετες μεταξύ τους ιδιότητες. Θα μπορούσε στη θέση της να είναι μια κουκλίτσα όπως ήταν η Μπο Ντέρεκ μικρή και να τραβούσανε μαλακία 30 αντί 15. Τώρα όμως, αυτό το λυκόσκυλο εδώ πέρα τράβηξε τα βλέμματα των απανταχού ζωόφιλων όπως εμένα που αν η γυναίκα δεν είναι προστυχόφατσα δεν σημαίνει τπτ και ας βγει Μις Υφήλιος...
Μην το υποτιμάς ενδεχομένως η προστυχιά να είναι δυσκολότερη και πιο σπάνια από την ομορφιά.
Ε οι ελλεηνίδες είναι συνομοταξία είδους ανθρώπου που σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα αγωνιά να εξηγήσει και να κατηγοριοποιήσει... δυστυχώς στο σύνολό τους υπόκεινται και αρκετά συμπαθή, όμορφα και ενίοτε πρόστυχα κομμάτια... :sunglasses:
Εννοείται ότι το σχόλιο αφορά το γενικότερο σύνολο και δεν στοχεύει σε προσωπική επίθεση :)

δε διαφωνω :grin: απλα τεινει να γινει μονιμο πλεον το φαινομενο αν με πιανεις :)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Ετσι αμασητο οπως το ξεφουρνιζεις δεν σε καταλαβαινω σε τιποτα εδω ......

Μου το μασας λιγουλακι να το καταλαβω καλυτερα ?
Καταρχήν και εσύ και οι υπόλοιποι γλύφτες των κοριτσιών του σάιτ σκεφτείτε, αυτήν σας καθόταν?
Μετά σκέψου υπάρχει έστω και μια ελπίδα να πάς με καμία από τα κορίτσια του σάιτ, ωστε να αξίζει τόσο γλυψιμο και τόσες ώρες στο πισι? Εντάξει αυτές γκόμενες είναι και λένε τα δικά τους, αλλά για αναρωτήσου εσύ και οι υπόλοιποι γλύφτες τους, αυτές θέλουν να συμφωνείτε πάντα ή μήπως κατι τέτοιο είναι ντεκαυλέ? Αιντε γιατί μας έχετε πρήξει βγάζοντας μπάζα κορίτσια που κάνουν καριέρα (ο θεος να την κάνει αλλα τεσπα ετσι λέγετε) σκαρφαλώνοντας σε πούτσες που δεν μου το βγάζεις από το μυαλό έχουν τρελή γκάμα στις επιλογές τους, τυχαίο και αυτό? Εκτός και αν οι ελληνίδες είναι βράχοι ηθικής και δεν το έχω καταλάβει  :think:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Καταρχήν και εσύ και οι υπόλοιποι γλύφτες των κοριτσιών του σάιτ σκεφτείτε, αυτήν σας καθόταν?
Μετά σκέψου υπάρχει έστω και μια ελπίδα να πάς με καμία από τα κορίτσια του σάιτ, ωστε να αξίζει τόσο γλυψιμο και τόσες ώρες στο πισι? Εντάξει αυτές γκόμενες είναι και λένε τα δικά τους, αλλά για αναρωτήσου εσύ και οι υπόλοιποι γλύφτες τους, αυτές θέλουν να συμφωνείτε πάντα ή μήπως κατι τέτοιο είναι ντεκαυλέ? Αιντε γιατί μας έχετε πρήξει βγάζοντας μπάζα κορίτσια που κάνουν καριέρα (ο θεος να την κάνει αλλα τεσπα ετσι λέγετε) σκαρφαλώνοντας σε πούτσες που δεν μου το βγάζεις από το μυαλό έχουν τρελή γκάμα στις επιλογές τους, τυχαίο και αυτό? Εκτός και αν οι ελληνίδες είναι βράχοι ηθικής και δεν το έχω καταλάβει  :think:

+1... Πρέπει να είσαι πολύ κατεστραμμένος εάν νομίζεις ότι μπορεί να σου κάτσει κάποια από εδώ μέσα και για αυτό να κάθεσαι με τις ώρες στο PC. Άσε δε που οι πιο πολλές εδώ μέσα είναι γάμησε τα. Προσπαθούν και καλά να μιμηθούν τους άντρες λέγοντας εκφράσεις του στύλ "στα @@ μου", "άντε ρε παπάρα" κλπ...Και που φυσικά δε τολμούν να πούν παραέξω. Μαγκιά κλανιά και εξάτμιση... :jerking: Όσον αφορά τη τύπισσα του νήματος ε αντικειμενικά είναι μπάζο πως να το κάνουμε αλλα μερικές φορές ακόμα και τα μπάζα έχουν δικαίωμα στο πούτσο... :dancing:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.199
Πόντοι
506
...ΡΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΙΣΣΕΣ...

jonnaras