life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Διχασμοs προσωπικοτηταs???????Μόλις επροστέθη και το αναποφάσιστη...
Διχασμοs προσωπικοτηταs???????Μόλις επροστέθη και το αναποφάσιστη...
προσετέθη πύρκαυλεΜόλις επροστέθη και το αναποφάσιστη...
ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩΡε αγαπούλα είσαι σίγουρος πως δεν χάριζες το ένα σου νεφρό για να την δείξεις στο χωριό σου?
Έχεις απόλυτο δίκιο, όμως νομίζω ότι στη δωρική διάλεκτο είναι επροστέθη καθώς έτσι το λένε στο χωριό μου που μιλούν όπως πριν 2000 χρόνιαπροσετέθη πύκαυλε
ΜΗΝ εισαι τοσο απολυτος φιλε μου....
και το πάγκρεας μην σου πω
Δεν έχει παρουσιάσει ακόμα βέβαια συμπτώματα περί τούτου... μην το πάρουμε και στο λαιμό μας το κορίτσι...Διχασμοs προσωπικοτηταs???????
ΟκΈχεις απόλυτο δίκιο, όμως νομίζω ότι στη δωρική διάλεκτο είναι επροστέθη καθώς έτσι το λένε στο χωριό μου που μιλούν όπως πριν 2000 χρόνια
Βρε σε απελπισία πρέπει να είσαι, απλά πας να την αφήσεις πίσω σου από τον λάθος δρόμοΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ
Ουτε σεντς που να ημουν πραγματικα σε απελπισια....
Ναι χρησιμοποιούν μέχρι και δοτική κλήση στο χωριό μου, καθώς και την κατάληξη <<σι>> απαραίτητα
Ετσι αμασητο οπως το ξεφουρνιζεις δεν σε καταλαβαινω σε τιποτα εδω ......Βρε σε απελπισία πρέπει να είσαι, απλά πας να την αφήσεις πίσω σου από τον λάθος δρόμο
Δεν μπορω να αποφανθω τοσο ευκολα περι τουτου....Ισωs να χρειαστουν μια η και περισσοτερεs κατ ιδιαν συνευρεσειs, παντα ψυχογραφικου προσανατολισμου επι του κανα-πεωs!!!!!!!!! .......οσο για το λαιμο, εξαρταται αν ειναι ελαφρια και δεν σφιγγει , κατι μπορει να γινειΔεν έχει παρουσιάσει ακόμα βέβαια συμπτώματα περί τούτου... μην το πάρουμε και στο λαιμό μας το κορίτσι...
Να συμβουλευτείτε παρακαλώ, το ήδη υπάρχων www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120164.msg2714315#msg2714315]ψυχογράφημα[/url] και θα ήμουν πανευτυχής για τον οποιονδήποτε επιστημονικά τεκμηριωμένο εμπλουτισμό του...Δεν μπορω να αποφανθω τοσο ευκολα περι τουτου....Ισωs να χρειαστουν μια η και περισσοτερεs κατ ιδιαν συνευρεσειs, παντα ψυχογραφικου προσανατολισμου επι του κανα-πεωs!!!!!!!!! .......οσο για το λαιμο, εξαρταται αν ειναι ελαφρια και δεν σφιγγει , κατι μπορει να γινει
Κοίτα να δεις. Η προστυχιά και η ομορφιά είναι δύο άσχετες μεταξύ τους ιδιότητες. Θα μπορούσε στη θέση της να είναι μια κουκλίτσα όπως ήταν η Μπο Ντέρεκ μικρή και να τραβούσανε μαλακία 30 αντί 15. Τώρα όμως, αυτό το λυκόσκυλο εδώ πέρα τράβηξε τα βλέμματα των απανταχού ζωόφιλων όπως εμένα που αν η γυναίκα δεν είναι προστυχόφατσα δεν σημαίνει τπτ και ας βγει Μις Υφήλιος...
Μην το υποτιμάς ενδεχομένως η προστυχιά να είναι δυσκολότερη και πιο σπάνια από την ομορφιά.
Ε οι ελλεηνίδες είναι συνομοταξία είδους ανθρώπου που σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα αγωνιά να εξηγήσει και να κατηγοριοποιήσει... δυστυχώς στο σύνολό τους υπόκεινται και αρκετά συμπαθή, όμορφα και ενίοτε πρόστυχα κομμάτια...
Εννοείται ότι το σχόλιο αφορά το γενικότερο σύνολο και δεν στοχεύει σε προσωπική επίθεση
Αλλάξτε τότε...δε διαφωνω απλα τεινει να γινει μονιμο πλεον το φαινομενο αν με πιανεις
Καταρχήν και εσύ και οι υπόλοιποι γλύφτες των κοριτσιών του σάιτ σκεφτείτε, αυτήν σας καθόταν?Ετσι αμασητο οπως το ξεφουρνιζεις δεν σε καταλαβαινω σε τιποτα εδω ......
Μου το μασας λιγουλακι να το καταλαβω καλυτερα ?
Καταρχήν και εσύ και οι υπόλοιποι γλύφτες των κοριτσιών του σάιτ σκεφτείτε, αυτήν σας καθόταν?
Μετά σκέψου υπάρχει έστω και μια ελπίδα να πάς με καμία από τα κορίτσια του σάιτ, ωστε να αξίζει τόσο γλυψιμο και τόσες ώρες στο πισι? Εντάξει αυτές γκόμενες είναι και λένε τα δικά τους, αλλά για αναρωτήσου εσύ και οι υπόλοιποι γλύφτες τους, αυτές θέλουν να συμφωνείτε πάντα ή μήπως κατι τέτοιο είναι ντεκαυλέ? Αιντε γιατί μας έχετε πρήξει βγάζοντας μπάζα κορίτσια που κάνουν καριέρα (ο θεος να την κάνει αλλα τεσπα ετσι λέγετε) σκαρφαλώνοντας σε πούτσες που δεν μου το βγάζεις από το μυαλό έχουν τρελή γκάμα στις επιλογές τους, τυχαίο και αυτό? Εκτός και αν οι ελληνίδες είναι βράχοι ηθικής και δεν το έχω καταλάβει
ξέρεις και αν.. ???αυτη αδερφε ειναι τρελος μουναρος γτ την ξερω και προσωπικα