Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμείς λέμε ότι καυλώνουμε με την πάρτη της κι εσείς αναρωτιέστε τι της βρίσκουμε και μας λέτε άρρωστους και τώρα ρωτάς προς τι ο αλληλοσπαραγμός; Α καλάάά! :jerking:
Δεν μας αρέσει. Μας φτιάχνει, μας τη δίνει, μας καυλώνει πως το λένε...
Τα όρια μπορεί να είναι δυσδιάκριτα αλλά έχει διαφορά.
Είναι σκύλαρος όμως δεν μπορείς να διαφωνήσεις... Και εγώ που είμαι ζωόφιλος οφείλω να της δείξω αγάπη!

προσωπικα δεν ειπα κατι τετοιο :think: καθεις οπως τη βρισκει...απλα την θεωρω μπαζο :grin: καβλωτικο μεν αλλα μπαζο :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Είναι μέλος στο γκρουπ "Gomenes Thees Mono Oi Ellhnides" και "Den xreiazete na kanw kati, prokalw, mono k pou yparxw!!!"  :idiot:

αχαχαχα
χαχαχαχαχαχα χαχα κοιτα γκρουπ ρε μαλακα χαχαχα :2funny: :2funny:

[size=2pt]καλα μιλαω κι εγω που ειχα κανει τζοιν στο 'Only the cool kids are vegetarians'[/size]  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
προσωπικα δεν ειπα κατι τετοιο :think: καθεις οπως τη βρισκει...απλα την θεωρω μπαζο :grin: καβλωτικο μεν αλλα μπαζο :grin:
Μα αν είναι καυλωτικό γιατί να έχει σημασία αν είναι μπάζο;  :think:
Ας μείνουμε λοιπόν, στο ότι η γκόμενα είναι καααααααααααααααααααααααααύλαααααααααααααααααα :fuck2:

Συμφωνω απολυτα.....
Το ολο υφος της βγαζει πολυ ''προστυχια''

Μονο ''ετσι'' μπορει να την δει κανεις....
Μα αυτό είναι το ζητούμενο, αλλιώς το site θα λεγόταν beauty.com αντί bourdela...  :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
glocke.gif
poso γαματο ιμοτικ!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αντε ρε....Το γατακι δεν ειναι...Αγκυραs!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτα περι"καυλωτικης γκομενας"κανω οτι δε τα βλεπω γιατι θα αρχισω ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα αν είναι καυλωτικό γιατί να έχει σημασία αν είναι μπάζο;  :think:
Ας μείνουμε λοιπόν, στο ότι η γκόμενα είναι καααααααααααααααααααααααααύλαααααααααααααααααα :fuck2:
Μα αυτό είναι το ζητούμενο, αλλιώς το site θα λεγόταν beauty.com αντί bourdela...  :sunglasses:

σημασια εχει το οτι βγαινει καθε μετρια ξεβρακωτη γκομενα και αμα τη εμφανισει 15 τυποι τον παιζουν (δε συνεχιζω να περιγραφω γιατι θα γινω κακια...)
παραλληλα τρεχει ενα θρεντ με την ονομασια "ελλεηνιδες" οπου δοξαζεται η απανταχου ασχημια και σνομπισμος των ελληνιδων και διαφορα αλλα θρεντ στα οποια εξυμνουνται αλλες γυναικες....
ολο αυτο απλα το βρισκω λιγο καμμενο....
δεν ειναι επι προσωπικου το σχολιο...απλα αφορμη πηρα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτα περι"καυλωτικης γκομενας"κανω οτι δε τα βλεπω γιατι θα αρχισω ....

ρε συ λουκ....στο χω ξαναπει αυτο το πραγμα...ως γκομενα (εκτος αν εχεις bi διαθεσεις) δε θα μπορεσεις ποτε σου να αντιληφθεις τι ειναι η "καβλωτικη" γκομενα...γιατι σου φαινεται παραλογο??

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε συ λουκ....στο χω ξαναπει αυτο το πραγμα...ως γκομενα (εκτος αν εχεις bi διαθεσεις) δε θα μπορεσεις ποτε σου να αντιληφθεις τι ειναι η "καβλωτικη" γκομενα...γιατι σου φαινεται παραλογο??
γτ θεωρω οτι μπορω.η ματσουκα ας πουμε δε μαρεσει...αλλα την βρισκω ακρως καυλωτικη!!!!!!
οχι μονο αυτη...κ αλλες.
αλλα με μερικες υπερβολλικα ασχημες και χωρις ωραιο σωμα δε το καταλαβαινω.
ειδικα απο την στιγμη που αν εγω φορουσα κοντο σορτσακι με αυτες τις μπουταρες και κυκλοφορουσα...αχλαδοκωλα ελλεεινιδα θα με ελεγαν.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η ''καυλωτικη γκομενα'' ειναι αυτη που σε φτιαχνει εντελως ξαφνικα και παντα με διαφορετικο τροπο.

Και φυσικα αυτο διαφερει απο ατομο σε ατομο καθως ειναι εντελλως διαφορετικο το σκεπτικο στον καθεναν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γτ θεωρω οτι μπορω.η ματσουκα ας πουμε δε μαρεσει...αλλα την βρισκω ακρως καυλωτικη!!!!!!
οχι μονο αυτη...κ αλλες.
ειδικα απο την στιγμη που αν εγω φορουσα κοντο σορτσακι με αυτες τις μπουταρες και κυκλοφορουσα...αχλαδοκωλα ελλεεινιδα θα με ελεγαν.

εμενα μου αρεσουν τα μπουτια της...ημαρτον πια με τις υπερβολες σου :P το θεμα δεν ειναι πως θα αποκαλουσαν εσενα αλλα να υπαρχει αντικειμενικο κριτηριο...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εμενα μου αρεσουν τα μπουτια της...ημαρτον πια με τις υπερβολες σου :P το θεμα δεν ειναι πως θα αποκαλουσαν εσενα αλλα να υπαρχει αντικειμενικο κριτηριο...
εμενα...την καθε εμενα...καταλαβες.
εμενα δε μαρεσουν!!!!δεν εχει τπτ ωραιο το κοριτσακι.
νταξει...θα το συνεχιζα αλλα θα γινω κακια και δε με παιρνει γτ δεν ειμαι ακομα σε φαση μιουτ,... :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οχι μονο αυτη...κ αλλες.
Μηπως υποτιμας τον εαυτο σου ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν μπορουνε ολοι να εχουν την ιδια αποψη/καβλα για τιs γυναικεs που τα βγαζουν στη φορα, αρα ειναι ακυρο το να προσπαθουν καποιοι να προσαρμοσουν τα δικα τουs θελω με των αλλωνων.....Αυτεs οι συζητησειs ειναι αδιεξοδεs
Περι ορεξεωs........

Επισκέπτης
σημασια εχει το οτι βγαινει καθε μετρια ξεβρακωτη γκομενα και αμα τη εμφανισει 15 τυποι τον παιζουν (δε συνεχιζω να περιγραφω γιατι θα γινω κακια...)
Κοίτα να δεις. Η προστυχιά και η ομορφιά είναι δύο άσχετες μεταξύ τους ιδιότητες. Θα μπορούσε στη θέση της να είναι μια κουκλίτσα όπως ήταν η Μπο Ντέρεκ μικρή και να τραβούσανε μαλακία 30 αντί 15. Τώρα όμως, αυτό το λυκόσκυλο εδώ πέρα τράβηξε τα βλέμματα των απανταχού ζωόφιλων όπως εμένα που αν η γυναίκα δεν είναι προστυχόφατσα δεν σημαίνει τπτ και ας βγει Μις Υφήλιος...
Μην το υποτιμάς, ενδεχομένως η προστυχιά να είναι δυσκολότερη και πιο σπάνια από την ομορφιά.

παραλληλα τρεχει ενα θρεντ με την ονομασια "ελλεηνιδες" οπου δοξαζεται η απανταχου ασχημια και σνομπισμος των ελληνιδων και διαφορα αλλα θρεντ στα οποια εξυμνουνται αλλες γυναικες....
ολο αυτο απλα το βρισκω λιγο καμμενο....
δεν ειναι επι προσωπικου το σχολιο...απλα αφορμη πηρα :)
Ε οι ελλεηνίδες είναι συνομοταξία είδους ανθρώπου που σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα αγωνιά να εξηγήσει και να κατηγοριοποιήσει... δυστυχώς στο σύνολό τους υπόκεινται και αρκετά συμπαθή, όμορφα και ενίοτε πρόστυχα κομμάτια... :sunglasses:
Εννοείται ότι το σχόλιο αφορά το γενικότερο σύνολο και δεν στοχεύει σε προσωπική επίθεση :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom