pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σε αυτό συμφωνώ τύπε,ούτε ο Πάγκαλος μας αξίζει κ καλά κάνει κ αποσύρεται μετά από 32 χρόνια.....δεν σας αξιζει τυπε
Σε αυτό συμφωνώ τύπε,ούτε ο Πάγκαλος μας αξίζει κ καλά κάνει κ αποσύρεται μετά από 32 χρόνια.....δεν σας αξιζει τυπε
Πού πάμε ρε τύπε με τόσους δημοκράτες;;;
Πώς να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό...... :S
δεν σας αξιζει τυπε
Άστα,δύσκολοι καιροί για κομμουνιστές πρίγκιπες...τελευταία με βρήκανε να οπορτουνίζω....Τι έγινε κόκκινο αγόρι; Κανά παρτάκι θα κάνει η σχολή απόψε;
την επανάστση των βαρόνων στην Αγγλία δεν την γνωρίζεις; Ήταν επιτυχημένη κα εν τέλει έφεραν νέο βασιλιά αν και αρχικά δε το σκόπευαν, τις πολιτικές δολοφωνίες δεν τις γνωρίζεις; Άμα κάποιος βασλιάς κατέστρεφα τη χώρα του και τους ευγενείς αυτοί θα του το ξεπλήρωναν....
Άστα,δύσκολοι καιροί για κομμουνιστές πρίγκιπες...τελευταία με βρήκανε να οπορτουνίζω....
Φταιώ εγώ μετά αν γραφτώ στον ΣΥΡΙΖΑ;;;
Μεγάλος ανταγωνισμός τύπε...θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις...δύσκολα θα σταθεί μια καινουργία.Ή αν δεν σε καλύπτει κάτι από αυτά δημιούργησε κάτι δικό σου.
Μεγάλος ανταγωνισμός τύπε...θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις...δύσκολα θα σταθεί μια καινουργία.
Πρόσφερε τους ένα ταξιδάκι εκεί.
Μιλάμε για τρελλό πάρτυ (1.12-1.19), οι τύπου ξέρουν να διασκεδάζουν.
και ουσιαστικά να μείνει ατιμώρητος, αλλά συνήθως ο λαός ξεχνάει γρήγορα κα άμα δεν πληρώσουν την κααταστροφικότητά τους δεν θα έχουν τόσους λόγους να μας στείλουν στον καίαδα, οπότε:E δεν είναι πιο απλή διαδικασία να εκλέγουμε αυτούς που επιλέγουμε εμείς;
και ουσιαστικά να μείνει ατιμώρητος, αλλά συνήθως ο λαός ξεχνάει γρήγορα κα άμα δεν πληρώσουν την κααταστροφικότητά τους δεν θα έχουν τόσους λόγους να μας στείλουν στον καίαδα, οπότε:
ωραιος τυπος ο νικος
Καλά Νίκο έχεις ξεφύγει.
ωραιος τυπος ο νικος
καλα ξηγιεται δικε μου
καλλό
Και ήμουνα έτοιμος να γράψω ότι θα αρέσει στον απόλυτο.
Δεν την εχει. Δεν αποτελούν ενιαια πλειοψηφικη αποψη δύο ή περισσοτεροι διαφωνουντες.
τετοιοι τυποι μαρεσουν
Και ήμουνα έτοιμος να γράψω ότι θα αρέσει στον απόλυτο.
τυπε εχω διαβασει οτι ο δρακουλας ειχε πολυ μεγαλη γκαμα βασανιστηριωνκαλλό
ευχαριστώ για τα καλλά τα σχόλια.
έχει ανοίξει πάντως στη Μόσχα μουσείο βασανιστηρίων, από το Μεσσαίωνα εώς τη Σοβιετική ένωση και οι Ρώσσοι το μέσσαιωνα είχαν κάτι πολύ φίνες ιδέες: μία μάσκα που σου άνοιγε το στόμα για να σε γεμίσουν καυτό υγρό άσπρο μολύβι το έκαναν σε παδεραστές και ομοφυλόφιλους, γιατί όχι και σε ατζαμήδες πολτικούς
παλούκωμα κυρίως αλλά το μπουντρούμι του ήταν πάντα άδειο δεν προλάβενες να μείνει κανείς.τυπε εχω διαβασει οτι ο δρακουλας ειχε πολυ μεγαλη γκαμα βασανιστηριων