Νέα

Σε δίκη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Ζεις σε εικονική πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καν λόγος να επιχειρηματολογισω. Αν νομίζεις οτι έχουμε περισσότερα κοινά με ενα Δανό ή ενα Άγγλο απο ότι με ενα Σέρβο ή Αλβανό έχεις χάσει τη μπάλα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ζεις σε εικονική πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καν λόγος να επιχειρηματισω. Αν νομίζεις οτι έχουμε περισσότερα κοινά με ενα Δανό ή ενα Άγγλο απο ότι με ενα Σέρβο ή Αλβανό έχεις χάσει τη μπάλα.

Oι Σερβοι τι ειναι, ανατολιτες?
Για την εκκλησια περισσοτερα κοινα εχουμε με τους Αιγυπτιους κοπτες
παρά με τους Ιταλους καθολικούς.
Αυτο ειναι εναντια στην φύση.
Η γκομενα μου ειναι βορειοευρωπαια οπως και αρκετοι φίλοι μου.
Εσύ μπορεις να κανεις παρεα και να γκομενιζεις με κοσμο απο Αρμενια και Αιγυπτο αφου κατα την ορθοδοξη εκκλησια ειμαστε πιο κοντα

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Μολις άρχισες τις αρλουμπες. Ας ξεκινήσουμε με το οτι δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ με τους δυτικούς και μετα ξυπνα και δες τη πραγματικότητα

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Η γκομενα μου ειναι Ρουμάνα και έχουμε κοινούς πολιτισμικούς, κοινωνικούς, θρησκευτικούς δεσμους, ίδια πανω κατω έθιμα και συνήθειες, περίπου ιδιες προτιμήσεις σε κουζίνα και μουσική.

Εσύ μεγάλωσες με fish n chips μάλλον στο χωριό σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μολις άρχισες τις αρλουμπες. Ας ξεκινήσουμε με το οτι δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ με τους δυτικούς και μετα ξυπνα και δες τη πραγματικότητα

Εχεις βγει καθολου απο Ελλάδα? θα σε βοηθουσε να δεις την πραγματικοτητα

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Έχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη. Δεν έχεις ιδεα. Άστο.

Ζήσε το μυθο σου.

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Δεν είσαι Έλληνας το έχεις σκεφτεί ποτέ? Δε νιώθεις λίγο ξένος εδω?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Mix grill είμαστε λόγω γεωγραφικού κόμβου ποικιλόμορφης ιστορίας. Δυτικών αρχών νέου κράτους Βαλκάνιοι με Ανατολική Ορθόδοξη θρησκευτική παράδοση. Σαν την κόκα κόλα πάμε με όλα. Διαλέγεις και παίρνεις από τον μπουφέ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Τι να πω ρε παιδιά μου φαινόταν αυτονόητο οτι όλοι καταλαβαίνουμε τι είμαστε.

Εγω προτείνω στο φιλο να πάμε να γιορτάσουμε το Πάσχα στο σπίτι της κοπέλας μου στη Ρουμανία, και μετα στο σπίτι της κοπέλας του της βοριοευρωπαιας να δουμε κανα δυο πραγματακια...

Σσ. Αν δε γιορταζεις το Πάσχα ξαναδες το προηγούμενο μύνημα μου και αναρωτησου

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
δεν πασχιζω να είμαι στην μειοψηφια.
πασχιζω να ακούγεται η λογικη εναντι του δογματος μηπως και γινουμε όπως η βορεια ευρωπη που δηλανουν αθεοι 66% και δεν τους κοροϊδεύουν οι θρησκειες
Δεν δηλωνουν μονο,δεν εχουν ιδεα απο ολα αυτα.Ουτε προσευχη κανουν το πρωί στο σχολειο τα παιδακια,ουτε θρησκευτικη κατηχηση 3 ωρες την βδομαδα,η οποια μαλιστα εξεταζεται κ διαμορφωνει και το μεσο ορο του μαθητη.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν είσαι Έλληνας το έχεις σκεφτεί ποτέ? Δε νιώθεις λίγο ξένος εδω?
H αλήθεια ειναι πως συντονιζω καλύτερα με γερμανοειδεις
Καλά το εθεσε ο φιλος obiwan
Θεωρώ πως φυσικη συνεχεια των αρχαιων Ελληνων ειμαστε η δυτικοτροποι Ελληνες
Η Ελλάδα θα ηταν ενα καλύτερο μερος εαν επικρατούσαμε εμεις αλλά ειμαστε μαλλον μειοψηφια.
Ενας λογος που επικρατησατε οι Ελληναραδες σε αυτο τον τοπο ηταν και η ορθοδοξια

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δεν δηλωνουν μονο,δεν εχουν ιδεα απο ολα αυτα.Ουτε προσευχη κανουν το πρωί στο σχολειο τα παιδακια,ουτε θρησκευτικη κατηχηση 3 ωρες την βδομαδα,η οποια μαλιστα εξεταζεται κ διαμορφωνει και το μεσο ορο του μαθητη.

Τα θρησκευτικά είναι δωράκι στον μέσο όρο. Όποιος δεν θέλει να κάνει ας πάρει απαλλαγή.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δεν βλέπεις την σταση του Ιερώνυμου για τους λαθρο?
Αισθανονται οικεια με τους ανατολιτες και τους βλέπουν ως υποψήφιους πελατες
Αδιαφοροντας οπως παντα για τους Ελληνες
Για την ορθοδοξια υπαχει μονο η πιστη. Ας εισαι και μπαγκλαντες

Τύπε οι άθεοι αριστεροί δεν νοιάζονται ούτε για την πίστη. Ο Τσίπρας τους είπε να έρθουν.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
H αλήθεια ειναι πως συντονιζω καλύτερα με γερμανοειδεις
Καλά το εθεσε ο φιλος obiwan
Θεωρώ πως φυσικη συνεχεια των αρχαιων Ελληνων ειμαστε η δυτικοτροποι Ελληνες
Η Ελλάδα θα ηταν ενα καλύτερο μερος εαν επικρατούσαμε εμεις αλλά ειμαστε μαλλον μειοψηφια.
Ενας λογος που επικρατησατε οι Ελληναραδες σε αυτο τον τοπο ηταν και η ορθοδοξια
γενετικα τυπε ειχα διαβασει ένα αρθρο που ελεγε ότι οι καθευαυτου ελληνες στην ελλαδα σημερα είναι σχεδόν το 30% του συνολικου πληθυσμου και οι περισσοτεροι βρίσκονται σε πελλοποννησο και στερεα ελλαδα με τα πρωτια να εχει ο νομος αρκαδιας.επισης ένα σχεδόν 50% του πληθυσμου των ελληνων εχουν ριζες από τουρκια και το μεγαλυτερο ποσοστο τους βρισκεται στη θρακη επι του συνολου.στο υπολοιπο 20% μπλέκονται διαφορες φυλες όπως σλαυβοι ιταλοι αραβες κλπ.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ο κεντρικός σχεδιασμός είναι καταστροφικός για την οικονομία. Μπορεί να μην έχει κοινωνικά εμπόδια αλλά την στραγγαλίζει. Έτσι ναι μεν φτιάχνονται υποδομές αλλά είναι πολύ κακής ποιότητας.
δηλ πιστευεις οτι οι υποδομες του Ελλαδισταν με καπιταλισμό,ειναι ανωτερες απο οποιασδηποτε χωρας του Ανατολικου μπλοκ???Ρε ταγαρια το '70 εφτασε ο ηλεκτρισμος στα χωρια σας οταν οι ρουμανοι φτιαχνανε ολοκληρωμενα κυκλωματα για δορυφορους και πυραυλους της ΕΣΣΔ

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
δηλ πιστευεις οτι οι υποδομες του Ελλαδισταν με καπιταλισμό,ειναι ανωτερες απο οποιασδηποτε χωρας του Ανατολικου μπλοκ???Ρε ταγαρια το '70 εφτασε ο ηλεκτρισμος στα χωρια σας οταν οι ρουμανοι φτιαχνανε ολοκληρωμενα κυκλωματα για δορυφορους και πυραυλους της ΕΣΣΔ

Μαλακίες λες τύπε. Υπάρχουν χωριά στο ανατολικό μπλοκ που ηλεκτροδοτήθηκαν στον 21ο αιώνα. Και η Βόρεια Κορέα έχει πυρηνικούς πυραύλους. Τί σημαίνει αυτό; Παύει να είναι τριτοκοσμική χώρα; Βλάκα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γενετικα τυπε ειχα διαβασει ένα αρθρο που ελεγε ότι οι καθευαυτου ελληνες στην ελλαδα σημερα είναι σχεδόν το 30% του συνολικου πληθυσμου και οι περισσοτεροι βρίσκονται σε πελλοποννησο και στερεα ελλαδα με τα πρωτια να εχει ο νομος αρκαδιας.επισης ένα σχεδόν 50% του πληθυσμου των ελληνων εχουν ριζες από τουρκια και το μεγαλυτερο ποσοστο τους βρισκεται στη θρακη επι του συνολου.στο υπολοιπο 20% μπλέκονται διαφορες φυλες όπως σλαυβοι ιταλοι αραβες κλπ.

Δεν νομιζω καποιος μουσουλμανος (αραβας ή τουρκος) να έγινε Ελληνας, απλά γιατι δεν τον σενεφερε. Στην Οθωμανική αυτοκρατορια περνουσες πολύ καλύτερα αν ησουν μουσουλμανος για αυτο και πολλοι Ελληνες το γύρισαν, ηδη πριν απο την πτώση της Πόλης.
Ο ανατολιτικος τροπος σκέψης εχει τις ριζες του στην ορθοδοξια και οχι στην τουρκοκρατια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τύπε οι άθεοι αριστεροί δεν νοιάζονται ούτε για την πίστη. Ο Τσίπρας τους είπε να έρθουν.

Και ο Ιερώνυμος τους ταιζει ωστε να μας κατσικωθούν για ΠΑΝΤΑ
Οι αρχαιοι Ελληνες θα τους εσφαζαν απλά

Επισκέπτης
Με εκνευρίζουν όσοι κάθονται και ασχολούνται με : Αρχαία Ελλάδα, Μεγαλέξανδρο ,Βυζαντινή Αυτοκρατορία ,Μεγάλη Ελλάδα και λοιπές μαλακίες !

Τι δεν καταλαβαίνετε ; Ότι συμπορευόμαστε και συντονιζόμαστε με Δυτική Ευρώπη έχοντας θρήσκευμα που απαντάται στην Ανατολική ; Ότι η κεφαλή του Χριστιανορθόδοξου δόγματος βρίσκεται ακόμα υπό Τουρκοκρατία με όλες τις στρεβλώσεις που αυτό συνεπάγεται ;

Λέει κάποιος ότι η γκόμενά του είναι Ρουμάνα. Να σου πω εγώ , φίλε : Ούτε που ξέρω πώς ζούσαν οι Ρουμάνοι μέχρι το '90 , οπότε δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στα άτομα που μας μας κουβαληθήκαν για τον χ, ψ λόγο εδωπέρα.

Εγώ ξέρω ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ συμβατή με Αγγλίδες , Αμερικάνες , γιατί η χώρα μου με αυτούς συμπορευόταν μέχρι τώρα.

Όσοι έχετε πρόβλημα με τα Δυτικά μυαλά , κάντε μας τη χάρη να πάτε κάπου αλλού τα σαρκία σας !...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom