Νέα

Σε δίκη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν νομιζω καποιος μουσουλμανος (αραβας ή τουρκος) να έγινε Ελληνας, απλά γιατι δεν τον σενεφερε. Στην Οθωμανική αυτοκρατορια περνουσες πολύ καλύτερα αν ησουν μουσουλμανος για αυτο και πολλοι Ελληνες το γύρισαν, ηδη πριν απο την πτώση της Πόλης.
Ο ανατολιτικος τροπος σκέψης εχει τις ριζες του στην ορθοδοξια και οχι στην τουρκοκρατια

Ορθοδοξία και Ισλαμ μακράν οι πιο σκοταδιστικές θρησκείες και κουλτούρες. Σκέψου λοιπόν ότι οι νεοέλληνες είναι ορθόδοξοι και είχαν και 400 χρόνια τουρκοκρατία...ωραίος συνδυασμός ! Αν δεν είχαμε συμπορευθεί κυρίως με την Ευρώπη μετά την επανάσταση, θα ήμασταν ακόμα στις...σπηλιές !

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Και ο Ιερώνυμος τους ταιζει ωστε να μας κατσικωθούν για ΠΑΝΤΑ
Οι αρχαιοι Ελληνες θα τους εσφαζαν απλά

Τύπε το είπα αμέτρητες φορές. Στην φάση της παρακμής δεν θα τους σφάζανε. Ούτε οι Ρωμαίοι έσφαζαν τους ξένους που έμπαιναν στα εδάφη τους. Η αντικατάσταση του πληθυσμού είναι το τελικό στάδιο. Επειδή προφανώς τρολάρεις δεν σου ξανααπαντάω. Χέσε μας.

Επισκέπτης
Ορθοδοξία και Ισλαμ μακράν οι πιο σκοταδιστικές θρησκείες και κουλτούρες. Σκέψου λοιπόν ότι οι νεοέλληνες είναι ορθόδοξοι και είχαν και 400 χρόνια τουρκοκρατία...ωραίος συνδυασμός !

Πού τον βλέπεις το συνδυασμό Χριστιανισμού με Μωαμεθανισμό ;;;;;;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πού τον βλέπεις το συνδυασμό Χριστιανισμού με Μωαμεθανισμό ;;;;;;

Συνδυασμός ορθοδοξίας με την Οθωμανική κουλτούρα και νοοτροπία που είχαμε 400 χρόνια. Αυτό ήταν η Ελλάδα τότε. Ακόμα και σήμερα έχουμε Οθωμανικά έθιμα.

Επισκέπτης
Συνδυασμός ορθοδοξίας με την Οθωμανική κουλτούρα και νοοτροπία που είχαμε 400 χρόνια. Αυτό ήταν η Ελλάδα τότε. Ακόμα και σήμερα έχουμε Οθωμανικά έθιμα.

Γιατί λες "Οθωμανικά" και δε λες Τούρκικα ; Ποιά εννοείς ,συγκεκριμένα πες !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατί λες "Οθωμανικά" και δε λες Τούρκικα ; Ποιά εννοείς ,συγκεκριμένα πες !

Δεν έχει διαφορά...απλά τότε λεγόταν Οθωμανική αυτοκρατορία και όχι Τουρκία.

Τούρκικα ήθη και έθιμα πχ. τα μαύρα που πρέπει να φοράνε οι χήρες. Τα σαράντα των νεκρών που είναι κλεμμένο από το Ισλαμ ή και μια επιθετικότητα μερίδας Ελλήνων προς τις γυναίκες που υπάρχει ακόμα. Να μην πούμε για άλλα δευτερεύοντα όπως φαγητά,γλυκά, καφές, κομπολόγια κλπ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης

Τούρκικα ήθη και έθιμα πχ. τα μαύρα που πρέπει να φοράνε οι χήρες. Τα σαράντα των νεκρών που είναι κλεμμένο από το Ισλαμ ή και μια επιθετικότητα μερίδας Ελλήνων προς τις γυναίκες που υπάρχει ακόμα. Να μην πούμε για άλλα δευτερεύοντα όπως φαγητά,γλυκά, καφές, κομπολόγια κλπ...

Κατ' αρχήν , δε μ' ενδιαφέρει πώς λεγόταν στο παρελθόν, μ' ενδιαφέρει τι υπάρχει στο σήμερα ! Πρώτον αυτό !
Δεύτερον, ό,τι Τουρκομπαρόκ υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει βέβαια λόγω Τουρκοκρατίας , γιατί έχουν μεσολαβήσει πόσα χρόνια απ' το 1821 που έληξε η Τουρκοκρατίας. Υπάρχουν γιατί μας κουβαλιόνται άτομα Τουρκόφιλα ΣΥΝΕΧΩΣ από το εξωτερικό ! Οι Τουρκόφιλοι δεν είναι Χριστιανοί , προφανώς !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κατ' αρχήν , δε μ' ενδιαφέρει πώς λεγόταν στο παρελθόν, μ' ενδιαφέρει τι υπάρχει στο σήμερα ! Πρώτον αυτό !
Δεύτερον, ό,τι Τουρκομπαρόκ υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει βέβαια λόγω Τουρκοκρατίας , γιατί έχουν μεσολαβήσει πόσα χρόνια απ' το 1821 που έληξε η Τουρκοκρατίας. Υπάρχουν γιατί μας κουβαλιόνται άτομα Τουρκόφιλα ΣΥΝΕΧΩΣ από το εξωτερικό ! Οι Τουρκόφιλοι δεν είναι Χριστιανοί , προφανώς !
Mας κουβαλιόνται τουρκόφιλοι στην Ελλάδα ?? Ποιοι είναι αυτοί ? Και όσοι πρόσφυγες έχουν έρθει από Τουρκία, χριστιανοί ήταν και όχι μουσουλμάνοι. Αυτά τα έθιμα που ανέφερα εγώ κρατάνε επί αιώνες στην Ελλάδα και δεν είναι πρόσφατα...

Επισκέπτης
Mας κουβαλιόνται τουρκόφιλοι στην Ελλάδα ?? Ποιοι είναι αυτοί ? Και όσοι πρόσφυγες έχουν έρθει από Τουρκία, χριστιανοί ήταν και όχι μουσουλμάνοι. Αυτά τα έθιμα που ανέφερα εγώ κρατάνε επί αιώνες στην Ελλάδα και δεν είναι πρόσφατα...

Τι γινόταν στο παρελθόν εγώ ΔΕΝ το ξέρω και ΔΕ μ' ενδιαφέρει . Εγώ ξέρω ότι απ' το 1821 που έληξε η Τουρκοκρατία πότε ανοιγουνε τα σύνορα εξ' ανατολών , πότε ανοίγουν από Βορρά. Κι αυτοί που έρχονται ΔΕΝ είναι ¨Ελληνες -ΟΧΙ , ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ - γιατί οι Έλληνες είναι ΕΝΤΟΣ των συνόρων ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!! Αυτοί που έρχονται είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο εκτός από Χριστινοί Ορθόδοξοι Έλληνες .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι γινόταν στο παρελθόν εγώ ΔΕΝ το ξέρω και ΔΕ μ' ενδιαφέρει . Εγώ ξέρω ότι απ' το 1821 που έληξε η Τουρκοκρατία πότε ανοιγουνε τα σύνορα εξ' ανατολών , πότε ανοίγουν από Βορρά. Κι αυτοί που έρχονται ΔΕΝ είναι ¨Ελληνες -ΟΧΙ , ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ - γιατί οι Έλληνες είναι ΕΝΤΟΣ των συνόρων ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!! Αυτοί που έρχονται είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο εκτός από Χριστινοί Ορθόδοξοι Έλληνες .
Απο το 1821 και μετα να σε ενημερωσω οτι ηρθαν εξ ανατολών και μερικα εκατομμυρια ελληνες πρόσφυγες και πόντιοι. Αρα ΚΥΡΙΩΣ ελληνες ορθοδοξοι ηρθαν μετα το 1821 εξ ανατολων.

Επισκέπτης
Απο το 1821 και μετα να σε ενημερωσω οτι ηρθαν εξ ανατολών και μερικα εκατομμυρια ελληνες πρόσφυγες και πόντιοι. Αρα ΚΥΡΙΩΣ ελληνες ορθοδοξοι ηρθαν μετα το 1821 εξ ανατολων.

Αυτή είναι η δική σου άποψη με την οποία εγώ ΔΕ συνφωνώ . Η διαφθορά που κατέκλεισε την Ελλάδα μέχρι πρόσφατα οφείλεται σ' όσους ήρθαν απ' έξω με τη νοοτροπία του "μπαχτσίσι" . Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις πήγαμε να μπούμε σε μια τάξη ως προς τη διαφθορά με τους Ολυμπιακούς το 2004 , ξαναβουλιάξαμε  από "ΕΛΛΗΝΕΣ" (!) του εξωτερικού και φτού! κι απ' την αρχή !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτή είναι η δική σου άποψη με την οποία εγώ ΔΕ συνφωνώ . Η διαφθορά που κατέκλεισε την Ελλάδα μέχρι πρόσφατα οφείλεται σ' όσους ήρθαν απ' έξω με τη νοοτροπία του "μπαχτσίσι" . Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις πήγαμε να μπούμε σε μια τάξη ως προς τη διαφθορά με τους Ολυμπιακούς το 2004 , ξαναβουλιάξαμε  από "ΕΛΛΗΝΕΣ" (!) του εξωτερικού και φτού! κι απ' την αρχή !
"Ελληνες" εντος εισαγωγικων οι μικρασιατες και οι ποντιοι. Μαλιστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προφανως δεν γνωριζεις οτι οι προσφυγες μικρασιατες μπόλιασαν με ευρωπαικη νοοτροπια, επιχειρηματικοτητα και νεες ιδεες τους παλαιούς ελληνες και συνέβαλαν στην αναπτυξη της χωρας επι δεκαετιες.

Επισκέπτης
Προφανως δεν γνωριζεις οτι οι προσφυγες μικρασιατες μπόλιασαν με ευρωπαικη νοοτροπια, επιχειρηματικοτητα και νεες ιδεες τους παλαιούς ελληνες και συνέβαλαν στην αναπτυξη της χωρας επι δεκαετιες.

Συνέβαλαν στη στρέβλωση της Ελλάδας ως προς τη νοοτροπία και σε απίστευτη διαφθορά. Ήταν αδύνατο να αφομοιωθεί ο πληθυσμός που ήρθε μονομιάς το 1922 και είναι αδύνατο να αφομοιωθεί ο πληθυσμός που ήρθε μονομιάς μετά το '90.Ξαναέχουμε στρέβλωση σε κάθε επίπεδο .

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τύπε οι Έλληνες είναι ένας από τους πιο μουνόδουλους λαούς που υπάρχουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συνέβαλαν στη στρέβλωση της Ελλάδας ως προς τη νοοτροπία και σε απίστευτη διαφθορά. Ήταν αδύνατο να αφομοιωθεί ο πληθυσμός που ήρθε μονομιάς το 1922 και είναι αδύνατο να αφομοιωθεί ο πληθυσμός που ήρθε μονομιάς μετά το '90.Ξαναέχουμε στρέβλωση σε κάθε επίπεδο .
Τιποτα απο αυτα δεν ισχυει. Ακου λεει οι ελληνες που ηρθαν αποδιωγμενοι, συνεβαλαν στην διαφθορα επειδη ειχαν συνηθισει στον τουρκικο τροπο ζωης. Ό,τι να΄ναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν δεν ξέρεις μέχρι πού φτάνουν τα σύνορα της χώρας σου συμβουλέψου έναν χάρτη .

σκούπισε τα ψωλοχύματα από την μάπα σου και ξεστραβωσου

19s14paparsen-thumb-large.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom