tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Το πόσοι απαιτούν έχει σημασία ; ή το πόσοι έχουν ; Η απάντηση στο πόσοι έχουν είναι ξεκαθαρη . ΚΑΝΕΙΣ.Πόσοι άντρες χάλια και άφραγκοι απαιτούν μουνάρες ?
Το πόσοι απαιτούν έχει σημασία ; ή το πόσοι έχουν ; Η απάντηση στο πόσοι έχουν είναι ξεκαθαρη . ΚΑΝΕΙΣ.Πόσοι άντρες χάλια και άφραγκοι απαιτούν μουνάρες ?
Το ίδιο ισχύει και για τις γκόμενες.Το πόσοι απαιτούν έχει σημασία ; ή το πόσοι έχουν ; Η απάντηση στο πόσοι έχουν είναι ξεκαθαρη . ΚΑΝΕΙΣ.
το έχω διαβάσει πάνω από 5 φορές το έχω στείλει σε φίλους, είναι κειμενάρα. Αγαπημένη καινούργια λέξη το "πουτσομερακλού", άλλος φίλος λάτρεψε το "μουνακι το επιούσιο". Απο τα βάθη της καρδίας μου σε ευχαριστώ.Ρε μάγκες, διάβαζα το πρωϊ εκεί που παντοφλιασμένος τάιζα τα μωρά και αναρωτιόμουν πόσο πιο πολύ μου μέλλει να ξεφτιλιστώ στη ζωή, τη νηματάρα τη διασκεδαστική με τις Ελληνίδες 'influencers'.
Και μου έσκασε φλασιά ωραία -στα κάνει αυτά η αϋπνία και το να χαζεύεις τ'αρχίδια σου στο βάζο από το τουρσί κάθε μέρα- για το χρονικό της καταστροφής ημών, των καμακιών καριέρας που δράσαμε μεταξύ δεκαετιών '90-'10 χονδρικά.
Παλιά (προ μαζικής υιοθέτησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ας θέσουμε το 2008 ως Αρχή του Τέλους) ο μαμούχαλος και ο κακομοίρης, δεν γαμάγαν ποτέ και πουθενά. Μαζεύονταν σε μπακουροπαρέες και περιέφεραν τις θλιβερές τους υπάρξεις από 'στέκι' σε 'στέκι', περίγελος τόσο των σοβαρών γκομενών, όσο και ημών των μερακλήδων μουνάκηδων. Δεν είχαν επαφή με γυναίκες καμιά, ούτε επίφαση αυτής. Ήταν όρκς στις τρύπες τους. Στην καλύτερη παντρεύονταν τη μοναδική πατασαβούρα που τους καθόταν και διήγαν βίο στερημένο και διασκεδαστικό.
Οι γκόμενες αντίστοιχα, προκειμένου να επιβεβαιωθούν, έπρεπε να τον φάνε και να το πουν στις φίλες τους να τις ζηλέψουν. Έπρεπε να τις δουν να χαμουρεύονται στο δρόμο ή να καβαλάνε τη μηχανή του γκόμενου για να σηκωθούν τα κύματα φθόνου που έτρεφαν το ναρκισσισμό τους. Να τις δουν στις πίστες, να γαμηθούν βεβαιωμένα στις τουαλέτες, να τα σπάσουν στα μπουζούκια. Η δοκιμασία του άντρα ήταν να βγάζει γκόμενες και να 'ναι μόρτης στην πιάτσα και της γυναίκας να 'ναι θανατερή και πουτσομερακλού γκόμενα. Στον αληθινό κόσμο.
Όσοι τα καταφέρναμε, στεφανωνόμασταν υπέρλαμπρο μανδύα δόξης. Τα μπακούρια μας αναζητούσαν ως μυθολογικά πλάσματα 'για να τους βάλουμε στη φάση' και οι γυναίκες ζητάγαν την επιβεβαίωση, το παράσημο του καυλιού μας, προκειμένου ν'ανεβάσουν αξία απέναντι στις 'φίλες' τους. Κερδίζαμε σπαθάτα το μουνί το επιούσιο και μαζί την αντρική μας ταυτότητα.
Και εγένετο 2008. Γαμημένο iPhone και μπάσιμο κάθε θλιβερού πυρφόρου στα πράγματα. Ξαφνικά, το 'like' γίνεται σημαντικότερο από την πραγματικότητα. Τα ακοινώνητα όρκς συνδέονται με έναν δυνητικό ωκεανό από μουνιά που δεν είχαν φανταστεί στα πιο τρελά τους όνειρα. Τα ταϊζουν με τις γλυκερές τους καλημέρες/καλησπέρες/πώςνιώθειςσημεραλουλούδιμου και δίνουν και στην πιο τελευταία γκόμενα αξία υπερ-μοντέλας. Οι γκόμενες ανακαλύπτουν πως μπορούν να τις φθονούν και να νιώθουν σταρ δίχως να βγαίνουν από το σπίτι τους. Τα δυνατά τσακάλια εκμετράμε τα ελάχιστα εναπομείναντα χρόνια δράσης μας.
Στην ουσία οι πυρφόροι μαζευτήκανε και αποφασίσανε πως αφού δε γαμούσαν εκείνοι, δεν θα γαμούσαμε ούτε εμείς.
Η φάση μας μετά έγινε αντάρτικο. Καταδρομικές, πουτάνες, αποχή από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τέλος μιας πανέμορφης, καταχυμένης αυτοκρατορίας της ηδονής.
Κι εντάξει να πούμε, όλα τα ωραία τελειώνουν, αλλά μελαγχόλησα κομμάτι όταν το είδα μπροστά μου έτσι αποκρυσταλλωμένο.
Μετά μ'έβρισε η γυναίκα μου που είχα κλείσει το γιαούρτι λάθος και ήρθα στα ίσα μου.
Τώρα έχουν αντιστραφεί οι όροι.Στήριξη από στήριξη έχει διαφορά.
Είναι άλλο να πληρώνουν τα πάντα οι γονείς και άλλο να στέλνουν κάτι μια στο τόσο.
Παλιότερα υπήρχε η προίκα για τις γυναίκες...τώρα γίναμε "προοδευτική" ΚΕΝΩΝΙΑ και φτάσαμε στο σημείο η κάθε μία να το παίζει εφοριακός για να σου κάτσει για να δει αν την συμφέρει ή όχι....βρε ουστ κλωσσες.
Δεν ξέρω ρε συ που τους βλέπεις. Εγώ δεν έχω δει τέτοιους πάντως. Το πάνω χέρι το έχουν πάντα οι γκόμενες.Το ίδιο ισχύει και για τις γκόμενες.
Βλέπω κάτι τραγικούς που δεν βλέπονται και δουλεύουν για 400 ευρώ να το παίζουν άντρες και να απαιτούν η άλλη να έχει δουλειά καλή, να είναι και ωραία και να τους κάτσει υποχρεωτικά αλλά να την κερατώνουν κιόλας με άλλες 5...
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι...
Διαφωνώ. Το πάνω χέρι το έχει πάντα ο ισχυρός είτε είναι γυναίκα είτε άντρας.Δεν ξέρω ρε συ που τους βλέπεις. Εγώ δεν έχω δει τέτοιους πάντως. Το πάνω χέρι το έχουν πάντα οι γκόμενες.
Mεσα έπεσα....τέτοια ναυάγια υπάρχουν παντού.Δεν πάτησαν σε ιδρύματα για να ατσαλωθουν εκεί και παρέμειναν λαπαδες ,έρμαια της ροχαλας και της απαξίωσης κάθε ελλεηνιδας και φυσικά του κάθε υγιως σκεπτόμενου ανδρα.Συμμαθήτρια την είχε , και ήταν η πρώτη του , και η μοναδική γκόμενα , στην ζωή του .Μπάζο αυτή , και στο μυαλό και παντού μεν , αλλά βρέθηκε το κελεπούρι τελικά δε .
Αυτή είναι της γνωστής οικογένειας,δεν θα μείνει χωρίς φράγκα και χωρίς γκόμενο....Θεοδώρα Κακοσαίου: «Όχι, δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου. Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα. Ό,τι θέλει ας σκέφτεται ο καθένας»
Η 22χρονη TikToker, Θεοδώρα Κακοσαίου, περιγράφει πώς κατάφερε να αγκαλιάσει τα κιλά της και να απενοχοποιήσει το φαγητό. Από πάρα πολύ μικρή ηλικία ταviralgreece.eu
οριστε η αλλη χοντρελο βουβαλο και εχει αυτοπεποιθηση και δεν θελει να χασει κιλα, αραγε ποιος της εδωσε αυτον τον αερα, μα φυσικα οι λιγουριδες απο τα social που προκειμενου να βρουν γκομενα οποιαδηποτε παρακαλανε την καθεμια γκρεμλιν-ρινοκερο.
και εννοειται δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, ενας χοντρος με απαισιο σωμα να τον θελει η αλλη ετσι οπως ειναι, και θα πρεπει ο αλλος να ειναι φραγκατος και να της κανει ολα τα χατηρια της αλλης για να τον εχει γκομενο
Να ευχηθείς και περαστικά στον συναγωνιστή που μας προφυλάσσει από ένα μεγάλο κενό που μπορεί να είναι μπροστά μας....το έχω διαβάσει πάνω από 5 φορές το έχω στείλει σε φίλους, είναι κειμενάρα. Αγαπημένη καινούργια λέξη το "πουτσομερακλού", άλλος φίλος λάτρεψε το "μουνακι το επιούσιο". Απο τα βάθη της καρδίας μου σε ευχαριστώ.
εχει πεσει βεβαια και μια γερη δοση φιδιασματος στην ιστοριαΣτην γειτονιά υπάρχει ένα ζευγάρι .Αυτός 44 αυτή 42 και έχουν και μια κόρη στο λύκειο . Αυτός δουλεύει σε δυο δουλείες του ποδαριού , αυτή τα έχει όλα γραμμένα το μουνί της .
Αυτός νορμάλ εμφάνιση , αυτή κοντή χονδρή και πάει λέγοντας . Αυτός ήρεμος , αυτή όλο γλώσσα και ξερόλα -άσχετη επί παντός θέματος . Η τύπισσα δε , βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο κτλ . και γενικότερα έχει την εντύπωση ότι όλη η γειτονιά είναι υποχρεωμένη να ακούει τις χόνδρο μαλακίες της , και την έχει δει εκτός από φωστήρας ,και κριτής των πάντων .
Προχθές η κόρη της 16 ετών μαθήτρια κτλ της ζήτησε χρήματα , [ δέκα ευρώ ] και αυτή της είπε να πάει να δουλέψει [ Βασικά όλοι πρέπει να πάνε για δουλειά , και οποίος δεν έχει δουλειά είναι τεμπέλης ,εκτός από αυτήν ]
Ακολούθησε μετά από ώρες καυγάς με τον τύπο , που της είπε να πάει να δουλέψει εκείνη και όχι το παιδί , επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά κτλ .
Και η απάντηση της τύπισσας .
Ρε μαλάκα για να δουλεύω σε φορτώθηκα ? Και εάν δεν είχες διαμέρισμα από τους δικούς σου , και εάν δεν ήσουν διατεθειμένος να δουλεύεις μέρα νύχτα για να μου τα σκας σιγά μην γύριζα ποτέ να σε κοιτάξω .Να βρεις και άλλα λεφτά ρε λεχρίτη άχρηστε , και όσον αφορά το άλλο , να παίζεις μαλακία ρε , δεν γουστάρω κρεβάτι και μάλιστα μαζί σου , εδώ και τόσα χρόνια στο έχω ξεκαθαρίσει .
Και η απάντηση του τύπου , καλά Ελένη μου ότι θες εσύ εγώ σε αγαπάω για αυτό σε παντρεύτηκα
εχει πεσει βεβαια και μια γερη δοση φιδιασματος στην ιστορια
Θεοδώρα Κακοσαίου: «Όχι, δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου. Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα. Ό,τι θέλει ας σκέφτεται ο καθένας»
Η 22χρονη TikToker, Θεοδώρα Κακοσαίου, περιγράφει πώς κατάφερε να αγκαλιάσει τα κιλά της και να απενοχοποιήσει το φαγητό. Από πάρα πολύ μικρή ηλικία ταviralgreece.eu
οριστε η αλλη χοντρελο βουβαλο και εχει αυτοπεποιθηση και δεν θελει να χασει κιλα, αραγε ποιος της εδωσε αυτον τον αερα, μα φυσικα οι λιγουριδες απο τα social που προκειμενου να βρουν γκομενα οποιαδηποτε παρακαλανε την καθεμια γκρεμλιν-ρινοκερο.
και εννοειται δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, ενας χοντρος με απαισιο σωμα να τον θελει η αλλη ετσι οπως ειναι, και θα πρεπει ο αλλος να ειναι φραγκατος και να της κανει ολα τα χατηρια της αλλης για να τον εχει γκομενο
χαλαρωσε, σημερα ειναι κυριακη, ειναι η μερα σουΜπράβο κέρδισες .Την έχεις πιο μεγάλη από εμένα , και είσαι μεγάλο αλάνι . Είσαι ο νικητής του διαγωνισμού .
χαλαρωσε, σημερα ειναι κυριακη, ειναι η μερα σου
Ποιος φτασμένος άντρας θα κοιτάξει πχ να φορτωθεί μια γυναίκα που έχει κρεμάσει, ζει με 3 και 60 και είναι φορτωμένη ψυχολογικά; Ή καμια χωρισμένη με παιδιά;
Στην γειτονιά υπάρχει ένα ζευγάρι .Αυτός 44 αυτή 42 και έχουν και μια κόρη στο λύκειο . Αυτός δουλεύει σε δυο δουλείες του ποδαριού , αυτή τα έχει όλα γραμμένα το μουνί της .
Αυτός νορμάλ εμφάνιση , αυτή κοντή χονδρή και πάει λέγοντας . Αυτός ήρεμος , αυτή όλο γλώσσα και ξερόλα -άσχετη επί παντός θέματος . Η τύπισσα δε , βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο κτλ . και γενικότερα έχει την εντύπωση ότι όλη η γειτονιά είναι υποχρεωμένη να ακούει τις χόνδρο μαλακίες της , και την έχει δει εκτός από φωστήρας ,και κριτής των πάντων .
Προχθές η κόρη της 16 ετών μαθήτρια κτλ της ζήτησε χρήματα , [ δέκα ευρώ ] και αυτή της είπε να πάει να δουλέψει [ Βασικά όλοι πρέπει να πάνε για δουλειά , και οποίος δεν έχει δουλειά είναι τεμπέλης ,εκτός από αυτήν ]
Ακολούθησε μετά από ώρες καυγάς με τον τύπο , που της είπε να πάει να δουλέψει εκείνη και όχι το παιδί , επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά κτλ .
Και η απάντηση της τύπισσας .
Ρε μαλάκα για να δουλεύω σε φορτώθηκα ? Και εάν δεν είχες διαμέρισμα από τους δικούς σου , και εάν δεν ήσουν διατεθειμένος να δουλεύεις μέρα νύχτα για να μου τα σκας σιγά μην γύριζα ποτέ να σε κοιτάξω .Να βρεις και άλλα λεφτά ρε λεχρίτη άχρηστε , και όσον αφορά το άλλο , να παίζεις μαλακία ρε , δεν γουστάρω κρεβάτι και μάλιστα μαζί σου , εδώ και τόσα χρόνια στο έχω ξεκαθαρίσει .
Και η απάντηση του τύπου , καλά Ελένη μου ότι θες εσύ εγώ σε αγαπάω για αυτό σε παντρεύτηκα
Και τότε αδερφε είχαμε κάτι Κωστόπουλους που προσπαθούσαν να μας "ξεβλαχεψουν" χαχαχα κατά τ αλλά τα είπες πολύ ωραία!! Ο κόσμος μας άλλαξε και αλλάζει κάθε μέρα προς το χειρότερο.. έχουμε να δούμε και να παρατηρήσουμε εμείς οι παλαιοί πολλά πράγματα ακόμηΤότε δεν προβαλλόταν τόσο πολύ η χολέρα του 'lifestyle' όμως, δεν είχες 'influencers' να προσπαθούν να σε πείσουν ότι πίνεις Πέλφε στο παγκάκι και χτυπάς ένα χαβιαράκι στην καντίνα με το βρώμικο. Τις ωραιότερες φάσεις, μ' ένα πενηντάρι στο πορτοφόλι τις έχω κάνει. Παίζει ρόλο και το target group σου φυσικά και με τί κοπάδια δουλεύεις, αλλά ακριβώς επειδή παλιότερα δεν υπήρχε η μούφα και τα πάντα έπρεπε να γίνουν στον αληθινό, πανέμορφα βρώμικο κόσμο, όλα τα στάνταρ ήταν διαφορετικά.
Τώρα πια, όσα και να βγαίνουν, θα τα φάει η Κυρά στη μαλακία της εβδομάδας, δεν υπάρχει λυτρωμός : D