Νέα

Χρονικό καταστροφής της πιάτσας από τους Πυρφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Το πόσοι απαιτούν έχει σημασία ; ή το πόσοι έχουν ; Η απάντηση στο πόσοι έχουν είναι ξεκαθαρη . ΚΑΝΕΙΣ.
Το ίδιο ισχύει και για τις γκόμενες.

Βλέπω κάτι τραγικούς που δεν βλέπονται και δουλεύουν για 400 ευρώ να το παίζουν άντρες και να απαιτούν η άλλη να έχει δουλειά καλή, να είναι και ωραία και να τους κάτσει υποχρεωτικά αλλά να την κερατώνουν κιόλας με άλλες 5...
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι...

RedRadar

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
1
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, διάβαζα το πρωϊ εκεί που παντοφλιασμένος τάιζα τα μωρά και αναρωτιόμουν πόσο πιο πολύ μου μέλλει να ξεφτιλιστώ στη ζωή, τη νηματάρα τη διασκεδαστική με τις Ελληνίδες 'influencers'.

Και μου έσκασε φλασιά ωραία -στα κάνει αυτά η αϋπνία και το να χαζεύεις τ'αρχίδια σου στο βάζο από το τουρσί κάθε μέρα- για το χρονικό της καταστροφής ημών, των καμακιών καριέρας που δράσαμε μεταξύ δεκαετιών '90-'10 χονδρικά.

Παλιά (προ μαζικής υιοθέτησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ας θέσουμε το 2008 ως Αρχή του Τέλους) ο μαμούχαλος και ο κακομοίρης, δεν γαμάγαν ποτέ και πουθενά. Μαζεύονταν σε μπακουροπαρέες και περιέφεραν τις θλιβερές τους υπάρξεις από 'στέκι' σε 'στέκι', περίγελος τόσο των σοβαρών γκομενών, όσο και ημών των μερακλήδων μουνάκηδων. Δεν είχαν επαφή με γυναίκες καμιά, ούτε επίφαση αυτής. Ήταν όρκς στις τρύπες τους. Στην καλύτερη παντρεύονταν τη μοναδική πατασαβούρα που τους καθόταν και διήγαν βίο στερημένο και διασκεδαστικό.

Οι γκόμενες αντίστοιχα, προκειμένου να επιβεβαιωθούν, έπρεπε να τον φάνε και να το πουν στις φίλες τους να τις ζηλέψουν. Έπρεπε να τις δουν να χαμουρεύονται στο δρόμο ή να καβαλάνε τη μηχανή του γκόμενου για να σηκωθούν τα κύματα φθόνου που έτρεφαν το ναρκισσισμό τους. Να τις δουν στις πίστες, να γαμηθούν βεβαιωμένα στις τουαλέτες, να τα σπάσουν στα μπουζούκια. Η δοκιμασία του άντρα ήταν να βγάζει γκόμενες και να 'ναι μόρτης στην πιάτσα και της γυναίκας να 'ναι θανατερή και πουτσομερακλού γκόμενα. Στον αληθινό κόσμο.

Όσοι τα καταφέρναμε, στεφανωνόμασταν υπέρλαμπρο μανδύα δόξης. Τα μπακούρια μας αναζητούσαν ως μυθολογικά πλάσματα 'για να τους βάλουμε στη φάση' και οι γυναίκες ζητάγαν την επιβεβαίωση, το παράσημο του καυλιού μας, προκειμένου ν'ανεβάσουν αξία απέναντι στις 'φίλες' τους. Κερδίζαμε σπαθάτα το μουνί το επιούσιο και μαζί την αντρική μας ταυτότητα.

Και εγένετο 2008. Γαμημένο iPhone και μπάσιμο κάθε θλιβερού πυρφόρου στα πράγματα. Ξαφνικά, το 'like' γίνεται σημαντικότερο από την πραγματικότητα. Τα ακοινώνητα όρκς συνδέονται με έναν δυνητικό ωκεανό από μουνιά που δεν είχαν φανταστεί στα πιο τρελά τους όνειρα. Τα ταϊζουν με τις γλυκερές τους καλημέρες/καλησπέρες/πώςνιώθειςσημεραλουλούδιμου και δίνουν και στην πιο τελευταία γκόμενα αξία υπερ-μοντέλας. Οι γκόμενες ανακαλύπτουν πως μπορούν να τις φθονούν και να νιώθουν σταρ δίχως να βγαίνουν από το σπίτι τους. Τα δυνατά τσακάλια εκμετράμε τα ελάχιστα εναπομείναντα χρόνια δράσης μας.

Στην ουσία οι πυρφόροι μαζευτήκανε και αποφασίσανε πως αφού δε γαμούσαν εκείνοι, δεν θα γαμούσαμε ούτε εμείς.

Η φάση μας μετά έγινε αντάρτικο. Καταδρομικές, πουτάνες, αποχή από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τέλος μιας πανέμορφης, καταχυμένης αυτοκρατορίας της ηδονής.

Κι εντάξει να πούμε, όλα τα ωραία τελειώνουν, αλλά μελαγχόλησα κομμάτι όταν το είδα μπροστά μου έτσι αποκρυσταλλωμένο.

Μετά μ'έβρισε η γυναίκα μου που είχα κλείσει το γιαούρτι λάθος και ήρθα στα ίσα μου.
το έχω διαβάσει πάνω από 5 φορές το έχω στείλει σε φίλους, είναι κειμενάρα. Αγαπημένη καινούργια λέξη το "πουτσομερακλού", άλλος φίλος λάτρεψε το "μουνακι το επιούσιο". Απο τα βάθη της καρδίας μου σε ευχαριστώ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Στήριξη από στήριξη έχει διαφορά.
Είναι άλλο να πληρώνουν τα πάντα οι γονείς και άλλο να στέλνουν κάτι μια στο τόσο.
Παλιότερα υπήρχε η προίκα για τις γυναίκες...τώρα γίναμε "προοδευτική" ΚΕΝΩΝΙΑ και φτάσαμε στο σημείο η κάθε μία να το παίζει εφοριακός για να σου κάτσει για να δει αν την συμφέρει ή όχι....βρε ουστ κλωσσες.
Τώρα έχουν αντιστραφεί οι όροι.
Τους αντέστρεψαν οι πυρφόροι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Το ίδιο ισχύει και για τις γκόμενες.

Βλέπω κάτι τραγικούς που δεν βλέπονται και δουλεύουν για 400 ευρώ να το παίζουν άντρες και να απαιτούν η άλλη να έχει δουλειά καλή, να είναι και ωραία και να τους κάτσει υποχρεωτικά αλλά να την κερατώνουν κιόλας με άλλες 5...
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι...
Δεν ξέρω ρε συ που τους βλέπεις. Εγώ δεν έχω δει τέτοιους πάντως. Το πάνω χέρι το έχουν πάντα οι γκόμενες.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.023
Πόντοι
206

οριστε η αλλη χοντρελο βουβαλο και εχει αυτοπεποιθηση και δεν θελει να χασει κιλα, αραγε ποιος της εδωσε αυτον τον αερα, μα φυσικα οι λιγουριδες απο τα social που προκειμενου να βρουν γκομενα οποιαδηποτε παρακαλανε την καθεμια γκρεμλιν-ρινοκερο.
και εννοειται δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, ενας χοντρος με απαισιο σωμα να τον θελει η αλλη ετσι οπως ειναι, και θα πρεπει ο αλλος να ειναι φραγκατος και να της κανει ολα τα χατηρια της αλλης για να τον εχει γκομενο

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Δεν ξέρω ρε συ που τους βλέπεις. Εγώ δεν έχω δει τέτοιους πάντως. Το πάνω χέρι το έχουν πάντα οι γκόμενες.
Διαφωνώ. Το πάνω χέρι το έχει πάντα ο ισχυρός είτε είναι γυναίκα είτε άντρας.
Στις σχέσεις υπάρχει συνήθως κάποιος που υποχωρεί περισσότερο ή ανέχεται πολλά πράγματα γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ή να βρει κάτι καλύτερο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Συμμαθήτρια την είχε , και ήταν η πρώτη του , και η μοναδική γκόμενα , στην ζωή του .Μπάζο αυτή , και στο μυαλό και παντού μεν , αλλά βρέθηκε το κελεπούρι τελικά δε .
Mεσα έπεσα....τέτοια ναυάγια υπάρχουν παντού.Δεν πάτησαν σε ιδρύματα για να ατσαλωθουν εκεί και παρέμειναν λαπαδες ,έρμαια της ροχαλας και της απαξίωσης κάθε ελλεηνιδας και φυσικά του κάθε υγιως σκεπτόμενου ανδρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οριστε η αλλη χοντρελο βουβαλο και εχει αυτοπεποιθηση και δεν θελει να χασει κιλα, αραγε ποιος της εδωσε αυτον τον αερα, μα φυσικα οι λιγουριδες απο τα social που προκειμενου να βρουν γκομενα οποιαδηποτε παρακαλανε την καθεμια γκρεμλιν-ρινοκερο.
και εννοειται δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, ενας χοντρος με απαισιο σωμα να τον θελει η αλλη ετσι οπως ειναι, και θα πρεπει ο αλλος να ειναι φραγκατος και να της κανει ολα τα χατηρια της αλλης για να τον εχει γκομενο
Αυτή είναι της γνωστής οικογένειας,δεν θα μείνει χωρίς φράγκα και χωρίς γκόμενο....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
το έχω διαβάσει πάνω από 5 φορές το έχω στείλει σε φίλους, είναι κειμενάρα. Αγαπημένη καινούργια λέξη το "πουτσομερακλού", άλλος φίλος λάτρεψε το "μουνακι το επιούσιο". Απο τα βάθη της καρδίας μου σε ευχαριστώ.
Να ευχηθείς και περαστικά στον συναγωνιστή που μας προφυλάσσει από ένα μεγάλο κενό που μπορεί να είναι μπροστά μας....

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Στην γειτονιά υπάρχει ένα ζευγάρι .Αυτός 44 αυτή 42 και έχουν και μια κόρη στο λύκειο . Αυτός δουλεύει σε δυο δουλείες του ποδαριού , αυτή τα έχει όλα γραμμένα το μουνί της .

Αυτός νορμάλ εμφάνιση , αυτή κοντή χονδρή και πάει λέγοντας . Αυτός ήρεμος , αυτή όλο γλώσσα και ξερόλα -άσχετη επί παντός θέματος . Η τύπισσα δε , βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο κτλ . και γενικότερα έχει την εντύπωση ότι όλη η γειτονιά είναι υποχρεωμένη να ακούει τις χόνδρο μαλακίες της , και την έχει δει εκτός από φωστήρας ,και κριτής των πάντων .

Προχθές η κόρη της 16 ετών μαθήτρια κτλ της ζήτησε χρήματα , [ δέκα ευρώ ] και αυτή της είπε να πάει να δουλέψει [ Βασικά όλοι πρέπει να πάνε για δουλειά , και οποίος δεν έχει δουλειά είναι τεμπέλης ,εκτός από αυτήν ]

Ακολούθησε μετά από ώρες καυγάς με τον τύπο , που της είπε να πάει να δουλέψει εκείνη και όχι το παιδί , επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά κτλ .

Και η απάντηση της τύπισσας .

Ρε μαλάκα για να δουλεύω σε φορτώθηκα ? Και εάν δεν είχες διαμέρισμα από τους δικούς σου , και εάν δεν ήσουν διατεθειμένος να δουλεύεις μέρα νύχτα για να μου τα σκας σιγά μην γύριζα ποτέ να σε κοιτάξω .Να βρεις και άλλα λεφτά ρε λεχρίτη άχρηστε , και όσον αφορά το άλλο , να παίζεις μαλακία ρε , δεν γουστάρω κρεβάτι και μάλιστα μαζί σου , εδώ και τόσα χρόνια στο έχω ξεκαθαρίσει .

Και η απάντηση του τύπου , καλά Ελένη μου ότι θες εσύ εγώ σε αγαπάω για αυτό σε παντρεύτηκα
εχει πεσει βεβαια και μια γερη δοση φιδιασματος στην ιστορια

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
εχει πεσει βεβαια και μια γερη δοση φιδιασματος στην ιστορια

Μπράβο κέρδισες .Την έχεις πιο μεγάλη από εμένα , και είσαι μεγάλο αλάνι . Είσαι ο νικητής του διαγωνισμού .

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Τα πράγματα είναι απλά. Εδώ και αιώνες ισχύει πως η αξία της γυναίκας μειώνεται όσο γερνάει, ασχημαίνει και το βιολογικό της ρολόι για να κάνει παιδιά πάει να σταματήσει και του άντρα όσο το πορτοφόλι είναι άδειο και δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Θεωρητικά για κάθε άντρα υπάρχει και μια γυναίκα πρακτικά όμως όχι. Ο λόγος είναι απλός, όλοι πρώτα κοιτάνε τι υπάρχει στις γυναίκες στις ηλικίες 25 βαριά 35 και όσο δεν βρίσκουν ρίχνουν και τα στάνταρ τους και ανεβαίνουν ηλικιακά. Για τις γυναίκες σε αυτή την ηλικιακή ομάδα υπάρχει υπερπροσφορά ανδρών και καλομαθαίνουν, όχι άδικα.

Δυστηχώς μετά τα -αντα οι μόνες γυναίκες περιμένουν να έχουν την ίδια αντιμετώπιση που είχαν νεώτερες ενώ οι άντρες που έχουν στο μυαλό τους δεν έχουν όρεξη να γίνουν χαλί για μια γυναίκα που τη θεωρούν περίσευμα. Ποιος φτασμένος άντρας θα κοιτάξει πχ να φορτωθεί μια γυναίκα που έχει κρεμάσει, ζει με 3 και 60 και είναι φορτωμένη ψυχολογικά; Ή καμια χωρισμένη με παιδιά;

Για το λόγο αυτό έχει γεμίσει ο τόπος με τοξικά ζευγάρια πυρφόρων και γυναικών που τους εκμεταλεύονται. Όποιος ήταν παντρεμένος ξέρει πως μεταξύ των ζευγαριών υπάρχει σιωπηλός ανταγωνισμός. Η γυναίκα που έχει κατασταλάξει με έναν πυρφόρο ή κάποιον που τον είχε τριτοτέταρτη επιλογή θα συσσωρεύει ζήλια για τα άλλα νορμάλ ζευγάρια και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει ή θα τον παρατήσει αφού τον στραγγίξει ψυχικά και οικονομικά. Αν υπάρχουν και παιδιά στη μέση ο τύπος τον ήπιε.

Η διαφορά μας με τις γυναίκες είναι πως όλοι μας ξέρουμε που μας παίρνει και που όχι. Φαίνεται και από τα ποσταρίσματα εδώ μεσα. Αν κάποιος πάει και τη πέσει πχ στη Μαλέσκου και φάει άκυρο δεν θα μπει να γραψει πως του φταίνε οι γυναικες. Δοκίμασες, δεν έκατσε πάμε παρακάτω τουλάχιστον άξιζε. Όταν πας σε μια μέτρια γεροντοκόρη όμως που τη συντηρούν οι γονεις της και έχει ύφος μοντέλου ε τότε κάπου στη βαράει.

Όσο υπάρχουν πυρφόροι και τα social τόσο οι γυναίκες θα στρουθοκαμηλίζουν για πράγματα που ισχύουν αιώνες και για αυτό ήταν καλύτερα παλαιότερα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Πέρα από τους λιγούρηδες, όλος ο περίγυρος και η ελληνική κοινωνία της έχει δώσει τον αέρα.

Έχω ζήσει σε σλαβική χώρα,ζω σε κεντροευρωπαϊκή.
Στην πρώτη η ίδια η οικογένεια λέει νέτα σκέτα στην κόρη τους ότι αν συνεχίσει να τρώει, δε θα τη θέλει κανείς
και θα είναι δυστυχισμένη.
Στη δεύτερη, θα της επισημάνουν λόγους υγείας,την σημασία της εκγύμνασης,κ.λ.π.
Στην Ελλάδα του χαϊδέματος και της υποκρισίας πέφτουν τα likes βροχή από συμμαθήτριες,θείες,γονείς,πυρφόρους.

Την τελευταία φορά που κατέβηκα Ελλάδα, μου μίλησε η ενήλικη πλέον φοιτήτρια κόρη οικογενειακών φίλων
και ανταλλάξαμε instagram.
Η κοπέλα είναι άσχημη.Μέχρι εδώ οκ.
Αλλά είναι και χοντρή και από αυτά που ανεβάζει, γυμναστική ούτε καν.

Ε, λοιπόν, σε ότι ανεβάζει έχει βροχή από likes,όπου της γράφουν ότι είναι και κουκλάρα.
Ανεβάζει και φωτό με μαγιό, που είναι πραγματικά να ξερνάς.
20 χρονών αγύμναστη τεμπέλα και κανείς να μην της λέει το προφανές..

EXOTIKOS_ERASTHS

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
83
Πόντοι
0
Θεωρώ οτι, όλη αυτή η μεταβολή στις διαπροσωπικές οφείλεται στο οτι δεν έχουμε τα ίδια κριτήρια επιλογής συντρόφου άνδρες και Γυναίκες. Συγκεκριμένα εμάς το κύριο κριτήριο απο την ηλικία των 24 έως των 54 είναι
κατά 80% η εμφάνιση,
10% επίπεδο μόρφωσης γενικό
10% συναισθηματική εκδήλωση , ψυχικός κόσμος. Ετσί ένα ελκυστικό πακέτο για την πλειοψηφία των ανδρών (75%) είναι μια γυναικα με νορμαλ εμφάνιση(1,65 ύψος 55 κιλά, με κάποια θηλυκότητα με μια βασική μόρφωση και ήρεμο ψυχικό κόσμο
Για την Γυναίκα η επιλογή είναι πολυκριτηριακή
δηλαδή 30% εμφάνιση
60% κοινωνικό στάτους μόρφωση,
και ένα 10% βιοτικό επιπεδό επαγγελμα.
Αυτό το 60% παίζει έτσι άλλες δεκαετίες είχαν πέραση οι πληροφορικάριοι , οι μπαρ μαν.
ένω άλλες οι μηχανικοι αυτοκινητων, οι δύτες οι φωτογράφοι, οι πιλοτοι
και οτι άλλο γράψουν τα περιοδικά παλιά και τα social media τώρα. Τα κριτήρια τους εξαρτώνται κατα 60% από τη μόδα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Ποιος φτασμένος άντρας θα κοιτάξει πχ να φορτωθεί μια γυναίκα που έχει κρεμάσει, ζει με 3 και 60 και είναι φορτωμένη ψυχολογικά; Ή καμια χωρισμένη με παιδιά;

Πολλοί

Το οτι είναι κάποιος φτασμένος επαγγελματικά,δε σημαίνει ότι είναι και φτασμένος γκομενικά για να αποφεύγει 'υφάλους'

Και οι γυναίκες μυρίζονται σαν όρνια τέτοιες περιπτώσεις πιρφόρων που θα τις εξασφαλίσουν.Και οι χωρισμένες,και οι άσχημες,και όλες.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Αυτο ισχυει.

Αλλος τομεας τα συναισθηματικα και αλλος τα επαγγελματικα..

Μπορει καποιος στα επαγγελματικα να τα παει καλα, και στα γκομενικα το τελειως αντιθετο!

Τωρα αν η αλλη ειναι προικοθυρα και το παιζει χαζη, ειναι αλλο θεμα!

cv119

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Κριτικές
15
Like
435
Πόντοι
290
Στην γειτονιά υπάρχει ένα ζευγάρι .Αυτός 44 αυτή 42 και έχουν και μια κόρη στο λύκειο . Αυτός δουλεύει σε δυο δουλείες του ποδαριού , αυτή τα έχει όλα γραμμένα το μουνί της .

Αυτός νορμάλ εμφάνιση , αυτή κοντή χονδρή και πάει λέγοντας . Αυτός ήρεμος , αυτή όλο γλώσσα και ξερόλα -άσχετη επί παντός θέματος . Η τύπισσα δε , βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο κτλ . και γενικότερα έχει την εντύπωση ότι όλη η γειτονιά είναι υποχρεωμένη να ακούει τις χόνδρο μαλακίες της , και την έχει δει εκτός από φωστήρας ,και κριτής των πάντων .

Προχθές η κόρη της 16 ετών μαθήτρια κτλ της ζήτησε χρήματα , [ δέκα ευρώ ] και αυτή της είπε να πάει να δουλέψει [ Βασικά όλοι πρέπει να πάνε για δουλειά , και οποίος δεν έχει δουλειά είναι τεμπέλης ,εκτός από αυτήν ]

Ακολούθησε μετά από ώρες καυγάς με τον τύπο , που της είπε να πάει να δουλέψει εκείνη και όχι το παιδί , επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά κτλ .

Και η απάντηση της τύπισσας .

Ρε μαλάκα για να δουλεύω σε φορτώθηκα ? Και εάν δεν είχες διαμέρισμα από τους δικούς σου , και εάν δεν ήσουν διατεθειμένος να δουλεύεις μέρα νύχτα για να μου τα σκας σιγά μην γύριζα ποτέ να σε κοιτάξω .Να βρεις και άλλα λεφτά ρε λεχρίτη άχρηστε , και όσον αφορά το άλλο , να παίζεις μαλακία ρε , δεν γουστάρω κρεβάτι και μάλιστα μαζί σου , εδώ και τόσα χρόνια στο έχω ξεκαθαρίσει .

Και η απάντηση του τύπου , καλά Ελένη μου ότι θες εσύ εγώ σε αγαπάω για αυτό σε παντρεύτηκα

Παίδες βρίσκουν και τα κάνουν. Αν είσαι μαλθακος απ την πρώτη μέρα τέτοια παθαίνεις. Ο νόμος λέει αν πηδήξεις σταματάς να πληρώνεις μόνο εσυ. Εκτός αν έχεις διαφορά ηλικίας 10+ χρόνια που εκεί εντάξει η εγκύκλιος λέει να είσαι πιο ελαστικός.

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Τότε δεν προβαλλόταν τόσο πολύ η χολέρα του 'lifestyle' όμως, δεν είχες 'influencers' να προσπαθούν να σε πείσουν ότι πίνεις Πέλφε στο παγκάκι και χτυπάς ένα χαβιαράκι στην καντίνα με το βρώμικο. Τις ωραιότερες φάσεις, μ' ένα πενηντάρι στο πορτοφόλι τις έχω κάνει. Παίζει ρόλο και το target group σου φυσικά και με τί κοπάδια δουλεύεις, αλλά ακριβώς επειδή παλιότερα δεν υπήρχε η μούφα και τα πάντα έπρεπε να γίνουν στον αληθινό, πανέμορφα βρώμικο κόσμο, όλα τα στάνταρ ήταν διαφορετικά.

Τώρα πια, όσα και να βγαίνουν, θα τα φάει η Κυρά στη μαλακία της εβδομάδας, δεν υπάρχει λυτρωμός : D
Και τότε αδερφε είχαμε κάτι Κωστόπουλους που προσπαθούσαν να μας "ξεβλαχεψουν" χαχαχα κατά τ αλλά τα είπες πολύ ωραία!! Ο κόσμος μας άλλαξε και αλλάζει κάθε μέρα προς το χειρότερο.. έχουμε να δούμε και να παρατηρήσουμε εμείς οι παλαιοί πολλά πράγματα ακόμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom