raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.285
- Πόντοι
- 5.006
ρε μουνοπανο γιατι δεν εβρισες?ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
ρε μουνοπανο γιατι δεν εβρισες?ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
λογω των ημερωνρε μουνοπανο γιατι δεν εβρισες?
μας "την λες" κι ετσι ναουμε ;![]()
Χριστός Ανέστη-Καλό Πάσχα! - Page 4 - bourdela.com forum
Καλό Πάσχα-χρόνια πολλά σε όλους. Καλή μαγειρίτσα να 'χουμε!www.bourdela.com
μας "την λες" κι ετσι ναουμε ;
επειδη υπαρχει και το παλιο νημα ;
Μηπως μας εδωσες κιολας ;
Ιουδα
Τύπε έχω τεράστια χαρτοκουτα από ψυγείο ντουλάπα πρόσφατα το πείρα και μαραζώνει στην αποθήκη πολύς καλής ποιότητας χαρτόνι αντέχει τουλάχιστον τρεις δυνατές βροχές,αν ενδιαφέρεσαι πες μου.Mε υποτιμας,χαρτοκουτα απο τηλεοραση,ψυγειο,κλιματιστικο,κουζινα.Ολες τις ανεσεις ειχε.ΟΛΕΣ![]()
μη βριζεις ρε
Eυγενεις χαρακτηρισμοι,ευτυχως καποιοι δεν επηρεαζονται και διατηρουν το καλο κλιμα![]()
τον νουθετω![]()
Τύπε έχω τεράστια χαρτοκουτα από ψυγείο ντουλάπα πρόσφατα το πείρα και μαραζώνει στην αποθήκη πολύς καλής ποιότητας χαρτόνι αντέχει τουλάχιστον τρεις δυνατές βροχές,αν ενδιαφέρεσαι πες μου.
Αν είσαι σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη πας σε θέατρο η κινηματογράφο.ρε μαγκεσ εχω βαρεθει να ειμαι ναυαγιο...καθε χρονο πλεον οι γιορτες ειναι σκετη καταθλιψη για μενα, μιας και τις περναω μονος, χωρις φιλους και χωρις κανενα μουνακι να γαμαω...νιωθω οτι σπαταλαω τα νιατα μου...τελευταια φορα που γαμησα (μη εκδιδομενη) ηταν φετος την πρωτοχρονια οπου κοιμηθηκε ο θεος μαλλον, και εγινε το ψυχικο
κοιτα αντρακλας που δειχνει ο λακης γαβαλας χαχα,αυτος μας τις παιρνει ολες και δε εχει περισσεψει τιποτα και για μας χεχε.τυποι ο λακης γαβαλας μας στελνει σε ολους μας τις ευχες του
Λάκης Γαβαλάς: «Αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη και αυτούς που με έβλαψαν»
![]()