Νέα

Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
τυπε δεν ρωταω τι εφαγαν οι αλλοι χυστες γιατι ζηλευω :confused::confused::confused:
εγω σημερα εκλεψα τα ψιχουλα και τα σουσαμια απο κατι περιστερια στο παγκακι που μενω :confused::confused::confused:
Tυχερος,εχεις παγκακι.Εμενα μου κλεψανε το χαρτοκουτι χθες :sad2::confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Tυχερος,εχεις παγκακι.Εμενα μου κλεψανε το χαρτοκουτι χθες :sad2::confused::confused::confused:

τυπε εχω μερικα εξοχικα χαρτοκουτα να σου δωσω αμα θες :confused::confused::confused:
το σπιτι σου απο τι ητανε,απο κουτα τηλεορασης,ψυγειου η κουζινας; :think::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
τυπε εχω μερικα εξοχικα χαρτοκουτα να σου δωσω αμα θες :confused::confused::confused:
το σπιτι σου απο τι ητανε,απο κουτα τηλεορασης,ψυγειου η κουζινας; :think::confused::confused::confused:
Mε υποτιμας,χαρτοκουτα απο τηλεοραση,ψυγειο,κλιματιστικο,κουζινα.Ολες τις ανεσεις ειχε.ΟΛΕΣ:woldman::confused::confused::confused::coffee:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Mε υποτιμας,χαρτοκουτα απο τηλεοραση,ψυγειο,κλιματιστικο,κουζινα.Ολες τις ανεσεις ειχε.ΟΛΕΣ:woldman::confused::confused::confused::coffee:

τυπε τα συγχρονα χαρτοκουτα να ξες δεν ειναι να τα υποτιμας :confused::confused::confused:
πχ τα χαρτοκουτα απο ψυγεια ειναι κανονικες μεζονετες :wanker::wanker::wanker:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
τυπε εισαι παλιοημερολογιτης και μπερδεψες τις ημερομηνιες; :think::confused::confused::confused:
Μπα και αυτοί την ίδια μέρα με εμας γιορτάζουν Πάσχα....
τυπε δεν ρωταω τι εφαγαν οι αλλοι χυστες γιατι ζηλευω :confused::confused::confused:
εγω σημερα εκλεψα τα ψιχουλα και τα σουσαμια απο κατι περιστερια στο παγκακι που μενω :confused::confused::confused:
Τα περιστέρια τα άφησες δηλαδή;

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
τυπε εισαι παλιοημερολογιτης και μπερδεψες τις ημερομηνιες; :think::confused::confused::confused:
Οι παλαιοημερολογίτες γιορτάζουν σε άλλες ημερομηνίες τις σταθερές εορτές (Χριστούγεννα, Φώτα κλπ). Τις κινητές εορτές τις γιορτάζουν μαζί με τους «νεοημερολογίτες».

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Χρήστος, Ανέστης

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Eυγενεις χαρακτηρισμοι,ευτυχως καποιοι δεν επηρεαζονται και διατηρουν το καλο κλιμα:coffee::confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom