Νέα

Χριστίνα - Xristina69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να βρίσκετε κοντά μας η XRISTINA69 ως μέλος του site;

• Θέλω να είναι κοντά μας ως ενεργό μέλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην ποστάρει.

• Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην συμμετάσχει στο CHAT.

• Δεν θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος του site.

• Το θέμα μου είναι αδιάφορο.

• Πραγματικά στα αρχίδια μου

• Πραγματικά στο μουνί μου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Τα εχω βαλει με τετοια κατακαθια εννοια σου ;)

Και με αλλα κατακαθια τα εχω βαλει.

Απλα δεν προκειται να το παιξω καλος σαμαρειτης για μια γκομενα ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΡΝΟΥΝ Γιωργο.

Παρτο χαμπαρι.

Εμπλεξες με ενα καμμενο χαρτι, και καηκες και εσυ ο ιδιος.

Μπράβο Anal, τα έχεις βάλει με όλα τα κατακάθια του υπόκοσμου… Εμένα ότι και να  μου πεις, στους όρχεις μου, δεν έχω σχέση που να δουλεύει εκεί.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το βλεπω ποσο στα αρχιδια σου εισαι Γιωργο :cheesy:

Εγω τουλαχιστον δεν το παιζω αγαπουλης και καλος σαμαρειτης μπας και βρω καποιο ατομο που να γεμιζει τεχνητα τα κενα της προσωπικοτητας μου μεγαλε ;)

Βασικα, το θεμα θα επρεπε να παιρνει πουλο σιγα σιγα καθως βλεπεις μονος σου οτι η πλειοψηφια αυτων που απαντησαν στην δημοσκοπηση ειπαν πως την εχουν γραμμενη την πουτανιτσα που καψουρευτηκες και που επελεξε αντι για εσενα τον αλβανο και τις μαπες που ετρωγε απο αυτον.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
οταν σας τα ελεγε ο θειος moi καποιοι απο δω κοροϊδευατε.αλλοι ειρωνευοντουσαν.και καποιοι δεν πιστευανε.απολαυστε την καταληξη τους.την καταντια τους.
giorgos33 μαζεψε ξυλο απο αλβανο εγκληματια σε μπουρδελο του μεταξουργιου και η χριστινα69 που ετρωγε ξυλο απο το νταβα της ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ τον νταβα της τον παρανομο αλλοδαπο παρα μια ευγενικη ψυχη σαν τον γιωργακη.δειτε τα να περνετε μαθηματα οι νεωτεροι που το παιζατε μαγκες και καλα οτι 'εθιξα' τις πουτανες.απολαυστε την κατρακυλα ενος νεου ανθρωπου που επαθε απιστευτο ψυχολογικο προβλημα.
διαβασαμε και οι παλιοτεροι και τον
arxidoulis που εδινε 300 ευρω στην Νταρια να του κανει ακαπωτη πιπα και μετα ετρεχε να κανει καυτηριασμο στο συγγρου για κονδυλωματα.κλαιγοτανε σαν μικρο παιδι εδω μεσα που τον κολησε αφροδισιο νοσημα και την δε Νταρια την εχουν διωξει απο 10 οικους ανοχης λογω αφροδισιων νοσηματων ως επικινδυνη πουτανα.

στηριξτε οικονομικα αυτες τις κακιασμενες πουτανες που δεν σεβονται ουτε την ανθρωπινη ζωη με νταβατζηδες και αφροδισια νοσηματα.στηριξτε αυτα τα κατακαθια μπραβο σας με την πουτανοκαψουρια σας.να ξεφτιλιζεστε στα ματια των αλλοδαπων νταβατζηδων τους και να γινεστε περιγελοι με τα 'κατορθωματα' σας.μπραβο σας.

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Το βλεπω ποσο στα αρχιδια σου εισαι Γιωργο :cheesy:

Εγω τουλαχιστον δεν το παιζω αγαπουλης και καλος σαμαρειτης μπας και βρω καποιο ατομο που να γεμιζει τεχνητα τα κενα της προσωπικοτητας μου μεγαλε ;)

Βασικα, το θεμα θα επρεπε να παιρνει πουλο σιγα σιγα καθως βλεπεις μονος σου οτι η πλειοψηφια αυτων που απαντησαν στην δημοσκοπηση ειπαν πως την εχουν γραμμενη την πουτανιτσα που καψουρευτηκες και που επελεξε αντι για εσενα τον αλβανο και τις μαπες που ετρωγε απο αυτον.

Άσε μας τωρα ρε Anal.

Επισκέπτης
αποχή από τα μπουρδέλα και της τάνες που έχουν Αλβανούς νταβατζήδες.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
χαχα.... λες;;;;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ξερετε ποια ειναι η διαφορα της εξυπναδας απο της βλακειας?
οτι η εξυπναδα εχει ορια...
ενω η βλακεια ειναι ... ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ !  :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε Γιωργο δεν σε ξερω δεν με ξερεις....Αλλα αν σε ενδιαφερουν οι γνωμες οπως λες διαβασε αυτο.....
Οποιος ερωτευεται πουτανα και την υπερασπιζεται κι ολας ειναι τουλαχιστον ηλιθιος,βλακας,μαλακας,στοκος και μηδενικης προσωπικοτητας...κι ο λογος ειναι απλος....
Ειναι που ειναι ολες οι γυναικες πουτανες στο μυαλο....κι εσυ καψουρευεσαι μια που ειναι και στο σωμα?Δεν εχεις καθολου αυτοκυριαρχια?
Και να ξερεις κατι...πουτανα γινεσαι απο επιλογη...παρα πολυ σπανια απο αναγκη που παλι δεν το δεχομαι...
Ενα τραγουδι ομως λεει...."Ο ανθρωπος γεννιεται,δεν γινεται......Ετσι κι εγω γεννηθηκα,και μην με κρινετε..."

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
οταν σας τα ελεγε ο θειος moi καποιοι απο δω κοροϊδευατε.αλλοι ειρωνευοντουσαν.και καποιοι δεν πιστευανε.απολαυστε την καταληξη τους.την καταντια τους.
giorgos33 μαζεψε ξυλο απο αλβανο εγκληματια σε μπουρδελο του μεταξουργιου και η χριστινα69 που ετρωγε ξυλο απο το νταβα της ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ τον νταβα της τον παρανομο αλλοδαπο παρα μια ευγενικη ψυχη σαν τον γιωργακη.δειτε τα να περνετε μαθηματα οι νεωτεροι που το παιζατε μαγκες και καλα οτι 'εθιξα' τις πουτανες.απολαυστε την κατρακυλα ενος νεου ανθρωπου που επαθε απιστευτο ψυχολογικο προβλημα.
διαβασαμε και οι παλιοτεροι και τον
arxidoulis που εδινε 300 ευρω στην Νταρια να του κανει ακαπωτη πιπα και μετα ετρεχε να κανει καυτηριασμο στο συγγρου για κονδυλωματα.κλαιγοτανε σαν μικρο παιδι εδω μεσα που τον κολησε αφροδισιο νοσημα και την δε Νταρια την εχουν διωξει απο 10 οικους ανοχης λογω αφροδισιων νοσηματων ως επικινδυνη πουτανα.

στηριξτε οικονομικα αυτες τις κακιασμενες πουτανες που δεν σεβονται ουτε την ανθρωπινη ζωη με νταβατζηδες και αφροδισια νοσηματα.στηριξτε αυτα τα κατακαθια μπραβο σας με την πουτανοκαψουρια σας.να ξεφτιλιζεστε στα ματια των αλλοδαπων νταβατζηδων τους και να γινεστε περιγελοι με τα 'κατορθωματα' σας.μπραβο σας.
τα είπες όλα  :thumbsup:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Τα ξαναείπες δηλαδή, γιατί όλα αυτά τα έχουμε ξανακούσει περί τις 500 φορές.   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
διάβασέτα 501 φορές ακόμα γιατί δεν τα έγραψα εγώ αλλά τα έγραψε άλλος.και θα τα ξαναδιαβάσεις πολλές φορες ακόμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
διάβασέτα 501 φορές ακόμα γιατί δεν τα έγραψα εγώ αλλά τα έγραψε άλλος.και θα τα ξαναδιαβάσεις πολλές φορ΄΄ες ακόμα.
Γιατί, πρόκειται να δώσω εξετάσεις και χρειάζεται φροντιστήριο;  :2funny: :2funny: :2funny:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Γιατί, πρόκειται να δώσω εξετάσεις και χρειάζεται φροντιστήριο;   :2funny: :2funny: :2funny:
φροντιστήριο όχι αλλα μην μας σπας τ'αρχίδια για πολλοστή φορά.άλλαξε θρέντ αν χαλιέσαι.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια ακομα δε βαρεθηκατε να γραφετε σε αυτο το χαζοθρεντ?

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
πως καταντησαμε ετσι ρε παδια..να καψουρευεστε τις πουτανες και να τρωτε ξυλο απο τους αλβανους...φιλε γιωργο σου εχω λυση,,παω πολυ συχνα στην σλοβακια,εκει θα χορτασεις μουνι,και πολυ καλες κοπελες πανω απο ολα.οποιος πραγματικα θελει να βρει μια σωστη γυναικα εκει θα την βρει..και μιλαμε οτι ολες μα ολες ειναι και γαμω τα μωρα..θα παω ξανα τον μαρτη να δω την αραβωνιαστικια μου,αν ενδιαφερεσαι να σε παρω μαζι

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, συναγωνιστή grvagelis.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
τι διαφορα εχει η επιλογη <<Το θέμα μου είναι αδιάφορο>> απο το <<Πραγματικά στα αρχίδια μου>>?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι διαφορα εχει η επιλογη <<Το θέμα μου είναι αδιάφορο>> απο το <<Πραγματικά στα αρχίδια μου>>?

Το <<Πραγματικά στα αρχίδια μου>> σημαίνει ότι <<Το θέμα μου είναι αδιάφορο ΤΑ ΜΑΛΑ>>. :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom