Νέα

Χριστίνα - Xristina69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα θέλατε να βρίσκετε κοντά μας η XRISTINA69 ως μέλος του site;

• Θέλω να είναι κοντά μας ως ενεργό μέλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην ποστάρει.

• Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην συμμετάσχει στο CHAT.

• Δεν θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος του site.

• Το θέμα μου είναι αδιάφορο.

• Πραγματικά στα αρχίδια μου

• Πραγματικά στο μουνί μου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.568
Πόντοι
12.056
Συναγωνιστρια η μπαιτ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
Δεν λέω, αλλά δεν είναι πρέπων να προστίθεται εκ των υστερών και χωρίς καμία ενημερώσει πρώτα...σε εμένα που την ξεκίνησα.

Συναγωνιστή…τόσα  thread, υπάρχουν γιατί κολλάς με το συγκεκριμένο….για πες μας…

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε κ τι ειναι το σαιτ βρε χρυσε μου? το αβατον?
πειραζει που μου φαινεται τρελλα επιστημονικη φαντασια η ιστορια της απαγορευσης εισοδου στο σαιτ απο αλλο μελος? κ που δε θεωρω το σαιτ/φορουμ μερος της ζωης μου η κατι σαν οικογενεια η κατι αλλο παρομοιο? :rolleyes:

ευαισθητοποιουμαι σε πραγματα σημαντικα οχι σε χαζομαρες σορρυ...

@κορνχολιον... ναι αλλα για κοιτα κ την ακριβως απο κατω επιλογη... χαχα αλλα 1. ψηφισα πριν προστεθουν αυτες οι τελευταιες επιλογες κ 2. δεν θα εκφραζομουν ετσι εγω ποτε :2funny:

Συναγωνιστρια η μπαιτ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εχω κανει τσαρκες εγω... αμεεε :2funny:

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
Αυτή την στιγμή το διαβάζουν 22 μέλη 29 επισκέπτες και έχει αναγνώστη 1340 φορές το θέμα... Και κατά τα αλλά σας χαλάει….μην ακούω πεοκρουσίες από μερικούς εδώ μέσα…

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή την στιγμή το διαβάζουν 22 μέλη 29 επισκέπτες και έχει αναγνώστη 1340 φορές το θέμα... Και κατά τα αλλά σας χαλάει….μην ακούω πεοκρουσίες από μερικούς εδώ μέσα…

α ρε ταλαίπωρε κάτι ζόρια που τραβάς!

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
σωστά έπραξες αγαπητή!
γιατί είναι πρακτικά αδύνατο να επέλεγες το "Πραγματικά στα αρχίδια μου"!
:2funny:
Συναγωνιστή, υπάρχει και η  αντίστοιχη επιλογή για γυναίκες «Πραγματικά στο μουνί μου»

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πειράζει που δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξε  ένα τέτοιο θρεντ ο γιώργος?

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
ε κ τι ειναι το σαιτ βρε χρυσε μου? το αβατον?
πειραζει που μου φαινεται τρελλα επιστημονικη φαντασια η ιστορια της απαγορευσης εισοδου στο σαιτ απο αλλο μελος? κ που δε θεωρω το σαιτ/φορουμ μερος της ζωης μου η κατι σαν οικογενεια η κατι αλλο παρομοιο? :rolleyes:

ευαισθητοποιουμαι σε πραγματα σημαντικα οχι σε χαζομαρες σορρυ...

@κορνχολιον... ναι αλλα για κοιτα κ την ακριβως απο κατω επιλογη... χαχα αλλα 1. ψηφισα πριν προστεθουν αυτες οι τελευταιες επιλογες κ 2. δεν θα εκφραζομουν ετσι εγω ποτε :2funny:

εχω κανει τσαρκες εγω... αμεεε :2funny:

Μπορεί να μην είναι κάτι σημαντικό για την ζωή μας το site, αλλά ο τρόπος που απαγορεύετε νομίζω ότι είναι κατακριτέος, και δεν είναι στην σφαίρα της φαντασία, αλλά είναι μια πραγματικότητα, με βαριές συνέπειες. Πιστεύω να καταλαβαίνεις Συναγωνίστρια. Μου θυμίζουν λίγο από εποχές Χούντας.

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
Πειράζει που δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξε  ένα τέτοιο θρεντ ο γιώργος?

Είναι ένα thread ενάντια στην προσπάθεια κάποιου μέλους του site να φιμώσει την φωνή κάποιου αλλού μέλους και συγκεκριμένα της Χριστίνας. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τις ετρωγε απο τον αλβανο αλλα παλι σε αυτον γυρνουσε το Χριστινακι Γιωργο ;)

Οποτε δεν φταιει μονο αυτος που την χτυπαγε, αλλα και αυτη που στην ουσια το γουσταρε.

Τηρουμενων των αναλογιων λοιπον, στα αρχιδια μου για αυτην, για αυτον που τη γαμαει, για αυτον που τη χτυπαει αν την χτυπαει, και στα παπαρια μου για οποιον μαλακα την καψουρευτηκε γιατι νομιζε οτι ηταν κατι παραπανω απο μια πουτανα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Είναι ένα thread ενάντια στην προσπάθεια κάποιου μέλους του site να φιμώσει την φωνή κάποιου αλλού μέλους και συγκεκριμένα της Χριστίνας. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις.

Με πορδες δεν βαφονται αυγα, αν νοιαζεσαι πραγματικα πηγαινε βρες τον τυπο και ειτε καντου τα ιδια που εκανε στην Χριστινα και σε εσενα, ειτε σταματα να μας πρηζεις τα αρχιδια με τα εκατομυρια ψυχολογικα και υπαρξιακα προβληματα που αντιμετωπιζεις.

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
Τις ετρωγε απο τον αλβανο αλλα παλι σε αυτον γυρνουσε το Χριστινακι Γιωργο ;)

Οποτε δεν φταιει μονο αυτος που την χτυπαγε, αλλα και αυτη που στην ουσια το γουσταρε.

Τηρουμενων των αναλογιων λοιπον, στα αρχιδια μου για αυτην, για αυτον που τη γαμαει, για αυτον που τη χτυπαει αν την χτυπαει, και στα παπαρια μου για οποιον μαλακα την καψουρευτηκε γιατι νομιζε οτι ηταν κατι παραπανω απο μια πουτανα.

Πραγματικά θα με βρεις πλήρως σύμφωνο όπως τα λες Anal. Αλλά ο εν λόγο αλβανός το έπαιζε ότι δεν έχει σχέση μαζί της και δεν τη γουστάρει και το ξέρεις καλά από πρώτο χέρι… και τελικά βγήκε πολύ πουτανοκαψούρης, και άρχισε να εφαρμόζει διάφορων ειδών εκφοβισμούς και απειλές και σωματική βία για να πετύχει τους ύπουλους σκοπούς του. Πιστεύω ότι ξέρεις πως γίνετε εκεί στο Μετάξι…πιστεύω να σου έχουν πει και πιστεύω να σου έχουν πει το πύων του εν λόγο Αλβανού και ελπίζω να ξέρεις πως κυκλοφορεί στο site και ποια είναι ο νονός-νονά του…

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δε διάβασα όλες τις σελίδες παρά μόνο τις 3 πρώτες.Το θέμα είναι ανούσιο,και έπρεπε να σβηστεί εν τη γενέσει του.Από σελίδα για ενημέρωση περί πορνείας,έχει καταντήσει ως εξομολογητήριο κάθε ενός που έχει υπαρξιακά προβλήματα.

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
Με πορδες δεν βαφονται αυγα, αν νοιαζεσαι πραγματικα πηγαινε βρες τον τυπο και ειτε καντου τα ιδια που εκανε στην Χριστινα και σε εσενα, ειτε σταματα να μας πρηζεις τα αρχιδια με τα εκατομυρια ψυχολογικα και υπαρξιακα προβληματα που αντιμετωπιζεις.

Εγώ θέλω να κάνει τα ίδια στην δικιά σου και να δούμε τι θα λες μετά…μην ξεχνάς ότι είναι φύλακας της…

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
Δε διάβασα όλες τις σελίδες παρά μόνο τις 3 πρώτες.Το θέμα είναι ανούσιο,και έπρεπε να σβηστεί εν τη γενέσει του.Από σελίδα για ενημέρωση περί πορνείας,έχει καταντήσει ως εξομολογητήριο κάθε ενός που έχει υπαρξιακά προβλήματα.
Μπορείς να εξομολογηθείς και εδώ εσύ μεγάλε...με την ευχή μου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Εσενα η Χριστινα ηταν δικια σου ας πουμε ? Για να ξερουμε και τι λεμε κιολας.

Παντως, αν γινει κατι τετοιο που ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, δεν θα ειναι η πρωτη φορα που δερνω αλβανο, και μαλιστα με μεγαλη μου ευχαριστηση  ;)

Ασε που για τετοια σκηνικα με γκομενες ποτε δεν εχω μαλωσει και ποτε δεν θα μαλωσω, καθως αν φτασει εκει το θεμα, καλυτερα να ριξεις μια μπατσα στη γκομενα ΜΠΑΣ και συνελθει, παρα να πλακωθεις με το οποιο κατακαθι και αποβρασμα της κοινωνιας.

Το ποια τον πληρωνει το ξερω εννοια σου, αλλα τι να κανεις, οταν μπλεκεις με τις κοτες σε τρωνε τα πιτουρα Γιωργο, ετσι παει, και για τους μεν και για τους δε.

Ο καθενας διαλεγει τον δρομο που ακολουθει κανοντας τις επιλογες του και δινοντας η μη δικαιωματα στον οποιονδηποτε. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες  ;)

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938

Εσενα η Χριστινα ηταν δικια σου ας πουμε ? Για να ξερουμε και τι λεμε κιολας.

Παντως, αν γινει κατι τετοιο που ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, δεν θα ειναι η πρωτη φορα που δερνω αλβανο, και μαλιστα με μεγαλη μου ευχαριστηση  ;)

Ασε που για τετοια σκηνικα με γκομενες ποτε δεν εχω μαλωσει και ποτε δεν θα μαλωσω, καθως αν φτασει εκει το θεμα, καλυτερα να ριξεις μια μπατσα στη γκομενα ΜΠΑΣ και συνελθει, παρα να πλακωθεις με το οποιο κατακαθι και αποβρασμα της κοινωνιας.

Το ποια τον πληρωνει το ξερω εννοια σου, αλλα τι να κανεις, οταν μπλεκεις με τις κοτες σε τρωνε τα πιτουρα Γιωργο, ετσι παει, και για τους μεν και για τους δε.

Ο καθενας διαλεγει τον δρομο που ακολουθει κανοντας τις επιλογες του και δινοντας η μη δικαιωματα στον οποιονδηποτε. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες  ;)

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι η Χριστίνα είναι δικιά, εξάλλου η Χριστίνα είναι αλλού. Και καλά θα κανείς να μην τα βάλεις με τα κατακάθια…αλλά δεν μπορούνε να μας πατάνε αυτά τα κατακάθια. Θα το καταλάβεις μόνο όταν μπλέξεις σε τέτοιες ιστορίες Anal…

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα εχω βαλει με τετοια κατακαθια εννοια σου ;)

Και με αλλα κατακαθια τα εχω βαλει.

Απλα δεν προκειται να το παιξω καλος σαμαρειτης για μια γκομενα ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΡΝΟΥΝ Γιωργο.

Παρτο χαμπαρι.

Εμπλεξες με ενα καμμενο χαρτι, και καηκες και εσυ ο ιδιος.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
το ότι παίζονται πολλά και διάφορα εδώ μέσα, το ξέρουμε....
οι νόμοι της νύχτας βλέπετε....

πάντως σε γενικές γραμμές και προσωπικά πάντα, θα μου άρεσε να βλέπω
τις κοπέλες να συμμετέχουν στο φόρουμ, εκτός από το να διαβάζουν ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom