Νέα

Χριστίνα - Xristina69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να βρίσκετε κοντά μας η XRISTINA69 ως μέλος του site;

• Θέλω να είναι κοντά μας ως ενεργό μέλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην ποστάρει.

• Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην συμμετάσχει στο CHAT.

• Δεν θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος του site.

• Το θέμα μου είναι αδιάφορο.

• Πραγματικά στα αρχίδια μου

• Πραγματικά στο μουνί μου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Τώρα αν αρχίσω και τον βρίζω θα γίνω ο 'κακός' πάλι? και οι mods θα μου βάλουν muted για έναν σχιζοφρενή.τελικά το μπινελίκι και το ξύλο το σηκώνει ο οργανισμός του.

Επισκέπτης
ξεκολλατε με τις πουτανες φιλοι.οι πουτανες ειναι για να κανουν τη δουλεια που κανουν.αφηστε τις στην ησυχια τους

κ οι ταριφες ειναι για να κανουν την δουλεια τους αλλα τους εχουμε καταθαψει...αυτο που λες δεν ειναι επειχηρημα   :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
ρε γιατι γυριζεις γυρω απο το ιδιο θεμα...εγω σου λεω καλα εκανες κ την γαμησες δικα σου ειναι τα λεφτα καντα οτι θελεις...κακο εμενα παντως δεν μου εκανες...αστη τη χριστινα τωρα να κανει τη ζωη της ουτε που την ενδιαφερουν τα μπουρδελα τωρα...κοιταξε κ εσυ τι δικια σου κανε το χαβαλε σου κ στο πουτσο σου ολα

Η καθαρή απλή λογική του Νεοέλληνα. Για αυτό είμαστε χρόνια πίσω από του υπόλοιπους εταίρους μας την Ευρώπη... όλα βασίζονται σε αυτή την σκέψη. Ποτέ θα σοβαρευτούμε... ποτέ θα νιώσουνε σαν λαός, Έλληνες.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Τώρα αν αρχίσω και τον βρίζω θα γίνω ο 'κακός' πάλι? και οι mods θα μου βάλουν muted για έναν σχιζοφρενή.τελικά το μπινελίκι και το ξύλο το σηκώνει ο οργανισμός του.
Ε μην βρισεις ερωτευμενο παιδι...

Επισκέπτης
Η καθαρή απλή λογική του Νεοέλληνα. Για αυτό είμαστε χρόνια πίσω από του υπόλοιπους εταίρους μας την Ευρώπη... όλα βασίζονται σε αυτή την σκέψη. Ποτέ θα σοβαρευτούμε... ποτέ θα νιώσουνε σαν λαός, Έλληνες.

τι θελεις να σου πω δεν καταλαβαινω...να παμε να παντρευτουμε πουτανες για να μην νιωθουν μειονεκτηκα πες μου τι θες να συζητησουμε να σου πω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρει αυτή η Χριστίνα απο τις υπόλοιπες συναδέλφους της που θα πρέπει να κάνουμε και ψηφοφορία για το αν θέλουμε να είναι στο site. Για αυτό και μόνο ψήφησα να μην είναι.

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Κάποιος πρόσθεσε την δικιά του επιλογή στην ψηφοφορία «Πραγματικά στα αρχίδια μου», κάποιος με πολλά κιλά αρχίδια μιλάμε για πολύ αρχιδάτο εδώ μέσα, μπορώ να πω...

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Κάποιος πρόσθεσε την δικιά του επιλογή στην ψηφοφορία «Πραγματικά στα αρχίδια μου», κάποιος με πολλά κιλά αρχίδια μιλάμε για πολύ αρχιδάτο εδώ μέσα, μπορώ να πω...
δεν κατάλαβα? λογοκρισία θα κάνουμε? 'αποφασίζωμεν και διατάσομεν'? την επιλογή της ψηφοφορίας την βρίσκω δίκαια και λογική.

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρει αυτή η Χριστίνα απο τις υπόλοιπες συναδέλφους της που θα πρέπει να κάνουμε και ψηφοφορία για το αν θέλουμε να είναι στο site. Για αυτό και μόνο ψήφησα να μην είναι.

Η διάφορα είναι ότι με αθέμιτα μέσα της επιβάλετε να μην είναι μέλος στο site. Και αυτό γίνεται τρόπους, εξαναγκασμού από ένα άλλο μέλος . Δεν ξέρω πως το ακούς και πως το καταλαβαίνεις

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οκ... Στην αρχη μας γυρισαν τα ματια αναποδα με τα κατορθωματα του πουτανοκαψουρη, μετα γελασαμε με την τρελιτσα που πουλησε... ε τωρα πλεον μονο θλιψη προκαλει. Δεν ειναι αστειο πλεον.
Κριμα να υπαρχουν τοσο κολλημενα μυαλα.

Ας βρεθει καποιος φιλεσπλαχνος μοντ να τον βγαλει απο την μιζερια του γιατι θα εχουμε περαιτερω δραματα με δαυτον.

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
δεν κατάλαβα? λογοκρισία θα κάνουμε? 'αποφασίζωμεν και διατάσομεν'? την επιλογή της ψηφοφορίας την βρίσκω δίκαια και λογική.

Δεν λέω, αλλά δεν είναι πρέπων να προστίθεται εκ των υστερών και χωρίς καμία ενημερώσει πρώτα...σε εμένα που την ξεκίνησα.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Ας βρεθει καποιος φιλεσπλαχνος μοντ να τον βγαλει απο την μιζερια του γιατι θα εχουμε περεταιρω δραματα με δαυτον.
βρεθηκε ο panosboss αλλα και αυτος δεν την παλεψε πολύ και πηγε να πιει μπυρες γιατι θα του γυρισαν τα μυαλα του ανθρωπου με αυτον τον τρελλο που διαβαζε  :2funny: :2funny:

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Πιστεύω ότι είναι ετσι πιο δίκαια η ψηφοφορία με την νέα αντίστοιχη επιλογή που απευθύνετε και στις γυναίκες του site…μην τα βλέπετε μονόπλευρα, μερικοί, εδώ μέσα, και κάνετε του έξυπνους...

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Θα ήθελα αυτό ο αρχιδάτος που έβαλε αυτή την επιλογή, να το πει, αφού έχει τα αρχίδια…για να δω…ή θα μιλήσουμε για κιναιδοφίλιες...

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Πιστεύω οτι δεν μου πέφτει λόγος αλλά ο Γιώργος έχει φάει κόλλημα..Ρε Γιώργο με 1 ιερόδουλη έφαγες κόλλημα?Δεν λέω..και αυτές γυναίκες είναι.Αλλα με τις ιερόδουλες καλύτερα να μην μπλέκεις γιατί παίζουνε πολλα απο πίσω..Και αν θές να με ακούσεις σταμάτα να πέφτεις τόσο χαμηλά..ΕΛΕΟΣ..
Και που δεν γράφει ποια στο site ποιός νοιάζεται?
Πάντως ειναι δικαίωμα σου να το αναφέρεις και πιστεύω πώς δεν είναι σωστή η αντιμετώπιση ορισμένων εδώ μέσα..Αυτά απο μένα..

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Θα ήθελα αυτό ο αρχιδάτος που έβαλε αυτή την επιλογή, να το πει, αφού έχει τα αρχίδια…για να δω…ή θα μιλήσουμε για κιναιδοφίλιες...
τα θέλει η κωλάρα σου πάντως δεν κρατιέσαι.ψάχνεσαι γενικά.άντε να δούμε μέχρι για πόσο δεν θα μπινελικώνω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω ψηφισα οτι το θεμα μου ειναι παντελως αδιαφορο
δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να μας ενδιαφερει ποιος γραφει κ ποιος οχι στο φορουμ...
τεσπα... βρε γιωργο, αν κ εγω ειμαι ασχετη με αυτα τα θεματα για τα οποια στην λενε εδω κ μερες, θεωρω απ αυτα που διαβαζω, οτι το παρατραβηξαν μερικοι κ θα επρεπε να σταματησουν να εκφραζονται ελευθερα εις βαρος σου... αλλα με τετοια τοπικ κ ποστς σαν αυτο που εγραψες περι οικογενειας εδω μεσα... δεν βοηθας κ εσυ να το κανουν... :rolleyes:

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
εγω ψηφισα οτι το θεμα μου ειναι παντελως αδιαφορο
δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να μας ενδιαφερει ποιος γραφει κ ποιος οχι στο φορουμ...
τεσπα... βρε γιωργο, αν κ εγω ειμαι ασχετη με αυτα τα θεματα για τα οποια στην λενε εδω κ μερες, θεωρω απ αυτα που διαβαζω, οτι το παρατραβηξαν μερικοι κ θα επρεπε να σταματησουν να εκφραζονται ελευθερα εις βαρος σου... αλλα με τετοια τοπικ κ ποστς σαν αυτο που εγραψες περι οικογενειας εδω μεσα... δεν βοηθας κ εσυ να το κανουν... :rolleyes:

Συναγωνίστρια θεωρούσα, ότι θα ψήφιζες με περισσότεροι ευαισθησία…κανείς δεν μίλησε για το ποίος θα γράφει στο site… αυτό που θέλω να περάσω αλλά αν έχεις το δικαίωμα να γράψεις σε αυτό το site και η συγκεκριμένη κοπελα δεν το έχει από κάποιο άλλο μέλος αυτού του site. Και από ότι βλέπω τα μέλη σε αυτό το θέμα δηλώνουν αδιάφοροι….δηλαδή είναι ένα site για τα αρχίδια τους…τότε κρίμα που ασχολείσθε…και είστε εδώ…

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom