Ρε ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει
Εσένα και τον μουνίλα σας παραπέμπω εδώ:
Μέχρι να το διαβάσετε αλλά και να καταλάβετε τι λέει θα κάνω μερικές βόλτες σε άλλα θέματα.
Ρε ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει
Δεν υπερασπίζομαι τις πράξεις του GIORGOS33 σε καμία περίπτωση.Αυτά που έκανε ήταν τραγικά λάθη και δυστυχώς δεν καταλαβαίνει τις μαλακίες που έκανε.Δεν θα αφήσω όμως ανθρώπους σαν εσένα να τον βρίζουν με τόσο εξευτελιστικό τρόπο σαν να είναι σκουπίδι.Του τα είπες σωστά να σου πω την αλήθεια αλλά οι βρισιές ήταν περιττές κατα την γνώμη μου.Ασχολήσου με τις ενημερώσεις που είσαι δύναμη και άσε τι κάνει και τι δεν κάνει ο καθένας.Ιντερνετική παρέα είμαστε όλοι εδώ και όχι κάφροι να ρίχνουμε ο ένας στον άλλον γαμωκάντηλα.σταματάω να γράφω γιατί βλέπω ο κύριος μοντ υπερασπίζεται τον giorgos33.τα δε πόστ μου έχουν εξαφανιστεί 'ως δια μαγείας' και δεν υπάρχουν για πολλαπλή φορά.
αλλάζω θρέντ γιατί βαρέθηκα με τον πουτανοκαψούρη τον giorgo και τον κάθε giorgo.
Εσένα και τον μουνίλα σας παραπέμπω εδώ:
Μέχρι να το διαβάσετε αλλά και να καταλάβετε τι λέει θα κάνω μερικές βόλτες σε άλλα θέματα.
Όχι εσύ μουνίλα..Ποπ γιατί δεν παραθέτεις και κανα λινκ απο το κοσμοπόλιταν αφού άρχισες και τις παραπομπές? ;)
μπα εμενα δεν με ενδιαφερει να μαθω τι ειναι βλακας...ουτε καν την πρωτη προταση δεν διαβαζω...προφανως για να μας το προτεινεις το εχεις διαβασει αρα σε ενδιαφερει..καυλιαρη μου εσυ
έγινε κατάλαβα.ζητώ συγνώμη απο το γιώργη για τα λίγο απότομα λόγια που έγραψα αλλά για το καλό του τα έγραψα.Δεν υπερασπίζομαι τις πράξεις του GIORGOS33 σε καμία περίπτωση.Αυτά που έκανε ήταν τραγικά λάθη και δυστυχώς δεν καταλαβαίνει τις μαλακίες που έκανε.Δεν θα αφήσω όμως ανθρώπους σαν εσένα να τον βρίζουν με τόσο εξευτελιστικό τρόπο σαν να είναι σκουπίδι.Του τα είπες σωστά να σου πω την αλήθεια αλλά οι βρισιές ήταν περιττές κατα την γνώμη μου.Ασχολήσου με τις ενημερώσεις που είσαι δύναμη και άσε τι κάνει και τι δεν κάνει ο καθένας.Ιντερνετική παρέα είμαστε όλοι εδώ και όχι κάφροι να ρίχνουμε ο ένας στον άλλον γαμωκάντηλα.
Μελέτησέ το καλά. Το πιθανότερο είναι να βρεις την περιγραφή σου.
για πες μου εσυ που το μελετησες γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει..προφανως για να με προτρεπεις το εχεις διαβασει επομενως ειχες την υποψια για τον εαυτο σου..
Τι λες ρε φίλε..Μας τάπωσες.Δείχνεις άνθρωπο με επίπεδο σαν τον κλώνο σου ;)Χαίρομαι που έχεις αυτογνωσία πάντως και διαβάζεις άρθρα που σε ενδιαφέρουν άμεσα..
Μήπως το κούρασες κάπως το θέμα?Ναι, κάτι τις βρήκα για μένα.
Για σένα βρήκα πλήρη περιγραφή!
Ναι, κάτι τις βρήκα για μένα.
Για σένα βρήκα πλήρη περιγραφή!
Μήπως το κούρασες κάπως το θέμα?
Πάρα πολύ.Εσύ κουράστηκες;
για κανε μια περιληψη καυλιαρη μου της περιγραφης μου...να την βγαλω τωρα εξω να τραβηξω μεροκαματο...πες μου καυλιαρη μου τωρα που ειμαι αναμενος...
Πάρα πολύ.
Δεν με αφήνεις ήσυχο και δεν μπορώΓιατί δεν πας να ξεκουραστείς;
Δεν με αφήνεις ήσυχο και δεν μπορώ