Νέα

Χριστίνα - Xristina69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να βρίσκετε κοντά μας η XRISTINA69 ως μέλος του site;

• Θέλω να είναι κοντά μας ως ενεργό μέλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην ποστάρει.

• Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην συμμετάσχει στο CHAT.

• Δεν θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος του site.

• Το θέμα μου είναι αδιάφορο.

• Πραγματικά στα αρχίδια μου

• Πραγματικά στο μουνί μου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βασικα Γιωργο πρεπει να σταματησεις να μπαινεις με ασχετους λογαριασμους και να ψηφιζεις την πρωτη επιλογη της δημοσκοπησης που εβαλες σε αυτο το θρεντ.

καθως ειδες οτι ολοι την εχουμε γραμμενη στα παπαρια μας, αρχισες να ανεβαζεις την πρωτη επιλογη και καλα για να φανει οτι την θελουμε στο site, ενω δεν υπαρχει ΕΝΑΣ σε αυτες τις 11 σελιδες που να στηριζει την πρωτη επιλογη της δημοσκοπησης, οπως επισης, ολο αυτο ( η αυξηση των ψηφων ) εγινε σε χρονικο διαστημα που δεν υπηρχε καποιος που να γραφει στο θρεντ, ηταν ανενεργο δηλαδη.

Με λιγα λογια, εγω ειτε ειμαι anal με αρχιδια, ειτε αρχιδια anal, δεν εχει σημασια.

Αυτο που επρεπε να εχει σημασια ( για εσενα ) ειναι το οτι εχεις βαλει το κεφαλι σου μεσα στα σκατα και αντι να κοιταξεις πως να το βγαλεις, καθεσαι και αναπνεεις αλλα και τρως μεσα απο αυτα. Επιλογη σου.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρε τι παθαμε με μια χριστινα .....
γιατι τοσο κολημα ρε παιδες ο γιωργος με αυτη τη χριστινα ???

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Βασικα Γιωργο πρεπει να σταματησεις να μπαινεις με ασχετους λογαριασμους και να ψηφιζεις την πρωτη επιλογη της δημοσκοπησης που εβαλες σε αυτο το θρεντ.

καθως ειδες οτι ολοι την εχουμε γραμμενη στα παπαρια μας, αρχισες να ανεβαζεις την πρωτη επιλογη και καλα για να φανει οτι την θελουμε στο site, ενω δεν υπαρχει ΕΝΑΣ σε αυτες τις 11 σελιδες που να στηριζει την πρωτη επιλογη της δημοσκοπησης, οπως επισης, ολο αυτο ( η αυξηση των ψηφων ) εγινε σε χρονικο διαστημα που δεν υπηρχε καποιος που να γραφει στο θρεντ, ηταν ανενεργο δηλαδη.

Με λιγα λογια, εγω ειτε ειμαι anal με αρχιδια, ειτε αρχιδια anal, δεν εχει σημασια.

Αυτο που επρεπε να εχει σημασια ( για εσενα ) ειναι το οτι εχεις βαλει το κεφαλι σου μεσα στα σκατα και αντι να κοιταξεις πως να το βγαλεις, καθεσαι και αναπνεεις αλλα και τρως μεσα απο αυτα. Επιλογη σου.

Τι άλλο θα μπορούσες να πεις...δεν έχω να πω τίποτα...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Άμα κάνεις έτσι για μια ΠΟΥΤΑΝΑ, φαντάσου τι έχει να γίνει αυρίο-μεθάυριο αν γνωρίσεις καμιά πραγματική γυναίκα έξω στην ζωή... Θα σε χώσει στο βρακί της και θα σε σέρνει σαν σκυλάκι...

Κάτι ξεφτίλες σαν κι εσένα χαλάνε την πιάτσα και παίρνουν αέρα τα μυαλά απο τις χαζογκόμενες...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Γιωργο?
Ολοι μαζι βαρανε...
Πεταγομαι μεχρι το φαρμακειο για οξυζενε και γαζες..!!
Υπομονη.. :think:

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Άμα κάνεις έτσι για μια ΠΟΥΤΑΝΑ, φαντάσου τι έχει να γίνει αυρίο-μεθάυριο αν γνωρίσεις καμιά πραγματική γυναίκα έξω στην ζωή... Θα σε χώσει στο βρακί της και θα σε σέρνει σαν σκυλάκι...

Κάτι ξεφτίλες σαν κι εσένα χαλάνε την πιάτσα και παίρνουν αέρα τα μυαλά απο τις χαζογκόμενες...
Άσε μας ρε μαγκίτη, που θα μας μιλήσεις εσύ για την πίατσα...και χαζογκόενες ειναι αυτές που κυκλοφορείς...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κοίταξε να δείς, κανονικά δεν μας πέφτει λόγος για το ποιά καψουρεύεσαι και τραβάς ζόρι, αλλά απο την στιγμή που μας τα κάνεις τσουρέκια εδω μέσα με τις πουτανο-καψούρες σου, δεν μπορούμε παρα να σχολιάζουμε αυτά που θέλεις να μοιράζεσαι μαζί μας.

Μια απορία έχω μόνο. Αφού την τύπισα την έχεις καψουρευτεί τόσο σφόδρα, γιατί δεν ανοίγεις σπίτι μαζί της ? Γιατί δεν την ζητάς σε γάμο να μην παντρευτείς ? Γιατί δεν την κάνεις μάνα των παιδιών σου ??

Άντε αγοράκι μου, μπας και γλυτώσουμε εμείς απο εσένα και εσύ απο εμάς.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
[youtube=425,350]yWrOxJQaKOk&NR=1[/youtube]

Ετσι θα καταντησει κι εδω....αααααχαχαχαχαχαχα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε Γιωργάκη, τι ακριβώς ζητάς αγόρι μου τόσες μέρες και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια;
Δεν μας το κάνεις πιο λιανό χωρίς να επαναλαμβάνεσαι;

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Πάμε καλά ρε παιδιά?Τι τα έχετε χώσει σε έναν όλοι?Μαγκία του να καψουρεύεται όποια θέλει!
Απλά όσοι καψουρεύονται και επειδή είναι μικροτσουτσουνοι και δεν ξέρουν να γαμάνε καθόλου σε σημείο που οι πουτάνες ξενερώνουν ξεσπάνε στο παλικάρι των Γιώργο.

Ο συναγωνιστής έγραψε...τα είπε όλα!!!

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Anal ήθελες να μας πείσεις το βράδυ ότι η  Χριστίνα δίνει κώλο με 40 ευρώ στο 27. Για πήγαινε ζητά της...και αν δεν σου σκίσει  το γκροβέρακι, θα είσαι πραγματικά τυχερός. Η σχετικοί, του χώρου Anal , ξέρουν ότι η Χριστίνα γαμάει και δέρνει.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Anal ήθελες να μας πείσεις το βράδυ ότι η  Χριστίνα δίνει κώλο με 40 ευρώ στο 27. Για πήγαινε ζητά της...και αν δεν σου σκίσει  το γκροβέρακι, θα είσαι πραγματικά τυχερός. Η σχετικοί, του χώρου Anal , ξέρουν ότι η Χριστίνα γαμάει και δέρνει.
ναι και σένα σε γάμησε η Χριστίνα69 με δονητή σε γάμησε και ο αλβανός νταβάς της με κανονικό καυλί και είσαι μέσα στην κακομοιριά σου και στην κακία σου.πάντως εγώ της Χριστίνας69 της έριξα ένα πούτσο και ήταν σα να γάμαγα ένα σκωροφαγωμένο έπιπλο.μία ένσταση μόνο ότι την κωλοτρυπίδα της δεν την δίνει με 40 ευρώ αλλά τσάμπα στους αλβανούς νταβάδες της.μάλιστα τις παίρνουν και ταρίφα για να την γαμήσουν.εσύ να σκάς 200άρες να της πιάνεις το χέρι  :2funny:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Άσε μας ρε μαγκίτη, που θα μας μιλήσεις εσύ για την πίατσα...και χαζογκόενες ειναι αυτές που κυκλοφορείς...
ευτυχώς έχουμε 'εσένα' να μας μιλήσεις για την πιάτσα μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σιγαααά...μας πιτσιλίσανε τα αίματα :jerking:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ωχ...παω να βγαλω το ασθενοφορο απο το παρκινγκ... :badair:

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
ναι και σένα σε γάμησε η Χριστίνα69 με δονητή σε γάμησε και ο αλβανός νταβάς της με κανονικό καυλί και είσαι μέσα στην κακομοιριά σου και στην κακία σου.πάντως εγώ της Χριστίνας69 της έριξα ένα πούτσο και ήταν σα να γάμαγα ένα σκωροφαγωμένο έπιπλο.μία ένσταση μόνο ότι την κωλοτρυπίδα της δεν την δίνει με 40 ευρώ αλλά τσάμπα στους αλβανούς νταβάδες της.μάλιστα τις παίρνουν και ταρίφα για να την γαμήσουν.εσύ να σκάς 200άρες να της πιάνεις το χέρι  :2funny:

Και καλά σου έκανε, poutanoleo, χαμελεων ή όπως αλλιώς σε λένε… θα κατάλαβε τι παιδί μπουζούκι είσαι, και θα σου πήρε απλός τα χρήματα… την δουλεία της έκανε.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Και καλά σου έκανε, poutanoleo, χαμελεων ή όπως αλλιώς σε λένε… θα κατάλαβε τι παιδί μπουζούκι είσαι, και θα σου πήρε απλός τα χρήματα… την δουλεία της έκανε.
ναι την δουλειά της έκανε το ψοφίμι και μου πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και μετά την στήνω στα τέσσερα και το γάμαγα το έπιπλο.ούτε για είκοσι ευρώ πάντως δεν αξίζει.
παιδί μπαγλαμάς είσαι όμως εσύ βλακάκο.καρπαζοεισπράκτορα 'εραστή' της Κολωνού  :2funny: :dancing:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
να παρω το 166 ? 
ρε μια χριστινα ζημια που εχει κανει !!!
αλλος την εχει καψουρευτει και σε αλλους εχει πρηξει τα @@

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom