Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 311K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Α ρε Κανακη  τι πηδαs!!!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πριν και μετά :
Αν είναι πραγματικά δικές της τότε πρέπει να γαμήθηκε στο να τρώει κοτόπουλα όπως γράφουν πολύ σωστά στα σχόλια στο YouTube.
Όσο για την άλλη κοπέλα που λες,την Ευγενία,είχε πλακωθεί στις αυξητικές ορμόνες στο παρελθόν(με οποιοδήποτε κόστος θα είχε αυτό για τον οργανισμό της)για να μεγαλώσει το στήθος της.Στο λέω από πρώτο χέρι.Δεν ήταν καμιά Samantha Fox ποτέ της..

Αυτη τωρα τελευταια ειναι μονιμως με το αντιπαθητικο υφακι "ειμαι  ποιοτικια και σοβαρη εγω και οχι χαζοχαρουμενη γλαστρα οπως η αλλη".... σιγα την εθνικη λυρικη σκηνη κοπελια  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης
Δεν την πηδαει ο Κανακης..Ο μπασκετμπολιστας του Πανιωνιου Βλαδημιρος Γιανκοβιτς την χαιρεται..Αυτον τον καιρό τουλάχιστον!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οποιος και να την πηδαει !!!
ωραιο μουνι πηδαει!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν την πηδαει ο Κανακης..Ο μπασκετμπολιστας του Πανιωνιου Βλαδημιρος Γιανκοβιτς την χαιρεται..Αυτον τον καιρό τουλάχιστον!
Πιθανον.......αλλα παλι, νακατσε φρονιμα ο Αντωνηs???Δεν το πιστευω

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

μπασκετμπολιστας γκομενος....τι πρωτοτυπο  :tired:  σαν ταινια του Μποντ ενα πραγμα  :tired:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• gorillas1.jpg
    gorillas1.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • gorillas2.jpg
    gorillas2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 17

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η κοπέλα είναι μουνάρα...ΤΕΛΟΣ.Άσε που δε νομίζω ότι την έχει καμμία ανάγκη για τα νούμερα ο Κανάκης...Ούτως ή άλλως είναι η πρώτη ΄΄εκπομπή στη Ζώνη Prime Time c. Οπότε μάλλον η κοπέλα τα πετάει από μόνη της  :tits: για να αποθεωθεί προσωπικά ή οικονομικά
Κ εγώ αυτό πιστεύω,από μόνη της τα πετάει...Φαίνεται ότι το παίζει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Πριν και μετά :
Αν είναι πραγματικά δικές της τότε πρέπει να γαμήθηκε στο να τρώει κοτόπουλα όπως γράφουν πολύ σωστά στα σχόλια στο YouTube.
Όσο για την άλλη κοπέλα που λες,την Ευγενία,είχε πλακωθεί στις αυξητικές ορμόνες στο παρελθόν(με οποιοδήποτε κόστος θα είχε αυτό για τον οργανισμό της)για να μεγαλώσει το στήθος της.Στο λέω από πρώτο χέρι.Δεν ήταν καμιά Samantha Fox ποτέ της..

Από πού κι ως πού η αυξητική ορμόνη μεγαλώνει τα βυζιά;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Όλο μαλακίες ... Τα βυζιά της είναι ίδια το σουτιέν αλλάζει ... προφανώς το τριγωνάκι δεν κάνει φτάνει το βυζί στο λαιμό γι αυτό φαίνονται μικρότερα ... ένα απλό 2άρι βυζί έχει και είναι φυσικό πφ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Όλο μαλακίες ... Τα βυζιά της είναι ίδια το σουτιέν αλλάζει ... προφανώς το τριγωνάκι δεν κάνει φτάνει το βυζί στο λαιμό γι αυτό φαίνονται μικρότερα ... ένα απλό 2άρι βυζί έχει και είναι φυσικό πφ

Εχει αυρα ομωs......Τουρλωτο κωλαρακι, ανεβασμενο ζεν....ολα αυτα
Αξιογαμησιμη  αξιοπερπατησιμη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Χαλαρά της έγλειφα την κωλοτρυπίδα.  Μουνάρα μου...

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

gappag

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
21
Πόντοι
1

Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα αλλά δεν παίζει αυτό που λες!!!! Φιλικά πάντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom