ναι αλλα πουλησε αριστερη κουλτουρα επαναστασεις τα κοροιδα τον ακουνε βλεπουνε οι γκομενες ψαρωνουν κξαι παει λεγονατσο Κανακης τυπε δεν ειναι και ουτε ηταν ποτε αριστερος (πρωην Δαπιτης ειναι), αλλα εξυπνος εμπορας οπως και ο Χατζηνικολαου και ξερει τι θελει να ακουσει ο μεσος ορος ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Μουστάκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 310K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
εεε να μην νκανει και κανα τατου
Αυτός είναι ό καλύτερος τεχνίτης στή χώρα κατά πολλούς.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ναι αλλα πουλησε αριστερη κουλτουρα επαναστασεις τα κοροιδα τον ακουνε βλεπουνε οι γκομενες ψαρωνουν κξαι παει λεγονατσ
ειπαμε ειναι εμπορας ;)
Επανασταση χωρις τατου δεν παιζει
ολοι εχουν τοσο πολλη εσωψυχο μεσα τους και το βγαζουν με ενα τατου
μα τους εκφραζει ενα τατου βγαζουν το εαυτο τους.
ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να τα λες και να τα κανεις αυτα!!
παλιαα τα τατου ηταν οντως τροπος που εκφραζε κατι πλεων ο καθε τελειωμενος η καθε πριγκιπησαα χτυπα ενα ταττου τοσο που εχει γινειο ξεφτιλα το ολο θεμα .Εχω κατι ατομα γνωστους ο καθενας εχει χτυπησει απο ενα ολοι τους το χτυπησανε σε λαθος μερος και ολοι επειδη ειναι τρομπες συμβουλευτικαν τον Εμπειρο ποου τους τα χτυπησε ( )Με λιγα λογια ετσι βλεπουμε το ψωναρισμα τις φουσκας που ειχαμε τοσα χρονια, ατομα τελειωμενα που δεν εχουν κανει τιποτα προσπαθουν ετσι να γινουν κατι κατι που δεν καταφερανε
τα υπολοιπα δικα σας
ολοι εχουν τοσο πολλη εσωψυχο μεσα τους και το βγαζουν με ενα τατου
μα τους εκφραζει ενα τατου βγαζουν το εαυτο τους.
ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να τα λες και να τα κανεις αυτα!!
παλιαα τα τατου ηταν οντως τροπος που εκφραζε κατι πλεων ο καθε τελειωμενος η καθε πριγκιπησαα χτυπα ενα ταττου τοσο που εχει γινειο ξεφτιλα το ολο θεμα .Εχω κατι ατομα γνωστους ο καθενας εχει χτυπησει απο ενα ολοι τους το χτυπησανε σε λαθος μερος και ολοι επειδη ειναι τρομπες συμβουλευτικαν τον Εμπειρο ποου τους τα χτυπησε ( )Με λιγα λογια ετσι βλεπουμε το ψωναρισμα τις φουσκας που ειχαμε τοσα χρονια, ατομα τελειωμενα που δεν εχουν κανει τιποτα προσπαθουν ετσι να γινουν κατι κατι που δεν καταφερανε
τα υπολοιπα δικα σας
ειπαμε ειναι εμπορας ;)
οντως σωστος
ναι ειχα μια γκομενα 50 αρα ηταν γεματη τατου ειχαν γινει σαν σκατα αυτη ηταν για ενα πουτσο και αντε.Μην τα φωναζεις αυτα και τα μαθαινουν ασε να εχουμε να κοροιδευουμε μαλακες επαναστατες σαν τον παππαΣπάσε πλάκα πώς θά είναι πολλοί στά 50ήντα όταν θά έχουν παραμορφωθεί τά σχήματα από τό έξτρα βάρος.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
καλος ειναι,αλλα οχι ο καλυτερος....Αυτός είναι ό καλύτερος τεχνίτης στή χώρα κατά πολλούς.
Κ επειδη η κουβεντα ξεφυγε στα τατου,το τατου δεν ειναι επανασταση,ουτε μαγκια...αυτες ειναι κλισε μαλακιες που αναπαραγωνται...οκ,υπαρχουν εκει εξω τυποι που τα κανουν για μαγκια κτλ κ συνηθως ειναι αυτοι που εχουν κ τα χειροτερα προτζεκτ πανω τους.Υπαρχουν κ οι αλλοι που εχουνε σοβαρα artwork πανω τους κ τα εχουνε για την παρτη τους κ μονο...το ιδιο ισχυει κ για τις γκομενες.Οποιος διαφωνει:Ξυδι.
Τατου π.χ.σε κοιλιες,μπουτια κ παρομοια σημεια εχουν κινδυνο να αλλοιωθουν,λογω απροβλεπτου μελλοντικου τοπικου παχους...τατου σε χερια, για να ''ξεχειλωσει'' το σχεδιο, θα πρεπει ο αλλος να βαλει 5 κιλα σε κεινο το σημειο τοπικο παχος...οποτε λιγο δυσκολο να χαλασει το σχεδιο...εκτος αν πας για μποντιμπιλντερ ή γινεις σαν τον Παγκαλο.Αυτα.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τυπε μου ειμαστεΠοιοί είναι οί 3 κορυφαίαοι όχι σέ φήμη αλλά κυρίως σέ ποιότητα κατά τή γνώμη σου;
σου στειλα π.μ.
Επισκέπτης
Δηλαδη εγω που τα εχω κανει πριν 12 χρονια να τα βγαλω να μην ειμαι σαν τους αλλους?
Ας απαντησουν οι τιτανες του φορουμ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν ειμαι τιτανας,αλλα θα σου απαντησω εγω:οχιΔηλαδη εγω που τα εχω κανει πριν 12 χρονια να τα βγαλω να μην ειμαι σαν τους αλλους?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια,με μια πρώην μου,βλέπαμε ΑΡΒΥΛΑ,και σκάει ο τούμπανος το Χριστινάκι(είναι γειτόνισσά μου ή μάλλον ήταν καθώσον γέννημα-θρέμμα Καστελλιώτισσα στον Πειραιά)και με ρωτάει με το που την βλέπει:΄΄την πήδαγες;΄΄
Και της απαντάω: ΄΄εννοείται΄΄
Και μου λέει:΄΄και γω το ίδιο.Αν ήθελα να πάω με μια γυναίκα,θα πήγαινα μόνο με αυτήν΄΄
Και μου λέει:΄΄και γω το ίδιο.Αν ήθελα να πάω με μια γυναίκα,θα πήγαινα μόνο με αυτήν΄΄
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν μπορούσε δυστυχώς η πρώην μου
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ασε ρε τα μούσια.Δεν μπορούσε δυστυχώς η πρώην μου
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια,με μια πρώην μου,βλέπαμε ΑΡΒΥΛΑ,και σκάει ο τούμπανος το Χριστινάκι(είναι γειτόνισσά μου ή μάλλον ήταν καθώσον γέννημα-θρέμμα Καστελλιώτισσα στον Πειραιά)και με ρωτάει με το που την βλέπει:΄΄την πήδαγες;΄΄
Καστελλιωτης εισαι σκοτεινε;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καστελλιωτης εισαι σκοτεινε;
Περίπου!
Πασαλιμανιώτης.Οπότε κοντοχωριανός.