Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ο Κανακης τυπε δεν ειναι και ουτε ηταν ποτε αριστερος (πρωην Δαπιτης ειναι), αλλα εξυπνος εμπορας οπως και ο Χατζηνικολαου και ξερει τι θελει να ακουσει ο μεσος ορος  ;)
ναι αλλα πουλησε αριστερη κουλτουρα  επαναστασεις τα κοροιδα τον ακουνε βλεπουνε οι γκομενες ψαρωνουν κξαι παει λεγονατσ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Επανασταση χωρις τατου δεν παιζει
ολοι εχουν τοσο πολλη εσωψυχο μεσα τους και το βγαζουν με ενα τατου 

μα τους εκφραζει ενα τατου  βγαζουν το εαυτο τους.

ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να τα λες και να τα κανεις αυτα!!
παλιαα τα τατου ηταν οντως τροπος που εκφραζε  κατι πλεων ο καθε τελειωμενος η καθε πριγκιπησαα χτυπα ενα ταττου τοσο που εχει γινειο ξεφτιλα  το ολο θεμα .Εχω κατι ατομα γνωστους ο καθενας εχει χτυπησει απο ενα ολοι τους το χτυπησανε σε λαθος μερος και ολοι επειδη ειναι τρομπες  :jerking: συμβουλευτικαν τον Εμπειρο ποου τους τα χτυπησε ( :jerking: )Με λιγα λογια  ετσι βλεπουμε το ψωναρισμα τις φουσκας που ειχαμε τοσα χρονια, ατομα τελειωμενα που δεν εχουν κανει τιποτα προσπαθουν ετσι να γινουν κατι  κατι που δεν καταφερανε 

τα υπολοιπα δικα σας

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
  που να τρεχεις να κανεις επανασταση χωρις τατου τωρα και εαν εχει ξεβαψει τι κανεις γιαυτο ολοι τρεχατε να κανετε ενα τατου να ειστε ετοιμη για επανασταση

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σπάσε πλάκα πώς θά είναι πολλοί στά 50ήντα όταν θά έχουν παραμορφωθεί τά σχήματα από τό έξτρα βάρος.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σπάσε πλάκα πώς θά είναι πολλοί στά 50ήντα όταν θά έχουν παραμορφωθεί τά σχήματα από τό έξτρα βάρος.
ναι ειχα μια γκομενα 50 αρα  ηταν γεματη τατου  ειχαν γινει σαν σκατα  αυτη ηταν για ενα πουτσο και αντε.Μην τα φωναζεις αυτα και τα μαθαινουν  ασε να εχουμε να κοροιδευουμε μαλακες επαναστατες σαν τον παππα      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αυτός είναι ό καλύτερος τεχνίτης στή χώρα κατά πολλούς.

καλος ειναι,αλλα οχι ο καλυτερος....
Κ επειδη η κουβεντα ξεφυγε στα τατου,το τατου δεν ειναι επανασταση,ουτε μαγκια...αυτες ειναι κλισε μαλακιες που αναπαραγωνται...οκ,υπαρχουν εκει εξω τυποι που τα κανουν για μαγκια κτλ κ συνηθως ειναι αυτοι που εχουν κ τα χειροτερα προτζεκτ πανω τους.Υπαρχουν κ οι αλλοι που εχουνε σοβαρα artwork πανω τους κ τα εχουνε για την παρτη τους κ μονο...το ιδιο ισχυει κ για τις γκομενες.Οποιος διαφωνει:Ξυδι.
Τατου π.χ.σε κοιλιες,μπουτια κ παρομοια σημεια εχουν κινδυνο να αλλοιωθουν,λογω απροβλεπτου μελλοντικου τοπικου παχους...τατου σε χερια, για να ''ξεχειλωσει'' το σχεδιο, θα πρεπει ο αλλος να βαλει 5 κιλα σε κεινο το σημειο τοπικο παχος...οποτε λιγο δυσκολο να χαλασει το σχεδιο...εκτος αν πας για μποντιμπιλντερ ή γινεις σαν τον Παγκαλο.Αυτα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ποιοί είναι οί 3 κορυφαίαοι όχι σέ φήμη αλλά κυρίως σέ ποιότητα κατά τή γνώμη σου;

Επισκέπτης
Δηλαδη εγω που τα εχω κανει πριν 12 χρονια να τα βγαλω να μην ειμαι σαν τους αλλους? :think:
Ας απαντησουν οι τιτανες του φορουμ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δηλαδη εγω που τα εχω κανει πριν 12 χρονια να τα βγαλω να μην ειμαι σαν τους αλλους? :think:
Ας απαντησουν οι τιτανες του φορουμ.
δεν ειμαι τιτανας,αλλα θα σου απαντησω εγω:οχι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια,με μια πρώην μου,βλέπαμε ΑΡΒΥΛΑ,και σκάει ο τούμπανος το Χριστινάκι(είναι γειτόνισσά μου ή μάλλον ήταν καθώσον γέννημα-θρέμμα Καστελλιώτισσα στον Πειραιά)και με ρωτάει με το που την βλέπει:΄΄την πήδαγες;΄΄
Και της απαντάω: ΄΄εννοείται΄΄

Και μου λέει:΄΄και γω το ίδιο.Αν ήθελα να πάω με μια γυναίκα,θα πήγαινα μόνο με αυτήν΄΄ :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
κανόνισες τρίο;

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια,με μια πρώην μου,βλέπαμε ΑΡΒΥΛΑ,και σκάει ο τούμπανος το Χριστινάκι(είναι γειτόνισσά μου ή μάλλον ήταν καθώσον γέννημα-θρέμμα Καστελλιώτισσα στον Πειραιά)και με ρωτάει με το που την βλέπει:΄΄την πήδαγες;΄΄
Και της απαντάω: ΄΄εννοείται΄΄

Και μου λέει:΄΄και γω το ίδιο.Αν ήθελα να πάω με μια γυναίκα,θα πήγαινα μόνο με αυτήν΄΄ :rockon:

Καστελλιωτης εισαι σκοτεινε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom