Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια,με μια πρώην μου,βλέπαμε ΑΡΒΥΛΑ,και σκάει ο τούμπανος το Χριστινάκι(είναι γειτόνισσά μου ή μάλλον ήταν καθώσον γέννημα-θρέμμα Καστελλιώτισσα στον Πειραιά)και με ρωτάει με το που την βλέπει:΄΄την πήδαγες;΄΄
Και της απαντάω: ΄΄εννοείται΄΄

Eλπιζω εσυ να την σουταρες

με μια φραση μιας γυναικας μπορεις να καταλαβεις πολυ περισσοτερα απο πολλα για την παρτυ της

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Τις τελευταίες μέρες πολύ γελάει. Μήπως της έχει πει κάποιος οτι βγαίνει περισσότερο σέξυ? Ανοίγει και αυτό το στόμα με τα τσιμπουκόχειλα έτσι διάπλατο και θα ήθελα πολύ να της το μπουκώσω με κανένα .... αγγούρι!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης
Μαγκες,υπαρχει καμιά φώτο απο την χθεσινή εμφάνιση της Χριστίνας στο Ραδιο Αρβύλα??? Στην κυριολεξία "τα είχε πετάξει έξω"!!!!!! :tits:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Μαγκες,υπαρχει καμιά φώτο απο την χθεσινή εμφάνιση της Χριστίνας στο Ραδιο Αρβύλα??? Στην κυριολεξία "τα είχε πετάξει έξω"!!!!!! :tits:

Έχω μια της Βάσιας Τριφύλι από DWTS3. Ισα που φαίνεται το χειλάκι. Σου κάνει? :2funny: :2funny: :2funny:

Mr.Zapper

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

14903069.jpg

86437319.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Τι κανει ο Κανακης για τα νουμερα τηλεθεασης  :2funny:
στην επομενη εμφανιση θα ειναι με τα εσωρουχα της και στην μεθεπομενη θα την δειχνουν στα παρασκηνια να την γλενταει κανας Νιγηριανος  :2funny:

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπέλα είναι μουνάρα...ΤΕΛΟΣ.Άσε που δε νομίζω ότι την έχει καμμία ανάγκη για τα νούμερα ο Κανάκης...Ούτως ή άλλως είναι η πρώτη ΄΄εκπομπή στη Ζώνη Prime Time c. Οπότε μάλλον η κοπέλα τα πετάει από μόνη της  :tits: για να αποθεωθεί προσωπικά ή οικονομικά

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παρά το γεγονός ότι δεν πρέπει να είναι δικές της μιλάμε για τρελο βυζί

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Παρά το γεγονός ότι δεν πρέπει να είναι δικές της μιλάμε για τρελο βυζί

τυπε πρεπει να ειναι δικες της οι βυζαρες.σε κατι φωτογραφησεις παλιοτερα για περιοδικα που κυκλοφορουν στο νετ τα ειχε πεταξει ολα,και φαινονταν για εντελως φυσικοι οι βυζοι.τετοιο τελειο στηθος δεν παιζει να ειναι σιλικονατο.το ιδιο και η αλλη η γκομενα απο το ραδιο αρβυλα.μιλαμε για τις καλυτερες βυζαρες της ελληνικης τηλεορασης

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Πριν και μετά :
τυπε πρεπει να ειναι δικες της οι βυζαρες.σε κατι φωτογραφησεις παλιοτερα για περιοδικα που κυκλοφορουν στο νετ τα ειχε πεταξει ολα,και φαινονταν για εντελως φυσικοι οι βυζοι.τετοιο τελειο στηθος δεν παιζει να ειναι σιλικονατο.το ιδιο και η αλλη η γκομενα απο το ραδιο αρβυλα.μιλαμε για τις καλυτερες βυζαρες της ελληνικης τηλεορασης
Αν είναι πραγματικά δικές της τότε πρέπει να γαμήθηκε στο να τρώει κοτόπουλα όπως γράφουν πολύ σωστά στα σχόλια στο YouTube.
Όσο για την άλλη κοπέλα που λες,την Ευγενία,είχε πλακωθεί στις αυξητικές ορμόνες στο παρελθόν(με οποιοδήποτε κόστος θα είχε αυτό για τον οργανισμό της)για να μεγαλώσει το στήθος της.Στο λέω από πρώτο χέρι.Δεν ήταν καμιά Samantha Fox ποτέ της..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
aπολυτα διευκρινιστικος

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τι τα θέλετε ...δικές της ή ξένες το κορίτσι γαμάει από κάθε άποψη...Είναι το απόλυτο θηλυκό της ελληνικής τv κατά τη γνώμη μου

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πριν και μετά :
Αν είναι πραγματικά δικές της τότε πρέπει να γαμήθηκε στο να τρώει κοτόπουλα όπως γράφουν πολύ σωστά στα σχόλια στο YouTube.
Όσο για την άλλη κοπέλα που λες,την Ευγενία,είχε πλακωθεί στις αυξητικές ορμόνες στο παρελθόν(με οποιοδήποτε κόστος θα είχε αυτό για τον οργανισμό της)για να μεγαλώσει το στήθος της.Στο λέω από πρώτο χέρι.Δεν ήταν καμιά Samantha Fox ποτέ της..

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

παντως σε καθε περιπτωση ειναι φυσικα,και κλασεις ανωτερα απο τα σιλικονατα.βεβαια με τις ορμονες ως γνωστο δεν παιζουνε,αλλα οι βυζοι αυτοι καθ'αυτοι ειναι ποιηματα  :tits2:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
παντως αν και κερδιζει με διαφορα βυζου,πρεπει να παραδεχτουμε οτι υπαρχουν και πιο τουρλωτα κωλαρακια στην τηλεοραση,αλλα και εξω γενικα.το χριστινακι δεν ειναι ο καταλληλοτερος εκπροσωπος της τιμημενης,παχιας,τουρλωτης,ελληνικης κωλαρας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης

Η κοπέλα είναι μουνάρα!!! Τα ωραιότερα μουνιά της Ελληνικης τηλεορασης αυτη την στιγμη μαζι με την Παπαβασιλείου αλλα η Χριστινα νομίζω βγάζει πολύ περισσότερο νάζι κ θυλυκότητα!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
παντως αν και κερδιζει με διαφορα βυζου,πρεπει να παραδεχτουμε οτι υπαρχουν και πιο τουρλωτα κωλαρακια στην τηλεοραση,αλλα και εξω γενικα.το χριστινακι δεν ειναι ο καταλληλοτερος εκπροσωπος της τιμημενης,παχιας,τουρλωτης,ελληνικης κωλαρας
Σωστός
Κατά κανόνα οι βυζαρουδες στερούνται κώλου και τούμπαλιν.
Να επαναλάβω την προτίτμησή μου στον κώλο όταν τίθεται δίλλημμα...  :grin:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Σωστός
Κατά κανόνα οι βυζαρουδες στερούνται κώλου και τούμπαλιν.
Να επαναλάβω την προτίτμησή μου στον κώλο όταν τίθεται δίλλημμα...  :grin:

+1

με μικρο βυζακι,παλι μια χαρα ειναι η γυναικα.χανει λιγο,αλλα και παλι ειναι οκ.χωρις κωλο ομως,χανει πολυ μεγαλο μερος απο την θυλικοτητα.ειδικα εαν ο κωλος της ειναι επιπεδος.ασ'τα...δραμα  :S

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπέλα είναι μουνάρα!!! Τα ωραιότερα μουνιά της Ελληνικης τηλεορασης αυτη την στιγμη μαζι με την Παπαβασιλείου αλλα η Χριστινα νομίζω βγάζει πολύ περισσότερο νάζι κ θυλυκότητα!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom