enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.783
- Πόντοι
- 3.656
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί απελπισμένοι. δες τι πήγε και παντρεύτηκε ο άλλος..
τυπε μπορει να μην εχει φωτογενεια η κοπελα :S :S :S
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί απελπισμένοι. δες τι πήγε και παντρεύτηκε ο άλλος..
τυπε μπορει να χει φταλε αισθηματα ομως :S :S :Sτυπε μπορει να μην εχει φωτογενεια η κοπελα :S :S :S
τυπε μπορει να χει φταλε αισθηματα ομως :S :S :S
αα ειπα κι εγω φαινεται λιγο παχουλητυπε γιαυτο φαινεται χοντρη,επειδη εχει τις τσεπες του νυφικου γεματες λεφτα
αα ειπα κι εγω φαινεται λιγο παχουλη
Αυτοι δεν καναν παντρειά τυπε,ενωση κεφαλαίων κανανε.Γιατι οπως λεει και το τραγουδιΔυστυχώς υπάρχουν πολλοί απελπισμένοι. δες τι πήγε και παντρεύτηκε ο άλλος..
Ρε τύπε, ειναι δεδομενο οτι το μυαλο καποιων ανθρωπων υπό πιεση λειτουργει περιεργα.Να ακυρώσει το γάμο δηλαδη πως το σκέφτηκε...,?
Οτι θα πάω να γίνω ρεζίλι στο πανελλήνιο για να καταλαβει ο γαμπρός ποσο ζώων ειμαι και να φύγει.
Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω.
Φραγκο δεν εχει ο Μυλωνας ρε τύπε, στο σπιτι του ηθοποιου εμενε. Αν η κυρια εχει καποια οικονομικη ανεση, κούκλα ειναι.Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί απελπισμένοι. δες τι πήγε και παντρεύτηκε ο άλλος..
Ποιος ψυχιατρος μωρε? Ο Σούρας που βγαινει στη Νικολούλη και στα πανελ? Εγω με το που τον ειδα ειπα "εφοσον εκανε διαγνωση ο Σουρας σωθηκαμε". Ειναι δυνατον σοβαρος επιστημονας να ειναι ολη μερα στα καναλια?και ήταν λέει και ένας ψυχίατρος που ήταν σίγουρος ότι έγιναν έτσι τα πράγματα όπως τα είχε πει η κυρία...
μπράβο σε αυτούς που του έδωσαν το δίπλωμα!
Γεια σου ρε ψυχίατρε. Και εναν περαστικο να ρωτησεις στο δρομο, θα σου πει οτι ειναι υποπτο να λεει τοσα πολλά και να μιλαει με τοσο στομφο καποια που μολις υπεστη αποπειρα βιασμου. Αλλά εσυ μαλλον κυριε ψυχιατρε, σε καποιο βιβλιο θα ειδες στην περιπτωσιολογια οτι μπορει η λογοδιαρροια να ειναι μια στις εκατο συμπτωμα μετατραυματικού στρες και θεωρησες οτι βρηκες την περιπτωση.«Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα και πιστεύω ότι ήταν μια κακιά στιγμή που θα περάσει γρήγορα. Ήταν ό,τι τραγικότερο έχει συμβεί στη ζωή μου γιατί με χαράκωσε στο στέρνο και στην κοιλιά με μαχαίρι, αν με είχε μαχαιρώσει μπορεί και να μην ζούσα τώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, φοβήθηκα για το βιασμό. Δεν ήθελε να μου κάνει κακό, ήθελε να με απειλήσει και να με βιάσει. Έχω μεγάλο τσαγανό μέσα μου κι όταν μιλάει η ψυχή αδυνατεί το σώμα. Έπρεπε να λειτουργήσει το μυαλό, η αντίσταση και ψυχική δύναμη είναι πολύ σημαντικότερη από τη σωματική δύναμη. Έτσι, λοιπόν βρήκα τη ψυχική δύναμη και κατόρθωσα να τον χτυπήσω στο γόνατο και να τον πετάξω κάτω. Κατάφερα στην κυριολεξία να πετάξω κάτω έναν αλλοδαπό που είχε ύψος 1.80 κι εγώ είμαι αδύνατη με ύψος 1.63. Άρα λοιπόν δεν μετράει η σωματική δύναμη, μετράει η ψυχική δύναμη κι όταν υπάρχει αυτή μπορεί να κερδίσει ακόμα κι έναν γίγαντα που στέκεται απέναντί σου» λέει στο protothema.gr η 25χρονη κοπέλα.
O ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος έχει αναλάβει την κατάσταση της υγείας της 25χρονης που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση με μαχαίρι είπε στο protothema.gr: «Μίλησα μαζί της μισή ώρα και μου εξομολογήθηκε η κοπέλα με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα πέρασε. Πρόκειται καθαρά για απόπειρα βιασμού κι όχι ότι πήγαν να την ληστέψουν. Είναι καθαρά απόπειρα βιασμού, το ξαναλέω. Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποκρούσει και να τον πετάξει κάτω, οπότε γλίτωσε μέσα από τα χέρια του. Είναι μια κοπέλα σοκαρισμένη και φοβισμένη η οποία ξαφνικά σε μια πολυσύχναστη περιοχή δέχτηκε μια επίθεση από κάποιον ο οποίος ήθελε να την βιάσει και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριού».
γελανε και οι γαμιστρωνες της evas6969 του πεδιου του αρεος
Ψευδης αναφορα στην Αρχή. Φυλακιση απο 1 εως 5 ετη.Θα μας πει ο δικηγόρος του σιτε τί ποινές προβλέπονται σε αυτήν την περίπτωση που κινητοποίησε αδίκως την αστυνομία η δεσποινίδα;
Κατι τετοιο θα εχει γινει, προφανως. Και επιχειρησε να θυματοποιηθει για να μπορουν να της κανουν τα χατηρια και να μην την πιεζουν.Μολις εκανε τη καταγγελια βιασμου, ετρεξαν τα 2 αδερφια της να δουν τι εγινε και μιλησαν και στα καναλια. Μπας και τη πιεσαν να παντρευτει κανεναν φιλο τους γνωστο τους και επειδη δεν ηθελε εκανε τη κοτσανα;
Ρε τύπε, ειναι δεδομενο οτι το μυαλο καποιων ανθρωπων υπό πιεση λειτουργει περιεργα.
Προφανως η συγκεκριμενη κοπελα σκεφθηκε, οτι αν σκηνοθετησει εναν βιασμο, θα μπορει να επικαλεσθει μετα ψυχολογικη καταρρευση ωστε να μπορει να αναβαλλει τον γαμο επειδη δεν θα ειναι σε θεση να πραγματοποιησει τις διαδικασίες του ή επειδη δεν θα εχει μυαλο να σκεφτεται γαμους και οικογενειες.
Συν του οτι ολά τα Πάκια πέριξ του Πεδίου του Άρεως θα εφαγαν για κανένα ΣΚ το ξύλο της αρκούδας για να ομολογήσουν.Θα μας πει ο δικηγόρος του σιτε τί ποινές προβλέπονται σε αυτήν την περίπτωση που κινητοποίησε αδίκως την αστυνομία η δεσποινίδα;