Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα αλλά δεν παίζει αυτό που λες!!!! Φιλικά πάντα

Ούτε αυτό, ούτε αυξητική, ούτε έτρωγε πολλά μαυρομάτικα, τα πράματα είναι πολύ απλά, σιλικονιάστηκε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
5.jpg

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
τα κατούρια της τα πίνατε;;;; :2funny:

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.478
Πόντοι
10.690
εγώ ανετα. Μέχρι τελευταίας σταγόνας. Και λέω και ευχαριστώ μετά

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πηγη!

Αυτό το κορίτσι…
Αχ αυτό το κορίτσι.Με έχει απασχολήσει πολλές φορές. Και το έχει κάνει τόσο με τις προσωπικές αναταράξεις της αλλά κυρίως με την διαδρομή της. Κυρίως τη γυμνή διαδρομή της. Σε μια στάση αυτής της διαδρομής φωτογραφήθηκε στα περιοδικά του θείου…. Όπως την γέννησε η φύση.
Και ανάμεσα σε άλλα βαρύγδουπα περί σχέσεων…είπε και τη μαγική ατάκα που βεβαίως οι συνάδελφοι στο περιοδικό την πόσταραν ως λεζάντα στη φωτογραφία. τι είπε το κορίτσι; «Το έχω κάνει οκτώ φορές σε μια μέρα. Εγώ δεν είχα το πρόβλημα για το παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος. Το καλύτερο είναι να το κάνεις με κάποιον που γουστάρεις πολύ».
Χαίρω πολύ καλό μου…αλλά μετά τις οκτώ φορές-ήρωα μου-τι περιμένεις να κάνει ο ευλογημένος; Το μόνο που μπορεί είναι να βάλει ένα τηγάνι πάνω στο μόριο και να τηγανίσει δυο αυγά μάτια σε τρία λεπτά! Αχόρταγη-και καλά-Χριστίνα μου!!!

Επισκέπτης
Που φωτογραφηθηκε ρε παιδιά η Χριστίνα ? Αφού όλα τα τσοντοπεριοδικά έχουν κλείσει   :think:    Χαίρομαι πάντως που γίνεται πιο τολμηρή και βγαίνει σιγά,σιγά στο...κλαρί κι'αυτή ! :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
γκομεναρα αλλα τα βυζια της δεν ειναι ουτε σιλικονη ουτε πολυ μεγαλα.αυτα τα σουτιεν που φορανε οι γκομενες βαζει και φαινονται κανονια αλλα δεν ειναι  :tits:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γκομεναρα αλλα τα βυζια της δεν ειναι ουτε σιλικονη ουτε πολυ μεγαλα.αυτα τα σουτιεν που φορανε οι γκομενες βαζει και φαινονται κανονια αλλα δεν ειναι  :tits:
ισχυει αυτο τυπε..οχι ομως μονο για την συγκεκριμενη

kanarini(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καυλα...και η ευγενια μαζι το ιδεατο τριο :booty:

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Ορέο μουνάκι.. Αλλά βιάστικε να τα βγάλι. Άμα ίχε κρατιθί λίγο οι μετοχές τησ θα ήταν πιο αμεβασμένεσ. Θα μπορούσε να πάρι προαγογί σε πάνελ μεσιμεριανόυ. Βλέπο να τιν ξεχνάμε μετά τιν Αρβίλα.

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΥΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Σγκσβλαν η Χυστίνα  :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
πηγη!

Αυτό το κορίτσι…
Αχ αυτό το κορίτσι.Με έχει απασχολήσει πολλές φορές. Και το έχει κάνει τόσο με τις προσωπικές αναταράξεις της αλλά κυρίως με την διαδρομή της. Κυρίως τη γυμνή διαδρομή της. Σε μια στάση αυτής της διαδρομής φωτογραφήθηκε στα περιοδικά του θείου…. Όπως την γέννησε η φύση.
Και ανάμεσα σε άλλα βαρύγδουπα περί σχέσεων…είπε και τη μαγική ατάκα που βεβαίως οι συνάδελφοι στο περιοδικό την πόσταραν ως λεζάντα στη φωτογραφία. τι είπε το κορίτσι; «Το έχω κάνει οκτώ φορές σε μια μέρα. Εγώ δεν είχα το πρόβλημα για το παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος. Το καλύτερο είναι να το κάνεις με κάποιον που γουστάρεις πολύ».
Χαίρω πολύ καλό μου…αλλά μετά τις οκτώ φορές-ήρωα μου-τι περιμένεις να κάνει ο ευλογημένος; Το μόνο που μπορεί είναι να βάλει ένα τηγάνι πάνω στο μόριο και να τηγανίσει δυο αυγά μάτια σε τρία λεπτά! Αχόρταγη-και καλά-Χριστίνα μου!!!

Με καυλωσε η καριολα με τις δηλωσεις της...
Μπραβο παντως οποιος την γαμαει γιατι φαινεται για πολυ γαμιολα γυναικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom