zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Άσε παπά(ρα) Zadren... επειδή τώρα εσύ είσαι στο όγδοο όνειρο καθότι έχεις πολύ πρωινό εκκλησιασμό, απάντησα εγώ. στον κύριο Γιώργο. ;)
Άσε παπά(ρα) Zadren... επειδή τώρα εσύ είσαι στο όγδοο όνειρο καθότι έχεις πολύ πρωινό εκκλησιασμό, απάντησα εγώ. στον κύριο Γιώργο. ;)
ΔΕΝ μας ενδιαφερουν οι φωτογραφοι..ΜΟΝΟ τα μοντελα.Μπράβο και στο φωτογράφο αλλά και στο μοντέλο....respect zadren!!!!!
δεν υπηρξε μοντελα με χοντρα χερια και αδυνατο κωλο , τ'αντιθετο συμβαινει ανετα , χοντροκολα με λεπτο χερι , χοντρο χερι με λεπτο κωλο , απλα δεν υπαρχειΔηλαδής;
ρε φιλε μας δουλευεις? Μηπως εισαι ο Ωραιοπουλος και μας κανεις αναλυσεις περι αναλυσεων για χερια ποδια στη γραμμη και ολα μαζι στον κωλο? Τραβηξα καποιες φωτο τη φιλη μου ετσι οπως μου εστησε την κωλαρα της και τις βυζαρες της....δεν υπηρξε μοντελα με χοντρα χερια και αδυνατο κωλο , τ'αντιθετο συμβαινει ανετα , χοντροκολα με λεπτο χερι , χοντρο χερι με λεπτο κωλο , απλα δεν υπαρχει
....
χοντρα χερια αδυνατος κωλος, αδυνατος κωλος χοντρα ποδια και μικρα βυζια με μεγαλη μυτη....να γαμησεις θελεις ρε φιλε η να αρχιζεις τις αλφαδιες απο μια φωτο?
.......
Παμε παρακατω......
ΤΙ ΕΙΠΕ ο ποιητηςΞέρεις γιατί μου αρέσει αυτό το site αναμάρτητε γέροντα Zadren?
Γιατί όλα τα ΠΑΠΑΡΟΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ τύπου SaltaDoroPiaseGamisou, δεν έχουν ούτε την παραμικρή αξιοπρέπεια ανδρισμού
να μπουν με τα κανονικά τους nicknames και να γράψουν αυτά που θέλουν να πουν. Αλλά όλες οι "λουγκρίτες" έτσι είναι,
εξού και η λέξη "κρυφόπουστας".
Νομίζοντας ότι με το να μπουν και να ανοίξουν ένα προφίλ και βάζουν με την μία 7 κριτικές από μπουρδέλα και με 5 μηνύματα
σε νήματα, γίνονται και αυτομάτως αξιόπιστα μέλη της κοινότητας.
Saltadoreantekaigamisou, τράβα γράψε καμία κριτική για κοπέλες σε μπουρδέλο και άσε τα Call Girls για αυτούς που κατέχουν.
Άλλωστε τα Call Girls είναι ακριβώ άθλημα για εσένα.
Ιζα ή πιτσα ?izza μου αρεσει περισσοτερο δν ξετρελαθηκα μπορω να πω
δεν απαντησες φιλε στην ερωτηση μου....Είπα να περάσω να πω ένα γειά.
Καλημέρα σας !
δεν απαντησες φιλε στην ερωτηση μου....
καλημεριές!
Έτσι όπως ακριβώς το λές φίλε.... !!!! Εμένα να δεις όταν ήμουν έτοιμος να τα φάω. Ευτυχώς η καρδιά μου άντεξε (λόγω ηλικίας)..!!Εχω αρρωστησει με αυτα τα βυζια.....καταστραφηκα...
Ιζα ή πιτσα ?
Δυστυχώς όχι φίλε. Και λέω δυστυχώς γιατί έχει πατούρα που το έχει ανάγκη.Πρωκτικό κάνει;;;;