Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 3.057
Ξεκίνησε 140 το δίωρο.Εσύ ανέβηκες στα 160.Στα πόσα θα το φτάσετε;
Δεν γνωριζω κατι για 140,οσα μου ειπαν εδωσα.
Δεν γνωριζω κατι για 140,οσα μου ειπαν εδωσα.
Που ξεκίνησε 140 το δύωρο????
Ο Ζαντρεν στην κριτική του γράφει ξεκάθαρα ότι πήρε 2 ώρες για160. Εγώ από την άλλη, είπα ότι πήρα με 140 αλλά για 1 1/2 ώρα και όχι 2 ώρες.
Άρα που είδες το 140 με 2 ώρες?????????
Δλδ σε ψιλοδαγκωσε αρχηγε?
δεν απανταει η κοπελλα στα μαιλΗ το email είναι λάθος, η το κορίτσι μπλόκαρε από τα πολλά μηνύματα.
Κανείς άλλος?
Εδώ μπουκωσε το googlemail κι εσυ θελεις αμμεση απαντηση ?δεν απανταει η κοπελλα στα μαιλ
Δεν απαντα σε email πως τη βρισκουμε?Ας αρχισει λοιπον αυτο το ομορφο ταξιδι με τη Χηρα του Μάο...Τελικα η κολαση δεν ειναι τοσο ασχημη οσο την ζωγραφιζουν...
Η Χριστινούλα βαριεται τις κοινοτυπιες και απεχθανεται τη μιζερια...Δε γουσταρει την παρεα με ανθρωπους που εχουν συμπτωματα εντονων απαισιοδοξων σκεψεων.
Εχει αναζητησεις και προβληματισμους οπως ολες οι κοπελες της ηλικιας της. Εχει χιουμορ, εξυπναδα και ερωτισμο...Ξερει να απολαμβανει το σεξ και την καλη παρεα γενικα. Θελει να ζει παντα το τελειως διαφορετικο αρκει να ειναι κατι το ειλικρινες...
Απεχθανετε τους μαλακες και ελπιζει σε ενα καλυτερο μελλον οπως αλλωστε ολες οι φιλες μας...
Λοιπον αρχιζουμε....
Χριστίνα η Χηρα του Μαο Τσετουνγκ...
Δεν απαντα σε email πως τη βρισκουμε?
Χριστίνα ή άλλη ???
Ο Zad και ο Ελληνας αν είσαι σωστός και όχι τρομπας σε βοηθάνε άμεσα.γιατι δεν ρωτάτε αυτούς????
Ρε γραψε τους στα ράσα σουμην αρχισουμε τις ιδιες παπαριες εδω μεσα παλι....προσωπικα εμενα στα αρχιδια μου γραφω τον καθε μαλακα με υπονοουμενα περι "ποσο το πηγα?" σε "ποιο κωλο θα τα βαλω τα λεφτα" κλπ μαλακιες...
αγορακια οποιος με ξερει, με ξερει....
βλεπετε σας αρεσει αγοραζετε....δεν θελετε, απλα μην παιρνετε....
καποιοι εδω μεσα ειστε πολυ θειτσες....λες και πατε στην λαικη να κανετε παζαρια για μια χουφτα νερατζια μετα τις 3 το μεσημερι...
Εδω ειναι η αρχοντοπουτανα, οποιος θελει δοκιμαζει....
ΥΓ Α ρε παπαρες....παιρνετε τηλεφωνα, καυλαντιζετε κανετε τηλεφωνικη μαλακια της λετε θελετε στραπονιαρισμα και οταν λεει οχι τη βριζετε την κοπελα.... Ειστε για πολλες κλωτσιες!
Την καλημερα μου...