You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χριστινα απο τοταλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tziobani7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Κατά πρώτον άλλο dani 69 και άλλο ntany223. Μην γίνει και καμία παρεξήγηση.
Κατά δεύτερον dani 69 και petroy ένα και το αυτό πρόσωπο. Αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά.
καλημερα καμια σχεση απλα μιλαμε τον φιλο μου, τιποτα αλλο λογω δουλειασ αυτο , και η χριστινα το μονο κακο που εχει γιαυτο χανει πελατεσ ειναι οτι δουλευει οποτε γουσταρει , εξαφανιζεται ,αυτο ειναι το παραπονο απο τα μαγαζια αλλιωσ μεσα στο δωματιο ειναι φοβερη και στο μασαζ και στο σεξ .ξερω οτι με τον φιλο μου που λετε δουλευαν μαζι αυτο τελοσ .
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
θές να μας πείς ότι έχεις περάσει μαζί της δηλαδή και ξέρεις...???
αφού λές ότι έχεις μαγαζί... πηδάς ρε το εμπόρευμα???
το ίδιο μου λεγε και ο πέτρου ότι έχει μαγαζί...
σαν πολλοί μαγαζάτορες έχετε μαζευτεί εδώ...
καλησπερα φιλε μου σου απαντησα πριβε οκ καλεσ γιορτεσθές να μας πείς ότι έχεις περάσει μαζί της δηλαδή και ξέρεις...???
και αυτο που λεσ για εμπορευμα καμια κοπελα δεν ανηκει σε κανεναν, εμπορευμα μονο στην λαχαναγορα στο ρεντη εχει και στην αγορα στην αθηνασ πουθενα αλλο εκτοσ αν το ειπεσ σαν πλακα το εμπορευμαθές να μας πείς ότι έχεις περάσει μαζί της δηλαδή και ξέρεις...???
και αυτο που λεσ για εμπορευμα καμια κοπελα δεν ανηκει σε κανεναν, εμπορευμα μονο στην λαχαναγορα στο ρεντη εχει και στην αγορα στην αθηνασ πουθενα αλλο εκτοσ αν το ειπεσ σαν πλακα το εμπορευμα
πολύ σωστά.......οι ανθρωποι είναι ανθρωποι,δεν είναι "εμπορεύματα".......κάποιοι εδώ μέσα δείχνουν το ποιον και τον χαρακτήρα τους με τον τρόπο που γραφουν....
Και όχι,δεν κανουμε πλάκα με αυτά τα πράγματα......
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
πω πω υποκρισία... όταν σκας το 50ρικο ή το 100ρικο τι κάνεις Αντρέα μου? δεν αγοράζεις κάτι?
ή μήπως νομίζεις ότι τα κοριτσάκια σου κάθονται για την κορμάρα σου ή για τα ωραία σου μαλλιά?
όπου υπάρχει χρηματική συναλλαγή υπάρχει και εμπόρευμα...
κι εσύ πετάς μπηχτή για μένα τον πελάτη και τα βρίσκεις στην ηθική με τον προαγωγό?
για ξανασκέψου το...
μερικοί εδώ μέσα έχουν απωλέσει κάθε ίχνος αυτογνωσίας και αυτοκριτικής...
προφανώς δεν είναι εντάξει να εξισώνονται οι γυναίκες με εμπόρευμα... αλλά εμείς οι ίδιοι οι πελάτες με την ζήτηση δημιουργούμε αυτη τη συνθήκη...
μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας...
ξανασκέψου το σου λέω...
ή μήπως νομίζεις ότι τα κοριτσάκια σου κάθονται για την κορμάρα σου ή για τα ωραία σου μαλλιά?
κι εσύ πετάς μπηχτή για μένα τον πελάτη και τα βρίσκεις στην ηθική με τον προαγωγό?
για ξανασκέψου το...
μερικοί εδώ μέσα έχουν απωλέσει κάθε ίχνος αυτογνωσίας και αυτοκριτικής...
προφανώς δεν είναι εντάξει να εξισώνονται οι γυναίκες με εμπόρευμα... αλλά εμείς οι ίδιοι οι πελάτες με την ζήτηση δημιουργούμε αυτη τη συνθήκη...
μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας...
ξανασκέψου το σου λέω...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αστο Αντρέα μου δεν πειράζει...
Για μένα ο Πουτανιάρης δηλαδή και εγώ, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει περί σεβασμού στους ανθρώπους. ´Αλλα λέμε κι άλλα κάνουμε; Επειδή υπάρχουμε εμείς υπάρχει και το τράφικινγκ, αλλά θα μου πεις εμείς πάμε μόνο με κοπέλλες που αυτοδιαθέτονται....
Αστο σου λέω, βρωμάει...
Για μένα ο Πουτανιάρης δηλαδή και εγώ, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει περί σεβασμού στους ανθρώπους. ´Αλλα λέμε κι άλλα κάνουμε; Επειδή υπάρχουμε εμείς υπάρχει και το τράφικινγκ, αλλά θα μου πεις εμείς πάμε μόνο με κοπέλλες που αυτοδιαθέτονται....
Αστο σου λέω, βρωμάει...
εγω σχολίασα την λέξη "εμπόρευμα" που όταν χρησιμοποιείται για ανθρωπο δεν μου αρεσει καθόλου.....
Από κει και πέρα,ασφαλώς όλοι αγοράζουμε και πουλάμε κάτι......και στον γιατρό δίνω 60 ευρω για να με εξετάσει,αλλά δεν τον θεωρώ "εμπόρευμα"......
Και ασφαλώς δεν συντάσσομαι με κανεναν προαγωγό,ούτε μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το όλο κύκλωμα,αλλά δεν με αφορά το θέμα.....
Επι τη ευκαιρία,η Χριστίνα είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της,αν και λίγο "πιεστική" στο σερβις......ο λόγος είναι ότι θέλει να κάνει πολλά ραντεβού και να βγαλει τα αντίστοιχα χρήματα.....οι πληροφορίες μου λένε ότι δουλευει πάλι στο diamonds,αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει οποτεδήποτε....γι' αυτό,όσοι την ψαχνουν ας τηλεφωνουν πρώτα.......
Από κει και πέρα,ασφαλώς όλοι αγοράζουμε και πουλάμε κάτι......και στον γιατρό δίνω 60 ευρω για να με εξετάσει,αλλά δεν τον θεωρώ "εμπόρευμα"......
Και ασφαλώς δεν συντάσσομαι με κανεναν προαγωγό,ούτε μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το όλο κύκλωμα,αλλά δεν με αφορά το θέμα.....
Επι τη ευκαιρία,η Χριστίνα είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της,αν και λίγο "πιεστική" στο σερβις......ο λόγος είναι ότι θέλει να κάνει πολλά ραντεβού και να βγαλει τα αντίστοιχα χρήματα.....οι πληροφορίες μου λένε ότι δουλευει πάλι στο diamonds,αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει οποτεδήποτε....γι' αυτό,όσοι την ψαχνουν ας τηλεφωνουν πρώτα.......
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
όταν σκας το 50ρικο ή το 100ρικο τι κάνεις Αντρέα μου? δεν αγοράζεις κάτι?
εγω σχολίασα την λέξη "εμπόρευμα" που όταν χρησιμοποιείται για ανθρωπο δεν μου αρεσει καθόλου.....
Υπάρχει το εμπόρευμα (όταν αγοράζεις κάτι και το κάνεις δικό σου), & υπάρχει και η παροχή υπηρεσιών. Τα κορίτσια που εκδίδονται σαφώς ανήκουν στην 2η κατηγορία. Σε αυτήν ανήκουν οι γιατροί, δικηγόροι κλπ.
Μόνο οι προαγωγοί/δουλέμποροι θεωρούν τις κοπέλες "εμπόρευμα" για ευνόητους λόγους κλπ. Ο πελάτης που πάει μαζί τους απλά πληρώνει για τις υπηρεσίες τους & το χρόνο τους.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
οκ... όλοι νίπτουν τας χείρας τους και λένε αγοράζω υπηρεσίες... δεν φταίω εγώ που εκδίδονται τα κορίτσια, εγώ τις βοηθάω να επιζήσουν στο επάγγελμα που διαλέξανε...
εεε δεν ΕΙΜΑΣΤΕ αστείοι?
εεε δεν ΕΙΜΑΣΤΕ αστείοι?
οκ... όλοι νίπτουν τας χείρας τους και λένε αγοράζω υπηρεσίες... δεν φταίω εγώ που εκδίδονται τα κορίτσια, εγώ τις βοηθάω να επιζήσουν στο επάγγελμα που διαλέξανε...
εεε δεν ΕΙΜΑΣΤΕ αστείοι?
προφανως υπάρχει αλληλεπίδραση..... αν δεν υπήρχαμε εμεις,δεν θα υπήρχαν κι αυτές....σαφως.Το αναλύσαμε νομιζω αρκετά.......
Πάντως,για να επανέλθω στο θέμα του νήματος,η Χριστίνα και η φίλη της εργάζονται και σε ξενοδοχεία,φυσικά με υψηλότερη αμοιβή.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αααααχ
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ααααααχ...
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 6.495
Οκ θα πάρω τη φίλη μου και θα πάω.Μίλησα σήμερα με την Χριστίνα για να συναντηθούμε αλλά απ' ότι μου είπε ξεκίνησε να δουλεύει πάλι στη Γλυφάδα.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K