asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Οκ θα πάρω τη φίλη μου και θα πάω.
Την ειδοποίησα και σας περιμένει.....
Οκ θα πάρω τη φίλη μου και θα πάω.
Η φίλη μου για τη Χριστίνα (αφού στα λέσβω αποδίδει πραγματικά-στα άλλα προσποιείται ανεπιτυχώς) και εγώ την Άννα.Την ειδοποίησα και σας περιμένει.....
λες να το μαγαρισει το κοριτσι μας? δεν πηγε τελικα και η σχεση εκει ?ωωωχ θα μας χαλάσει την Τζεσσικα...
στο ίδιο? Βενιζέλου και Αχιλλέως?Θα σας πω και νεο ανοιγει το τοταλ παλι
ρε συ... πλάκα δεν σηκώνεις...Συγγρου 40 42 ειναι η βικυ δουλευει αλλου γιατι τοσος πονος για τηην χριστινα αφου λετε δεν σας αρεσει και κανεις δεν θελει να πασι μαζι της τι ασχολειστε δεν καταλαβαινω και η αννκυλα αν κανει παραπονα ειναι γιατι εχασε τους πελατες της για το χρημα ολααι το ψεμα .η αλλη θα παει οπου παρει ποιο πολλα και καλα κανει.
dani αν στο ποστ αυτο εννοεις εμενα εισαι λαθος..πλακα με το χορχε εκανα για τη τζεσικα. δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τη χριστινα ουτε και με τη σχεση της, και δεν το γραφω ειρωνικα. και τις δυο τις εχω τιμησει σαν πελατης ουκ ολιγες φορες. δεν με ενδιαφερουν ουτε οι χαρακτηρες τους ουτε οι προτιμησεις παρα μονο οι υπηρεσιες τους. και στις υπηρεσιες τους ειναι καλες και οι δυο. ασχολουμαστε γιατι για αυτο ειναι αυτο το φορουμ..πελατες ειμαστε . ενημερωνομοστε ...κανουμε και λιγο χαβαλε. αυτα και καλα να περνας..Συγγρου 40 42 ειναι η βικυ δουλευει αλλου γιατι τοσος πονος για τηην χριστινα αφου λετε δεν σας αρεσει και κανεις δεν θελει να πασι μαζι της τι ασχολειστε δεν καταλαβαινω και η αννκυλα αν κανει παραπονα ειναι γιατι εχασε τους πελατες της για το χρημα ολααι το ψεμα .η αλλη θα παει οπου παρει ποιο πολλα και καλα κανει.
Αφού είναι, τι το κακό?καλησπερα το μονο που εχετε καταφερει, εχετε κοψει την δουλεια απο τισ κοπελεσ, και ρωτανε ολοι αν ειναι λεσβιεσ μια χαρα συνεχιστε ετσι μπραβο .
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΟΑφού είναι, τι το κακό?
Ίσα ίσα που μερικοί το γουστάρουν για διπλό. Άλλοι αναζητούν πιο straight καταστάσεις. Τι το μεμπτό?
αν το κανει καποια στην δουλεια τησ δεν ειναι λεσβια για την δουλεια το κανει αλλο η ζωη τησ αυτο .ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΟ