Νέα

χριστινα απο τοταλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tziobani7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
φίλε... όσες ανοίγουν μαγαζί μόνες τους πρέπει να ριξουν τις τιμές όχι να τις αυξήσουν... βλέπε Λίζα που το έκανε 50ρικο...
με 120 παίρνω Μουνάρα Ρωσίδα και όχι ντεμεκ Σέρβα...
Αυτό πρέπει να το καταλάβει η ίδια... εμένα γιατί το λες?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
φίλε... όσες ανοίγουν μαγαζί μόνες τους πρέπει να ριξουν τις τιμές όχι να τις αυξήσουν... βλέπε Λίζα που το έκανε 50ρικο...

δεν είναι ακριβως έτσι.....παίρνουν μεν όλα τα λεφτά,αλλά ο χώρος έχει έξοδα.Και πάγια,και λειτουργικά......
Εν πάσει περιπτώσει,δεν είναι δικιά μας δουλειά να ψάχνουμε τα οικονομικά των κοριτσιών.Εκείνες βάζουν τις τιμές και εμεις επιλέγουμε.....

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
δεν είναι ακριβως έτσι.....παίρνουν μεν όλα τα λεφτά,αλλά ο χώρος έχει έξοδα.Και πάγια,και λειτουργικά......
Εν πάσει περιπτώσει,δεν είναι δικιά μας δουλειά να ψάχνουμε τα οικονομικά των κοριτσιών.Εκείνες βάζουν τις τιμές και εμεις επιλέγουμε.....

Ακριβώς!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
1

Καλησπέρα παίδες. Επειδή χρειάζομαι μετάφραση - sorry για την μανούρα - ποιά είναι (και που την βρίσκουμε) η Λίζα με τα 50€  :rockon:!ενδιαφέρον! :rockon: και που είναι το μασαζομάγαζο στην Γλυφάδα να το επισκεπτούμε και εμείς?...  :pipa3:

Thanks in advance

OP
OP
T

tziobani7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οταν δεν πληρωνεισ ξενοδοχειο σου κερνανε το ποτακι σου μια χαρα ειναι μια ωρα 120 ευρω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
Απλά είχε παράπονο από τα μαγαζιά που δούλευε πως δεν έπαιρνε ρεπό παρά μόνο μέρες που ήταν αδιάθετη, δούλευε πολλές ώρες και δεν έβγαζε αυτά που ήθελε... λόγια της ίδιας όταν μιλήσαμε... Έτσι αποφάσισε να κάνει τη δουλειά μόνη της, ψάχνει να βρεί δικό της χώρο, έως τότε μόνο σε ξενοδοχείο προς Καλλιθέα με την τιμή που έχω αναφέρει πρίν.

Αυτά.....
παράπονο απο τα μαγαζία :think: :think: :think: μάλλον το αντίθετο , όλη την ημέρα ήταν με το κινητό στο χέρι και έστελνε μηνύματα στην γκόμενα της και μάλιστα το καλοκαιράκι
πολλές φορές έφευγε απο το μαγαζί και πήγαινε για μπανάκι με την γκόμενα της στην παραλία της Γλυφάδας

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Απαντάω σε πμ του φίλτατου Γιώργου Πέτρου δημόσια πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων...

''φιλε μου δεν ξερω τι σχεση εχεισ με τον γιαννη και την αννα εγω απο τα 80 τισ κοπελασ δεν περνω τα 50 και δεν ειναι λεσβια η χριστινα ουτε τιποτα αλλο και ειναι σερβα εχω δει το διαβατηριο τησ απλα τωρα εχει αλβανικο γι αλλουσ λογουσ αυτα και ξερω πολλα αλλο που δεν μιλαω  οταν χρειαστει θα γινουν ολα και για την λιζα και πολλουσ αλλουσ εξυπνουσ εδω μεσα καλο σου βραδυ''

καμία σχέση δεν έχω με την Αννα και τον Γιάννη... είμαι απλός πελάτης...
δεν με νοιάζει πόσα παίρνεις εσύ και άν παίρνεις από οποιαδήποτε πουτάνα... και πόσα παίρνει οποιοσδήποτε νταβάς, προμότορας ή αγαπούλης... στ' αρχίδια μου...
η Χριστίνα και να μην είναι λεσβία... και να μην είναι και Αλβανίδα... στ' αρχίδια μου... αλλά και πάλι μάλλον είναι...
μπράβο σου που ξέρεις πολλά και θα σε παρακαλούσα να ενημερώνεις εδώ μέσα με αλήθειες και όχι με παραμύθες...
η Λίζα είναι έξυπνη γιατί δουλεύει στο 50ρικο και κραταει πελατεία... και σαν πελάτη αυτό με ενδιαφέρει... τώρα αν κάποια θέλει να βγάλει παραπάνω να βγάλει αλλά όχι στην πλάτη μας...
τώρα βέβαια αγαπητέ γιωργο πέτρο να εκλάβω την τελευταία φράση σου ως απειλή...?
κέρδισες δεν ξαναμιλάω μπορείς να εκπορνεύσεις όποια θέλεις σε όποια τιμή θέλεις... και στ' αρχίδια μου και πάλι...
μη φάω και κάνα ξύλο...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Απαντάω σε πμ του φίλτατου Γιώργου Πέτρου δημόσια πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων...

''φιλε μου δεν ξερω τι σχεση εχεισ με τον γιαννη και την αννα εγω απο τα 80 τισ κοπελασ δεν περνω τα 50 και δεν ειναι λεσβια η χριστινα ουτε τιποτα αλλο και ειναι σερβα εχω δει το διαβατηριο τησ απλα τωρα εχει αλβανικο γι αλλουσ λογουσ αυτα και ξερω πολλα αλλο που δεν μιλαω   οταν χρειαστει θα γινουν ολα και για την λιζα και πολλουσ αλλουσ εξυπνουσ εδω μεσα καλο σου βραδυ''

καμία σχέση δεν έχω με την Αννα και τον Γιάννη... είμαι απλός πελάτης...
δεν με νοιάζει πόσα παίρνεις εσύ και άν παίρνεις από οποιαδήποτε πουτάνα... και πόσα παίρνει οποιοσδήποτε νταβάς, προμότορας ή αγαπούλης... στ' αρχίδια μου...
η Χριστίνα και να μην είναι λεσβία... και να μην είναι και Αλβανίδα... στ' αρχίδια μου... αλλά και πάλι μάλλον είναι...
μπράβο σου που ξέρεις πολλά και θα σε παρακαλούσα να ενημερώνεις εδώ μέσα με αλήθειες και όχι με παραμύθες...
η Λίζα είναι έξυπνη γιατί δουλεύει στο 50ρικο και κραταει πελατεία... και σαν πελάτη αυτό με ενδιαφέρει... τώρα αν κάποια θέλει να βγάλει παραπάνω να βγάλει αλλά όχι στην πλάτη μας...
τώρα βέβαια αγαπητέ γιωργο πέτρο να εκλάβω την τελευταία φράση σου ως απειλή...?
κέρδισες δεν ξαναμιλάω μπορείς να εκπορνεύσεις όποια θέλεις σε όποια τιμή θέλεις... και στ' αρχίδια μου και πάλι...
μη φάω και κάνα ξύλο...
ωραιος  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
T

tziobani7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και απαντω και εγω εδω δεν απειλω πελατεσ ο καθενασ βαζει τιμεσ και προσφορεσ και το καθε μαγαζι πουλαει και το στυλ του μαγαζιου του αυτο και οποιοσ θελει θα ειμαι εκει να τον κερασω ποτακι

OP
OP
T

tziobani7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και οποιοσ φιλοσ θελει μπορω να του πω για πολεσ κοπελεσ απο τοταλ που δουλευουν τωρα ποιεσ θα εχω εγω και επειδη μαλλον πηγε να γινει παρεξηγηση με εναν φιλο εδω δεν ηταν για εσνα η μπηχτεσ για αλλου

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμβουλή προς όλους τους φίλους,απο κάποιον που και έμπειρος είναι και έχουν δει πολλά τα μάτια του.......
Μην μπλέκεστε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν......ο χώρος αυτός είναι βρώμικος και επικίνδυνος.....έχουν γίνει πάρα πολλά.Συμμαχίες,φιλίες,συνεταιριλίκια και έχθρες έχουν αλλάξει μέσα σε μια ώρα.....
Εμείς είμαστε πελάτες και μόνον πελάτες......κάνουμε το κέφι μας,πάμε 1-2 ωρες να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε.Τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν......

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Συμβουλή προς όλους τους φίλους,απο κάποιον που και έμπειρος είναι και έχουν δει πολλά τα μάτια του.......
Μην μπλέκεστε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν......ο χώρος αυτός είναι βρώμικος και επικίνδυνος.....έχουν γίνει πάρα πολλά.Συμμαχίες,φιλίες,συνεταιριλίκια και έχθρες έχουν αλλάξει μέσα σε μια ώρα.....
Εμείς είμαστε πελάτες και μόνον πελάτες......κάνουμε το κέφι μας,πάμε 1-2 ωρες να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε.Τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν......
πελατη??????...ο καφες θα κρυωσει..ασε το λαπτοπ,και περνα απο δω μια βολτα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
να απαντήσω και εγώ εδώ στον φίλο μας τον "giorgos petroy"

[quote author=giorgos petroy link=action=profile;u=133013 date=1411694543]
φιλε μου οταν πληρωνεισ 80 το μαγαζι περνει 50 εσυ 30 και σε θελει εκει και με περιοδο τοτε ποιοσ φταιει εσυ η το μαγαζι

ή είσαι πολύ ρομαντικός ή είσαι άσχετος και αφελής
Πρώτον στα περισσότερα μαγαζιά τα λεφτά πάνε 50-50 , μισά η κοπέλα μισά το μαγαζί
Δεύτερων οι κοπέλες είναι τόσο φιλοχρήματες που μόνες τους δουλεύουν με περίοδο αψηφώντας την υγεία τους , αν δεν ήταν δέσμια του χρήματος δεν θα γαμιόταν για λεφτά αλλά θα εξακολουθούσε  να κάνει την Dj για πενταροδεκάρες.
Τρίτον η Χριστίνα είναι λεσβία κάργα  κάτι που εμένα ποσώς με ενδιαφέρει.
Τέταρτον καμία σχέση με Σερβία , όταν την είχα πάρει στη Γλυφάδα της είπα  Sretan rodjendan (ευτυχισμένα γενέθλια στα Σέρβικα) και με κοίταγε σαν χάνος.....Αλβανίδα είναι , αλλά εμένα ούτε αυτό με χαλάει , αυτό που με
ενδιαφέρει είναι να είναι κάλη στο δωμάτιο και όταν την είχα πάρει ήταν  

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.792
Πόντοι
6.495
Σωστός αλλά 30άρι, 30άρι χτύπησε το αυτοκινητάκι (mini) η Αλβανίδα Χριστίνα μετά τις διακοπές της στη Μύκονο και ας είναι και λεσβία.
Παρακαλώ... είπατε κάτι?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Για σκέψου. Όλη μέρα τη φτιάχνουμε εμείς γλύφε γάμα και το βράδυ την γλύφει και την στραπον άρει η άλλη για να ξεκαβλώσει. Τώρα γιατί είναι κακό να βγάλει αυτοκίνητο δεν το καταλαβαίνω.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.792
Πόντοι
6.495
Για σκέψου. Όλη μέρα τη φτιάχνουμε εμείς γλύφε γάμα και το βράδυ την γλύφει και την στραπον άρει η άλλη για να ξεκαβλώσει. Τώρα γιατί είναι κακό να βγάλει αυτοκίνητο δεν το καταλαβαίνω.
Και βέβαια δεν είναι κακό να βγάλει και αυτοκίνητο και διαμέρισμα και ότι άλλο θέλει. Εξάλλου δεν τα έκλεψε και μαγκιά της. Αλλά απλώς σκέψου πόσους  :bigdick: έφαγε για να τα αποκτήσει και δεν τους γούσταρε κιόλας. Σκέψου και να τους γούσταρε τι θα έβγαζε...  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
Σωστός αλλά 30άρι, 30άρι χτύπησε το αυτοκινητάκι (mini) η Αλβανίδα Χριστίνα μετά τις διακοπές της στη Μύκονο και ας είναι και λεσβία.
Παρακαλώ... είπατε κάτι?
γιατί η πρώτη είναι , αν κάνει καλή διαχείριση θα της μείνουν λεφτά για τέτοια , αν κόψει και τις κακές συνήθειες θα της μένουν και πιο πολλά 

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
εποστροφη χριστινασ μετα απο 2 μηνεσ στο diamond γλυφαδα ανανεωμενη με μαυρο μαλλι φοβερο μασαζ περασα πολυ ωραια μια ωρα 80 ευρω αφησα 100 καθε φορα και καλυτερη γιαυτο οποτε παω με χριστινα περναω υπεροχα και στο σεξ σαν να κανεισ με την κοπελα σου απλα υπεροχη ελπιζω να μην αλλαξει να περναμε καλα 

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε ντάνι ασε και 120 την άλλη φορα...

Stories

Νέο!

Stories