Νέα

Χριστίνα απο Χαλκιδικής 83

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kksit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kksit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους...ρε παίδες, μηπώς ξέρει κανείς τι απέγινε αυτή η ψυχή? Μέχρι και τον Αύγουστο δούλευε (και ήταν και ιδιοκτήτρια) στο εν λόγω studio...
Χριστινάκι αν διαβαζεις αυτο το μυνημα, απαντησε μου σε pm...Ειμα παλιος πελατης σου..

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

Κώστα τον ΑΔΤ σου ξέχασες να μας αναφέρεις :2funny:

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους...ρε παίδες, μηπώς ξέρει κανείς τι απέγινε αυτή η ψυχή? Μέχρι και τον Αύγουστο δούλευε (και ήταν και ιδιοκτήτρια) στο εν λόγω studio...
Χριστινάκι αν διαβαζεις αυτο το μυνημα, απαντησε μου σε pm...Ειμα παλιος πελατης σου..

Kαι εγω την ψαχνω αλλα κωστακη κατι κου λεει οτι σταματησε. :think: :think:

OP
OP
kksit

kksit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
να σταμάτησε δυσκολο μου φενεται...Ισως δουλευει σαν call girl...Αν παντως καποιος γνωριζει καποιο κινητο της, ας το στειλει με pm...

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ναι παιδια, αν γνωριζει κανεις κατι ενδιαφερομαι κι εγω!!!! Τρελο milf το Χριστινάκι!!! Ευχαριστω προκαταβολικά!!!

kskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μωρε στο διαολο να παει και να μην γιρισει! Αυτη η σαβουροκαριολα,η γρια,η Χριστινα, με της βυζαρες απο σιλικονι που φαινονται ΧΑΛΙΑ, ειναι η πουτανα που χαλασε την σχεση μου και ΟΛΑ τα ονειρα μου. Βεβαια δεν εφταιγε μονο εκεινη, γιατι οταν μ'αγαπουσε πραγματικα ο δικος μου, δεν θα με πληγωνε με αυτο τον τροπο με μια ασχημοτατη πουτανα. Τι της βρηκε θα θελα να ξερω, εκτος απο το σαπισμενο μουνι της που εχει μοιραστει με χιλιες αλλους αντρες, ε πειτε μου να μαθω και εγω?! Δεν ειμαι ψωναρα, αλλα δεν ειμαι ουτε ασχημη, ουτε χοντρη, ουτε γρινιαρα, ουτε χαλια στο κρεβατι, μου την πεφτουνε πολλες ανδτρες, γιατι επεσε σ'αυτο το επιπεδο, πειτε μου σε παρακαλω γιατι δεν το καταλαβαινω? Δυο λογια μονο θελω να σας πω, αν αγαπατε πραγματικα τις κοπελες σας, γιατι χαλατε ολες τις ελπιδες σας με τετοιες ρε πουστι μου? Αυτες οι πουτανες ειναι πληρωμενες πουτανες, δεν σας αγαπανε σαν εμας, σας γαμανε με οποιο τροπο μπορουν (στην τσεπι σας, οικονομικα, στο κρεβατι και στο μυαλο) και στο τελος τι περνετε πισω εκτος απο ενα καλο γαμισει και τα ιδια λογια που εχει πει σε ολους τους προηγουμενους απο σας? Ενα καλο γαμισει σας φτανει σ'αυτην την ζωη?  Την επομενη φορα που θα γαμισετε μια απο αυτες, θελω να σκεφτειτε ΚΑΛΑ τι προκετε να χασετε πριν το χασετε μια και καλη, και αν αξιζει πραγματικα, τοτες βγαλε τις κοπελες σας απ την μιζερια της και μεινετε ελευθεροι να γαματε οποια πουτανα θελετε, αλλα μην την κανετε την κοπελα σας να υποφερει και να ΠΟΝΑΕΙ οπως εκανα εγω! 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μωρε στο διαολο να παει και να μην γιρισει! Αυτη η σαβουροκαριολα,η γρια,η Χριστινα, με της βυζαρες απο σιλικονι που φαινονται ΧΑΛΙΑ, ειναι η πουτανα που χαλασε την σχεση μου και ΟΛΑ τα ονειρα μου. Βεβαια δεν εφταιγε μονο εκεινη, γιατι οταν μ'αγαπουσε πραγματικα ο δικος μου, δεν θα με πληγωνε με αυτο τον τροπο με μια ασχημοτατη πουτανα. Τι της βρηκε θα θελα να ξερω, εκτος απο το σαπισμενο μουνι της που εχει μοιραστει με χιλιες αλλους αντρες, ε πειτε μου να μαθω και εγω?! Δεν ειμαι ψωναρα, αλλα δεν ειμαι ουτε ασχημη, ουτε χοντρη, ουτε γρινιαρα, ουτε χαλια στο κρεβατι, μου την πεφτουνε πολλες ανδτρες, γιατι επεσε σ'αυτο το επιπεδο, πειτε μου σε παρακαλω γιατι δεν το καταλαβαινω? Δυο λογια μονο θελω να σας πω, αν αγαπατε πραγματικα τις κοπελες σας, γιατι χαλατε ολες τις ελπιδες σας με τετοιες ρε πουστι μου? Αυτες οι πουτανες ειναι πληρωμενες πουτανες, δεν σας αγαπανε σαν εμας, σας γαμανε με οποιο τροπο μπορουν (στην τσεπι σας, οικονομικα, στο κρεβατι και στο μυαλο) και στο τελος τι περνετε πισω εκτος απο ενα καλο γαμισει και τα ιδια λογια που εχει πει σε ολους τους προηγουμενους απο σας? Ενα καλο γαμισει σας φτανει σ'αυτην την ζωη?  Την επομενη φορα που θα γαμισετε μια απο αυτες, θελω να σκεφτειτε ΚΑΛΑ τι προκετε να χασετε πριν το χασετε μια και καλη, και αν αξιζει πραγματικα, τοτες βγαλε τις κοπελες σας απ την μιζερια της και μεινετε ελευθεροι να γαματε οποια πουτανα θελετε, αλλα μην την κανετε την κοπελα σας να υποφερει και να ΠΟΝΑΕΙ οπως εκανα εγω! 

Μηπως την σχεση σου την χαλασε η γκρινια που μολις απολαυσαμε, και οχι η καθε Χριστινα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και κατι αλλο.
Γιατι επρεπε να χαλασει η σχεση σου επειδη ο δικος σου γαμησε μια πουτανα?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για οποιους ενδιαφερονται... :grin:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2374632#msg2374632]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2374632#msg2374632[/url]

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν θα πάω ρε PIATSAS !

Δεν θέλω να χαλάσω, κι εγώ, τη σχέση μου ! :2funny:

kskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Egw den eimai katholou griniara, den einai to stul mou, alla autes oi malakies me trellainoun. Eimai polu calm anthrwpos, alla den me ksereis, gi auto se sunxwrw pou nomizeis oti eimai griniara auti ti fora. Egw dinw mia kai monadiki eukairia se olous, anthrwpoi eimaste, alla, min me koroidepseis, tha xasw pasa idea opoiws kai na eisai. Sorry pou sas ponokefaliasa alla ithela na sas stamatisv prin kanete to idio lathos me auton, kai na to pw se kapoion..giati kaneis den kserei..kai pnigomai!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Egw den eimai katholou griniara, den einai to stul mou, alla autes oi malakies me trellainoun. Eimai polu calm anthrwpos, alla den me ksereis, gi auto se sunxwrw pou nomizeis oti eimai griniara auti ti fora. Egw dinw mia kai monadiki eukairia se olous, anthrwpoi eimaste, alla, min me koroidepseis, tha xasw pasa idea opoiws kai na eisai. Sorry pou sas ponokefaliasa alla ithela na sas stamatisv prin kanete to idio lathos me auton, kai na to pw se kapoion..giati kaneis den kserei..kai pnigomai!

Τα γκρικλις πως προεκυψαν ξαφνικα?
Αν λες αληθεια, ασε τις ανοησιες και πηγαινε να βρεις τον ανθρωπο να τα ξαναβρειτε.
Αυτα που κανεις, δεν ειναι σοβαρα πραγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αφου εισαι συνδεδεμενη ακομη, γιατι δεν απαντας?
Τι παρατηρεις?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Tην Χριστίνα έτυχε να την γνωρίσω το απόγευμα στην Διδύμου 16 που εργάζεται.Είναι καινούρια στον εν λόγω οίκο.Κάτι μου λέει σε συνδιασμό με το μήνυμα της Freda οτι παίχθηκε κάποιο παρασκήνιο.Το nick αυτό μου κάνει κάτι σε επαγγελματική αντιζηλία.Θα ήταν χρήσιμο πάντως η Freda αν όντως είχε δεσμό να μας εξηγήσει μετά απο το πυροτέχνημα που πέταξε πώς κατάλαβε οτι ο αγαπημένος της ήταν πελάτης της συγκεκριμένης κυρίας.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Απο περιέργεια τις επισκέπτομαι κάθε μέρα !

Για να πηδήσω, κάθε 2η (reload)  :grin:

Gr;afe Ελληνικά ,....? ! ? !

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.926
Πόντοι
42.697
μηνυματα με greeklish διεγραφησαν
παρακαλω να γραφεται μονο με μικρους ελληνικους χαρακτηρες, συμφωνα με τους κανονες του φορουμ

ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom