Μωρε στο διαολο να παει και να μην γιρισει! Αυτη η σαβουροκαριολα,η γρια,η Χριστινα, με της βυζαρες απο σιλικονι που φαινονται ΧΑΛΙΑ, ειναι η πουτανα που χαλασε την σχεση μου και ΟΛΑ τα ονειρα μου. Βεβαια δεν εφταιγε μονο εκεινη, γιατι οταν μ'αγαπουσε πραγματικα ο δικος μου, δεν θα με πληγωνε με αυτο τον τροπο με μια ασχημοτατη πουτανα. Τι της βρηκε θα θελα να ξερω, εκτος απο το σαπισμενο μουνι της που εχει μοιραστει με χιλιες αλλους αντρες, ε πειτε μου να μαθω και εγω?! Δεν ειμαι ψωναρα, αλλα δεν ειμαι ουτε ασχημη, ουτε χοντρη, ουτε γρινιαρα, ουτε χαλια στο κρεβατι, μου την πεφτουνε πολλες ανδτρες, γιατι επεσε σ'αυτο το επιπεδο, πειτε μου σε παρακαλω γιατι δεν το καταλαβαινω? Δυο λογια μονο θελω να σας πω, αν αγαπατε πραγματικα τις κοπελες σας, γιατι χαλατε ολες τις ελπιδες σας με τετοιες ρε πουστι μου? Αυτες οι πουτανες ειναι πληρωμενες πουτανες, δεν σας αγαπανε σαν εμας, σας γαμανε με οποιο τροπο μπορουν (στην τσεπι σας, οικονομικα, στο κρεβατι και στο μυαλο) και στο τελος τι περνετε πισω εκτος απο ενα καλο γαμισει και τα ιδια λογια που εχει πει σε ολους τους προηγουμενους απο σας? Ενα καλο γαμισει σας φτανει σ'αυτην την ζωη? Την επομενη φορα που θα γαμισετε μια απο αυτες, θελω να σκεφτειτε ΚΑΛΑ τι προκετε να χασετε πριν το χασετε μια και καλη, και αν αξιζει πραγματικα, τοτες βγαλε τις κοπελες σας απ την μιζερια της και μεινετε ελευθεροι να γαματε οποια πουτανα θελετε, αλλα μην την κανετε την κοπελα σας να υποφερει και να ΠΟΝΑΕΙ οπως εκανα εγω!