Νέα

Χριστίνα απο Χαλκιδικής 83

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kksit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

~morfeas~

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και θα περασω απο την περιοχη σημερα δεν χανω τιποτα με το να κοιταξω   :grin:

kskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
"Γιατί τα γράφεις αυτά; Νομίζεις πως σου χρώσταγε αγάπη;"
Ναι ρε φιλε, μου το χρωσταγε! Εγω εκανα τα παντα για αυτον, και οπως του φερθηκα, θα ηθελα να μου φερθει αλλα δεν ειχε τα κοτσια! Μονο ψεματα μου ελεγε...οχι ρε φιλε, αυτο δεν το αξιζα και μου χρωσταγε περισσοτερο!

"Κανείς δε χρωστάει αγάπη σε κανέναν."- Τοτες χωρισε, τι σε κραταει, μεινει ελευθερος, αλλα οταν φερθει μια ετσι σε εσενα, δεν την σκοτωωεις με τετοιο τροπο.

" Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αγαπηθεί ποτέ. Αυτοί τι να πούν; Να είσαι ευχαριστημένη που ένιωσες ικανή να αγαπηθείς. Η ζωή είναι άδικη." -Δεν με νοιαζει για αλλους σε αυτην την περιπτωση, σε εμενα ετυχε και η ζωη ειναι οτι την κανεις εσυ, επειδη εμπλεξα με εναν μαλακα δεν σημαινει οτι τελειωσε για εμενα, απλα θελω να εκφραστω γιατι ποναω ακομα, τοσο κακο ειναι αυτο!

"Προφανώς κάτι έβρισκε σε αυτή που δεν έβρισκε σε εσένα. Θα βρείς άλλον."- Ακριβως, ηταν τσουλι γι αυτο, γιατι ΟΛΑ τα αλλα του τα εδεινα! Και ξερω, ειδη με θελουν αλλοι, αλλα δεν ειμαι ετοιμη για αλλη σχεση ακομα.

"Παρ' όλα αυτά, κάτι μου βρωμάει σε αυτό το post. Μου κάνει εντύπωση πως ειπώθηκε κάτι για την κοπέλα και αμέσως βρέθηκε στο forum μια κερατωμένη από αυτήν. Δηλαδή τι; Κοίταζες το forum κάθε μέρα για να δεις πότε θα ειπωθεί κάτι για αυτή;
" Και εμενα κατι μου βρωμαει, αλλα αστο καλυτερα..., η αληθεια δεν κρυβετε, θα εμφανηστει καποια μερα και εγω θα ειμαι εκει να την αποκαλυψω! Μερικοι εχουν ψευτικα ονοματα αλλα ουτε αυτα κρυβουν τους χαρακτηρες...υληθεια δεν ειμαι, μαλλον ενας σε αυτο το φορουμ ομως ειναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ υληθιος χαχαχα, αλλα θα δουμε ποια θα γελασει τελευταια....!!

kskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
"Αν ειναι πραγματικα "απατημενη", χεστηκαμε":

Οποιος του αρεσει απανταει, επιλογη του, οπως και οποιος θελει μπορει να εκφρασει την γνωμη του. Και εγω χεστηκα που δεν σε νοιαζει, αλλα δεν σε ρωτισα για να απαντησεις, και δεν υπαρχει λογο να απαντησεις με τοσο αρνητικο τροπο χωρις να με ξερεις καν!

"Και ειδικα αν πιστευει οτι με τις μελούρες της θα μας συγκινησει να μην πηδαμε, τοτε διανοητικως προβληματικη" :

Θα ελεγα φιλοσοφιες σοφες, αλλα δεν εχεις ορημασει ακομα ρε φιλε γι αυτο σε συνχωρω! Ακομα σκεφτεσε με το καβλι σου, αλλα αργα η γρηγορα καποια μερα θα ξυπνισεις και θα καταλαβεις.θα σκεφτεις τα λογια μου και τοτε θα με θυμηθεις! Απλα ηθελα να ανοιξω τα ματια σας να δειτε την αλλη πλευρα, οποις θελει μαθαινει απ τα λαθη αλλωνων, οποιος δεν θελει συνεχιζει να κανει τα ιδια λαθη, ο καθενας κανει οτι θελει, ελευθερος κοσμος ειναι, απλα δεν μ'αρεσει να βλεπω καλες κοπελες να πονανε! Το βρισκω πολυ λυπητερο που εχει καλες γυναικες που τις χρεισημοποιειτε με τετοιο τροπο, και ως γυναικα τσαντιζομαι και πρεπει να πω αυτο που σκεφτομαι σε αυτο το θεμα, συγνομη εαν ηταν βαρετω για εσας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom