"Γιατί τα γράφεις αυτά; Νομίζεις πως σου χρώσταγε αγάπη;"
Ναι ρε φιλε, μου το χρωσταγε! Εγω εκανα τα παντα για αυτον, και οπως του φερθηκα, θα ηθελα να μου φερθει αλλα δεν ειχε τα κοτσια! Μονο ψεματα μου ελεγε...οχι ρε φιλε, αυτο δεν το αξιζα και μου χρωσταγε περισσοτερο!
"Κανείς δε χρωστάει αγάπη σε κανέναν."- Τοτες χωρισε, τι σε κραταει, μεινει ελευθερος, αλλα οταν φερθει μια ετσι σε εσενα, δεν την σκοτωωεις με τετοιο τροπο.
" Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αγαπηθεί ποτέ. Αυτοί τι να πούν; Να είσαι ευχαριστημένη που ένιωσες ικανή να αγαπηθείς. Η ζωή είναι άδικη." -Δεν με νοιαζει για αλλους σε αυτην την περιπτωση, σε εμενα ετυχε και η ζωη ειναι οτι την κανεις εσυ, επειδη εμπλεξα με εναν μαλακα δεν σημαινει οτι τελειωσε για εμενα, απλα θελω να εκφραστω γιατι ποναω ακομα, τοσο κακο ειναι αυτο!
"Προφανώς κάτι έβρισκε σε αυτή που δεν έβρισκε σε εσένα. Θα βρείς άλλον."- Ακριβως, ηταν τσουλι γι αυτο, γιατι ΟΛΑ τα αλλα του τα εδεινα! Και ξερω, ειδη με θελουν αλλοι, αλλα δεν ειμαι ετοιμη για αλλη σχεση ακομα.
"Παρ' όλα αυτά, κάτι μου βρωμάει σε αυτό το post. Μου κάνει εντύπωση πως ειπώθηκε κάτι για την κοπέλα και αμέσως βρέθηκε στο forum μια κερατωμένη από αυτήν. Δηλαδή τι; Κοίταζες το forum κάθε μέρα για να δεις πότε θα ειπωθεί κάτι για αυτή;