kskoufitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορω να σας πω το αληθινο ονομα μου,συγνομη,αλλα ειμαι αληθινο κοριτσι που την κερατονε ο δικος της. Μου διεγραψαν το τελευταιο μηνημα μου επειδη ηταν σε γκρινγλισ και δεν εχω ορεξη για να το ξανα γραψω! Παντως πληγωθηκα ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ και δεν θελω να το περασει αυτο ΚΑΜΙΑ αλλη κοπελα, ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα το ηθελα αυτο να του συμβει, πιστεψε με. Με ΔΙΕΛΙΣΕ, παει ι εμπιστοσυνη μου..εχασα πασα ιδεα γι'αυτο το ατομο που ηθελα να μοιρασω την υπολοιπη ζωη μου, εχασα τη γη κατω απ τα ποδια μου. Εγω εκανα τα παντα να τον κανω ευτυχισμενος, και αυτος με αυτο τον τροπο μου αποδειξε πως μ'αγαπουσε? Δεν το αξιζα, αν ημουν σκυλα θα καταλαβαινα και εγω, αλλα δεν καταλαβαινω πως τα κρεμισε ολα για μια προστιχα, και δεν το εκανε με μια που τουλαχιστον αξιζε! Ολοι κανουμε επιλογες σ'αυτην την ζωη, και αυτος ηξερε τι ειχε να παθει αν μαθαινα ποτε αν εκανε μαλακια, και δυστιχως δεν το σκεφτηκε, το εκανε, και εβαλε την σαβουρα πριν απο εμενα. Αλλα ολα πληρωνουντε σ'αυτη τη ζωη, αυτος χανει τωρα, γιατι ειχε μια κοπελα που τον αγαπουσε πραγματικα, και πιστευω πολυ σε καρμα, και οτι μου εκανε θα τα φαει στη μαπα απο την επομενη!! Οταν δεν γουσταρετε μια κοπελα, ελευθεροσε την αν θα κανετε μαλακιες με αλλες, μην την κοροιδευετε σασ παρακαλω, δεν το αξιζει αυτο καμια για ενα απλο γαμισει, συζητισετε τι θελετε απο το κρεβατι μαζι με την κοπελα σας και μην πετατε χρθσες ευκαιριες γιατι θα μεινετε ηλικιωμενοι και μονοι! Μονο αυτο θελω να σας πω πριν κανετε το ιδιο λαθος με αυτον...γιατι και αυτος δεν νομιζε οτι θα μαθαινα ποτε αλλα μικρος ειναι ο κοσμος και ΟΛΑ μαθαινονται αργα η γρηγορα. Καλο σας βραδυ!