Νέα

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό !!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
332 ειναι ολες οι κρατησεις.
το θεμα ειναι ποσα σου μενουν στο χερι
Οτι ειναι εδω το ενα χιλιαρικο το μηνα (12 το χρονο) στην Αμερικη ειναι τα 60 το χρονο (80 - φορους)
Αρα 5χ στους χαμηλομισθους
Αυτοι οι homeless που βαζεις μαλλον κατα σου ειναι γιατι ριχνουν το median
Εγω μιλαω με Αμερικανους σημερα σε αλλα φορουμ οχι με ελληνοαμερικανους το 80
Και δε μιλαω με σερβιτορους κλπ αλλα με ανθρωπους της δικιας μου ταξης (μεσοαστικης) και μπορω να σου πω οτι βγαζουν τα 15πλασια + απο μενα
Ο γιατρος-δικηγορος-μηχανικος-προγραμματιστης κλπ βγαζει 200 χιλιαρικα μολις βγει απο το πανεπιστημιο
Αφου αυτο που κανουν οσοι ζουν Καλιφορνια ειναι οτι παιρνουν συνταξη στα 35
Δουλευουν σα σκυλοι μεχρι τα 35 καθαριζοντας μισο μυριο το χρονο και δεν ξοδευουν τιποτα στην καλιφορνια γιατι ειναι ακριβη
Μαζευουν μερικα μυρια και μετα μετακομιζουν σε φθηνες πολιτειες του Νοτου και ζουν σαν αρχοντες την υπολοιπη ζωη τους χωρις να δουλευουν
Αυτο το κανουν σχεδον ολοι οσοι δουλευουν στις πολυεθνικες της Καλιφορινια
Συνταξη στα 35 και μετα βασιλιας με μερικα μυρια μεχρι να πεθανεις

Νταξει απλα η διαφορα μας ειναι οτι μιλας για ανθρωπους κατωτερης κοινωνικης ταξης ενω εγω για μεσαια και ανωτερη.
Γιαυτο εχεις αλλα στανταρ
Ναι αν εισαι κατωτερη ταξη παλι στην Αμερικη ειναι καλυτερα αλλα σιγουρα οχι τοσο καλυτερα και σιγουρα οχι Καλιφορνια (για αλλους λογους νοικια κλπ)

Αν εισαι μεσαια και ανωτερη τοτε ειναι αλλος κοσμος
Πιστεψε με μιλαω με ατομα απο εκει λογω δουλειας

ειπες εφορια, το ΙΚΑ δεν ειναι εφορια. και με αυτο το σκεπτικο στην αμερικη ειναι 26% ο φορος και οχι πολυ λιγο που ειπες και μετα πρεπει να αφαιρεσεις την ιδιωτικη ασφαλεια χωρις την οποια πεθαινεις. μην το συνεχιζεις δεν ξερεις για τι μιλας
εχεις φτιαξει μια ουτοπικη εικονα απο ανεκδοτες πηγες στο μυαλο σου και την παρουσιαζεις ως δογμα και εκτιθεσαι

Τελευταία τροποποίηση:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ναι φιλε εχει διαφορα
Οταν βγαζεις 100 χιλιαρικα δεν παει αναλογια
Και εγω δε σου μιλαω γιαυτους που βγαζουν 100 (στην Καλιφορνια εισαι πενητας με 100) αλλα για αυτους που βγαζουν 200+
Αν βγαζεις 200 δινεις 2 χιλιαρικα το νοικι, δινεις κανα 10χιλιαρο υγεια. Συνταξη κλπ μαλακιες εξοδα αρχιδια μυδια εγω σου λεω 50 ολα μαζι το χρονο.
Δηλαδη σου μενουν 150 χιλιαρικα στην τσεπη
Θες 100?
100
Εχεις 100 χιλιαρικα για ξοδεμα. Για πεταμα
να κανεις τα γουστα σου
Διακοπες, βιζιτες οτι θες
Ο Ελληνας που βγαζει 10κ το ετος δε του μενει ουτε ευρω στην τσεπη
Παντρευεται για να χει αλλα 10κ η γυναικα του για να μπορει να νοικιασει σπιτι
Μη συζητας τωρα αλλα μεγεθη

αυστηροι μαθηματικοι υπολογισμοι, σαν αυτα που στειλαμε ανθρωπους στην σεληνη. 380000 km η αποσταση, 4000 λιτρα να παμε σεληνη, 4000 να γυρισουμε, μας περισευουν και 2000 λιτρα στο δεκαχιλιαρο ντεποζιτο για ξοδεμα :tooth::tooth::respect:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ο γιατρος-δικηγορος-μηχανικος-προγραμματιστης κλπ βγαζει 200 χιλιαρικα μολις βγει απο το πανεπιστημιο
Αφου αυτο που κανουν οσοι ζουν Καλιφορνια ειναι οτι παιρνουν συνταξη στα 35
Δουλευουν σα σκυλοι μεχρι τα 35 καθαριζοντας μισο μυριο το χρονο και δεν ξοδευουν τιποτα στην καλιφορνια γιατι ειναι ακριβη
Μαζευουν μερικα μυρια και μετα μετακομιζουν σε φθηνες πολιτειες του Νοτου και ζουν σαν αρχοντες την υπολοιπη ζωη τους χωρις να δουλευουν
Αυτο το κανουν σχεδον ολοι οσοι δουλευουν στις πολυεθνικες της Καλιφορινια
Συνταξη στα 35 και μετα βασιλιας με μερικα μυρια μεχρι να πεθανεις

Αν εισαι μεσαια και ανωτερη τοτε ειναι αλλος κοσμος
Πιστεψε με μιλαω με ατομα απο εκει λογω δουλειας

μιλαω για προγραμματιστες γιατι δουλευω σε Αμερικανικη εταιρια και κανενας δεν παιρνει συνταξη στα 35. εχω συναδελφους που κλεισανε 20 χρονια στην εταιρια και συνταξη δεν πηρανε

μιλας με αυθαιρετα δογματα πχ συνταξη στα 35 και μιλαω με αριθμους Computer Programmer Demographics and Statistics [2023]: Number Of Computer Programmers In The US

Screenshot_29.png

τα περι 200000 με το που βγεις απο το πανεπιστημιο σαν προγραμματιστης ειναι αστεια οταν ο μεσος μισθος ειναι $73k. ακομη και στην καλιφορνιας ειναι $134k
Screenshot_32.png

Συνημμένα

• Screenshot_31.png
    Screenshot_31.png
    209,1 KB · Εμφανίσεις: 36

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Εσυ εκτιθεσαι που νομιζεις οτι η μεγαλυτερη οικονομια στον κοσμο ειναι το ιδιο με την Ελλαδα

δεν ειπα ποτε κατι τετοιο, λεω απλα οτι λες μπαρουφες και επιμενεις :jerking2::jerking2::jerking2:

βρες μου ενα σημειο που λεω οτι η αμερικη ειναι το ιδιο με την Ελλαδα αλλιως μοκο

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ρε φιλε αυτα τα στοιχεια 100 χιλιαρικα στην Καλιφορνια ειναι για ατομα οτι ναναι που τελειωσαν ενα πανεπιστημιο οτι ναναι και κανουν webdev σε εταιριες οτι ναναι χωρις να ξερουν ουτε τα βασικα
Εγω σου μιλαω για ατομα με σοβαρα χαρτια οχι της πλακας

απο το ολοι ειναι πλουσιοι πηγαμε στο ατομα με σοβαρα χαρτια αμεσως αμεσως
ομως

Επισης ατομα που μενουν 20 χρονια στην ιδια εταιρια Αμερικη ειναι βλακες τελειως
Εκει το concept ειναι δουλευεις 2 χρονια και αλλαζεις εταιρια
Αλλιως δεν παιρνεις ποτε αυξηση
Αν μιλας με boomers που δεν ξερουν πως λειτουργει η αγορα τι να πω

καποιοι δεν το θελουν αυτο. τους αρεσει να μενουν στο μερος που ξερουν και να δουλευουν στα προιοντα που εχτισαν

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Α τωρα θα μας πεις για πορνοσταρ
δεν θα σου πω τιποτα, χαβαλε κανω αραξε

δεν θα κατσω να τσακωνομαι για την καλιφορνια και τα λεφτα της, το εξαντλησατε το θεμα αλλωστε, του γαμησατε το αμερικανικο σπιτι για την ακριβεια :tooth:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Εγώ το είχα ψάξει για Alison Tyler, Andi James και μερικές άλλες τσαπερδονεςθυμαμαι πιο μικρά ποσά αλλά όχι 200-300 προφανώς. 2-3κ ισως

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.188
Πόντοι
1.056
αχαχχαχαχαχα...ρε φίλε τώρα είναι με έναν ακόμα χειρότερο πανιβλακα!!!πλάκα κάνεις???η κοπέλα δεν κάνει...
Διαφωνεις ότι ειναι μουνάρα;
Γαμιεται καλά και τη θελουμε να τη βλεπουμε να γαμιεται με διαφορους. Ποιον έχει γκομενο στα μεζεα μας

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.101
Πόντοι
446
Για αυτό γουστάρω το bou ρε φίλε.
Ξεκινάς από το μουνί της Χριστίνας και με τις αναλύσεις καταλήγεις να γίνεις Υπουργός Οικονομικών.
Και στην τελική καλύτεροι είναι οι άλλοι που πέρασαν από εκεί? Μπουρδέλο τα έκαναν.
Οπότε τα μέλη του bou είναι τα πλεον αρμόδια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056
Ρε φιλε αυτα τα στοιχεια 100 χιλιαρικα στην Καλιφορνια ειναι για ατομα οτι ναναι που τελειωσαν ενα πανεπιστημιο οτι ναναι και κανουν webdev σε εταιριες οτι ναναι χωρις να ξερουν ουτε τα βασικα
Εγω σου μιλαω για ατομα με σοβαρα χαρτια οχι της πλακας

πως γίνετε να σε πάρουν για webdev (εστω και junior) χωρίς να ξέρεις ούτε τα βασικά? Πλέον πρέπει να γνωρίζεις τουλάχιστον ενα framework για να εχεις έστω και μια ευκαιρία να μπεις κάπου!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
την Σαντρα θα την ξαναγαμησουμε (σε λογικες τιμες τελος παντων) στα 30+ της, εκτος αν "μπλεξει" νωριτερα. Δεν πιστευω οτι θα εχει αναγκη τα 200αρια και τα 300αρια της πλεμπας, θα πηγαινει απευθειας στα ολοημερα διχιλιαρα τριχιλιαρα μια δυο φορες τη βδομαδα και δεν θα χρειαζεται να γαμιεται σε φθηνα ξενοδοχεια με μικρομεσαιους πελατες, παρα σε ακριβα νησια, κοτερα και βιλες. Και αυτα ακομα κι αν η καριερα της στο πορνο δεν εκτοξευτει. Μπιμπελο θα ειναι για τους αραβες, το χειμωνα θα σηκωνει story απο ντουμπαι για ενα μηνα, θα δειτε :wink:
ξυπνήστε.
δεν υπάρχουν μικρομεσαίοι στο μπου.
όλοι λεφτάδες είναι.
και αρκετοί άραβες με επάρκεια στα ελληνικά :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
αυστηροι μαθηματικοι υπολογισμοι, σαν αυτα που στειλαμε ανθρωπους στην σεληνη. 380000 km η αποσταση, 4000 λιτρα να παμε σεληνη, 4000 να γυρισουμε, μας περισευουν και 2000 λιτρα στο δεκαχιλιαρο ντεποζιτο για ξοδεμα :tooth::tooth::respect:
...για "διαστημικές" γκαζιές και σούζες

• Χαχα
Αντιδράσεις: dem
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Ξεροχυνω με οικονομο-κοινωνικες μελέτες για την Αμερική σε θρεντ της σαντρουλας ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μας έχει γειωσει προ πολλου τυπε
δε μας γείωσε. την έφτυσα και ξενέρωσε.
ήθελε μόνο το κορμί μου και με χάλασε. της είπα όχι. την έκανε από το μπου με ελαφρά...
σόρρυ παίδες εγώ φταίω...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Μας έχει γειωσει προ πολλου τυπε
τυπε δεν ξερω, για χαβαλε την εκανα ταγκ, αλλα τωρα βλεπω τελευταια συνδεση 2,5 μηνες πριν.
Δεν το λες και μαυρη πετρα ακομα.
1686067592290.png

Εχει χρονο να το ξανασκεφτει, στο απιθανο σεναριο που ολα πανε λαθος εκτος, να κανει μια αρπαχτη εντος.

Παντως να παραδεχτουμε οτι και σαν ζευγαρι πηγαν ψηλα. Και οι δυο γαμηθηκαν στη δουλεια :tooth:

"η Ελλάδα θα έχει ως εκπρόσωπο τον Nek Sinner, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραγωγές της «sugar babes»."

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
δε μας γείωσε. την έφτυσα και ξενέρωσε.
ήθελε μόνο το κορμί μου και με χάλασε. της είπα όχι. την έκανε από το μπου με ελαφρά...
σόρρυ παίδες εγώ φταίω...
Τυπε οποίος προλαβε, προλαβε, το πουλακι πεταξε ψηλα, οι γεματουλες μας έμειναν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom