dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
332 ειναι ολες οι κρατησεις.
το θεμα ειναι ποσα σου μενουν στο χερι
Οτι ειναι εδω το ενα χιλιαρικο το μηνα (12 το χρονο) στην Αμερικη ειναι τα 60 το χρονο (80 - φορους)
Αρα 5χ στους χαμηλομισθους
Αυτοι οι homeless που βαζεις μαλλον κατα σου ειναι γιατι ριχνουν το median
Εγω μιλαω με Αμερικανους σημερα σε αλλα φορουμ οχι με ελληνοαμερικανους το 80
Και δε μιλαω με σερβιτορους κλπ αλλα με ανθρωπους της δικιας μου ταξης (μεσοαστικης) και μπορω να σου πω οτι βγαζουν τα 15πλασια + απο μενα
Ο γιατρος-δικηγορος-μηχανικος-προγραμματιστης κλπ βγαζει 200 χιλιαρικα μολις βγει απο το πανεπιστημιο
Αφου αυτο που κανουν οσοι ζουν Καλιφορνια ειναι οτι παιρνουν συνταξη στα 35
Δουλευουν σα σκυλοι μεχρι τα 35 καθαριζοντας μισο μυριο το χρονο και δεν ξοδευουν τιποτα στην καλιφορνια γιατι ειναι ακριβη
Μαζευουν μερικα μυρια και μετα μετακομιζουν σε φθηνες πολιτειες του Νοτου και ζουν σαν αρχοντες την υπολοιπη ζωη τους χωρις να δουλευουν
Αυτο το κανουν σχεδον ολοι οσοι δουλευουν στις πολυεθνικες της Καλιφορινια
Συνταξη στα 35 και μετα βασιλιας με μερικα μυρια μεχρι να πεθανεις
Νταξει απλα η διαφορα μας ειναι οτι μιλας για ανθρωπους κατωτερης κοινωνικης ταξης ενω εγω για μεσαια και ανωτερη.
Γιαυτο εχεις αλλα στανταρ
Ναι αν εισαι κατωτερη ταξη παλι στην Αμερικη ειναι καλυτερα αλλα σιγουρα οχι τοσο καλυτερα και σιγουρα οχι Καλιφορνια (για αλλους λογους νοικια κλπ)
Αν εισαι μεσαια και ανωτερη τοτε ειναι αλλος κοσμος
Πιστεψε με μιλαω με ατομα απο εκει λογω δουλειας
ειπες εφορια, το ΙΚΑ δεν ειναι εφορια. και με αυτο το σκεπτικο στην αμερικη ειναι 26% ο φορος και οχι πολυ λιγο που ειπες και μετα πρεπει να αφαιρεσεις την ιδιωτικη ασφαλεια χωρις την οποια πεθαινεις. μην το συνεχιζεις δεν ξερεις για τι μιλας
εχεις φτιαξει μια ουτοπικη εικονα απο ανεκδοτες πηγες στο μυαλο σου και την παρουσιαζεις ως δογμα και εκτιθεσαι
Τελευταία τροποποίηση: