Νέα

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό !!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Τυπε οποίος προλαβε, προλαβε, το πουλακι πεταξε ψηλα, οι γεματουλες μας έμειναν...
αναμφισβήτητα πολύ όμορφη.
αλλά της ελάσσονος προσπάθειας.
καλό θα ήταν όμως να την έχει δει κάποιος, πολύ καλό κορμί και προσωπάρα

kk34

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.277
Πόντοι
1.071
Είμαι από τους τυχερούς που έχω γνωρίσει από κοντά την Χριστίνα....αν δεν πας με τέτοια γυναίκα έστω μία φορά δεν μπορείς καταλάβεις την αίσθηση...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Ρε φιλε αυτα τα στοιχεια 100 χιλιαρικα στην Καλιφορνια ειναι για ατομα οτι ναναι που τελειωσαν ενα πανεπιστημιο οτι ναναι και κανουν webdev σε εταιριες οτι ναναι χωρις να ξερουν ουτε τα βασικα
Εγω σου μιλαω για ατομα με σοβαρα χαρτια οχι της πλακας
Είσαι λάθος να συγκρίνεις απλά μισθούς μικτά καθαρά.Όλα σχετίζονται με το ενοίκιο και γενικά το κόστος διαβίωσης.Τι να τα κάνω τα 6000 δολάρια το μήνα αν πρέπει να πληρώσω 3500 δολάρια σε ένα καλό δυάρι και με τα υπόλοιπα πρέπει να καλύψω διατροφή,ρούχα,μετακινήσεις,καμια ελαφριά κοινωνική ζωή κλπ κλπ.Εγώ που είχα πάει Νέα Υόρκη ένα 10μερο και ρώτησα μερικούς απλά στελέχη εταιρείων μεσαίου - μικρού εισοδήματος (δηλαδή από 100.000 μικτά και κάτω δεν μένει κάνενας κέντρο Νέας Υόρκης, δεν μπορούν να το υποστηρίξουν).

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
15.301
Πόντοι
10.395
αναμφισβήτητα πολύ όμορφη.
αλλά της ελάσσονος προσπάθειας.
καλό θα ήταν όμως να την έχει δει κάποιος, πολύ καλό κορμί και προσωπάρα
συμφωνώ απόλυτα και όποια προσπάθεια απαξίωσης είναι ή εκ του πονηρού ή εκ του...."όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!!
Προσπάθησα πολλές φορές να την συναντήσω πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν τα κατάφερα....εν τέλει την είδα λάιβ στο μαγαζί που δουλεύει...
Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και απολύτως φυσικό, πολύ όμρφη με φανταστική οδοντοστοιχία και χαμόγελο....
Κατά την γνώμη μου έχει το τέλειο πακέτο για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες αυτών των studio!

Κατά τ'άλλα... δεν της έχω κάνει τεστ iq και δεν μπορώ να την κρίνω...μπορώ να σκεφτώ διάφορα σε σχέση με τους γκόμενους της ή τις επαγγελματικές της επιλογές...αλλά σάμπως εμείς που είμαστε εδώ και πηγαίνουμε με call girls....είμαστε έξυπνοι ενώ αυτή χαζή??? :think: Με ποια λογική κ ποιο κριτήριο αυτή είναι χαζή ενώ εμείς, που κάνουμε ίσως χειρότερα, συναγωνιζόμαστε τον Άινσταιν σε μονάδες iq?????

Ηρεμήστε κύριοι, τα πάντα είναι επιλογές σε τούτη τη ζωή, άλλες σωστές ... άλλες λάθος, αλλά όλοι πάντα στο τέλος κρινόμαστε!

Τέλος...δεν νομίζω να επιστρέψει, δεν έχει λόγο πγιά!

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Είσαι λάθος να συγκρίνεις απλά μισθούς μικτά καθαρά.Όλα σχετίζονται με το ενοίκιο και γενικά το κόστος διαβίωσης.Τι να τα κάνω τα 6000 δολάρια το μήνα αν πρέπει να πληρώσω 3500 δολάρια σε ένα καλό δυάρι και με τα υπόλοιπα πρέπει να καλύψω διατροφή,ρούχα,μετακινήσεις,καμια ελαφριά κοινωνική ζωή κλπ κλπ.Εγώ που είχα πάει Νέα Υόρκη ένα 10μερο και ρώτησα μερικούς απλά στελέχη εταιρείων μεσαίου - μικρού εισοδήματος (δηλαδή από 100.000 μικτά και κάτω δεν μένει κάνενας κέντρο Νέας Υόρκης, δεν μπορούν να το υποστηρίξουν).
Τύποι μιλάτε για 100.000 λέτε και είναι τίποτα τρελά λεφτά
Αυτά τα βγάζουν πια χαλαρά 26χρόνοι προγραμματιστές παντού στον πλανήτη.
Στην Αμερική οι σοβαροί μισθοί είναι στα 150-200.000 και πάνω.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Αυτό λέω και εγώ.100.000 ετήσιο εισόδημα θεωρείσαι Junior υπάλληλος.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.321
Πόντοι
4.546

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

και 26χρονος και χαλαρα και παντου στον πλανητη ?:think::think::think:

Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.png Screenshot_8.png Screenshot_10.png Screenshot_9.png

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
και 26χρονος και χαλαρα και παντου στον πλανητη ?:think::think::think:

Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.png Screenshot_8.png Screenshot_10.png Screenshot_9.png
Αν δουλεύει remotely και έχει μια σχετικά καλή εμπειρία τόσο παίρνει σε μεγάλη εταιρεία.
Δεν τα ξέρω από τυχαίες αγγελίες, δουλεύω με τέτοια παλληκάρια.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Αν δουλεύει remotely και έχει μια σχετικά καλή εμπειρία τόσο παίρνει σε μεγάλη εταιρεία.
Δεν τα ξέρω από τυχαίες αγγελίες, δουλεύω με τέτοια παλληκάρια.

εγω σου εβαλα νουμερα απο πασιγνωστο site και καμια χωρα ο διαμεσος μισθος δεν ειναι 100κ. υποψη αυτο δεν εχει μονο 26χρονους αλλα και 46χρονους αλλα και παλι δεν

και εγω remote δουλευω σε ξενη εταιρια και τα ξερω απο πρωτο χερι. αυτα που λετε ΔΕΝ ισχυουν.

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
146
Πόντοι
0
Ενταξει έχουμε πάει και με ομορφότερες και που τη συνάντησα ολο τουπε ήταν, καμια ιδιαίτερη συμμετοχή. Μόνο στην πιπα τον καταπινε κατα τ'αλλα σαν αγγουρι καθόταν . Για μια φορα και πολυ της ηταν...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
εγω σου εβαλα νουμερα απο πασιγνωστο site και καμια χωρα ο διαμεσος μισθος δεν ειναι 100κ. υποψη αυτο δεν εχει μονο 26χρονους αλλα και 46χρονους αλλα και παλι δεν

και εγω remote δουλευω σε ξενη εταιρια και τα ξερω απο πρωτο χερι. αυτα που λετε ΔΕΝ ισχυουν.
Ναι σωστά.
Όχι 100χιλ, βλέπουμε μέχρι 80-90χιλ στο επίσημο επισυναπτόμενο αρχείο για tech people.
Άντε γεια και να δούμε τι άλλες δικαιολογίες θα βρεις να πεις ή έλα πες μας πάλι τι ισχύει που είμαστε μέσα στην αγορά τόσα χρόνια και ξέρουμε.

Συνημμένα

• IGAMING-SALARY-SURVEY-2023.pdf
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 184

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.335
Πόντοι
2.356
Δεν είναι κακή.
Μόνο η έλλειψη στήθους τη χαλάει.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ναι σωστά.
Όχι 100χιλ, βλέπουμε μέχρι 80-90χιλ στο επίσημο επισυναπτόμενο αρχείο για tech people.
Άντε γεια και να δούμε τι άλλες δικαιολογίες θα βρεις να πεις ή έλα πες μας πάλι τι ισχύει που είμαστε μέσα στην αγορά τόσα χρόνια και ξέρουμε.

sorry αλλα αυτο που εβαλες ειναι σοβαρο επιχειρημα ? απο τις 23 tech δουλεις 1 μονο εχει median μισθο πανω απο 100k και οι 12 κατω απο 50k.

σου εβαλα 6 πλουσιες χωρες και σε καμια ο median μισθος δεν ηταν 100.000 που χαλαρα κιολας παιρνουνε ολοι οι 26αδες παντου στον κοσμο κατα την θεωρια σου. βασικα σε ολο το εγγραφο οι μονες δουλειες με median μισθο πανω απο 100k ειναι Chief και Head που δεν ειναι δουλειες για 26χρονο προγραμματιστη

συνεχιζεις να πουλας πνευμα το οποιο δεν διαθετεις. απορω σε τι εταιριες δουλευετε στο εξωτερικο με τετοιο critical thinking.....

Screenshot_16.png

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Πες τα ρε φιλε
Τα ξερει ολα επειδη βρηκε ενα site του κωλου που ποιος ξερει απο που παιρνει τις στατιστικες
Μπορει να βαζει και Ινδοπακια μεσα ξερω γω...
Κι εγω μιλαω με ατομα απο εκει και ξερω
100Κ ειναι μολις βγεις απο το πανεπιστημιο γεια σας ηρθα
σε 2-3 χρονια εχεις φτασει τα 150-200
Στη 10ετια μπορει να παιρνεις και μισο μυριο+
Στα 35 βγαινουν στη συνταξη, μετακομιζουν στο Νοτο που ειναι παμφθηνα και ζουν σα βασιλιαδες

AAAABU4NAfEZDnNBqEzGbXT0QrA7blo7WONQD9GuEc_G5KtH-fxhGLzw-qYeXEtJXS9Qk181blF9uHyFOrRYI7vjpCi0DR...jpg

αφιερωμενο στον ηλιθιο και στον πανηλιθιο. μονο ο σφεζενιος λειπει για να γινεται το trio malaka

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Πες τα ρε φιλε
Τα ξερει ολα επειδη βρηκε ενα site του κωλου που ποιος ξερει απο που παιρνει τις στατιστικες
Μπορει να βαζει και Ινδοπακια μεσα ξερω γω...
Κι εγω μιλαω με ατομα απο εκει και ξερω
100Κ ειναι μολις βγεις απο το πανεπιστημιο γεια σας ηρθα
σε 2-3 χρονια εχεις φτασει τα 150-200
Στη 10ετια μπορει να παιρνεις και μισο μυριο+
Στα 35 βγαινουν στη συνταξη, μετακομιζουν στο Νοτο που ειναι παμφθηνα και ζουν σα βασιλιαδες

επισης πανηλιθιε αν ηξερες αγγλικα και ειχες σχεση με it θα ηξερες απο που ειναι οι στατιστικες, απο το stackoverflow ενα απο τα μεγαλυτερα site it με 220m επισκεπτες τον μηνα, απο το glassdoor που ειναι #4 site σε career στον κοσμο με 46m επισκεπτες τον χρονο και τα zippia και payscale που εχουν μαζι αλλα 10m επισκεπτες

επισης τα ινδοπακια που κοροιδευεις ειναι το 50% του δυναμικου σε it εταιριες καρναβαλε

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Καραγκιοζη αν ηξερες απο IT θα ηξερες οτι τα Ινδοπακια ειναι ο καρκινος του ΙΤ
Δεν εχουν ιδεα και οι εξυπνακηδες business των εταιριων ΙΤ κανουν outsource πραγματα σε αυτους για να γλυτωσουν λεφτα, τα οποια και δε φερνουν ποτε εις περας
Γιαυτο ειπα για Ινδοπακια μηπως οι στατιστικες που μας φερνεις βαζουν κιαυτους μεσα
Εγω δε λεω οτι σολο τον κοσμο παιρνουν 200Κ μιλαω για Καλιφορνια συγκεκριμενα για εκει ειναι οσα λεω

οι μισοι εργαζομενοι it στην αμερικη ειναι ινδοι, δεν μιλαω για outscourcing. εχεις επαφη με εταιρια it η μαλακιζομαστε αδικα? οχι να σου ειπε ο Χ και ο Υ, εσυ αν εχεις δουλεωει it? εγω δουλευω 11 χρονια σε Αμερικανικη εταιρια

εσυ δεν ειπες για ολο τον κοσμο οχι, ο ξενιτεμενος στην κυπρο παναθεμα τον το ειπε. και απλα ετρεξες να του πεις μπραβο χωρις να δεις τι λει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom