Νέα

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό !!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σοβαρευτείτε λίγο..το να γαμιεται μόνο με τον δικό της στις πρώτες της τσόντες ,ήταν ο πρόλογος για να την βάλουν στα πορνό ,δεν το έκανε από μονογαμία ..
Αφού και τις βίζιτες μια χαρά τις έπαιρνε .
Είναι σαν τις πουτανες που τον νταβα τον έχουν για αγαπητικό ..
Άσκοπη συζήτηση
Σου μοιαζω να κανω πλακα τυπε;
Ακου να δεις.
Δε μιλησα για μονογαμια αλλα για ΠΡΟΒΟΛΗ μονογαμιας στις ΤΑΙΝΙΕΣ.
Στην προσωπικη της ζωη ας κανει οτι θελει.Ας ειναι μονογαμικη,ας κανει βιζιτες ας κανει οτι γουσταρει.
Το τι προβαλλει στις τσοντες ομως ειναι πολυ σημαντικο.
Ξερω εγω που θα ανοιξω να δω τσοντα και θα πεσω πανω στην Christy White το ιστορικο της;Αν εκανε βιζιτες και χιλια δυο αλλα που την αφορουν;
Οχι βεβαια!
Σε οσο περισσοτερη ποικιλλια γαμησιων,σεναριων,σκηνικων,γαμιαδων τη δω τοσο πιο πολυ αυξανεται η αξια της ως πορνοσταρ.
Εγινα τωρα περισσοτερο κατανοητος τυπε μου;
Ασκοπη ειναι μια συζητηση οταν δεν καταλαβαινομαστε.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.925
Πόντοι
3.796
Σου μοιαζω να κανω πλακα τυπε;
Ακου να δεις.
Δε μιλησα για μονογαμια αλλα για ΠΡΟΒΟΛΗ μονογαμιας στις ΤΑΙΝΙΕΣ.
Στην προσωπικη της ζωη ας κανει οτι θελει.Ας ειναι μονογαμικη,ας κανει βιζιτες ας κανει οτι θελει.
Το τι προβαλλει στις τσοντες ομως ειναι πολυ σημαντικο.
Ξερω εγω που θα ανοιξω να δω τσοντα και θα πεσω πανω στην Christy White το ιστορικο της;Αν εκανε βιζιτες και χιλια δυο αλλα που την αφορουν;
Οχι βεβαια!
Σε οσο περισσοτερη ποικιλλια γαμησιων,σεναριων,σκηνικων,γαμιαδων τη δω τοσο πιο πολυ αυξανεται η αξια της ως πορνοσταρ.
Εγινα τωρα περισσοτερο κατανοητος τυπε μου;
Ασκοπη ειναι μια συζητηση οταν δεν καταλαβαινομαστε.
Ολόκληρο κατεβατο και από την ουσία δεν έπιασες τίποτα .
Κάθεσαι και μονολογεις.
Αυτή η προβολή έγινε λέμε για να την πείσουν να γυρίσει τσόντα ,από την στιγμή που ο γκόμενος το έπαιζε φουλ έρωτας πως θα την πείσουν να γυρίσει τσόντα με έναν άγνωστο ..
Δεν κόβει καθόλου στροφές ;
Εκτός αν βλέπεις τσόντες εσύ γιατί καυλώνεις με το παπαρι και όχι με την Κρίστι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.000
Πόντοι
6.946
Χωρίς να έχω ζήσει στην Αμερική, αλλά από τυχαίες τιμές που είδα για βίζιτες, πράγματι τα χρήματα που παίρνουν είναι πολλαπλάσια σε σχέση με την Ελλάδα, και δεν είναι και όλες τους μουνάρες. Δεν μιλάω για τιμές στο δρόμο, αλλά για κορίτσια από γραφεία.

Τώρα, πώς θα έρθουν τα πράγματα για αυτήν, εδώ δεν ξέρουμε για εμάς τι μέλλει γενέσθαι.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.484
Πόντοι
2.596
Αυτή σταμάτησε να είναι βίζιτα; Η πήρε μεταγραφή σε άλλο πρακτορείο; Ήθελα να την δοκιμάσω στο. Μάτζικ ααλλα δεν πρόλαβα. Ήταν καλή; Η πεταμένα λεφτά ;
Εγώ την είχα δει όταν ήταν στο Athens Diva - μετά δούλευε στον Μάγο και νομίζω ότι κάποια στιγμή ή σταμάτησε ή δουλεύει σε κλειστό κύκλο. Όταν την είχα δει μου είχε κάνει εντύπωση η ομορφιά της αλλά από υπηρεσίες δεν δέσαμε, δεν είχαμε ιδιαίτερη χημεία.

Πάντως είναι έξυπνη και καπάτσα και αν θέλει να δοκιμάσει τη τύχη της στον στίβο των ταινιών καλά κάνει και το επιχειρεί. Η Σασα Γκρευ μια χαρά μπήκε - βγήκε. Θέλει γερό στομάχι αλλά πολλές το καταφέρνουν και τις το εύχομαι!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ολόκληρο κατεβατο και από την ουσία δεν έπιασες τίποτα .
Κάθεσαι και μονολογεις.
Αυτή η προβολή έγινε λέμε για να την πείσουν να γυρίσει τσόντα ,από την στιγμή που ο γκόμενος το έπαιζε φουλ έρωτας πως θα την πείσουν να γυρίσει τσόντα με έναν άγνωστο ..
Δεν κόβει καθόλου στροφές ;
Εκτός αν βλέπεις τσόντες εσύ γιατί καυλώνεις με το παπαρι και όχι με την Κρίστι.
Δεν εστιαζω στο πως την επεισαν να γυρισει τσοντα και δε με νοιαζει.
Ουτε με αφορα.
Η αρχη εγινε παει τελος.Σημασια εχει η συνεχεια.Τι βλεπει ο θεατης.
Οχι ρε δε καβλωνω με το παπαρι(μηπως εσυ?) αλλα θελω να δω την πορνοσταρ να γαμιεται με πολλους και οχι με τον ιδιο παρτενερ καθε φορα, γιατι οπως εξηγησα παραπανω αλλα δεν εδωσες βαση με ξενερωνει η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ.
Καταλαβες τωρα;
Και κατι αλλο.Μιλα καλυτερα.Σου ειναι δυσκολο αγορινα?Προσεξα οτι το στυλ γραφης σου ειναι προκλητικο.
Μαθε να διαβαζεις να χρησιμοποιεις το μυαλο σου πριν γραψεις και να σεβεσαι μαν.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.925
Πόντοι
3.796
Δεν εστιαζω στο πως την επεισαν να γυρισει τσοντα και δε με νοιαζει.
Ουτε με αφορα.
Η αρχη εγινε παει τελος.Σημασια εχει η συνεχεια.Τι βλεπει ο θεατης.
Οχι ρε δε καβλωνω με το παπαρι(μηπως εσυ?) αλλα θελω να δω την πορνοσταρ να γαμιεται με πολλους και οχι με τον ιδιο παρτενερ καθε φορα, γιατι οπως εξηγησα παραπανω αλλα δεν εδωσες βαση με ξενερωνει η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ.
Καταλαβες τωρα;
Και κατι αλλο.Μιλα καλυτερα.Σου ειναι δυσκολο αγορινα?Προσεξα οτι το στυλ γραφης σου ειναι προκλητικο.
Μαθε να διαβαζεις να χρησιμοποιεις το μυαλο σου πριν γραψεις και να σεβεσαι μαν.
Αν ρωτήσεις ψυχολόγο ,θα σου εξηγήσει ότι από την στιγμή που ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για τον παρτενέρ παρά το ότι βλέπεις συνέχεια την ίδια γκόμενα ,έχεις μπερδεμένη προσωπικότητα.
Εμένα προσωπικά ούτε που με ενδιαφέρει ποιος την γαμαει και αυτή και οποιαδήποτε στην τσόντα .

Δεν είμαι αγορίνα ,αφού σίγουρα είμαι πολύ μεγαλύτερος σου ,σε σχέση με τα θέματα τα οποία βλέπω ότι συμμετέχεις ..
Να παίρνεις ως συμβουλές για το μέλλον σου τα λόγια των μεγαλύτερων και όχι να τους ειρωνευσαι ,θα δεις ότι θα σου χρησημευσει αργότερα .
Και με νικ Τρούμπα τι περιμένεις ;να σου μιλάμε σαν τον καγκελάριο ;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αν ρωτήσεις ψυχολόγο ,θα σου εξηγήσει ότι από την στιγμή που ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για τον παρτενέρ παρά το ότι βλέπεις συνέχεια την ίδια γκόμενα ,έχεις μπερδεμένη προσωπικότητα.
Εμένα προσωπικά ούτε που με ενδιαφέρει ποιος την γαμαει και αυτή και οποιαδήποτε στην τσόντα .

Δεν είμαι αγορίνα ,αφού σίγουρα είμαι πολύ μεγαλύτερος σου ,σε σχέση με τα θέματα τα οποία βλέπω ότι συμμετέχεις ..
Να παίρνεις ως συμβουλές για το μέλλον σου τα λόγια των μεγαλύτερων και όχι να τους ειρωνευσαι ,θα δεις ότι θα σου χρησημευσει αργότερα .
Και με νικ Τρούμπα τι περιμένεις ;να σου μιλάμε σαν τον καγκελάριο ;
Προφανώς και εσύ ρώτησες ψυχολόγο,δεν είναι κακό που τον είχες ανάγκη.
Πες του στην επόμενη συνεδρία σας όμως να σε μάθει να μην κολλάς εμμονικά σε μια ιδέα και να διαβάζεις τι σου γράφουν οι συμφορουμίτες σου.
Και ξαναλέω γυναίκα που γαμιέται αποκλειστικά μόνο με έναν στις τσόντες=προβολή μονογαμίας.
Κάτι που με ξενερώνει.Θέλω να νοιώσω ότι η πορνοσταρ είναι ''πουτανάρα'' με τα όλα της.Θέλω να δω σενάριο να κερατώνει το δεσμό της(άρα να τη γαμάει κι άλλος εκτός από τον τηλεοπτικό άνδρα της)γιατί θέλω να ταυτιστώ ας πούμε με τον παράνομο γαμιά.
Εμφανώς δεν είσαι και φοβερά έξυπνος,αλλά η ''βλακεία'' σου ας πούμε δεν έχει δόσεις κακίας και μου είναι συμπαθής.
Εδώ μάγκα μου δε δηλώνει κανείς ηλικίες και ούτε μπορείς να εξάγεις συμπε΄ρασμα από τα γραφόμενα κάποιου.
Αν είναι έτσι τότε εσύ μου κάνεις για 20 αρης,γιατί γράφεις με μια μετεφηβική αφέλεια που τα πάντα για σένα έχουν ταμπέλες.
Όπως τα nick names η ψευδώνυμα ας πούμε.
Εδώ όλοι μας έχουμε επιλέξει από ένα.Όπως στις απόκριες ντύνεσαι μασκαράς.
Μεταξύ "μασκαράδων"λοιπόν τύπε...αυτό που σου λέω είναι να σέβεσαι στοιχειωδώς τον άνθρωπο πίσω από τη "μάσκα" και τίποτε παραπάνω.
Εσύ δηλαδή μόνο έναν που έχει "ντυθεί" καγκελάριος θα σεβόσουν;;:2funny:
Ρε μπαγάσα με έκανες να γελάσω
Δε μου βγάζεις κάτι κακό πάντως.
Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου δεν απειλεί κανείς ούτε την αξιοπρέπειά σου ούτε χλευάζει τα γραφόμενά σου...
Φιλικά

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.925
Πόντοι
3.796
Προφανώς και εσύ ρώτησες ψυχολόγο,δεν είναι κακό που τον είχες ανάγκη.
Πες του στην επόμενη συνεδρία σας όμως να σε μάθει να μην κολλάς εμμονικά σε μια ιδέα και να διαβάζεις τι σου γράφουν οι συμφορουμίτες σου.
Και ξαναλέω γυναίκα που γαμιέται αποκλειστικά μόνο με έναν στις τσόντες=προβολή μονογαμίας.
Κάτι που με ξενερώνει.Θέλω να νοιώσω ότι η πορνοσταρ είναι ''πουτανάρα'' με τα όλα της.Θέλω να δω σενάριο να κερατώνει το δεσμό της(άρα να τη γαμάει κι άλλος εκτός από τον τηλεοπτικό άνδρα της)γιατί θέλω να ταυτιστώ ας πούμε με τον παράνομο γαμιά.
Εμφανώς δεν είσαι και φοβερά έξυπνος,αλλά η ''βλακεία'' σου ας πούμε δεν έχει δόσεις κακίας και μου είναι συμπαθής.
Εδώ μάγκα μου δε δηλώνει κανείς ηλικίες και ούτε μπορείς να εξάγεις συμπε΄ρασμα από τα γραφόμενα κάποιου.
Αν είναι έτσι τότε εσύ μου κάνεις για 20 αρης,γιατί γράφεις με μια μετεφηβική αφέλεια που τα πάντα για σένα έχουν ταμπέλες.
Όπως τα nick names η ψευδώνυμα ας πούμε.
Εδώ όλοι μας έχουμε επιλέξει από ένα.Όπως στις απόκριες ντύνεσαι μασκαράς.
Μεταξύ "μασκαράδων"λοιπόν τύπε...αυτό που σου λέω είναι να σέβεσαι στοιχειωδώς τον άνθρωπο πίσω από τη "μάσκα" και τίποτε παραπάνω.
Εσύ δηλαδή μόνο έναν που έχει "ντυθεί" καγκελάριος θα σεβόσουν;;:2funny:
Ρε μπαγάσα με έκανες να γελάσω
Δε μου βγάζεις κάτι κακό πάντως.
Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου δεν απειλεί κανείς ούτε την αξιοπρέπειά σου ούτε χλεύαζει τα γραφόμενά σου...
Φιλικά
Ενταξει ναι έχεις δίκιο ,
Μέχρι αύριο να μιλάμε τα ίδια θα λες .

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ενταξει ναι έχεις δίκιο ,
Μέχρι αύριο να μιλάμε τα ίδια θα λες .
Ε ναι αυτή είναι η άποψή μου και είναι σταθερή,δεν αλλάζει.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν διαβάζω και τη δική σου ή την υποτιμώ.
Στην τελική γούστο σου και καπέλο σου.
Μέχρι αύριο τύπε να μιλάμε για το ίδιο θέμα;
Ποτέ.
Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω και είμαι σίγουρος πως κι εσύ το ίδιο.
Σε άλλο θέμα,άλλη στιγμή αν τυχόν διασταυρωθούμε,τα ξαναλέμε
Ώρα καλή μαν.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.925
Πόντοι
3.796
Καλα ρε βλακα τι θιχτηκες;
Πανε Αμερικη και δες.
Γεγονοτα σου λεω.
Αμερικη βγαζουν τα 10πλασια
Μπορεις οτι θες να πεις για την Αμερικη οτι γαμιουνται κανουν μπιχνουν δειχνουν αλλα η οικονομια τους ειναι η πρωτη στον κοσμο.
Αν διαφωνεις απλα εισαι λαθος.
Η Καλιφορνια που ειναι απλα μια πολιτεια της Αμερικης ειναι η 5η οικονομια στον κοσμο.
Μια μονο πολιτεια εχει μεγαλυτερη οικονομια απο Αγγλιες και Γαλλιες.
Η πολιτεια που γυρνανε τις τσοντες παρεμπιπτοντως.
Και νομιζεις εσυ οτι μια πορνοσταρ θα παρει 200 και 300 ευρω.
Εισαι ασχετος τελειως.
Άλλος Αυτιας εμφανίστηκε ..
Συζήτηση για γαμησι την έκανε χρηματιστήριο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.972
Πόντοι
46.423
Στο Las Vegas πάντως ζητάνε από χίλια δολάρια και άνω.

:tooth:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.925
Πόντοι
3.796
Οταν λες μαλακιες οτι οι πορνοσταρ στην Αμερικη παιρνουν 200 ευρω το γαμησι, θα στο κανω χρηματηστηριο γιατι τοσο ασχετος που εισαι προφανως δεν κατεχεις βασικες εννοιες οπως τη διαφορα μεγεθους Αμερικης και Ελλαδας.
Μηπως και καταλαβεις.
Αλλα δε...
Χαλάρωσε λίγο...
Ένα γαμησι τύπου κάστινγκ έκανε δεν έπαιξε σε σαπουνόπερα.
Θα πάθεις και τίποτα σαββατιατικα ..
Τόσες χιλιάδες δολάρια έχεις ,βγάλε τα καβούρια λίγο από την τσέπη ..με το πληκτρολόγιο πιάστηκες βραδιάτικα να μας πουλάς τρελιτσα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.925
Πόντοι
3.796
Μη μου πεις οτι βλεπεις τα γαμησια τυπου casting και νομιζεις οτι ειναι οντως casting.
Και το γαμησι στο ταξι οτι ειναι οντως ταριφας :2funny:
Άνοιξε κανένα παράθυρο να πάρεις λίγο αέρα βρε βλακακο .. έχεις μιζεριασει 3 μέρες δεν έχεις σηκωθεί από τον υπολογιστή..
Άκου εκεί είναι σαν να μπήκε Έλληνας στη NASA!
Τι άλλη μαλακια θα γράψετε εδώ μέσα ..

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.972
Πόντοι
46.423
H Χριστίνα έχει το εξής σπάνιο προσόν για τη βιομηχανία του πορνό.

Δεν είναι πλαστική.

Είναι ένα100% φυσικό και αρκετά όμορφο και γλυκό Ελληνικό κορίτσι.

Βγάζει μια αθωότητα που εξιτάρει αρκετούς.

Αυτή είναι και η ιδιαιτερότητά της.

Αυτό πουλάει.

Και ασφαλώς είναι και Ελληνίδα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.450
Πόντοι
28.246
H Χριστίνα έχει το εξής σπάνιο προσόν για τη βιομηχανία του πορνό.

Δεν είναι πλαστική.

Είναι ένα100% φυσικό και αρκετά όμορφο και γλυκό Ελληνικό κορίτσι.

Βγάζει μια αθωότητα που εξιτάρει αρκετούς.

Αυτή είναι και η ιδιαιτερότητά της.

Αυτό πουλάει.

Και ασφαλώς είναι και Ελληνίδα.
Εχεις δει πολλες πουτανες σε τσοντες, ειδικα πουτανακια σε τσοντες που βγαζουν αθωοτητα και συγκρινεις;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.000
Πόντοι
6.946
Δυστυχώς, πολλές είναι απείραχτες σωματικά και λουλούδια, αλλά κάποια στιγμή τις πιάνει η μαλακία και βάζουν πλαστικά παντού, ασχημαίνουν και δεν βλέπονται μετά.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Δυστυχώς, πολλές είναι απείραχτες σωματικά και λουλούδια, αλλά κάποια στιγμή τις πιάνει η μαλακία και βάζουν πλαστικά παντού, ασχημαίνουν και δεν βλέπονται μετά.
ΠΕΣ ΤΑ!!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.972
Πόντοι
46.423
Δεν παρακολουθώ τσόντες πλέον.

Αυτά τα έκανα όταν ήμουν 20 χρονών.

Θα πω όμως το εξής.

Την πρώτη φορά που την συνάντησα ως Kelly έμεινα άναυδος από την φυσική ομορφιά της.

Έκτοτε αναρωτιέμαι πώς ένα τόσο γλυκό κορίτσι αποφάσισε να επιλέξει αυτό το επάγγελμα.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή της είναι απολύτως σεβαστή.

Αναφορικά με τον πρώην της πιστεύω ότι απλώς ήταν ένα μεταβατικό στάδιο και ίσως ο τύπος να ζήλευε.

Πιστεύω ότι κάνει σταθερά και μετρημένα βήματα στο στίβο της πορνό βιομηχανίας.

Άλλωστε είναι πολύ μικρή ακόμα.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το εσκορτιλίκι με διάφορους δεν της αρέσει και γιαυτό σταμάτησε ... τουλάχιστον φανερά.

Δεν θα με παρεξένευε αν το κασέ της έχει εκτοξευθεί πλέον και να πω την αλήθεια καλά θα κάνει.

Υπάρχουν αρκετοί που είναι διατεθειμένοι να της τα προσφέρουν.

Gardelys77

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Like
284
Πόντοι
20
Λετα να επιστρεψει σαν sandra το κοριτσι;

Stories

Νέο!

Stories