JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.807
- Πόντοι
- 1.056
Σαν σε προσκαλεί να σε φιλοξενήσει είναι, η όμορφη κωλαρα της Inna!
Σαν σε προσκαλεί να σε φιλοξενήσει είναι, η όμορφη κωλαρα της Inna!
μας φλομώνουν στο ψέμα? ???Το ότι θα έχανα και δουλειά επειδή έχω σχέση.. ? καλά σας κάνουν δηλαδή οι περισσότερες που έρχονται στα ραντεβού και σας φλομώνουν στο ψέμα ότι είναι ελεύθερες και δεν θέλουν κανέναν μόνο σεξ ..
Σε πειράζω, ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά
Η Χριστίνα δεν ειναι για Ελλάδα .. κακά τα ψέματα ο συνδιασμος προσωντων και αυτών που ζηταει ο κόσμος των ερωτικών ταινιών είναι ένα λεβελ πάνω.. αν κάνει το μαλλί κόκκινο καροτι με 4/5 μεγάλα τατου θα κάνει πάγκοσμια καριέρα κ θα παίζει μπάλα σε μια κατηγορία οου δύσκολα βλέπεις κοπέλες … και σεμνές κ πρόστυχες την ίδια στιγμή !! Χρόνια πολλά Χριστίνα να έχεις υγεία κ όλα τα υπόλοιπα έρχονται !! Κάθε επιτυχία στη ζωή σου !!
https://*****/χριστίνα-ανδρεάδου-γενέθλια-για-το-νέ/
Ναι αλλά εξαρτάται πόσο καιρό θέλει να ασχοληθεί.Η Χριστίνα δεν ειναι για Ελλάδα .. κακά τα ψέματα ο συνδιασμος προσωντων και αυτών που ζηταει ο κόσμος των ερωτικών ταινιών είναι ένα λεβελ πάνω.. αν κάνει το μαλλί κόκκινο καροτι με 4/5 μεγάλα τατου θα κάνει πάγκοσμια καριέρα κ θα παίζει μπάλα σε μια κατηγορία οου δύσκολα βλέπεις κοπέλες … και σεμνές κ πρόστυχες την ίδια στιγμή !! Χρόνια πολλά Χριστίνα να έχεις υγεία κ όλα τα υπόλοιπα έρχονται !! Κάθε επιτυχία στη ζωή σου !!
Έχει γενέθλια;
αποτι ειδα παιζει συνεχεια με εναν τυπο οπως και η Βουλγαρα με τον αντρα της . Θα βαλτωσει αν μεινει στον ιδιο παρτενερ ....Την είδατε την ταινιουλα ?? Παίζει καλά η γκομενα ?
Πόσες ταινίες έχει κάνει ? Είχα μείνει στην πρώτη εγώ.αποτι ειδα παιζει συνεχεια με εναν τυπο οπως και η Βουλγαρα με τον αντρα της . Θα βαλτωσει αν μεινει στον ιδιο παρτενερ ....
αποτι ειδα παιζει συνεχεια με εναν τυπο οπως και η Βουλγαρα με τον αντρα της . Θα βαλτωσει αν μεινει στον ιδιο παρτενερ ....
Ρουμάνα εννοείςαποτι ειδα παιζει συνεχεια με εναν τυπο οπως και η Βουλγαρα με τον αντρα της . Θα βαλτωσει αν μεινει στον ιδιο παρτενερ ....
Βουλγάρα νομίζω πως είναι η Ίνα. Μου το είχε πει κάποτε η ΣανυΡουμάνα εννοείς
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω, δεν επιμένωΒουλγάρα νομίζω πως είναι η Ίνα. Μου το είχε πει κάποτε η Σανυ
2 με τον ιδιο , η δευτερη ειναι παρτουζα αλλα μονο με εναν πηδιεταιΠόσες ταινίες έχει κάνει ? Είχα μείνει στην πρώτη εγώ.
Και εγώ για Βουλγάρα είχα ακούσειΒουλγάρα νομίζω πως είναι η Ίνα. Μου το είχε πει κάποτε η Σανυ
Είτε Βουλγάρα είτε Ρουμάνα, σίγουρα μουνάρα!Και εγώ για Βουλγάρα είχα ακούσει