Sugarbabes
Πορνοπαραγωγός Εταιρεία
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Like
- 3.173
https://*****.tv/
Σίγουρα κωλαρα!Είτε Βουλγάρα είτε Ρουμάνα, σίγουρα μουνάρα!
το ξενερωμα ειναι οτι πηδαει μονο τον γκομενο της κατα τα αλλα μια χαρα ...Θυμάμαι ο Σειρηνάκης είχε συμβουλέψει την Νίνα να λέει ότι είναι Ελληνίδα και κάποτε που την είδα από κοντά τη ρώτησα από που είναι και μου είπε γελώντας " μην τα ρωτάς, από Ελλάδα"...
Aυτό είναι το Χριστινάκι αν δεν την έχετε δει...
Λες και τόσα χρόνια/δεκαετίες ΔΕΝ ξέραμε τι ρόλο βαράνε τα καλλιστεία(τοπ μόντελιν: ξέκωλα όλες και βίζιτες, ανέκαθεν, και προαπαιτούμενο για να αντέξει κάποια στον χώρο) και τα διάφορα σαχλοριάλιτι... προώθηση για αύξηση της ταρίφας.εχουμε παει μπροστα σαν χωρα τελικα, διαφημιζουν τσοντες και σε πρωιναδικα πλεον!
τοσο σκληρος καριολης ρε τυπε?Το πιό δυνατό mouthfuck που μου έχουν κάνει!Σε κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα της έσπαγα τον αυχένα???
Όχι εγώ τύπε...αυτή...τοσο σκληρος καριολης ρε τυπε?
χαίρεται κιόλας,αν είναι δυνατόνεχουμε παει μπροστα σαν χωρα τελικα, διαφημιζουν τσοντες και σε πρωιναδικα πλεον!
το thumps up ηταν ειρωνικο ρε φιλε... εκτος και λες για αυτη στο βιντεοχαίρεται κιόλας,αν είναι δυνατόν
Για αυτήν λέω,μαν.το thumps up ηταν ειρωνικο ρε φιλε... εκτος και λες για αυτη στο βιντεο
πρέπει να μας πεις ΤΙ θέλεις να την ρωτήσεις!!Καλησπέρα.. γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να έρθω σε επαφή με την κοπέλα να της στείλω ένα μήνυμα να την ρωτήσω κάτι? Ευχαριστώ..
Μουναρα ήταν έτσι!
Φαντάζομαι η ερώτηση θα είναι φιλοσοφικού περιεχομένου..Καλησπέρα.. γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να έρθω σε επαφή με την κοπέλα να της στείλω ένα μήνυμα να την ρωτήσω κάτι? Ευχαριστώ..
Κάτι για το Κυπριακό και το Παλαιστινιακό θα θέλει να της αναλύσει υποθέτω !!Φαντάζομαι η ερώτηση θα είναι φιλοσοφικού περιεχομένου..
Καλησπέρα..Κάτι για το Κυπριακό και το Παλαιστινιακό θα θέλει να της αναλύσει υποθέτω !!