Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Κάνεις λάθος Στελιο.  Ο geoman είπε ακριβώς ό,τι ισχύει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια ναυπήγηση.

Ακριβώς όπως τα είπε είναι.
Τι, οτι οι ξενοι δεν θελουν τιποτα απο τις αποκρατικοποιησεις.
Μα για αυτο εξαθλιωνουν τον κοσμο,για να παρουν οι ξενοι τα παντα τσαμπα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οσον αφορα το ελληνικο χρηματιστηριο τωρα, πιστευω πως ειναι σε φαση ανοδου και εχει ακομα να δωσει. Οποτε οποιος σκεφτεται να μπει ας μπει αμεσα, θα βγαλει ενα ικανοποιητικο κερδος. Οχι ομως σε τραπεζες αλλα σε καποιες σοβαρες εταιριες οπως ΜΟΗ, ΜΕΤΚΑ, ΜΥΤΙΛ, ΣΩΛΚ, ΟΤΕ, ΕΧΑΕ.

Τωρα το μεχρι ποτε θα εχουμε ανοδο ειναι μεγαλο θεμα και αμα το ξεραμε θα γινομασταν πλουσιοι. Οι ειδικοι εδω μεσα εχετε καμια ιδεα? Μεχρι ποτε πιστευετε θα ανεβαινει ο δεικτης?

Ο Γιδης από την Παρασκευή μάλλον μπηκε σε φάση διόρθωσης. Εκανε την διπλή κορυφή λίγο πάνω από τις 1.000 μονάδες και γυρισε με τεράστιο καθοδικό κερί - φακελος προς τα κάτω.

Το λογικόν είναι να έχουμε μία διόρθωση μέχρι τις 940 - 950 μοναδες.

Ειναι το πρωτο σημείο στηριξης.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όχι ρε. Μιλάω πως είναι ακριβής στην περιγραφή του για τις ναυπηγήσεις νεότευκτων πλοίων.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515

οι ξενοι δεν εξαθλιωνουν τον κοσμο. Το κρατος καταναλωνε για 10ετειες πολυ περισσοτερα απο οσα παρηγαγε.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε το 1945. Η χωρα χρεοκωπημενη δεν μπορουσε να θρεψει τον πληθυσμο της. Ανθρωποι πεθαιναν στους δρομους της Αθηνας απο ασιτια.
Μπροστα στην ανθρωπιστικη κριση εκαναν οι αμερικανοι το σχεδιο Μαρσαλ το οποιο επικαλειται και ο συριζα.
Τωρα οι γεωπολιτικες συνθηκες εχουν αλλαξει. Δεν υπαρχει Μαρσαλ...
Μερικοι αν μελετουσαν λιγο την ιστορια της νεωτερης ελλαδας δεν θα πεταγαν τοσες εξυπναδες  :idiot:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
  Ο Γιδης από την Παρασκευή μάλλον μπηκε σε φάση διόρθωσης. Εκανε την διπλή κορυφή λίγο πάνω από τις 1.000 μονάδες και γυρισε με τεράστιο καθοδικό κερί - φακελος προς τα κάτω.

Το λογικόν είναι να έχουμε μία διόρθωση μέχρι τις 940 - 950 μοναδες.

Ειναι το πρωτο σημείο στηριξης.

Διορθωση κιολας? Υπερβολικο μου φαινεται. Τυπε αν πεσει κατω απο τις 1000 μοναδες νομιζω θα τον ψαχνουμε παλι στο 700αρι.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οι ξενοι δεν εξαθλιωνουν τον κοσμο. Το κρατος καταναλωνε για 10ετειες πολυ περισσοτερα απο οσα παρηγαγε.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε το 1945. Η χωρα χρεοκωπημενη δεν μπορουσε να θρεψει τον πληθυσμο της. Ανθρωποι πεθαιναν στους δρομους της Αθηνας απο ασιτια.
Μπροστα στην ανθρωπιστικη κριση εκαναν οι αμερικανοι το σχεδιο Μαρσαλ το οποιο επικαλειται και ο συριζα.
Τωρα οι γεωπολιτικες συνθηκες εχουν αλλαξει. Δεν υπαρχει Μαρσαλ...
Μερικοι αν μελετουσαν λιγο την ιστορια της νεωτερης ελλαδας δεν θα πεταγαν τοσες εξυπναδες  :idiot:
Ωχ θεε μου ποσο ακομα να αντεξω ο μιζερος να ακουω μαλακιες εδω μεσα :jerking:
Που ζει αυτος ο κοσμος αναρωτιεμαι.
Ασε φιλε στο υπερπεραν ζεις βαριεμαι να ασχοληθω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Διορθωση κιολας? Υπερβολικο μου φαινεται. Τυπε αν πεσει κατω απο τις 1000 μοναδες νομιζω θα τον ψαχνουμε παλι στο 700αρι.

Αυτοί που το στηριξαν στις 800 - 850 μονάδες θελουν να πάρουν τα σημαντικά κέρδη τους.

Όταν μέσα σε 20 μέρες έχεις αποκομίσει 25%-30% απόδοση σε επίπεδο γενικού δεικτη πρέπει να τσεπώσεις και κάνα φραγκο.

Την ΠΑρασκευή κάποιοι έκαναν δεύτερο Πάσχα. Μεγάλη γιορτη με 30% κέρδη στο παντελόνι.

:2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
www.capital.gr/news.asp?id=1791650]http://www.capital.gr/news.asp?id=1791650[/url]

Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιοι μετοχοι δικαιουνται μερισμα? Αυτοι που εχουν τη μετοχη στις 10 ή στις 14 Μαιου?
- Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην ως άνω καταβολή μερίσματος ορίζεται η 10η Μαΐου 2013.
- Δικαιούχοι στην καταβολή μερίσματος είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άϋλων Τίτλων [Σ.Α.Τ.] στις 14 Μαΐου 2013 (record date).

Επισης, πως καταβαλεται το μερισμα? Πρεπει να κανω εγω κατι ή μπαινει αυτοματα στο λογαριασμο που εχω συνδεδεμενο με τη χρηματιστηριακη?

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
oι ναυτιλιακες μετοχες, ειναι στα πατο της τελευταιας 5-ετιας...πιο κατω δεν νομιζω να πανε

κοιτα τι λεει ο παρακατω blogger , οπως κ πολλά αλλα ΓΕΡΑΚΙΑ..εγω ειμαι παιχτης σε contrarian view, δηλαδη κανω το αντιθετο απο οτι λεει η πλειοψηφια των γερακιων

Στα πλοια, τσεκαρετε τα lng carriers
δεν ειναι ολες οι εταιρειες
ΔΩΣΤΕ ΠΤΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ EURONAV ΤΟΥ πητερ ΛΙΒΑΝΟΥ
;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΟ ΣΕ     ...ETF....για μικρες ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ....
1/1/2012 λεγαν τα ΓΕΡΑΚΙΑ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ  ΧΡΥΣΟ...ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΠΕΣΕ...
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΚΑΙΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ O DOW-JONES ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MAX ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όντως, ο Ντάου έχει φτάσει πολύ ψηλά. Και ο Σπίκος βεβαίως βεβαίως που είναι και ιδιαιτέρως αγαπημένος μου καθότι πιο τεχνικός.

Αργά η γρηγορα μέσα στον Μάη θα γινει μια δυνατή βυθιση. Που μάλλον θα συνεχιστεί και μέσα στον Ιούνιο.

Γυρω στον Αύγουστο (με επιφυλαξη το λέω, θα κρινω αναλογα την καθοδική πορεία) θα ηρεμήσουν τα πράγματα.

Γεια προς το παρόν. Πάω για μπανιο στη θάλασσα.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
και τα ΛΕΦΤΑ εξω ΑΓΟΡΙΝΕΣ...οχι σε ελληνικες τραπεζες, μην ειστε η ΜΑΡΙΔΑ...
θα ερθει ο ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ και θα καταπιει την μαριδα σε λιγο, οπως στην ΚΥΠΡΟ

Ποιος ειναι ο ΣΠΙΚΟΣ?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Αυτοί που το στηριξαν στις 800 - 850 μονάδες θελουν να πάρουν τα σημαντικά κέρδη τους.

Όταν μέσα σε 20 μέρες έχεις αποκομίσει 25%-30% απόδοση σε επίπεδο γενικού δεικτη πρέπει να τσεπώσεις και κάνα φραγκο.

Την ΠΑρασκευή κάποιοι έκαναν δεύτερο Πάσχα. Μεγάλη γιορτη με 30% κέρδη στο παντελόνι.

:2funny:
ΠODOLAGNE εσυ παιζεις στο ελληνικο?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και τα ΛΕΦΤΑ εξω ΑΓΟΡΙΝΕΣ...οχι σε ελληνικες τραπεζες, μην ειστε η ΜΑΡΙΔΑ...
θα ερθει ο ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ και θα καταπιει την μαριδα σε λιγο, οπως στην ΚΥΠΡΟ

Ποιος ειναι ο ΣΠΙΚΟΣ?

SP 500 

Το Σπίκος είναι χαιδευτικό. Όπως για τον Γερμανικο δεικτη DAX 30 θα με ακούσετε πολλές φορές να τον λέω Ντάξιο.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ΠODOLAGNE εσυ παιζεις στο ελληνικο?

Α πα πα πα πα  εγω δεν κάνω τέτοια πράγματα!

Ειχα μετοχές του Μυτιληναίου. Μόλις έσπασε τα 4 ευρώ πτωτικά έκλεισα τη θέση και πήρα τα λεφτά όλα.

Όπως και στο 0,37 έκλεισα όλες τις σορτ θέσεις που είχα στην Εθνική.

Είμαι κασέρι 100%.

;)

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
  Α πα πα πα πα  εγω δεν κάνω τέτοια πράγματα!

Ειχα μετοχές του Μυτιληναίου. Μόλις έσπασε τα 4 ευρώ πτωτικά έκλεισα τη θέση και πήρα τα λεφτά όλα.

Όπως και στο 0,37 έκλεισα όλες τις σορτ θέσεις που είχα στην Εθνική.

Είμαι κασέρι 100%.

;)

Δηλαδή πούλησες τη ΜΥΤΙΛ στα 4€, ενώ περιμένεις τα 18€; Παράξενο μου φαίνεται.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Καθόλου παράξενο αγαπητε.

Το γεγονός πως περιμένω τον Μυτιληναίο στα 18 ευρω δεν αποτρέπει να φοβάμαι την ελληνική χρεοκοπία.

Υπάρχουν κι αλλού Μυτιληναίοι.

Προτιμώ λοιπόν να επενδυω σε σταθερό περιβάλλον. Όσο καλή κι αν είναι μια εταιρεία, όταν το γενικότερο κλίμα δεν είναι καλό, τι να το κάνω;

Να το θέσω διαφορετικά.

ΑΝ η Ελλάδα δεν χρεοκοπήσει ο Μυτιληναίος θα φτασει 18 ευρώ.

Αυτή είναι η άποψή μου.

Επισκέπτης
Στα πλοια, τσεκαρετε τα lng carriers
δεν ειναι ολες οι εταιρειες
ΔΩΣΤΕ ΠΤΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ EURONAV ΤΟΥ πητερ ΛΙΒΑΝΟΥ
;

Πλοῖα 100%. Ἀλλ' οὐχὶ μετοχάς. Τὸ ἴδιο τὸ physical asset.

Ἔχω ἤδη τοποθετηθεῖ εἰς LPG refrigerated carriers. Καὶ προηγόρασον building berth space εἰς Hyundai τὸ ὁποῖο ἐπώλησον μετὰ κερδους 100%.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πλοῖα 100%. Ἀλλ' οὐχὶ μετοχάς. Τὸ ἴδιο τὸ physical asset.

Ἔχω ἤδη τοποθετηθεῖ εἰς LPG refrigerated carriers. Καὶ προηγόρασον building berth space εἰς Hyundai τὸ ὁποῖο ἐπώλησον μετὰ κερδους 100%.

Μπράβο κύριε Μπακάλη. Εξαιρετικό κέρδος.

Σε τι χρονικό ορίζοντα έγινε το 100%;

Κι αν όχι σε μετοχές σε τι; options, συμβόλαια;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436