Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
:rockon: :rockon:
Να ποντάρουμε στην πτώση του αμερικάνικου χρηματιστηρίου .
Να σου πω... Αν πω να ποντάρω σε κάτι τέτοιο... θα πόνταρα στις μαλακίες που κάνουν οι ερασιτέχνες traders.
Δηλαδή πιστεύω πως και στον Dow και στον Dax έχουν μπουκάρει πολλοί ερασιτέχνες ανίδεοι που το είδαν σαν ευκαιρία. Αυτοί σίγουρα δεν θα έχουν καλό trading plan και διαχείριση ρίσκου, καβάλησαν το "άλογο" και όπου τους βγάλει....
Οπότε αν πόνταρα, το σκεπτικό μου θα ήταν, που θα έχαναν την μπάλα οι newbie treders θα σκεφτόμουν που θα χτυπούσαν ομαδικά τα στοπάκια τους, και που θα έπιαναν της μαζικές πωλήσεις ελέω φόβου.... Αυτό νομίζω είναι μια καλή περίπτωση. Εντάξει βέβαια δεν είμαι και κανένας ειδικός... Αλλά αυτό νιώθω/βλέπω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τα δεκαδικα πως τα βγαζεις ρε παιχτη?

Τα δεκαδικά βγαίνουν με τρεις τρόπους.

1. Κυματική θεωρία ΕΛΛΙΟΤ.
2. Αντιστάσεις - στηρίξεις Fibonacci
3. Οριοθέτηση χρονικού πλαισίου.

Σούμα όλων των παραπάνω. Μέσος όρος.

Το 5,19 που είπα είναι ο μέσος όρος 3 - 4 μεταβλητών.

Σε κλείσιμο μέρας μιλάω πάντα. Πιθανόν την ημέρα που θα κάνει το 5,19 να πάει λίγο υψηλότερα.

Θα κλείσει όμως κάτω από το 5,19.

Στο ευρωδολάριο σας είχα δωσει στον μίτο FOREX TRADING ανωτερη τιμή το 1,3226 σε κλείσιμο ώρας.

Φυσικά έκανε και 1,3240 μέσα στην ώρα, αλλά τελικά έκλεισε ακριβώς στο 1,3226.

Θα έπρεπε να είχα κατέβει στο time frame του ενός λεπτoύ για να βρω το ακριβές.

Δεν το κάνω. Το θεωρώ μαλακία να αφιερώσω τόσον χρόνο ανάλυσης  για 16 πιπς διαφορά.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όποιος αγοράσει σε τιμές κάτω του 1 ευρώ ή και κάτω του 0,80 κάτι θα κάνει, μπορεί να του κάτσει κάποια καλή.... Όποιος αγόρασε πάνω από 2,5ευρώ δύσκολα.... καλά όποιος αγόρασε στο 5ευρώ είναι σαν να παίζει ζάρια :)
Εγώ που έχω πάρει με 1,92€ να μπω;
Με πήραν τηλ από την Εθνική να με "ψήσουν" με αξιοπρεπές ύφος θα έλεγα και δεν μου πήγε να τους προγκήξω.  :think:

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Δεν το κάνω. Το θεωρώ μαλακία να αφιερώσω τόσον χρόνο ανάλυσης  για 16 πιπς διαφορά.
Και είναι... θέλω να πω, πως πιο καλά είναι να αφιερώσεις χρόνο για να μπεις σωστά χωρίς ρίσκα παρά να ζητάς να πιάσεις και τα ψίχουλα, λες και με 16pips θα σωθείς...  Σε μια κίνηση 60-100pips ας πιάνουμε τα 40 και μια χαρά είμαστε...με ασφάλεια :)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλή φάση για αγορά χρυσού, τουλάχιστον εγώ το μελετώ σοβαρά παρότι δεν ασχολούμαι με εμπορεύματα.
Όσο για το αμερικάνικο χρηματιστήριο... που θα πάει... πόσοι πια να βρεθούν ακόμα να χώνουν φράγκα σε μια ατέλειωτη άνοδο χωρίς πραγματικό αντίκρισμα στην πραγματική οικονομία.

Η κατάσταση πάντως είναι περίεργη θέλει πολύ προσοχή. Και προσωπικά πιστεύω δεν είναι για Long term επενδύσεις...
Το ευρώ την μια μέρα ξεσκίζεται να ανεβαίνει, την άλλη μέρα ξεκωλιάζεται να πέφτει. Χωρίς κάποια σημαντική αιτία.
Μπορεί οι τραπεζίτες να έπιασαν να κινούν το χρήμα για να στήσουν παιχνίδι....

Για το κούρεμα δεν έχω ιδέα τι θα παιχτεί, αλλά σαν σενάριο έχει αρχίσει να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες.

Όσο η τιμή του χρυσού σε φυσική μορφή έχει premium έναντι του συμβολαίου θα ταλαιπωρείται.

Όταν η τιμή της φυσικής μορφής αποκτησει discount έναντι του συμβολαιου τότε είναι ένα καλό timing να προχωρήσεις σε επιλεκτικές αγορές.

Φυσικά λαμβάνουμε υπόψιν και άλλες παραμέτρους. Τεχνική ανάλυση κλπ κλπ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Προφανώς οι έλληνες εφοπλιστές βρήκαν τρόπο να έχουν δική τους τράπεζα χρηματοδότησης για να παίρνουν δάνεια για αγορές πλοίων.

ολο το ζουμι εδω σωστος ο ποδοτριφτης

Τι λε ρε μεγάλε παίχτη;

Αφού η Μέρκελ θα μας πετάξει έξω από το Ευρώ που λέει ο Μέγας Παίχτουρας τι θα την κάνουν την Εθνική οι εφοπλιστές;

Να παίρνουν δάνεια σε δραχμούλες;

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εγώ που έχω πάρει με 1,92€ να μπω;
Με πήραν τηλ από την Εθνική να με "ψήσουν" με αξιοπρεπές ύφος θα έλεγα και δεν μου πήγε να τους προγκήξω.  :think:
Tύπε δεν θέλω να κάνω τον πούστη με αλλουνού τον κώλο.
Εσύ αποφασίζεις, δεν είμαι δα και κανάς ειδικός...
Αλλά το θεωρώ και λίγο "παιδιάστικο" να πάρεις μια απόφαση για τα λεφτά σου, με αυτά που γράφει κάποιος σε ένα φόρουμ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φίλε Ποδολάγνε ξέχασες το " κούρεμα " των καταθέσεων που θα γίνει περίπου
τον Οκτώβριο .Η αναλύσεις σου είναι βέβαια  σωστές κατά τα λοιπά .

Τι λε ρε μεγάλε παίχτη;

Αφού η Μέρκελ θα μας πετάξει έξω από το Ευρώ που λέει ο Μέγας Παίχτουρας γιατί να γίνει κούρεμα;

Το κούρεμα δεν θα γίνει για να μείνουμε στο Ευρώ;

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
  Όσο η τιμή του χρυσού σε φυσική μορφή έχει premium έναντι του συμβολαίου θα ταλαιπωρείται.

Όταν η τιμή της φυσικής μορφής αποκτησει discount έναντι του συμβολαιου τότε είναι ένα καλό timing να προχωρήσεις σε επιλεκτικές αγορές.

Φυσικά λαμβάνουμε υπόψιν και άλλες παραμέτρους. Τεχνική ανάλυση κλπ κλπ.
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Επίσης ακόμη δεν έχουν ρολάρει καλά τα πράγματα στην αγορά. Στο πρώτο τρίμηνο υπήρχε μια επιφυλακτικότητα από τα funds και νομίζω υπάρχει ακόμη... Για να δούμε τι θα κάνουν.... Και ακόμη το USD και το EUR κρατιούνται σχετικά καλά... Έχει μέλλον η υπόθεση. Δεν θέλει βιασύνη...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 Τα δεκαδικά βγαίνουν με τρεις τρόπους.

1. Κυματική θεωρία ΕΛΛΙΟΤ.
2. Αντιστάσεις - στηρίξεις Fibonacci
3. Οριοθέτηση χρονικού πλαισίου.

Σούμα όλων των παραπάνω. Μέσος όρος.

Αχααχαχαχαχαχχαχαχ.

Αυτές είναι επιστημονικές μέθοδοι.

Και μετά ρίχνει ένα Μέσο Όρο ο Μέγας Παίχτουρας και καθαρίζει.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι λε ρε μεγάλε παίχτη;

Αφού η Μέρκελ θα μας πετάξει έξω από το Ευρώ που λέει ο Μέγας Παίχτουρας τι θα την κάνουν την Εθνική οι εφοπλιστές;

Είπα θέλει φίλε. Δεν είπα πως θα το πετύχει. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος-νομος να αποφασίσει η Ε.Ε. να μας βγάλει από το ευρώ, αν δεν το θέλουμε εμείς οι ίδιοι.

Κι από ότι βλέπεις τα κόμματα που λένε έξω από το ευρώ.... απλά δεν υπάρχουν!

Πως θα ψηφίσεις εσύ έξοδο από το ευρώ, και να θες.... και να είμαστε η πλειοψηφία... εφόσον κανένα κόμμα δεν το λέει στο πρόγραμμά του;

Ε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι λε ρε μεγάλε παίχτη;

απο το ευρω δε βγαινουμε ουτε με πυραυλους. στα λοιπα ειμαι αμπαλος αλλα με τρωει να μπω στο παιχνιδι να σπρωξω κατι λεφτα που καθονται και δεν κανουν τιποτα  :grin: αλλα δε βλεπω να δωσει κανα μαθημα ο ποδοτριφτης δε με γουσταρει αυτος

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αχααχαχαχαχαχχαχαχ.

Αυτές είναι επιστημονικές μέθοδοι.

Και μετά ρίχνει ένα Μέσο Όρο ο Μέγας Παίχτουρας και καθαρίζει.

Μπορείς να γελάς όσο θες.

Τα γεγονότα όμως φίλε μου.... τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν...

0,37 η Εθνική....  ακριβώς!

1.3226 το ευρωδολάριο.... ακριβώς στο κλείσιμο ωρας!

Και το χω πετύχει ουχί λίγες φορές.

Τι να λέω ξανά;

Έλα... αρχίστε τωρα τις ειρωνίες για το πόσο φιδέμπορας είμαι... και κατά φαντασίαν χρηματιστής...

Σπάω μεγαλη πλάκα!

:2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Ποδολάγνε ξέχασες το " κούρεμα " των καταθέσεων που θα γίνει περίπου
τον Οκτώβριο .Η αναλύσεις σου είναι βέβαια  σωστές κατά τα λοιπά .
Nαι ολοσωστες ειναι,θα μας βγαλουν οι γερμανοι απο το ευρω,για αυτο μας πιπιλιζουν ολη μερα τι ωραια ειναι στο ευρω,γιατι μας θελουν μεσα.
Και σιγα τα σκυλακια της μερκελ οι δικοι μας που εχουν και λογο,οτι πει η μερκελ θα κανουνε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Μπορείς να γελάς όσο θες.

Τα γεγονότα όμως φίλε μου.... τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν...

0,37 η Εθνική....  ακριβώς!

1.3226 το ευρωδολάριο.... ακριβώς στο κλείσιμο ωρας!

Και το χω πετύχει ουχί λίγες φορές.

Τι να λέω ξανά;

Έλα... αρχίστε τωρα τις ειρωνίες για το πόσο φιδέμπορας είμαι... και κατά φαντασίαν χρηματιστής...

Σπάω μεγαλη πλάκα!

:2funny:
Περα της πλακας ποδολαγνε αυτα που λες εδω μεσα εγω τα εκανα απο το 2001,και αρχαριοι τα κανουν δεν εχουν και πολλη σημασια αυτα που λες.
Δεν ειναι ολοι εδω μεσα ασχετοι να σε κανουν θεο,το αν εισαι γαμιας η οχι δεν μπορεις να το αποδειξεις εδω μεσα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
απο το ευρω δε βγαινουμε ουτε με πυραυλους. στα λοιπα ειμαι αμπαλος αλλα με τρωει να μπω στο παιχνιδι να σπρωξω κατι λεφτα που καθονται και δεν κανουν τιποτα  :grin: αλλα δε βλεπω να δωσει κανα μαθημα ο ποδοτριφτης δε με γουσταρει αυτος
Αρχισε απο τωρα να τρως απο τα σκουπιδια να συνηθισεις την γευση τους για να μη σου κακοφανει αργοτερα

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Περα της πλακας ποδολαγνε αυτα που λες εδω μεσα εγω τα εκανα απο το 2001,και αρχαριοι τα κανουν δεν εχουν και πολλη σημασια αυτα που λες.
Δεν ειναι ολοι εδω μεσα ασχετοι να σε κανουν θεο,το αν εισαι γαμιας η οχι δεν μπορεις να το αποδειξεις εδω μεσα
Ρε τύποι χαλαρώστε. Είπαμε να συζητήσουμε, όχι να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε.
Σε αυτό το θέμα όλοι ξέρουμε μια χαρά πόσο τον έχουμε, ρίξτε μια ματιά στους λογαριασμούς σας και θα μάθετε την απάντηση στο μπαμ.
Τέλος, δεν κάνουμε διαγωνισμό, ποιος ειναι ο καλύτερος οικονομικός αναλυτής. Κουβέντα κάνουμε ανταλλαγή ιδεών, απόψεων.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Τα ναυπηγεία δίνουν "κώλο" για νέες παραγγελίες, επειδή φυσικά αυτή τη στιγμή οι μόνοι που χτίζουν βαπόρια είναι οι Ελληνες.

κτιζουν αμερικανικα fund γιατι εχουν περισσευμα σε μετρητο και δεν ξερουν που να το πανε.
Κτιζουν οι κινεζοι γιατι δινει το κρατος χρημα και γιατι τα δικα τους προιοντα μεταφερονται κυριως και επομενως προκειται να κυριαρχησουν κι εδω.

Συμφωνω οτι απο το ευρω θα παρουμε ποδι γιατι δεν συμφερει πια ουτε εμας ουτε τους γερμανους.
Αυτο φαινεται καθαρα απο τις λεγομενες αποκρατικοποιησεις. Τα μονα που ισως αγορασουν ξενοι ειναι ξενοδοχεια, λιμανια, αεροδρομια (γιατι δουλευουν με συναλλαγμα).

Σχεδον κανεις ξενος δεν ενδιαφερθηκε για τον ΟΠΑΠ και για τα λεγομενα φιλετα  :jerking: των Τσιπροκαμμενων
Μια ακομα ενδειξη ειναι η αναμοχλευση του θεματων των αποζημειωσεων μια και ο πνιγμενος απ' τα μαλλια πιανεται  :uglystupid:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι απίθανο.... αλλά δεν είναι και σίγουρο.
Η ουσία για μένα είναι πως αν πεις να μπεις στην μπίζνα της ανακεφαλαιοποίησης θα πρέπει όλα να πάνε καλά, δηλαδή ιδανικά. Έστω μια ανακοίνωση να βγει hardcore την έβαψες....
Να το πω κι αλλιώς, το ρίσκο είναι υψηλό και έχει τόσα άλλα πράγματα να βάλεις τα λεφτάκια με χαμηλότερο ρίσκο και πιθανώς υψηλότερη κερδοφορία.
Αφου και συ δεν εβγαλες τα λεφτα σου εξω και καθεσαι και ονειρευεσαι ακομα λιγο καψιμο στον εγκεφαλο πρεπει να το χεις.
Δεν πειραζει ανταλλαξτε τηλ με τον λοπεζ να συνεργαστειτε στην ευρεση σκουπιδιων και ενα καινουργιο επαγγελμα σας ξανοιγετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom