Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τύποι χαλαρώστε. Είπαμε να συζητήσουμε, όχι να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε.
Σε αυτό το θέμα όλοι ξέρουμε μια χαρά πόσο τον έχουμε, ρίξτε μια ματιά στους λογαριασμούς σας και θα μάθετε την απάντηση στο μπαμ.
Τέλος, δεν κάνουμε διαγωνισμό, ποιος ειναι ο καλύτερος οικονομικός αναλυτής. Κουβέντα κάνουμε ανταλλαγή ιδεών, απόψεων.
Εσυ ακου να μαθαινεις οσο εισαι ελευθερος γιατι μολις μπεις φυλακη απο τα χρεη αφου καταστραφεις,να μπορεις να τα συζητας με τους συγκρατουμενους σου :grin:

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Αφου και συ δεν εβγαλες τα λεφτα σου εξω και καθεσαι και ονειρευεσαι ακομα λιγο καψιμο στον εγκεφαλο πρεπει να το χεις.
Δεν πειραζει ανταλλαξτε τηλ με τον λοπεζ να συνεργαστειτε στην ευρεση σκουπιδιων και ενα καινουργιο επαγγελμα σας ξανοιγετε
Προσγειώσου..... τα έχω βγάλει απ'το 2009 Εκτός αν εννοείς λεφτά τα 2000ε που έχω για να πληρώνεται αυτόματα η πιστωτική κάρτα :)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Περα της πλακας ποδολαγνε αυτα που λες εδω μεσα εγω τα εκανα απο το 2001,και αρχαριοι τα κανουν δεν εχουν και πολλη σημασια αυτα που λες.
Δεν ειναι ολοι εδω μεσα ασχετοι να σε κανουν θεο,το αν εισαι γαμιας η οχι δεν μπορεις να το αποδειξεις εδω μεσα

Αγαπητέ Στέλιο όταν πρωτομπήκα εδω μέσα δεν μπήκα να πουλήσω πνεύμα σε κανέναν.

Ρωτήθηκα κάποια στιγμή τι δουλειά κάνω και απάντησα.

Ο ριγκομορτης είπε πως είναι γιατρός.... δεν του την έπεσε κανένας να τον αμφισβητήσει και να πει πως δεν είναι.

Ο ΛΑΚΗΣ33 είπε πως είναι οδοντίατρος.... το ίδιο.

Εγώ αντιμετωπίστηκα από την αρχή με ειρωνία. Νομίζω πως έχω αποδείξει αν είμαι ή αν δεν είμαι αυτό που ισχυρίζομαι. Όποιος αμφιβάλλει ακόμα ας κοιτάξει τα προηγούμενα σχόλιά μου, να βάλει κι ένα γράφημα τιμών δίπλα και να δει αν είμαι σωστός σε αυτά που έχω πει μέχρι τώρα, 7 φορές... όχι μία.

Εσυ τι εκανες ακριβώς το 2001;

Γιατί το 2013 έχεις μετοχές ΕΤΕ από τα 45 ευρώ με τιμή κλεισιματος Παρασκευής στο 1 ευρώ.

98% απώλεια κεφαλαίου λεγεται αυτό αν δεν το ξέρεις.

Η ασχετιλα πάει σύννεφο ειδικά στα Χρηματιστήρια.

Αλλά είδα και ποσο σχετικοί είναι ορισμένοι και σε άλλα πράματα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
«Κάθε αλήθεια περνάει μέσα από τρία στάδια: Πρώτον, γελοιοποιείται. Δεύτερον, συναντά σφοδρή αντίθεση και Τρίτον γίνεται αποδεκτή ως αυτονόητη».
Arthur Schopenhauer (1788-1860).
Έτσι πάει...
Και κάτι ακόμα, ο εγωισμός, ο εγωκεντρισμός και η υπεροψία δεν είναι καλός σύμβουλος.
Επειδή κάποιοι δεν τα καταφέρνουν, δεν σημαίνει πως κανένας δεν μπορεί να τα καταφέρει...
Δεν είμαστε όλοι για όλα....
Όταν κι εγώ μπήκα σε χορό που δεν ήταν για μένα έχασα και έπαθα ψυχολογικό πατατράκ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
κτιζουν αμερικανικα fund γιατι εχουν περισσευμα σε μετρητο και δεν ξερουν που να το πανε.
Κτιζουν οι κινεζοι γιατι δινει το κρατος χρημα και γιατι τα δικα τους προιοντα μεταφερονται κυριως και επομενως προκειται να κυριαρχησουν κι εδω.

Συμφωνω οτι απο το ευρω θα παρουμε ποδι γιατι δεν συμφερει πια ουτε εμας ουτε τους γερμανους.
Αυτο φαινεται καθαρα απο τις λεγομενες αποκρατικοποιησεις. Τα μονα που ισως αγορασουν ξενοι ειναι ξενοδοχεια, λιμανια, αεροδρομια (γιατι δουλευουν με συναλλαγμα).

Σχεδον κανεις ξενος δεν ενδιαφερθηκε για τον ΟΠΑΠ και για τα λεγομενα φιλετα  :jerking: των Τσιπροκαμμενων
Μια ακομα ενδειξη ειναι η αναμοχλευση του θεματων των αποζημειωσεων μια και ο πνιγμενος απ' τα μαλλια πιανεται  :uglystupid:

Οι Κινεζοι χτίζουν κοντεινεραδικα για να πηγαίνουν τα προιόντα που παράγουν παντού. Λίγα πράματα.
 Τα αμερικανικά φαντς που χτίζουν, είναι οι πλοιοκτητες. Εφόσον φαίνεσαι να το  ξέρεις το κύκλωμα, θα ξέρεις πως τα δίνουν μετά σε Ελληνες εφοπλιστές να διαχειρίζονται τα ναυλοσύμφωνα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Οι Κινεζοι χτίζουν κοντεινεραδικα για να πηγαίνουν τα προιόντα που παράγουν παντού. Λίγα πράματα.
 Τα αμερικανικά φαντς που χτίζουν, είναι οι πλοιοκτητες. Εφόσον φαίνεσαι να το  ξέρεις το κύκλωμα, θα ξέρεις πως τα δίνουν μετά σε Ελληνες εφοπλιστές να διαχειρίζονται τα ναυλοσύμφωνα.
Ta παπαρια του ξερει...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
«Κάθε αλήθεια περνάει μέσα από τρία στάδια: Πρώτον, γελοιοποιείται. Δεύτερον, συναντά σφοδρή αντίθεση και Τρίτον γίνεται αποδεκτή ως αυτονόητη».
Arthur Schopenhauer (1788-1860).
Έτσι πάει...
Και κάτι ακόμα, ο εγωισμός, ο εγωκεντρισμός και η υπεροψία δεν είναι καλός σύμβουλος.
Επειδή κάποιοι δεν τα καταφέρνουν, δεν σημαίνει πως κανένας δεν μπορεί να τα καταφέρει...
Δεν είμαστε όλοι για όλα....
Όταν κι εγώ μπήκα σε χορό που δεν ήταν για μένα έχασα και έπαθα ψυχολογικό πατατράκ.
Τι να σου πω ρε φιλε για κλαμματα εισαι σε λυπαμαι που θα καταστραφεις οχι τιποτα αλλο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παιζει ακομα το σεναριο του euro exit? Στα σοβαρα το ρωταω, εχω την εντυπωση οτι εχει απομακρυνθει ο κινδυνος.

Επισης ειδα καποιος εγραψε για κουρεμα των ελληνικων καταθεσεων. Παιζει τετοιο σεναριο? Με ποια λογικη, εφοσον πετυχουν οι ΑΜΚ των τραπεζων?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Περα της πλακας ποδολαγνε αυτα που λες εδω μεσα εγω τα εκανα απο το 2001,και αρχαριοι τα κανουν δεν εχουν και πολλη σημασια αυτα που λες.
Δεν ειναι ολοι εδω μεσα ασχετοι να σε κανουν θεο,το αν εισαι γαμιας η οχι δεν μπορεις να το αποδειξεις εδω μεσα

Όχι δεν μπορώ να το αποδείξω. Ούτε ισχυρίστηκα πως είμαι γαμιάς.

Μου αρέσουν τα πουτανάκια και πάω και πηδάω όποτε καυλώσω.

Εκεί θα πρέπει να αρκεστείς στον λόγο μου. Όπως αρκούμαι κι εγώ στον δικό σου λόγο πως είσαι ζιγκολό...

Κάτι τέτοιο να υποθέσω;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 Είπα θέλει φίλε. Δεν είπα πως θα το πετύχει. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος-νομος να αποφασίσει η Ε.Ε. να μας βγάλει από το ευρώ, αν δεν το θέλουμε εμείς οι ίδιοι.

Κι από ότι βλέπεις τα κόμματα που λένε έξω από το ευρώ.... απλά δεν υπάρχουν!

Πως θα ψηφίσεις εσύ έξοδο από το ευρώ, και να θες.... και να είμαστε η πλειοψηφία... εφόσον κανένα κόμμα δεν το λέει στο πρόγραμμά του;

Ε;

Ε, άμα θέλει αλλά δε μπορεί να το κάνει δεν αξίζει να το αναφέρουμε σε μία πολιτικο-οικονομική ανάλυση. Διότι δεν επηρρεάζει επ' ουδενί τα τεκταινόμενα.

Γιατί και εγώ μπορεί να θέλω ένα αχόρταγο πουλί αλλά δε γίνεται τίποτε.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Αγαπητέ Στέλιο όταν πρωτομπήκα εδω μέσα δεν μπήκα να πουλήσω πνεύμα σε κανέναν.

Ρωτήθηκα κάποια στιγμή τι δουλειά κάνω και απάντησα.

Ο ριγκομορτης είπε πως είναι γιατρός.... δεν του την έπεσε κανένας να τον αμφισβητήσει και να πει πως δεν είναι.

Ο ΛΑΚΗΣ33 είπε πως είναι οδοντίατρος.... το ίδιο.

Εγώ αντιμετωπίστηκα από την αρχή με ειρωνία. Νομίζω πως έχω αποδείξει αν είμαι ή αν δεν είμαι αυτό που ισχυρίζομαι. Όποιος αμφιβάλλει ακόμα ας κοιτάξει τα προηγούμενα σχόλιά μου, να βάλει κι ένα γράφημα τιμών δίπλα και να δει αν είμαι σωστός σε αυτά που έχω πει μέχρι τώρα, 7 φορές... όχι μία.

Εσυ τι εκανες ακριβώς το 2001;

Γιατί το 2013 έχεις μετοχές ΕΤΕ από τα 45 ευρώ με τιμή κλεισιματος Παρασκευής στο 1 ευρώ.

98% απώλεια κεφαλαίου λεγεται αυτό αν δεν το ξέρεις.

Η ασχετιλα πάει σύννεφο ειδικά στα Χρηματιστήρια.

Αλλά είδα και ποσο σχετικοί είναι ορισμένοι και σε άλλα πράματα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω λεω τις μαλακιες και συ τις πιστευεις :helpplea:
Το να δωσεις ενα μεσοπροθεσμο  στοχο που θα πιαστει το κανεις διαβαζοντας ενα βιβλιο τ.α σε 2 μηνες.
Απο κει και περα το να πεισεις καποιον σχετικο οτι εισαι μεσα στο 5% αυτων που κερδιζουν στατιστικα διαχρονικα μεσα σε εκατονταδες χιλιαδες αλλους θελεις πολλα ψωμια για να το κανεις

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επισης ειδα καποιος εγραψε για κουρεμα των ελληνικων καταθεσεων. Παιζει τετοιο σεναριο? Με ποια λογικη, εφοσον πετυχουν οι ΑΜΚ των τραπεζων?

Υποτίθεται ότι το κούρεμα των καταθέσεων θα γίνει σε αντάλλαγμα του κουρέματος του χρέους του επίσημου τομέα.

Δηλαδή θα πει η Μέρκελ στους Γερμανούς φορολογούμενους ότι ξεχάστε μέρος του δανείου αλλά και οι Έλληνες θα ξεχάσουν μέρος των καταθέσεων τους.

Βέβαια αυτό πως ουσιαστικά θα αντισταθμίσει την χασούρα και θα μικρύνει το χρέος είναι παντελώς άγνωστο.

Αυτό και μόνον δείχνει πόσο σοβαρή είναι και αυτή η πρόβλεψη.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Απο το ευρω δεν βγαινουμε που να σκασουν ολοι.

Ερχεται νεο κουρεμα χρεους για να μας εχουν παραδειγμα ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

Το ξαναλεω η Ελλαδα θα τη σκαπουλαρει  όπως παντα και παλι θα κανουμε την ευρωπη να παραμιλα (νταξυ οχι μονοι μας αυτη τη φορα)

Η καλη Ελλαδα που ακουσε και πετυχε.  case study θα μας εχουν.

Οποιος ξεπορτιζει θα του δειχνουν την ελλαδα

Προσεχως Κινεζοι

ΥΓ Γαματε οσο μπορειτε γιατι αμα ερθει η αναπτυξη το 10ρικο στην πουτανα θα παει 50αρικο

Γεωργιου Σπικινγκ (το εχει κανεις σε video αυτο)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παιζει ακομα το σεναριο του euro exit? Στα σοβαρα το ρωταω, εχω την εντυπωση οτι εχει απομακρυνθει ο κινδυνος.

Ασε φιλε πολυ μεγα παρακολουθεις εσυ και θα αποτρελαθεις τελειως στο τελος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Υποτίθεται ότι το κούρεμα των καταθέσεων θα γίνει σε αντάλλαγμα του κουρέματος του χρέους του επίσημου τομέα.

Δηλαδή θα πει η Μέρκελ στους Γερμανούς φορολογούμενους ότι ξεχάστε μέρος του δανείου αλλά και οι Έλληνες θα ξεχάσουν μέρος των καταθέσεων τους.

Βέβαια αυτό πως ουσιαστικά θα αντισταθμίσει την χασούρα και θα μικρύνει το χρέος είναι παντελώς άγνωστο.

Αυτό και μόνον δείχνει πόσο σοβαρή είναι και αυτή η πρόβλεψη.

δυσκολο, γιατι η πολυ μεγαλη πλειοψηφια των ελληνων ειναι με κατω απο 100.000.
Δεν βγαινουν τα νουμερα.
Οι λιγοι με τα πολυ παρα πανω τα εχουν εξασφαλισει εξω. Θα ψαξει να τα βρει η μερκελ να τα παρει ? Και πως για παραδειγμα θα διαχωρισει τις καταθεσεις ελληνα που δουλευε σε ορυχειο στο Βελγιο απο ελληνα που τα εχει απο ελλαδα. Θα ηθελαν 10 χρονια να γινουν τετοιες διασταυρωσεις.
Απλα θα συνεχιστει το εγχωριο κουρεμα μεσω υπερφορολογησης ακινητων που ΚΑΜΜΙΑ αξια πλεον δεν θα αντικατοπτριζουν  :think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Το ξαναλεω η Ελλαδα θα τη σκαπουλαρει  όπως παντα και παλι θα κανουμε την ευρωπη να παραμιλα (νταξυ οχι μονοι μας αυτη τη φορα)

Προσεχως Κινεζοι

ΥΓ Γαματε οσο μπορειτε γιατι αμα ερθει η αναπτυξη το 10ρικο στην πουτανα θα παει 50αρικο

Ας τους τους ανθρωπους μη τους ξυπνας δεν βλεπεις οτι ζουν στην καρακοσμαρα τους ακομα.
4 χρονια φαπες και ακομα φυτα παραμειναν κουτοχορτο να τρων

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγω λεω τις μαλακιες και συ τις πιστευεις :helpplea:
Το να δωσεις ενα μεσοπροθεσμο  στοχο που θα πιαστει το κανεις διαβαζοντας ενα βιβλιο τ.α σε 2 μηνες.
Απο κει και περα το να πεισεις καποιον σχετικο οτι εισαι μεσα στο 5% αυτων που κερδιζουν στατιστικα διαχρονικα μεσα σε εκατονταδες χιλιαδες αλλους θελεις πολλα ψωμια για να το κανεις

Μα δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, αυτό δεν έχεις καταλάβει.

Ξέρεις πόσοι εδω μέσα μου εχουν χτυπήσει πόρτα να τους διαχειριστώ τα κεφάλαιά τους; χα χα χα  

Και ο τρόπος είναι πανεύκολος, χωρις καν να έχω πρόσβαση στον λογαριασμό τους ή να μπορώ να αγγίξω ούτε κατ' ελάχιστον τα λεφτά τους.

Ετσι δουλεύουν όλοι οι επαγγελματίες. Ανοίγεις εσύ ο πελάτης έναν λογαριασμό σε μία επενδυτική τράπεζα και εγώ ο διαχειριστής σου ξέρω μόνο τον κωδικό σου για να μπαίνω μέσα και να κάνω κινήσει.

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια αγοραπωλησία βάζουμε τα κέρδη κάτω, και μου βάζεις αυτό που έχουμε συμφωνήσει σε έναν λογαριασμό στην τράπεζα. Αυτή είναι η αμοιβή του διαχειριστή.

Εχω πάνω από 10 προτάσεις εδω μέσα για να τους παίξω τα λεφτά.

Στερεότυπα λέω πως δεν με ενδιαφέρει. Παίζω τα δικά μου χρήματα και αυτό μου αρκεί.

Οπότε δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι επιπλέον σε κανέναν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οσον αφορα το ελληνικο χρηματιστηριο τωρα, πιστευω πως ειναι σε φαση ανοδου και εχει ακομα να δωσει. Οποτε οποιος σκεφτεται να μπει ας μπει αμεσα, θα βγαλει ενα ικανοποιητικο κερδος. Οχι ομως σε τραπεζες αλλα σε καποιες σοβαρες εταιριες οπως ΜΟΗ, ΜΕΤΚΑ, ΜΥΤΙΛ, ΣΩΛΚ, ΟΤΕ, ΕΧΑΕ.

Τωρα το μεχρι ποτε θα εχουμε ανοδο ειναι μεγαλο θεμα και αμα το ξεραμε θα γινομασταν πλουσιοι. Οι ειδικοι εδω μεσα εχετε καμια ιδεα? Μεχρι ποτε πιστευετε θα ανεβαινει ο δεικτης?

Ασε φιλε πολυ μεγα παρακολουθεις εσυ και θα αποτρελαθεις τελειως στο τελος

Τηλεοραση δε βλεπω, κατι πιο συγκεκριμενο εχεις να μας πεις?

Προσεχως Κινεζοι

Ενταξει, λιγο υπερβολικα τα γραφεις, αλλα κι εγω πιο κοντα σε αυτο το σεναριο πιστευω πως ειμαστε. Οχι βεβαια για case study επιτυχιας, αλλα για case study επιβιωσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom