Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πες μου και συ ρε οτι παιζεις ισοτιμια να κλασω στα γελια :2funny:
αμα κερδιζεις πανω απο 1 ευρω ,θα το κερδιζεις κατα τυχη :2funny:
γιατι ρε φιλε τραβας κανα ζορι?

οταν επαιζα εγω εσυ δεν ειχες μπει ακομα ασσοε  ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε συ θα μας τρελανεις?

αν ειναι ετσι δε θα δουλευε κανεις ολοι εκει θα επαιζαν!!!

και που εμαθες να παιζεις, πρεπει να το σπουδασεις?

η μπορω κι εγω να μαθω να παιζω?
σπουδασα μπροστα στην οθονη του pc (εχω σπουδασει και παρεμφερη οικονομικα αλλα  δεν εχει να κανει) εχω χασει ατελειωτες ωρες προσωπικου χρονου και υπνου, παλιοτερα εβαζα ξυπνητηρι το βραδυ καθε 3 ωρες (αν επαιζα λογκ τερμ) ξεκινησα το 2007 με συνολικες καταθεσεις 2μιση χιλιαδες δολλαρια τα εκανα 20 και μετα αυξησα τη μοχλευση και βρεθηκα με 530 δολλαρια, τα ξανακανα 6 χιλιαρικα και βγηκα, περυσι ξαναξεκινησα με συνολικα περιπου 10 χιλιαρικα ευρω και τωρα εχω  37  απο 50 μοχλευση το προηγουμενο μηνα επεσα στα 10 :uglystupid:  πλεον με ενδιαφερει να βγαζω με 1-2 ωρες ενασχοληση (σκαλπινγκ) τη μερα (στη δουλεια εννοειτε οτι κοιταω παντα τα νεα) 1 με 2 το πολυ χιλιαρικα το μηνα, και να τα χασω δεν αγχωνομαι ξερω θα τα ξανακερδισω

Επισκέπτης
σπουδασα μπροστα στην οθονη του pc (εχω σπουδασει και παρεμφερη οικονομικα αλλα  δεν εχει να κανει) εχω χασει ατελειωτες ωρες προσωπικου χρονου και υπνου, παλιοτερα εβαζα ξυπνητηρι το βραδυ καθε 3 ωρες (αν επαιζα λογκ τερμ) ξεκινησα το 2007 με συνολικες καταθεσεις 2μιση χιλιαδες δολλαρια τα εκανα 20 και μετα αυξησα τη μοχλευση και βρεθηκα με 530 δολλαρια, τα ξανακανα 6 χιλιαρικα και βγηκα, περυσι ξαναξεκινησα με συνολικα περιπου 10 χιλιαρικα ευρω και τωρα εχω  37  απο 50 μοχλευση το προηγουμενο μηνα επεσα στα 10 :uglystupid:  πλεον με ενδιαφερει να βγαζω με 1-2 ωρες ενασχοληση (σκαλπινγκ) τη μερα (στη δουλεια εννοειτε οτι κοιταω παντα τα νεα) 1 με 2 το πολυ χιλιαρικα το μηνα, και να τα χασω δεν αγχωνομαι ξερω θα τα ξανακερδισω

άρα τύπε κέρδισες συνολικά 3.500 + 27.000=30.500 ευρώ σε διάστημα 6 ετών
πιστεύεις ότι αξίζει το άγχος, το χρόνο και το ρίσκο μια τέτοια δραστηριότητα για 5 χιλιάρικα το χρόνο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
416 ευρω και 66 λεπτα το μήνα

αν δουλευε κατω απο 4 ωρες την ημέρα τοτε αξιζει τον κοπο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τύπε εγώ ξέρω πολύ κόσμο ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ από το στοίχημα και ακόμα περισσότερο κόσμο που έχασε όλες του τις οικονομίες στο χρηματιστήριο. Θα σου πω περιπτώσεις:

Στοίχημα:
Γνωστός μου έχασε στο στοίχημα πάνω από 200.000 ευρώ πολλά εκ των οποίων τα δανείστηκε από Τράπεζες, και αφού άρχισαν να τον κυνηγάνε έφυγε εξωτερικό
Άλλος γνωστός χρωστάει περίπου 300.000 στα οποία έχει μπλέξει όλη την οικογένεια του μέσα (εγγυητές, υποθήκες σπίτια, κλπ)
Περίπτωση αγρότη προκομμένου με κάποια λεφτά στην άκρη, που κάποια στιγμή βγήκαν στη φόρα "ατοπήματα" του γιού με συνολικά φέσια και χρέη 300-400.000 ευρώ
Γιος γνωστού καταστηματάρχη που όλοι μιλούσαν για την περιουσία που είχε (ο πατέρας), ο οποίος ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ (ο γιος). Φίλοι μου ανέφεραν περιπτώσεις που βλέπαν παρέα ματσ και έπαιζε 500 ευρώ τριάδα champions league
Δοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας που ξημεροβραδιάζεται στα Προποτζίδικα με χρέη πάνω από 300.00 ευρώ. Άτομο που δούλευε στην Υπηρεσία του, μού λεγε για 20 τηλεφωνήματα την ημέρα από εισπρακτικές και ένα τσουβάλι επιστολές από Τράπεζες.
ΔΥ υπάλληλο που έφτασε να χρωστάει 500.000 ευρώ από κουμάρι (στοίχημα-πόκα) και συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής
Άλλο γνωστό που έχασε μια περιουσία στο στοίχημα και έστελνε στην φοιτήτρια κόρη του 20 ευρώ τη βδομάδα χαρτζιλίκι...

Χρηματιστήριο:
Γιατρό που αγόρασε 1.000.000 τεμάχια εθνικής στα 17 ευρώ
Γνωστό μου που έπεισε τον πατέρα του να βάλουν υποθήκη το σπίτι, έχασε 100.000 περίπου στο Χρημ ο πατέρας του έχει αποβιώσει και αυτός γυρνάει παραμιλώντας στο δρόμο μια χαρά παλλικάρι 45 ετών χωρίς μοίρα (άνεργος, ανύπανδρος με χρέη)
Γνωστό μου που έπαιξε κρυφά τις καταθέσεις των γονιών του στο χρηματιστήριο, πάνω από 300.000 ευρώ και μετά από 1-2 χρόνια έτρεχε με εγχειρήσεις από τη στενοχώρια του
Νέο ζευγάρι που έβαλε όλους τους κόπους του (40.000 περίπου) στην Εθνική στα 24 ευρώ
και άλλους πολλούς
όπου σταθείς κι όπου κοιτάξεις κάποιον χαμένο από στοίχημα η χρηματιστήριο θα δεις...
καλα ενταξει μην παμε πισω και στο 99 που εβλεπες και τον καθε χωριατη που αρμεγει αγγελαδες να παιζει στο χρηματιστιριο.. :2funny: :2funny:

Λογικο να χασεις εαν δεν εχεις ιδεα τι σου γινεται

Βασικα νταξι αλλο το 99 και αλλο τωρα...τους γαμησε ο σιμητης ομως τοτε...
Ποσοι χασαν τα λεφτα τους την χρονα εκεινη? Υπηρχε καποιος στην ελλαδα που να μην ειχε βαλει εστω και το 1 τετραγονικο μετρο της επιχειρησης του στο ΧΑ? Οχι...
Πρεπει να εχεις info και να εισαι ψαγμενος για να βγαλεις λεφτα απο δαυτο.. αλλιως...

Ποσους εχω ρωτησει στην λαικη αγορα στην περιοχη μου που παιζαν χρηματιστιριο και τωρα πουλανε ντοματες για ενα κοματι ψωμι?
Δεν ειναι για ολους...

Στο στοιχημα ειναι αλλιως.. Παιζεις ενα ματσ και αν φαει ενα γκολ η ομαδα που βαλες δεν μπορεις να το καλυψεις ευκολα..

Στο trading ομως μπορεις α κανεις και σταματημα με ζημια, οποτε...  

Και γω χρωσταγα καποια χρονια ενα ποσο... Αλλα που σαι.. με κερδη στοιχηματος το ξεπληρωσα...  ;) ;)

θελω να πω πως δεν ειναι για ολους αυτα... Οπως επεισης και αυτοι που ειναι στο χρηματιστιριο δεν κανουν για καθημερινες δουλειες..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πιστεύεις ότι αξίζει το άγχος, το χρόνο και το ρίσκο μια τέτοια δραστηριότητα για 5 χιλιάρικα το χρόνο;
ναι αξιζει... ως δευτερη δουλεια... Τωρα για κυρια θελει μεγαλα κοτσια πιστεψε με..

Οταν σημερα ο μεσος ορος ενος εκκαθαριστικου της εφοριας εχει εισοδημα 6000-8000 χιλιαδες ευρω το χρονο.. αξιζει...

συν 5000-1000 χιλιαρικα το χρονο δεν με χαλανε..

Επισκέπτης

Και γω χρωσταγα καποια χρονια ενα ποσο... Αλλα που σαι.. με κερδη στοιχηματος το ξεπληρωσα...  ;) ;)

τι τάξη μεγέθους το ποσό; (μερικά χιλιάρικα; δεκάδες; πάνω από 100.000;
επίσης τι μπατζετ έχεις, τι ποσά παίζεις περίπου (5 ευρώ τριάδες; καρφί δεκάδες με 0,60; 50 ευρώ μονά απόδεκτά; 2.000 μονά με μικρές αποδόσεις;)
δεν είναι όλοι οι τρόποι ίδιοι
το θέμα δεν είναι μόνο αν μπορεί να κερδηθεί το δείνα ή το άλλο
το θέμα είναι αν αξίζει να επενδυθεί ο χρόνος που απαιτείται, το άγχος και η απομάκρυνση από άλλες απολαύσεις της ζωής, για αυτό το κέρδος (αν υπάρχει)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
για 2 χρονια τα ειχα παρατησει εξ ολοκληρου και τα 2 πρωτα χρονια ηταν το "σχολειο" μου!  αρα σε ενα χρονο εβγαλα 27 χιλιαρικα ετσι το βλεπω εγω, για μενα που ειμαι μισθωτος του 1μιση χιλιαρικου (χτυπαω 10-11ωρα) ειναι καλα λεφτα, και δεν εχω και κανενα περιουσιακο στοιχειο στο νοικι μενω! τωρα αν αυξησω τη μοχλευση στο διακοσια και παιζω πεντε πεντε τα λοτ σε σκαλπινγκ η θα παω στα 100 και θα φυγω ταυλανδη η θα ξαναπαω στο χιλιαρικο :uglystupid:  για μενα αξιζει παντως, και εχω βαλει σκοπο να ξεκκολησω γιατι το τελευταιο χρονο ξανακολλησα και οτι εφτιαξα ειναι κριμα να το ξανατιναξω στον αερα, αλλα  πιστευω ειμαι πολυ σοφοτερος πλεον!  παντως αν εχετε 100 χιλιαρικα και τετοια ουτε κατα διανοια μην ασχολειθειτε με το φορεξ, εκτος αν ειστε διαβαστεροι και εχετε πειθαρχεια και μοχλευση μεχρι 10

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι τάξη μεγέθους το ποσό; (μερικά χιλιάρικα; δεκάδες; πάνω από 100.000;
επίσης τι μπατζετ έχεις, τι ποσά παίζεις περίπου (5 ευρώ τριάδες; καρφί δεκάδες με 0,60; 50 ευρώ μονά απόδεκτά; 2.000 μονά με μικρές αποδόσεις;)
δεν είναι όλοι οι τρόποι ίδιοι
το θέμα δεν είναι μόνο αν μπορεί να κερδηθεί το δείνα ή το άλλο
το θέμα είναι αν αξίζει να επενδυθεί ο χρόνος που απαιτείται, το άγχος και η απομάκρυνση από άλλες απολαύσεις της ζωής, για αυτό το κέρδος (αν υπάρχει)
δεν εχω αποκλειστικα κεφαλαιο για στοιχημα... για φορεξ εχω.. δικες μου οικονομιες για στοιχημα σπανια πειραζω..Αρα οποτε δεν εχω για στοιχημα η δεν παιζω καθολου η παιζω ενα 6 ευρω για το γαμωτο.. μαλακας ειμαι να τους τα ξαναδωσω?

για στοιχημα προσπαθω εδω και ενα μηνα να φτιαξω ενα με μικρα ποσα ωστε να φτασω ενα καλο κεφαλαιο αλλα δυσκολο.. περσυ ειχα φτασει σε 1.5 μηνα 1000 ευρω.. και ειχα ξεκινησει με 25  :s&m_3:

δεν συμβαινει παντα αυτο.. αν ηταν ετσι να κερδιζαν ολοι θα παραταγανε της δουλειες τους..
Στο trading μονο με forex εδω και δυο χρονια
και στο φορεξ πρεπει να συμβει κατι μεγαλο για να κερδησεις καλο χρημα... Πχ στην ισοτιμια ευρω/δολλαριο Η διακυμνασεις οταν η οικονομια ειναι σταθερη τα pips δεν ανεβενουν ουτε καταιβενουν πολυ... Εαν ομως συμβει κατι πχ, να βγει η ελλαδα απ το ευρω, η ξερω εγω να παραιτηθει καποιος κυβερνητης  τοτε η αγορα, η πωληση αναλογως την περισταση θα σου φερει τρελο χρημα.. Για φαντασου αυτους που πουλησαν το ευρω το καλοκαιρι που απο 1.34 πηγε αυγουστο στο 1.22 ποσα κερδη ειχαν? Σχεδον το 3πλασιο η 4πλασιο απο αυτο που επενδυσαν... 
αλλα ομως οταν τα γεγονοτα ειναι σταθερα και δεν συμβαινει κατι και επενδυεις καθημερινα στο φορεξ  η καπου αλλου αναλογα με το κεφαλαιο οσα βγαλεις..  Πριν κατι βδομαδες ειχα βαλει 100 στο ευρω/λιρα αγγλιας να ανεβει η αξια απεναντι στην λιρα..
απο 0.79 πηγε 80.2 δεν θυμαμαι ποια μερα.. κερδος 22 ευρω... δηλαδη περιμενα 3 μερς για να βγαλω κερδος 22 ευρω? Αρα αυτο που θελω να πω ειναι οτι θελω ψαξιμο , υπομονη,και γενικα να εισαι ξυπνιος με τα γεγονοτα που συμβαινουν...
Φυσικα το ρισκο ειναι παντα μεσα  :s&m_3:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δεν εχω αποκλειστικα κεφαλαιο για στοιχημα... για φορεξ εχω.. δικες μου οικονομιες για στοιχημα σπανια πειραζω..Αρα οποτε δεν εχω για στοιχημα η δεν παιζω καθολου η παιζω ενα 6 ευρω για το γαμωτο.. μαλακας ειμαι να τους τα ξαναδωσω?

για στοιχημα προσπαθω εδω και ενα μηνα να φτιαξω ενα με μικρα ποσα ωστε να φτασω ενα καλο κεφαλαιο αλλα δυσκολο.. περσυ ειχα φτασει σε 1.5 μηνα 1000 ευρω.. και ειχα ξεκινησει με 25  :s&m_3:

δεν συμβαινει παντα αυτο.. αν ηταν ετσι να κερδιζαν ολοι θα παραταγανε της δουλειες τους..
και στο φορεξ πρεπει να συμβει κατι μεγαλο για να κερδησεις καλο χρημα... Πχ στην ισοτιμια ευρω/δολλαριο Η διακυμνασεις οταν η οικονομια ειναι σταθερη τα pips δεν ανεβενουν ουτε καταιβενουν πολυ... Εαν ομως συμβει κατι πχ, να βγει η ελλαδα απ το ευρω, η ξερω εγω να παραιτηθει καποιος κυβερνητης  τοτε η αγορα, η πωληση αναλογως την περισταση θα σου φερει τρελο χρημα.. Για φαντασου αυτους που πουλησαν το ευρω το καλοκαιρι που απο 1.34 πηγε αυγουστο στο 1.22 ποσα κερδη ειχαν? Σχεδον το 3πλασιο η 4πλασιο απο αυτο που επενδυσαν... 
αλλα ομως οταν τα γεγονοτα ειναι σταθερα και δεν συμβαινει κατι και επενδυεις καθημερινα στο φορεξ  η καπου αλλου αναλογα με το κεφαλαιο οσα βγαλεις..  Πριν κατι βδομαδες ειχα βαλει 100 στο ευρω/λιρα αγγλιας να ανεβει η αξια απεναντι στην λιρα..
απο 0.79 πηγε 80.2 δεν θυμαμαι ποια μερα.. κερδος 22 ευρω... δηλαδη περιμενα 3 μερς για να βγαλω κερδος 22 ευρω? Αρα αυτο που θελω να πω ειναι οτι θελω ψαξιμο , υπομονη,και γενικα να εισαι ξυπνιος με τα γεγονοτα που συμβαινουν...
μη παιζεις ευρω λιρα αγγλιας ρε σταμ, (ασε που θα χεις και μεγαλο σπρεντ) το ενα ακολουθει το αλλο βασικα σε σχεση με το δολλαριο,  παιξε το cable GBP/USD εγω πριν χρονια απο αυτο αρχισα να κερδιζω  (πλεον το χω σταματησει) αν το ευρωδολλαρο κανει 50 πιπς πανω το κειμπλ θα κανει 70 (εχει μια μεγαλο ανοιγμα) τουλαχιστον ετσι ητανε πριν χρονια δε το χω παρατηρησει σχεδον καθολου τωρα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

οικονομικα σπουδαζεις?

που τα ξερεις ολα αυτα?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Άρα δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό/παίξιμό σου
ρητορικη ερωτηση  :)

κανενας τροπος παιξιματος δεν ειναι σιγουρος απο ολους που εχω δοκιμασει μεχρι σημερα...

Απο το στχ δεν εχω γνωρισει καποιον που να βγαζει 60-70 της εκατο το χρονο απ το κεφαλαιο του.. απ το ποκερ ξερω..  :grin:

Επισκέπτης
ρητορικη ερωτηση  :)

κανενας τροπος παιξιματος δεν ειναι σιγουρος απο ολους που εχω δοκιμασει μεχρι σημερα...

Απο το στχ δεν εχω γνωρισει καποιον που να βγαζει 60-70 της εκατο το χρονο απ το κεφαλαιο του.. απ το ποκερ ξερω..  :grin:

και απ το πόκερ η ROI έχει πέσει πολύ τύπε, οι καλύτεροι τουρ players πλέον έχουν ROI της τάξης του 30-35 %
εκτός αν είσαι κωλόφαρδος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μη παιζεις ευρω λιρα αγγλιας ρε σταμ, (ασε που θα χεις και μεγαλο σπρεντ) το ενα ακολουθει το αλλο βασικα σε σχεση με το δολλαριο,  παιξε το cable GBP/USD εγω πριν χρονια απο αυτο αρχισα να κερδιζω  (πλεον το χω σταματησει) αν το ευρωδολλαρο κανει 50 πιπς πανω το κειμπλ θα κανει 70 (εχει μια μεγαλο ανοιγμα) τουλαχιστον ετσι ητανε πριν χρονια δε το χω παρατηρησει σχεδον καθολου τωρα
οντως ευρω/λιρα εχει τρελο spread..

0.79.2 αγορα  0,79.9 πωληση οταν το χα αγορασει.... 0.7 spread...  ενω του euro/usd ειναι κοντα 0.1 με  0.2 αιντε 0.3 αλλα 0.7--0.9 με τιποτα...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  Για φαντασου αυτους που πουλησαν το ευρω το καλοκαιρι που απο 1.34 πηγε αυγουστο στο 1.22 ποσα κερδη ειχαν? Σχεδον το 3πλασιο η 4πλασιο απο αυτο που επενδυσαν... 
αυτοι απο το 1,34 στο 1,22 (1,20400 πηγε)  βγαλανε 1200 πιπς με αποδοση 1% στο πιπ πηρανε 12 φορες τα λεφτα τους βγαλε και 15-20% σουαπ σε 3 μηνες (αν ειχαν) δεκαπλασιασαν τα λεφτα τους :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτοι απο το 1,34 στο 1,22 (1,20400 πηγε)  βγαλανε 1200 πιπς με αποδοση 1% στο πιπ πηρανε 12 φορες τα λεφτα τους βγαλε και 15-20% σουαπ σε 3 μηνες (αν ειχαν) δεκαπλασιασαν τα λεφτα τους :uglystupid:
ναι ωραια.. αλλα για φαντασου να εχεις επενδυσει καποιο μεγαλο κεφαλαιο εκει..

πχ 1000 ευρω στην πωληση... 12 χιλιαδες ευρω κερδος σε 2 μηνες...  :headbang:

Ενα ετησιο εισοδημα...

αιντε με το καλο να βγει και η ελλαδα απ το ευρω να τα κονομησουμε  :zfuck:

Επισκέπτης

νομίζω ότι με μόχλευση βγαίνει πολύ μεγαλύτερη η απόδοση

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οντως ευρω/λιρα εχει τρελο spread..

0.79.2 αγορα  0,79.9 πωληση οταν το χα αγορασει.... 0.7 spread...  ενω του euro/usd ειναι κοντα 0.1 με  0.2 αιντε 0.3 αλλα 0.7--0.9 με τιποτα...
δε μου τα λες καλα με τα σπρεντ :think: τετοια σπρεντ χωρις κομισιον δε παιζουν :uglystupid:  συνηθως οι μπροκερς με χαμηλο σπρεντ εχουν 0,6-0,7  στο γιουροντολαρο και δεν ειναι και σταθερο βασικα γυρω στο 1 ειναι, εκτος αν παιζεις τρελα λοτ που δε το κανεις, ποιον μπροκερ εχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom