δεν εχω αποκλειστικα κεφαλαιο για στοιχημα... για φορεξ εχω.. δικες μου οικονομιες για στοιχημα σπανια πειραζω..Αρα οποτε δεν εχω για στοιχημα η δεν παιζω καθολου η παιζω ενα 6 ευρω για το γαμωτο.. μαλακας ειμαι να τους τα ξαναδωσω?
για στοιχημα προσπαθω εδω και ενα μηνα να φτιαξω ενα με μικρα ποσα ωστε να φτασω ενα καλο κεφαλαιο αλλα δυσκολο.. περσυ ειχα φτασει σε 1.5 μηνα 1000 ευρω.. και ειχα ξεκινησει με 25
δεν συμβαινει παντα αυτο.. αν ηταν ετσι να κερδιζαν ολοι θα παραταγανε της δουλειες τους..
Στο trading μονο με forex εδω και δυο χρονια
και στο φορεξ πρεπει να συμβει κατι μεγαλο για να κερδησεις καλο χρημα... Πχ στην ισοτιμια ευρω/δολλαριο Η διακυμνασεις οταν η οικονομια ειναι σταθερη τα pips δεν ανεβενουν ουτε καταιβενουν πολυ... Εαν ομως συμβει κατι πχ, να βγει η ελλαδα απ το ευρω, η ξερω εγω να παραιτηθει καποιος κυβερνητης τοτε η αγορα, η πωληση αναλογως την περισταση θα σου φερει τρελο χρημα.. Για φαντασου αυτους που πουλησαν το ευρω το καλοκαιρι που απο 1.34 πηγε αυγουστο στο 1.22 ποσα κερδη ειχαν? Σχεδον το 3πλασιο η 4πλασιο απο αυτο που επενδυσαν...
αλλα ομως οταν τα γεγονοτα ειναι σταθερα και δεν συμβαινει κατι και επενδυεις καθημερινα στο φορεξ η καπου αλλου αναλογα με το κεφαλαιο οσα βγαλεις.. Πριν κατι βδομαδες ειχα βαλει 100 στο ευρω/λιρα αγγλιας να ανεβει η αξια απεναντι στην λιρα..
απο 0.79 πηγε 80.2 δεν θυμαμαι ποια μερα.. κερδος 22 ευρω... δηλαδη περιμενα 3 μερς για να βγαλω κερδος 22 ευρω? Αρα αυτο που θελω να πω ειναι οτι θελω ψαξιμο , υπομονη,και γενικα να εισαι ξυπνιος με τα γεγονοτα που συμβαινουν...
Φυσικα το ρισκο ειναι παντα μεσα