Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Εδώ είσαι λάθος φίλε μου. Τη SAXO βγάλτην εκτός. Οι άλλες είναι μπαρμπουτιέρες OTC. Η ΣΑΧΟ είναι επενδυτική τράπεζα και η πιο αξιόπιστη.

Παίξε Ντάξιο με την ΣΑΞΟ να δεις τι θα σου ζητήσουν να έχεις μέσα.... και μετά παίξε Ντάξιο και με την PLUS 500.

Για να παίξεις ένα ( 1 )συμβόλαιο μόνο ΝΤΑΞ χρειάζεσαι 30.000 ευρώ εγγύηση μέσα. Ο ΝΤαξ έχει πολλαπλασιαστή κέρδους 25 ευρώ ανά πιπ κίνησης.

Οι άλλες πλατφόρμες over the counter σε βάζουν και με ένα ευρώ ανά πιπ...

Της πουτάνας.... Προσοχή μεγάλη που βάζετε τα λεφτά σας. Αλλά όχι και να κακολογούμε τους καλούς.
Τι να σου πω επειδη δεν μπορω να μιλησω δημοσια θα σου πω μονο μια λεξη,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε φιλε λιγο περιεργα δεν μας τα λες?

πιο πριν μου λες οτι ο μυτιλιναιος θα παει απο 3 στα 18

εδω παλι για αποδοσεις πανω απο 40% το χρονο

αν ηταν ετσι γιατι δεν παιζουν ολοι να χεστουν στο ταληρο?
κοιτα κατα 95% χανεις σιγουρα,αμα εισαι στο 5 καλως

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε φιλε λιγο περιεργα δεν μας τα λες?

πιο πριν μου λες οτι ο μυτιλιναιος θα παει απο 3 στα 18

εδω παλι για αποδοσεις πανω απο 40% το χρονο

αν ηταν ετσι γιατι δεν παιζουν ολοι να χεστουν στο ταληρο?

Το 18 του Μυτιληναίου το λέω σε μακροπρόθεσμη βάση. 3 έως 5 χρόνια. Όχι αύριο. Μάθετε επί τέλους τους ορισμούς για να μην κάθομαι να εξηγώ και χάνεται η ροή της κουβέντας.

Μακροπρόθεσμος στοχος σημαίνει τουλάχιστον 3 χρόνια.

Επισκέπτης
ε ολο και καποιος δεν θα χανει? :2funny: :2funny: :2funny:

αρχ...δια
έτσι όπως είναι στημένο τύπε ΤΟ 99 % ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΑΝΕΙ
καταρχήν τα spread είναι ληστρικά
ομοίως τα swaps
οι γνώστες των πληροφοριών (πολιτικοί, μεγάλα κεφάλαια, κλπ) θα κερδίζουν μακροχρόνια εις βάρους της μαρίδας
ενώ σ όλα αυτά έχεις να αντιμετωπίσεις και πολλές εταιρίες που κλέβουν (λογισμικά που κάνουν παράδοξα moves για να αγγίξουν τα stops, κλπ

τα χουμε ξαναδει ρε παίδες

χρηματιστήριο, στοίχημα, τώρα αυτό...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Το 18 του Μυτιληναίου το λέω σε μακροπρόθεσμη βάση. 3 έως 5 χρόνια. Όχι αύριο. Μάθετε επί τέλους τους ορισμούς για να μην κάθομαι να εξηγώ και χάνεται η ροή της κουβέντας.

Μακροπρόθεσμος στοχος σημαίνει τουλάχιστον 3 χρόνια.
Αρα αποκλειεται σε 3 χρονια να ειναι στα 20 λεπτα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αρα αποκλειεται σε 3 χρονια να ειναι στα 20 λεπτα

Τίποτα δεν αποκελίεται στο χρηματιστήριο. Αν υπήρχε το αποκλείεται θα κέρδιζαν όλοι, πράγμα ανέφικτο.

Τα στοπ λος γι αυτό υπάρχουν. Μπαίνεις στην τάση, βάζεις τα στοπάκια σου και κάνεις τον σταυρό σου.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
αρχ...δια
ομοίως τα swaps
οι γνώστες των πληροφοριών (πολιτικοί, μεγάλα κεφάλαια, κλπ) θα κερδίζουν μακροχρόνια εις βάρους της μαρίδας
ενώ σ όλα αυτά έχεις να αντιμετωπίσεις και πολλές εταιρίες που κλέβουν (λογισμικά που κάνουν παράδοξα moves για να αγγίξουν τα stops, κλπ

κι ομως ρε φιλε δεν εχω ακουσει καποιον να λεει οτι χανει στο χρηματιστηριο η στο στοιχημα

ολοι κερδιζουν κι αν καμια φορα χασουν ειναι η εξαιρεση

εγω παλι να πω την μαυρη αληθεια απο το στοιχημα χαμενος ειμαι

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αρχ...δια
ομοίως τα swaps

απο αυτο που εχω διαπιστωσει τοσα χρονια παρατηρωντας γενικα τα πραγματα
πχ στο χρηματιστηριο το 99 ξερω 1-2 ατομα που τα εβγαλαν με κερδος 300% του αρχικου κεφαλαιου,χωρις να ειναι χρηματιστες η τρελενονται με αυτα
ε οι υπολοιποι 98-99 τα εχασαν ολα.Βεβαια οι περισσοτεροι ειναι ντιπ για ντιπ αφου ηταν απληστοι (η χαζοι ) για να νομιζουν οτι θα ανεβαινει μια ζωη το χρηματιστηριο.
Τωρα ο καθενας κρινει απο μονος του.Τα ποσοστα ειναι παντα εναντιον σου παντως

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αρχ...δια
ομοίως τα swaps

ξερω αιγυπτιο (φοιτητη μαθηματικων) που απο 100$ εκανε 300 χιλιαρικα σε 3 χρονια (μου ειχε δειξει ολα τα ριπορτς του) εγω προσωπικα εφτασα να κερδιζω 8 φορες το κεφαλαιο μου και μετα να το χανω 40 φορες, :o αλλα επανηλθα σοφοτερος :uglystupid: τωρα παιζω με περισσοτερα χρηματα και ειμαι 3μιση φορες το κεφαλαιο μου πανω αλλα ακομα και σκαλπαροντας προσπαθω να μη ρισκαρω πολλα, μιλαμε για λιγες δεκαδες χιλιαδες ευρω (αν ειχα πολλα λεφτα δεν θα τα εβαζα στο φορεξ θα εκανα επιχειρηση η κατι αλλο)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ξερω αιγυπτιο (φοιτητη μαθηματικων) που απο 100$ εκανε 300 χιλιαρικα σε 3 χρονια (μου ειχε δειξει ολα τα ριπορτς του) εγω προσωπικα εφτασα να κερδιζω 8 φορες το κεφαλαιο μου και μετα να το χανω 40 φορες, :o αλλα επανηλθα σοφοτερος :uglystupid: τωρα παιζω με περισσοτερα χρηματα και ειμαι 3μιση φορες το κεφαλαιο μου πανω αλλα ακομα και σκαλπαροντας προσπαθω να μη ρισκαρω πολλα, μιλαμε για λιγες δεκαδες χιλιαδες ευρω (αν ειχα πολλα λεφτα δεν θα τα εβαζα στο φορεξ θα εκανα επιχειρηση η κατι αλλο)
κανεις δεν αμφισβητει οτι μπορει καποιος να κανει λεφτα,αλλα οσο ναναι πρεπει να το εχεις λιγο για να μην πας ακλαφτος

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:o :o :o :o :o :o :o :o μηπως κανεις λαθος? :o :o :o

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Στο χρηματιστήριο το 99% των παικτών χάνουν για έναν και μόνο λόγο. Είναι η ανθρώπινη φύση έτσι.
Στις επενδύσεις αυτές πρέπει να μάθεις να ισορροπείς μεταξύ απληστίας και φόβου.
Αν τιθασεύσεις αυτά τα δύο συναισθήματα, έχεις κερδίσει.

Σας δίνω σήμερα ένα κερδοφόρο σύστημα συναλλαγών. Είμαι 100% σίγουρος πως σε έναν χρόνο, κανένας δεν θα έχει φέρει τα ίδια αποτελέσματα με τους υπόλοιπους.

Παίζω το ίδιο σύστημα συναλλαγών με συγγενικό μου πρόσωπο. Εγώ είμαι πειθαρχημένο άτομο. Ο συγενής μου όχι. Εγώ ακολουθώ πιστά τις εναλλαγές. Ο συγγενής μου βάζει ανόητα φίλτρα σε ξεκάθαρα σήματα λόγω φόβου και αργεί να εξέλθει λόγω απληστίας.
Κι ενώ παίζουμε το ίδιο σύστημα, εγώ βγάζω 40% περισσότερα από κεινον/

Ποιος φταίε;  Το σύστημα ή οι άνθρωποι;

Τα πάντα εναπόκεινται στην ανθρώπινη φύση αγαπητοί μου συνμπουρδελιάρηδες...

Επισκέπτης
κι ομως ρε φιλε δεν εχω ακουσει καποιον να λεει οτι χανει στο χρηματιστηριο η στο στοιχημα

ολοι κερδιζουν κι αν καμια φορα χασουν ειναι η εξαιρεση

εγω παλι να πω την μαυρη αληθεια απο το στοιχημα χαμενος ειμαι

τύπε εγώ ξέρω πολύ κόσμο ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ από το στοίχημα και ακόμα περισσότερο κόσμο που έχασε όλες του τις οικονομίες στο χρηματιστήριο. Θα σου πω περιπτώσεις:

Στοίχημα:
Γνωστός μου έχασε στο στοίχημα πάνω από 200.000 ευρώ πολλά εκ των οποίων τα δανείστηκε από Τράπεζες, και αφού άρχισαν να τον κυνηγάνε έφυγε εξωτερικό
Άλλος γνωστός χρωστάει περίπου 300.000 στα οποία έχει μπλέξει όλη την οικογένεια του μέσα (εγγυητές, υποθήκες σπίτια, κλπ)
Περίπτωση αγρότη προκομμένου με κάποια λεφτά στην άκρη, που κάποια στιγμή βγήκαν στη φόρα "ατοπήματα" του γιού με συνολικά φέσια και χρέη 300-400.000 ευρώ
Γιος γνωστού καταστηματάρχη που όλοι μιλούσαν για την περιουσία που είχε (ο πατέρας), ο οποίος ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ (ο γιος). Φίλοι μου ανέφεραν περιπτώσεις που βλέπαν παρέα ματσ και έπαιζε 500 ευρώ τριάδα champions league
Δοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας που ξημεροβραδιάζεται στα Προποτζίδικα με χρέη πάνω από 300.00 ευρώ. Άτομο που δούλευε στην Υπηρεσία του, μού λεγε για 20 τηλεφωνήματα την ημέρα από εισπρακτικές και ένα τσουβάλι επιστολές από Τράπεζες.
ΔΥ υπάλληλο που έφτασε να χρωστάει 500.000 ευρώ από κουμάρι (στοίχημα-πόκα) και συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής
Άλλο γνωστό που έχασε μια περιουσία στο στοίχημα και έστελνε στην φοιτήτρια κόρη του 20 ευρώ τη βδομάδα χαρτζιλίκι...

Χρηματιστήριο:
Γιατρό που αγόρασε 1.000.000 τεμάχια εθνικής στα 17 ευρώ
Γνωστό μου που έπεισε τον πατέρα του να βάλουν υποθήκη το σπίτι, έχασε 100.000 περίπου στο Χρημ ο πατέρας του έχει αποβιώσει και αυτός γυρνάει παραμιλώντας στο δρόμο μια χαρά παλλικάρι 45 ετών χωρίς μοίρα (άνεργος, ανύπανδρος με χρέη)
Γνωστό μου που έπαιξε κρυφά τις καταθέσεις των γονιών του στο χρηματιστήριο, πάνω από 300.000 ευρώ και μετά από 1-2 χρόνια έτρεχε με εγχειρήσεις από τη στενοχώρια του
Νέο ζευγάρι που έβαλε όλους τους κόπους του (40.000 περίπου) στην Εθνική στα 24 ευρώ
και άλλους πολλούς
όπου σταθείς κι όπου κοιτάξεις κάποιον χαμένο από στοίχημα η χρηματιστήριο θα δεις...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:o :o :o :o :o :o :o :o μηπως κανεις λαθος? :o :o :o  
οχι! εκτος αν μου εδειξε ψευτικα ριπορτς που δε το νομιζω!  αμα παιζεις με μοχλευση 500 και κανεις το περφεκτ εντρι ερχονται και πολυ πιο γρηγορα! σε demo 10.000$ τα εκανα 1μυριο σε 3 μηνες

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

οχι! εκτος αν μου εδειξε ψευτικα ριπορτς που δε το νομιζω!  αμα παιζεις με μοχλευση 500 και κανεις το περφεκτ εντρι ερχονται και πολυ πιο γρηγορα! σε demo 10.000$ τα εκανα 1μυριο σε 3 μηνες

ρε συ θα μας τρελανεις?

αν ειναι ετσι δε θα δουλευε κανεις ολοι εκει θα επαιζαν!!!

και που εμαθες να παιζεις, πρεπει να το σπουδασεις?

η μπορω κι εγω να μαθω να παιζω?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οχι! εκτος αν μου εδειξε ψευτικα ριπορτς που δε το νομιζω!  αμα παιζεις με μοχλευση 500 και κανεις το περφεκτ εντρι ερχονται και πολυ πιο γρηγορα! σε demo 10.000$ τα εκανα 1μυριο σε 3 μηνες
Σε ντεμο μπορει να κερδισεις στην πραγματικοτητα θα σου  κοπει η συνδεση και δεν θα κερδισεις φραγκο

Επισκέπτης

και ο Moneymaker με 20 $ κέρδισε 9.000.000 $ στο πόκερ
δε σημαίνει ότι όσοι παίξουν πόκερ θα κερδίσουν
άμα θέλει η τύχη μπορεί να στα δώσει ότι και να παίξεις
να βγεις απ το σπίτι σου, να φυσήξει αέρας και να σου φέρει στα πόδια ένα κερδισμένο δελτίο τζόκερ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αυτά είναι πολύ ακραία πράγματα. Εγώ μιλάω για μικρά ρίσκα που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μία άνετη ζωή, να παίζεις συνέχεια χωρίς άγχος, ήρεμα, όπως πηγαίνεις στη δουλειά σου.

Ας πούμε πως έχεις 20.000 ευρώ. Ένα νούμερο που πολλοί μπορεί να το έχουν.
Βγαίνεις σε trade με ένα ισχυρό σημα από δείκτη και ποντάρεις το 5% των χρημάτων σου.

Άρα τα 1000 ευρώ από τα 20.000 είναι πονταρισμένα. Αμα τα χάσεις θα κλάψεις;

όχι γιατί έχεις άλλα 19.000 να παίξεις.

Όταν κερδίσεις όμως.... τα κέρδη σου είναι πάνω από 2.000.

Τα πάντα είναι σχέση ρίσκου ανταπόδοσης.  ρισκάρω 1000 ευρώ για να κερδίσω πόσα; Αν προσδοκώ να κερδίσω 500 δεν μπαίνω στο trade.
Αν είναι να κερδίσω 2 ή 3 χιλιάρικα θα μπω.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
τύπε εγώ ξέρω πολύ κόσμο ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ από το στοίχημα και ακόμα περισσότερο κόσμο που έχασε όλες του τις οικονομίες στο χρηματιστήριο. Θα σου πω περιπτώσεις:

Στοίχημα:
Γνωστός μου έχασε στο στοίχημα πάνω από 200.000 ευρώ πολλά εκ των οποίων τα δανείστηκε από Τράπεζες, και αφού άρχισαν να τον κυνηγάνε έφυγε εξωτερικό
Άλλος γνωστός χρωστάει περίπου 300.000 στα οποία έχει μπλέξει όλη την οικογένεια του μέσα (εγγυητές, υποθήκες σπίτια, κλπ)
Περίπτωση αγρότη προκομμένου με κάποια λεφτά στην άκρη, που κάποια στιγμή βγήκαν στη φόρα "ατοπήματα" του γιού με συνολικά φέσια και χρέη 300-400.000 ευρώ
Γιος γνωστού καταστηματάρχη που όλοι μιλούσαν για την περιουσία που είχε (ο πατέρας), ο οποίος ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ (ο γιος). Φίλοι μου ανέφεραν περιπτώσεις που βλέπαν παρέα ματσ και έπαιζε 500 ευρώ τριάδα champions league
Δοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας που ξημεροβραδιάζεται στα Προποτζίδικα με χρέη πάνω από 300.00 ευρώ. Άτομο που δούλευε στην Υπηρεσία του, μού λεγε για 20 τηλεφωνήματα την ημέρα από εισπρακτικές και ένα τσουβάλι επιστολές από Τράπεζες.
ΔΥ υπάλληλο που έφτασε να χρωστάει 500.000 ευρώ από κουμάρι (στοίχημα-πόκα) και συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής
Άλλο γνωστό που έχασε μια περιουσία στο στοίχημα και έστελνε στην φοιτήτρια κόρη του 20 ευρώ τη βδομάδα χαρτζιλίκι...

Χρηματιστήριο:
Γιατρό που αγόρασε 1.000.000 τεμάχια εθνικής στα 17 ευρώ
Γνωστό μου που έπεισε τον πατέρα του να βάλουν υποθήκη το σπίτι, έχασε 100.000 περίπου στο Χρημ ο πατέρας του έχει αποβιώσει και αυτός γυρνάει παραμιλώντας στο δρόμο μια χαρά παλλικάρι 45 ετών χωρίς μοίρα (άνεργος, ανύπανδρος με χρέη)
Γνωστό μου που έπαιξε κρυφά τις καταθέσεις των γονιών του στο χρηματιστήριο, πάνω από 300.000 ευρώ και μετά από 1-2 χρόνια έτρεχε με εγχειρήσεις από τη στενοχώρια του
Νέο ζευγάρι που έβαλε όλους τους κόπους του (40.000 περίπου) στην Εθνική στα 24 ευρώ
και άλλους πολλούς
όπου σταθείς κι όπου κοιτάξεις κάποιον χαμένο από στοίχημα η χρηματιστήριο θα δεις...

ενταξει ο συγκεκριμενος ναι μεν εχασε αλλα δεν ειναι και ασχημα

1 εκατομμυριο επι 2 ευρω η μετοχη μας κανει 2 μυρια ευρω

δεν τον λες και φτωχαδακι

παρεπιπτωντως εχω και εγω ετε αγορασμενη στα 8 ευρω

τι λετε θα φτασει ξανα εκει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom