Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
οχι και ηπιο τις μερες που τρελενεται βγαζει και 300 pips σε μια μερα, υπαρχουν πολυ πολυ ηπιοτερα ζευγαρια, (που βασικα παιρνουν trend απ το ευρωδολλαριο αλλα ειναι πιο συνθετα, το θεμα ειναι να βρεις το χαμηλο σπρεντ (πραγμα δυσκολο στα περισσοτερα εκτος βασικων) και αξιοπιστο broker απο ταχυτητα

Σε σχέση με τα άλλα ζευγάρια δεν είναι ήπιο. Σε σχέση με σπίκο, Ντάου και Νταξ, είναι μια χαρά ήπιο.

Τώρα αν δεν είχε κι αυτές τις διακυμάνσεις των 300 πιπς που λες... θα ήταν τελείως ψόφιο...

Είπαμε ....καθένας όπως βολεύεται. Αν έχεις βολευτεί στο ευρωγιεν, ότι και να σου πω εγώ θα το ακούς βερεσέ.

N'est ce pas?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
παίδες τις long θέσεις πόσο καιρό περίπου τις κρατάτε;
οι προμήθειες νυχτερινής ανοιχτής θέσης, φθείρουν το κεφάλαιο ή έρχονται στα ίσα; (πότε θετικές πότε αρνητικές;)
σκέφτομαι να μπω στο ζεύγος eur/usd με long θέσεις αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη με αυτές τις νυχτερινές "διορθώσεις"
επίσης σε ποια εταιρία παίζετε; (αν θέλετε λέτε)
ενα μεσο σγουαπ ειναι 0,3% της θεσης σου την ημερα,  αρα  θες 300+ μερες (ενα χρονο χοντρικα) για να φαει το swap τι θεση σου (χωρις κερδος η χασουρα)  

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
α ρε το σαιτ εχει γινει τιτανοτεραστιο λεμεεε
ενα μεσο σγουαπ ειναι 0,3% της θεσης σου την ημερα,  αρα  θες 300+ μερες (ενα χρονο χοντρικα) για να φαει το swap τι θεση σου (χωρις κερδος η χασουρα) 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
παιδες μου λεει κανεις πως δουλευει αυτη η καταραμενη πλατφορμα της σαξομπανκ? :think: :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
παίδες τις long θέσεις πόσο καιρό περίπου τις κρατάτε;
οι προμήθειες νυχτερινής ανοιχτής θέσης, φθείρουν το κεφάλαιο ή έρχονται στα ίσα; (πότε θετικές πότε αρνητικές;)
σκέφτομαι να μπω στο ζεύγος eur/usd με long θέσεις αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη με αυτές τις νυχτερινές "διορθώσεις"
επίσης σε ποια εταιρία παίζετε; (αν θέλετε λέτε)

Ένα στατιστικό που χα κάνει κάποτε μου χε δείξει μέσο χρόνο διακράτησης στο ευρωδολάριο 20 μέρες.

Αν έχεις μια διακύμανση 1400 πιπς, όπως έχει κάνει το ευρωδολάριο από αρχές Μαίου έως Ιούλιο, οι overnight χρεώσεις είναι αμελητέες σε σχέση με τα κέρδη που αποκομίζεις.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  Σε σχέση με τα άλλα ζευγάρια δεν είναι ήπιο. Σε σχέση με σπίκο, Ντάου και Νταξ, είναι μια χαρά ήπιο.

Τώρα αν δεν είχε κι αυτές τις διακυμάνσεις των 300 πιπς που λες... θα ήταν τελείως ψόφιο...

Είπαμε ....καθένας όπως βολεύεται. Αν έχεις βολευτεί στο ευρωγιεν, ότι και να σου πω εγώ θα το ακούς βερεσέ.

N'est ce pas?
δεν εχω αγορασει ουτε μια μετοχη στη ζωη μου, (αν και παντα παρακουλουθουσα το ιστορικο) με το φορεξ ασχολουμαι 5 χρονια (δυστηχως λογω ασχετης δουλειας δεν εχω το χρονο που θελω) και με το συναλλαγματα γενικα 15χρονια  

Επισκέπτης
ενα μεσο σγουαπ ειναι 0,3% της θεσης σου την ημερα,  αρα  θες 300+ μερες (ενα χρονο χοντρικα) για να φαει το swap τι θεση σου (χωρις κερδος η χασουρα)  

δηλαδή άμα ανοίξω λονγκ τερμ θέση είναι σα να έχω δανειστεί τα λεφτά από αυτούς με 100 % ετήσιο τόκο ε;  :headbang:

όταν λέτε κέρδη ρε παίδες τι εννοείτε;
για τι τζίρους μιλάμε (αρχικό κεφάλαιο) και τι ετήσια κέρδη;
ή αν δε θέλετε να πείτε ποσά (που δε βλέπω το λόγο) πείτε τουλάχιστο ποσοστό κερδών επί του κεφαλαίου σας, μετά από ένα χρόνο ενασχόλησης με το forex κλπ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
παιδες μου λεει κανεις πως δουλευει αυτη η καταραμενη πλατφορμα της σαξομπανκ? :think: :think:

Η αλήθεια είναι πως αυτό είπα κι εγώ την πρώτη φορά. Πάρε τηλέφωνο τη SAXO και κάνε τα σεμινάρια που έχουν. Θα σου λύθούν πολλές απορίες ως προς τη λειτουργία της πλατφόρμας τους.

Επισκέπτης
δεν εχω αγορασει ουτε μια μετοχη στη ζωη μου, (αν και παντα παρακουλουθουσα το ιστορικο) με το φορεξ ασχολουμαι 5 χρονια (δυστηχως λογω ασχετης δουλειας δεν εχω το χρονο που θελω) και με το συναλλαγματα γενικα 15χρονια  

Εἴτε πολιτική, εἴτε χρηματιστηριακά, δὲν ἔχετε ἰδέαν.

Διατὶ δὲν μεταβαίνητε εἰς κάποιον πορνεῖον διὰ νὰ μᾶς εἰπῆτε τὰς ἐντυπώσεις σας; Θὰ καταστῆτε οὔτω κατ' ἐλάχιστον χρήσιμος ἐδῶ.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
  Η αλήθεια είναι πως αυτό είπα κι εγώ την πρώτη φορά. Πάρε τηλέφωνο τη SAXO και κάνε τα σεμινάρια που έχουν. Θα σου λύθούν πολλές απορίες ως προς τη λειτουργία της πλατφόρμας τους.
λες ε? τα online σεμιναρια λες?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δηλαδή άμα ανοίξω λονγκ τερμ θέση είναι σα να έχω δανειστεί τα λεφτά από αυτούς με 100 % ετήσιο τόκο ε;  :headbang:

ή αν δε θέλετε να πείτε ποσά (που δε βλέπω το λόγο) πείτε τουλάχιστο ποσοστό κερδών επί του κεφαλαίου σας, μετά από ένα χρόνο ενασχόλησης με το forex κλπ

Τα στατιστικά κερδών που δίνουν οι διάφορες πλατφόρμες διαφέρουν. Πάνω κάτω είναι τα ακόλουθα. Τα ποσοστά είναι σε ετήσια βάση αι αφορούν το ευρωδολάριο.

SCALPING:  35% επί του κεφαλαίου
 SHORT TERM:  42%
 SWINGS:    75%
 MID TERM:  92%
 LONG TERM: 55%

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αμα θες να εισαι σιγουρος οτι θα χασεις ολα σου τα λεφτα μπαινεις στις πλατφορμες τυπου σαξο για να το σιγουρεψεις

Επισκέπτης
 Τα στατιστικά κερδών που δίνουν οι διάφορες πλατφόρμες διαφέρουν. Πάνω κάτω είναι τα ακόλουθα. Τα ποσοστά είναι σε ετήσια βάση αι αφορούν το ευρωδολάριο.

και ποιος χάνει ρε παίδες;  :think:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εἴτε πολιτική, εἴτε χρηματιστηριακά, δὲν ἔχετε ἰδέαν.

Διατὶ δὲν μεταβαίνητε εἰς κάποιον πορνεῖον διὰ νὰ μᾶς εἰπῆτε τὰς ἐντυπώσεις σας; Θὰ καταστῆτε οὔτω κατ' ἐλάχιστον χρήσιμος ἐδῶ.
 :jerking: :jerking: :jerking:   δε μιλαμε για τους ναζι εδω ασχετε :uglystupid: στις αγορες ο πιο προσαρμοστικος κερδιζει :uglystupid:  απροσαρμοστε

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αμα θες να εισαι σιγουρος οτι θα χασεις ολα σου τα λεφτα μπαινεις στις πλατφορμες τυπου σαξο για να το σιγουρεψεις
κοιτα να μπεις με λεφτα (οσα ειναι αξιολογα για το καθενα) ξαφνικα στο φορεξ (χωρις να εχεις κανενα υποβαθρο παρακολουθησης των αγορων) και να παιζεις με μοχλευση χωρις να ξερεις καν τι ειναι το στοπ λος  ειναι εγκληματικο :uglystupid:   ανοιξτε ντεμο λογαρισμο για 6μηνες 1χρονο και μετα βλεπετε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εδώ είσαι λάθος φίλε μου. Τη SAXO βγάλτην εκτός. Οι άλλες είναι μπαρμπουτιέρες OTC. Η ΣΑΧΟ είναι επενδυτική τράπεζα και η πιο αξιόπιστη.

Παίξε Ντάξιο με την ΣΑΞΟ να δεις τι θα σου ζητήσουν να έχεις μέσα.... και μετά παίξε Ντάξιο και με την PLUS 500.

Για να παίξεις ένα ( 1 )συμβόλαιο μόνο ΝΤΑΞ χρειάζεσαι 30.000 ευρώ εγγύηση μέσα. Ο ΝΤαξ έχει πολλαπλασιαστή κέρδους 25 ευρώ ανά πιπ κίνησης.

Οι άλλες πλατφόρμες over the counter σε βάζουν και με ένα ευρώ ανά πιπ...

Της πουτάνας.... Προσοχή μεγάλη που βάζετε τα λεφτά σας. Αλλά όχι και να κακολογούμε τους καλούς.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

ρε φιλε λιγο περιεργα δεν μας τα λες?

πιο πριν μου λες οτι ο μυτιλιναιος θα παει απο 3 στα 18

εδω παλι για αποδοσεις πανω απο 40% το χρονο

αν ηταν ετσι γιατι δεν παιζουν ολοι να χεστουν στο ταληρο?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Μην τους αφηνεις να σε κοροιδευουν ολοι χαμενοι ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom