ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
για πες ρε φιλαρακι τι μετοχες να αγορασω?
LONG TERM : ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ
MID TERM - SHORT TERM >: Τίποτα.
για πες ρε φιλαρακι τι μετοχες να αγορασω?
δεν εχω δουλεψει ρε φιλε για να ξερωαμα ξερεις απο λογιστικη μηπως μπορεις να απαντησεις στην αλλη την ερωτηση που εκανα για τα φορολογικα?
πες μου και συ ρε οτι παιζεις ισοτιμια να κλασω στα γελιαστης 8 οκτωμβρη ειναι το eurogroyp το οποιο θα κρινει την ανοδο η την καθοδο του ευρω..
το νου σας
μεχρι τοτε να κανουμε scalping?στης 8 οκτωμβρη ειναι το eurogroyp το οποιο θα κρινει την ανοδο η την καθοδο του ευρω..
το νου σας
LONG TERM : ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ
MID TERM - SHORT TERM >: Τίποτα.
στης 8 οκτωμβρη ειναι το eurogroyp το οποιο θα κρινει την ανοδο η την καθοδο του ευρω..
το νου σας
δεν εχω δουλεψει ρε φιλε για να ξερω
ισολογισμο ,κατασταση αποτελεσματων χρησης κλπ ,τα βασικα της λογιστικης
πρεπει να στειλεις σε κανενα που ειναι στα οικονομικα
τα παραπονα στο πρυτανητι λες ρε σταματακη?
θα ανεβει η θα πεσει το ευρω?
να χαρω τις σπουδες σας
μεχρι τοτε να κανουμε scalping?
Το scalping είναι γκιλοτίνα. Κέρδη μικρά και με άγχος. Χωρια που όταν έρθει η μεγάλη κίνηση είσαι κουρασμένος και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από το μόνιτορ, μέχρι να κλείσει η θέση.
Κι εκεί αρχίζουν τα λάθη.
Δεν αξίζει ο κόπος.
εννοειτε οτι δεν κανεις ποτε scalping κοντρα σε ενα ξεκαθαρο trend, (το χω κανει και αυτο) κατα βαση θα συμφωνησω μαζι σου, εχω φτιαξει ομως ενα συστημα και εχοντας σταθερο σπρεντ 0,6-0,7 στα ζευγαρια που παιζω ειμαι σε καλα κερδη απ τον ιουνιο. εννοειτε οτι παιζω και λογκ τερμ αλλο το ενα αλλο το αλλο! τι βλεπεις για το υπολοιπο του μηνα? πιστευα το ευρω θα φρεναρει λιγο αλλα ο μπερνακι ταδωσε ολα και σε συνδιασμο με το οτι οι ρωσοι θα αρχισουν να πληρωνονται σε γουαν για πετρελαια αερια απ τους κινεζους, το βλεπω το ευρω κι αλλο πανω (πιο σιγα βεβαια) αναμενουμε καμια καλη πτωση για να ξαναμπουμε λογκ! green pips to youΤο scalping είναι γκιλοτίνα. Κέρδη μικρά και με άγχος. Χωρια που όταν έρθει η μεγάλη κίνηση είσαι κουρασμένος και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από το μόνιτορ, μέχρι να κλείσει η θέση.
Κι εκεί αρχίζουν τα λάθη.
Δεν αξίζει ο κόπος.
εννοειτε οτι δεν κανεις ποτε scalping κοντρα σε ενα ξεκαθαρο trend, (το χω κανει και αυτο) κατα βαση θα συμφωνησω μαζι σου, εχω φτιαξει ομως ενα συστημα και εχοντας σταθερο σπρεντ 0,6-0,7 στα ζευγαρια που παιζω ειμαι σε καλα κερδη απ τον ιουνιο. εννοειτε οτι παιζω και λογκ τερμ αλλο το ενα αλλο το αλλο! τι βλεπεις για το υπολοιπο του μηνα? πιστευα το ευρω θα φρεναρει λιγο αλλα ο μπερνακι ταδωσε ολα και σε συνδιασμο με το οτι οι ρωσοι θα αρχισουν να πληρωνονται σε γουαν για πετρελαια αερια απ τους κινεζους, το βλεπω το ευρω κι αλλο πανω (πιο σιγα βεβαια) αναμενουμε καμια καλη πτωση για να ξαναμπουμε λογκ! green pips to you
δεν μου ειπες
να τον περιμενω να πεσει η να αγορασω στα 3 ευρω?
πολυ πιθανο, σ αυτο το ζευγαρι (eur/usd) δε παιζω ουτε το 5% των χρηματων μου, πιο πολυ σαν δεικτη το εχωSHORT στο ευρωδολάριο από το 3148 με στόχο το 2815, από την Παρασκευή. Στοπς στο 3200 στο κλείσιμο.
Οι λονγκ θέσεις από τα 1,2400 δεν έχουν κλείσει ακόμα. Πιθανόν σε πτωτική διάσπαση του 2815, να τις κλείσω τελείως.
πολυ πιθανο, σ αυτο το ζευγαρι (eur/usd) δε παιζω ουτε το 5% των χρηματων μου, πιο πολυ σαν δεικτη το εχω
δλδ το ζευγαρι με τρεξιμο και πολλες χασουρες ποιο ειναι?Καθένας όπως βολεύεται... Προσωπικά μόνο αυτό παίζω από ζευγάρια. Κι εκεί βάζω τα περισσότερα χρήματά μου.
Ήπιο παιχνίδι, λογικές χασούρες, ήπια κέρδη, τεχνικό παίξιμο, μόνιμο μεροκάματο.
That's all folks.
SHORT στο ευρωδολάριο από το 3148 με στόχο το 2815, από την Παρασκευή. Στοπς στο 3200 στο κλείσιμο.
Οι λονγκ θέσεις από τα 1,2400 δεν έχουν κλείσει ακόμα. Πιθανόν σε πτωτική διάσπαση του 2815, να τις κλείσω τελείως.
οχι και ηπιο τις μερες που τρελενεται βγαζει και 300 pips σε μια μερα, υπαρχουν πολυ πολυ ηπιοτερα ζευγαρια, (που βασικα παιρνουν trend απ το ευρωδολλαριο αλλα ειναι πιο συνθετα, το θεμα ειναι να βρεις το χαμηλο σπρεντ (πραγμα δυσκολο στα περισσοτερα εκτος βασικων) και αξιοπιστο broker απο ταχυτηταΚαθένας όπως βολεύεται... Προσωπικά μόνο αυτό παίζω από ζευγάρια. Κι εκεί βάζω τα περισσότερα χρήματά μου.
Ήπιο παιχνίδι, λογικές χασούρες, ήπια κέρδη, τεχνικό παίξιμο, μόνιμο μεροκάματο.
That's all folks.
δλδ το ζευγαρι με τρεξιμο και πολλες χασουρες ποιο ειναι?