Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αμα ξερεις απο λογιστικη μηπως μπορεις να απαντησεις στην αλλη την ερωτηση που εκανα για τα φορολογικα?
δεν εχω δουλεψει ρε φιλε για να ξερω :grin:
ισολογισμο ,κατασταση αποτελεσματων χρησης κλπ ,τα βασικα της λογιστικης
πρεπει να στειλεις σε κανενα που ειναι στα οικονομικα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στης 8 οκτωμβρη ειναι το eurogroyp το οποιο θα κρινει την ανοδο η την καθοδο του ευρω..

το νου σας  :2on1:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
στης 8 οκτωμβρη ειναι το eurogroyp το οποιο θα κρινει την ανοδο η την καθοδο του ευρω..

πες μου και συ ρε οτι παιζεις ισοτιμια να κλασω στα γελια :2funny:
αμα κερδιζεις πανω απο 1 ευρω ,θα το κερδιζεις κατα τυχη :2funny:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

τι λες ρε σταματακη?

θα ανεβει η θα πεσει το ευρω?

δεν εχω δουλεψει ρε φιλε για να ξερω :grin:
ισολογισμο ,κατασταση αποτελεσματων χρησης κλπ ,τα βασικα της λογιστικης
πρεπει να στειλεις σε κανενα που ειναι στα οικονομικα

να χαρω τις σπουδες σας

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μεχρι τοτε να κανουμε scalping? :2funny:

Το scalping είναι γκιλοτίνα.  Κέρδη μικρά και με άγχος. Χωρια που όταν έρθει η μεγάλη κίνηση είσαι κουρασμένος και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από το μόνιτορ, μέχρι να κλείσει η θέση.
 Κι εκεί αρχίζουν τα λάθη.

Δεν αξίζει ο κόπος.

nikkos81

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα ρουλέτα παρά scalping ....

Να κοιτάς μεγάλα time frame που βλέπεις καλύτερα την τάση...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
 Το scalping είναι γκιλοτίνα.  Κέρδη μικρά και με άγχος. Χωρια που όταν έρθει η μεγάλη κίνηση είσαι κουρασμένος και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από το μόνιτορ, μέχρι να κλείσει η θέση.

Δεν αξίζει ο κόπος.

δεν μου ειπες

να τον περιμενω να πεσει η να αγορασω στα 3 ευρω?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Δεν αξίζει ο κόπος.
εννοειτε οτι δεν κανεις ποτε scalping κοντρα σε ενα ξεκαθαρο trend, (το χω κανει και αυτο)  κατα βαση θα συμφωνησω μαζι σου, εχω φτιαξει ομως ενα συστημα και εχοντας σταθερο σπρεντ 0,6-0,7 στα ζευγαρια που παιζω  ειμαι σε  καλα κερδη απ τον ιουνιο. εννοειτε οτι παιζω και λογκ τερμ αλλο το ενα αλλο το αλλο! τι βλεπεις για το υπολοιπο του μηνα? πιστευα το ευρω θα φρεναρει λιγο αλλα ο μπερνακι ταδωσε ολα και σε συνδιασμο με το οτι οι ρωσοι θα αρχισουν να πληρωνονται σε γουαν για πετρελαια αερια απ τους κινεζους, το βλεπω το ευρω κι αλλο πανω (πιο σιγα βεβαια) αναμενουμε καμια καλη πτωση για να ξαναμπουμε λογκ!  green pips to you

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εννοειτε οτι δεν κανεις ποτε scalping κοντρα σε ενα ξεκαθαρο trend, (το χω κανει και αυτο)  κατα βαση θα συμφωνησω μαζι σου, εχω φτιαξει ομως ενα συστημα και εχοντας σταθερο σπρεντ 0,6-0,7 στα ζευγαρια που παιζω  ειμαι σε  καλα κερδη απ τον ιουνιο. εννοειτε οτι παιζω και λογκ τερμ αλλο το ενα αλλο το αλλο! τι βλεπεις για το υπολοιπο του μηνα? πιστευα το ευρω θα φρεναρει λιγο αλλα ο μπερνακι ταδωσε ολα και σε συνδιασμο με το οτι οι ρωσοι θα αρχισουν να πληρωνονται σε γουαν για πετρελαια αερια απ τους κινεζους, το βλεπω το ευρω κι αλλο πανω (πιο σιγα βεβαια) αναμενουμε καμια καλη πτωση για να ξαναμπουμε λογκ!   green pips to you

SHORT στο ευρωδολάριο από το 3148 με στόχο το 2815, από την Παρασκευή. Στοπς στο 3200 στο κλείσιμο.

Οι λονγκ θέσεις  από τα 1,2400 δεν έχουν κλείσει ακόμα. Πιθανόν σε πτωτική διάσπαση του 2815, να τις κλείσω τελείως.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν μου ειπες

να τον περιμενω να πεσει η να αγορασω στα 3 ευρω?

ΜΥτιληναίος αρχικές αγορές όπου νάναι. Και μετά σταδιακές αγορές σε κάθε βύθιση.

Το χαρτί διαγράφει πορεία.... Τα 18 ευρώ είναι ένας καλός μακροπρόθεσμος στόχος.

Άμα πάρει και τη ΛΑΡΚΟ.... δεν θα χορταίνει τα λιμιτ απ.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  SHORT στο ευρωδολάριο από το 3148 με στόχο το 2815, από την Παρασκευή. Στοπς στο 3200 στο κλείσιμο.

Οι λονγκ θέσεις  από τα 1,2400 δεν έχουν κλείσει ακόμα. Πιθανόν σε πτωτική διάσπαση του 2815, να τις κλείσω τελείως.
πολυ πιθανο, σ αυτο το ζευγαρι (eur/usd) δε παιζω ουτε το 5% των χρηματων μου, πιο πολυ σαν δεικτη το εχω

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
πολυ πιθανο, σ αυτο το ζευγαρι (eur/usd) δε παιζω ουτε το 5% των χρηματων μου, πιο πολυ σαν δεικτη το εχω

Καθένας όπως βολεύεται... Προσωπικά μόνο αυτό παίζω από ζευγάρια. Κι εκεί βάζω τα περισσότερα χρήματά μου.

Ήπιο παιχνίδι, λογικές χασούρες, ήπια κέρδη, τεχνικό παίξιμο, μόνιμο μεροκάματο.

That's all folks.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
  Καθένας όπως βολεύεται... Προσωπικά μόνο αυτό παίζω από ζευγάρια. Κι εκεί βάζω τα περισσότερα χρήματά μου.

Ήπιο παιχνίδι, λογικές χασούρες, ήπια κέρδη, τεχνικό παίξιμο, μόνιμο μεροκάματο.

That's all folks.
δλδ το ζευγαρι με τρεξιμο και πολλες χασουρες ποιο ειναι?

Επισκέπτης

παίδες τις long θέσεις πόσο καιρό περίπου τις κρατάτε;
οι προμήθειες νυχτερινής ανοιχτής θέσης, φθείρουν το κεφάλαιο ή έρχονται στα ίσα; (πότε θετικές πότε αρνητικές;)
σκέφτομαι να μπω στο ζεύγος eur/usd με long θέσεις αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη με αυτές τις νυχτερινές "διορθώσεις"
επίσης σε ποια εταιρία παίζετε; (αν θέλετε λέτε)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

That's all folks.
οχι και ηπιο τις μερες που τρελενεται βγαζει και 300 pips σε μια μερα, υπαρχουν πολυ πολυ ηπιοτερα ζευγαρια, (που βασικα παιρνουν trend απ το ευρωδολλαριο αλλα ειναι πιο συνθετα, το θεμα ειναι να βρεις το χαμηλο σπρεντ (πραγμα δυσκολο στα περισσοτερα εκτος βασικων) και αξιοπιστο broker απο ταχυτητα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δλδ το ζευγαρι με τρεξιμο και πολλες χασουρες ποιο ειναι?

Αν δεν παρασυρθείς από τη χαρά του τζογαρίσματος, όλα τα ζευγάρια αφήνουν κέρδη με τεχνικό παίξιμο.
 Στον πίνακα των διακυμάνσεων το ευρωδολάριο έχει την καλύτερη θέση. μετά ακολουθεί το ζευγαρι AUDUSD.
Αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις και όλα. Πάνω από 3 - 4 χάνεις τον λογαριασμό.
Καλή σύνθεση χαρτοφυλακίου είναι Σπίκος, Ντάξιος και ευρωδολάριο.

No more, no less.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom