Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τύπε εγώ ξέρω πολύ κόσμο ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ από το στοίχημα και ακόμα περισσότερο κόσμο που έχασε όλες του τις οικονομίες στο χρηματιστήριο. Θα σου πω περιπτώσεις:

Στοίχημα:
Γνωστός μου έχασε στο στοίχημα πάνω από 200.000 ευρώ πολλά εκ των οποίων τα δανείστηκε από Τράπεζες, και αφού άρχισαν να τον κυνηγάνε έφυγε εξωτερικό
Άλλος γνωστός χρωστάει περίπου 300.000 στα οποία έχει μπλέξει όλη την οικογένεια του μέσα (εγγυητές, υποθήκες σπίτια, κλπ)
Περίπτωση αγρότη προκομμένου με κάποια λεφτά στην άκρη, που κάποια στιγμή βγήκαν στη φόρα "ατοπήματα" του γιού με συνολικά φέσια και χρέη 300-400.000 ευρώ
Γιος γνωστού καταστηματάρχη που όλοι μιλούσαν για την περιουσία που είχε (ο πατέρας), ο οποίος ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ (ο γιος). Φίλοι μου ανέφεραν περιπτώσεις που βλέπαν παρέα ματσ και έπαιζε 500 ευρώ τριάδα champions league
Δοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας που ξημεροβραδιάζεται στα Προποτζίδικα με χρέη πάνω από 300.00 ευρώ. Άτομο που δούλευε στην Υπηρεσία του, μού λεγε για 20 τηλεφωνήματα την ημέρα από εισπρακτικές και ένα τσουβάλι επιστολές από Τράπεζες.
ΔΥ υπάλληλο που έφτασε να χρωστάει 500.000 ευρώ από κουμάρι (στοίχημα-πόκα) και συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής
Άλλο γνωστό που έχασε μια περιουσία στο στοίχημα και έστελνε στην φοιτήτρια κόρη του 20 ευρώ τη βδομάδα χαρτζιλίκι...

Χρηματιστήριο:
Γιατρό που αγόρασε 1.000.000 τεμάχια εθνικής στα 17 ευρώ
Γνωστό μου που έπεισε τον πατέρα του να βάλουν υποθήκη το σπίτι, έχασε 100.000 περίπου στο Χρημ ο πατέρας του έχει αποβιώσει και αυτός γυρνάει παραμιλώντας στο δρόμο μια χαρά παλλικάρι 45 ετών χωρίς μοίρα (άνεργος, ανύπανδρος με χρέη)
Γνωστό μου που έπαιξε κρυφά τις καταθέσεις των γονιών του στο χρηματιστήριο, πάνω από 300.000 ευρώ και μετά από 1-2 χρόνια έτρεχε με εγχειρήσεις από τη στενοχώρια του
Νέο ζευγάρι που έβαλε όλους τους κόπους του (40.000 περίπου) στην Εθνική στα 24 ευρώ
και άλλους πολλούς
όπου σταθείς κι όπου κοιτάξεις κάποιον χαμένο από στοίχημα η χρηματιστήριο θα δεις...

φιλε εχει απολυτο δικιο,ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν αυτα τα δραματα,αλλα οταν ακους καθε μια περιπτωση συγκεκριμενα σοκαρεσαι.το χρηματιστηριο δεν ειναι βαζεις λεφτα μεσα και τα αφηνεις,δεν ειναι τραπεζα.πρεπει να παρακολουθεις καθε μερα,να ξερεις ολα τα κολπα και τους κανονισμους του,και φυσικα να παρακολουθεις τι γινεται γυρω στο οσο αφορα την οικονομικη πραγματικοτητα.γι'αυτο παντα τα τσακαλια βγαινουν κερδισμενα,και ο πολυς κοσμος κλαιει τα λεφτα του,και φθανει σε καταστασεις σαν κι αυτες που περιγραφεις.και εαν καποιος ξερει και λιγα οικονομικα,ακομα καλυτερα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τύπε εγώ ξέρω πολύ κόσμο ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ από το στοίχημα και ακόμα περισσότερο κόσμο που έχασε όλες του τις οικονομίες στο χρηματιστήριο. Θα σου πω περιπτώσεις:

Στοίχημα:
Γνωστός μου έχασε στο στοίχημα πάνω από 200.000 ευρώ πολλά εκ των οποίων τα δανείστηκε από Τράπεζες, και αφού άρχισαν να τον κυνηγάνε έφυγε εξωτερικό
Άλλος γνωστός χρωστάει περίπου 300.000 στα οποία έχει μπλέξει όλη την οικογένεια του μέσα (εγγυητές, υποθήκες σπίτια, κλπ)
Περίπτωση αγρότη προκομμένου με κάποια λεφτά στην άκρη, που κάποια στιγμή βγήκαν στη φόρα "ατοπήματα" του γιού με συνολικά φέσια και χρέη 300-400.000 ευρώ
Γιος γνωστού καταστηματάρχη που όλοι μιλούσαν για την περιουσία που είχε (ο πατέρας), ο οποίος ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ (ο γιος). Φίλοι μου ανέφεραν περιπτώσεις που βλέπαν παρέα ματσ και έπαιζε 500 ευρώ τριάδα champions league
Δοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας που ξημεροβραδιάζεται στα Προποτζίδικα με χρέη πάνω από 300.00 ευρώ. Άτομο που δούλευε στην Υπηρεσία του, μού λεγε για 20 τηλεφωνήματα την ημέρα από εισπρακτικές και ένα τσουβάλι επιστολές από Τράπεζες.
ΔΥ υπάλληλο που έφτασε να χρωστάει 500.000 ευρώ από κουμάρι (στοίχημα-πόκα) και συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής
Άλλο γνωστό που έχασε μια περιουσία στο στοίχημα και έστελνε στην φοιτήτρια κόρη του 20 ευρώ τη βδομάδα χαρτζιλίκι...

Χρηματιστήριο:
Γνωστό μου που έπεισε τον πατέρα του να βάλουν υποθήκη το σπίτι, έχασε 100.000 περίπου στο Χρημ ο πατέρας του έχει αποβιώσει και αυτός γυρνάει παραμιλώντας στο δρόμο μια χαρά παλλικάρι 45 ετών χωρίς μοίρα (άνεργος, ανύπανδρος με χρέη)
Γνωστό μου που έπαιξε κρυφά τις καταθέσεις των γονιών του στο χρηματιστήριο, πάνω από 300.000 ευρώ και μετά από 1-2 χρόνια έτρεχε με εγχειρήσεις από τη στενοχώρια του
Νέο ζευγάρι που έβαλε όλους τους κόπους του (40.000 περίπου) στην Εθνική στα 24 ευρώ
και άλλους πολλούς
όπου σταθείς κι όπου κοιτάξεις κάποιον χαμένο από στοίχημα η χρηματιστήριο θα δεις...
αυτη ειναι η λεγομενη μαριδα που σωστα λεει και ο ποδολαγνος :uglystupid: αμα εισαι ασχετος οπως το νεαρο ζευγαρι που του ειπαν καποιοι παρε αυτες τις μετοχες, τι περιμενεις :uglystupid:  τεσπα για το χρηματιστηριο ας μιλησει ο ποδολαγνος που τα ξερει, απ τα λιγα που ξερω εγω για το φορεξ ειναι 1 χρονο demo  λογαριασμο και απιστευτο διαβασμα, για τους καινουργιους,  βραχυπροθεσμα ειναι ως επι το πλειστον τζογος να ξερετε αλλα μακροπροθεσμα ειναι παντα fundamentals (μακροοικονομια)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Έχω έναν φίλο που μένει στην Ν.Υόρκη. Παίζει κι αυτός χρηματιστήριο και ανταλλάσουμε απόψεις τακτικά.
Μου λεγε λοιπόν τι επικρατεί στην Αμερική που δεν διαφέρει πολύ από δω.

" Όταν είσαι καινούριος στο χρηματιστήριο, γίνεσαι ο αιμοδότης των παλιών παικτών. Αν δεν τα παρατήσεις, σταδιακά αρχίζεις να ΜΗΝ χάνεις.... και κάποια στιγμή έρχονται και τα κέρδη... Ο αιμοδότης σου πλέον είναι ο καινούριος νεοεισερχόμενος παίκτης ή κάποιος που ξεχάστηκε χωρίς στοπς "
  Οι Ε΄λληνες την πάτησαν με το χρηματιστήριο γιατί είναι λαός παρορμητικός. Πιστέψανε όλοι το 1999 πως ανακάλυψαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά στο πρόσωπο του χρηματιστηρίου.

Τα χρηματιστήρια πρωτίστως θέλουν υπομονή. Και αποφασιστικότητα όταν θα έρθει το καλό σήμα.

BE RICH SLOWLY.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έχω έναν φίλο που μένει στην Ν.Υόρκη. Παίζει κι αυτός χρηματιστήριο και ανταλλάσουμε απόψεις τακτικά.
Μου λεγε λοιπόν τι επικρατεί στην Αμερική που δεν διαφέρει πολύ από δω.

" Όταν είσαι καινούριος στο χρηματιστήριο, γίνεσαι ο αιμοδότης των παλιών παικτών. Αν δεν τα παρατήσεις, σταδιακά αρχίζεις να ΜΗΝ χάνεις.... και κάποια στιγμή έρχονται και τα κέρδη... Ο αιμοδότης σου πλέον είναι ο καινούριος νεοεισερχόμενος παίκτης ή κάποιος που ξεχάστηκε χωρίς στοπς "
   Οι Ε΄λληνες την πάτησαν με το χρηματιστήριο γιατί είναι λαός παρορμητικός. Πιστέψανε όλοι το 1999 πως ανακάλυψαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά στο πρόσωπο του χρηματιστηρίου.

Τα χρηματιστήρια πρωτίστως θέλουν υπομονή. Και αποφασιστικότητα όταν θα έρθει το καλό σήμα.

BE RICH SLOWLY.
μολις αυτο σκεφτομουνα
κατι σαν το στρατο  :2funny:

Επισκέπτης

που να δεις και τι γινόταν με το στοίχημα
δε θα ξεχάσω τη φράση γνωστού που συνάντησα σε Προποτζίδικο όταν πρωτοβγήκε το στοίχημα.
Συμπλήρωνε το δελτίο και φώναζε:
ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ

μετά από 6 χρόνια χρωστούσε καμμιά 300.000 (είναι στην παραπάνω λίστα)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Στοίχημα:

Χρηματιστήριο:
και άλλους πολλούς

τι κύκλο έχεις ρε συ;;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δε θα ξεχάσω τη φράση γνωστού που συνάντησα σε Προποτζίδικο όταν πρωτοβγήκε το στοίχημα.

Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι τζόγος. Καθαρός τζόγος.

Τα χρηματιστήρια πάλι όχι. Κι επειδή είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεις μία μόνο εταιρεία (βλέπε την κατάληξη που χε η ΑΛΑΠΙΣ), μπαίνεις σε μεγάλους δείκτες.

DOW JONES, SP500, DAX.

Οταν στα χρηματιστήρια πιάσεις το τέμπο.... καθάρισες... είναι θέμα χρόνου μετά να είσαι πολύ κερδοφόρος.

Μόνο θέμα χρόνου.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

αυτος ο τυπος πρεπει να ειναι ποντιος.ολοι χανουν στην αρχη,και μετα κερδιζουν,αυτος εκανε το αντιθετο :uglystupid:

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
για μικρά ρίσκα που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μία άνετη ζωή, να παίζεις συνέχεια χωρίς άγχος, ήρεμα

Όποιος συμβιβάζεται κατ' αρχήν με ετήσιες αποδόσεις της τάξης του 20-25% αλλά ως αντάλλαγμα να έχει εξασφαλισμένο έναν ήσυχο ύπνο, θα μπορούσε να δοκιμάσει το πρόγραμμα του Doc:www.tradingconceptsinc.com/optionsmd-open-new.php]http://www.tradingconceptsinc.com/optionsmd-open-new.php[/url]

Επισκέπτης
αυτος ο τυπος πρεπει να ειναι ποντιος.ολοι χανουν στην αρχη,και μετα κερδιζουν,αυτος εκανε το αντιθετο :uglystupid:

λάθος τύπε, δεν έχεις ακούσει για "την τύχη του πρωτάρη;"

Ο γενικός κανόνας πάντως είναι να χάνεις λίγα στην αρχή και πολλά μετά.
Όπως λέει και ένα πάνσοφο ρητό:

ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ.
ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ.

Επισκέπτης
Όποιος συμβιβάζεται κατ' αρχήν με ετήσιες αρνητικές αποδόσεις της τάξης του 20-25% αλλά ως αντάλλαγμα να έχει εξασφαλισμένο έναν ήσυχο ύπνο, θα μπορούσε να δοκιμάσει το πρόγραμμα του Doc:www.tradingconceptsinc.com/optionsmd-open-new.php]http://www.tradingconceptsinc.com/optionsmd-open-new.php[/url]

ευχαριστούμε φίλε, δε θα πάρουμε

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ποδολαγνε κατι ειχες γραψει πριν μερες οτι εκτος φορεξ μετοχων και κομοντιτις, ασχολεισε και με κατι αλλο που δε μας λες και πας λιγες μερες στο εξωτερικο, και οτι αυτη τη δουλεια την κανουν μετριμενοι στα δαχτυλα σ ολο το κοσμο. αλλα δε μπορεις να μας πεις. να με συμπαθας αλλα ηταν το πρωτο ποστ σου που διαβασα και μου φανηκες μεγας "παπατζης"  αν θες μας λες τι περιπου ειναι, αν οχι δε σε παρεξηγουμε, απο αγορες εισαι αητος παντως

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ποδολαγνε κατι ειχες γραψει πριν μερες οτι εκτος φορεξ μετοχων και κομοντιτις, ασχολεισε και με κατι αλλο που δε μας λες και πας λιγες μερες στο εξωτερικο, και οτι αυτη τη δουλεια την κανουν μετριμενοι στα δαχτυλα σ ολο το κοσμο. αλλα δε μπορεις να μας πεις. να με συμπαθας αλλα ηταν το πρωτο ποστ σου που διαβασα και μου φανηκες μεγας "παπατζης"  αν θες μας λες τι περιπου ειναι, αν οχι δε σε παρεξηγουμε, απο αγορες εισαι αητος παντως
το ειπε ενας αλλος

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αν μπορει καποιος ας βγαλει λινκ παντως, ειμαι περιεργος