Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τύπε εγώ ξέρω πολύ κόσμο ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ από το στοίχημα και ακόμα περισσότερο κόσμο που έχασε όλες του τις οικονομίες στο χρηματιστήριο. Θα σου πω περιπτώσεις:
Στοίχημα:
Γνωστός μου έχασε στο στοίχημα πάνω από 200.000 ευρώ πολλά εκ των οποίων τα δανείστηκε από Τράπεζες, και αφού άρχισαν να τον κυνηγάνε έφυγε εξωτερικό
Άλλος γνωστός χρωστάει περίπου 300.000 στα οποία έχει μπλέξει όλη την οικογένεια του μέσα (εγγυητές, υποθήκες σπίτια, κλπ)
Περίπτωση αγρότη προκομμένου με κάποια λεφτά στην άκρη, που κάποια στιγμή βγήκαν στη φόρα "ατοπήματα" του γιού με συνολικά φέσια και χρέη 300-400.000 ευρώ
Γιος γνωστού καταστηματάρχη που όλοι μιλούσαν για την περιουσία που είχε (ο πατέρας), ο οποίος ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ (ο γιος). Φίλοι μου ανέφεραν περιπτώσεις που βλέπαν παρέα ματσ και έπαιζε 500 ευρώ τριάδα champions league
Δοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας που ξημεροβραδιάζεται στα Προποτζίδικα με χρέη πάνω από 300.00 ευρώ. Άτομο που δούλευε στην Υπηρεσία του, μού λεγε για 20 τηλεφωνήματα την ημέρα από εισπρακτικές και ένα τσουβάλι επιστολές από Τράπεζες.
ΔΥ υπάλληλο που έφτασε να χρωστάει 500.000 ευρώ από κουμάρι (στοίχημα-πόκα) και συνελήφθη σε απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής
Άλλο γνωστό που έχασε μια περιουσία στο στοίχημα και έστελνε στην φοιτήτρια κόρη του 20 ευρώ τη βδομάδα χαρτζιλίκι...
Χρηματιστήριο:
Γιατρό που αγόρασε 1.000.000 τεμάχια εθνικής στα 17 ευρώ
Γνωστό μου που έπεισε τον πατέρα του να βάλουν υποθήκη το σπίτι, έχασε 100.000 περίπου στο Χρημ ο πατέρας του έχει αποβιώσει και αυτός γυρνάει παραμιλώντας στο δρόμο μια χαρά παλλικάρι 45 ετών χωρίς μοίρα (άνεργος, ανύπανδρος με χρέη)
Γνωστό μου που έπαιξε κρυφά τις καταθέσεις των γονιών του στο χρηματιστήριο, πάνω από 300.000 ευρώ και μετά από 1-2 χρόνια έτρεχε με εγχειρήσεις από τη στενοχώρια του
Νέο ζευγάρι που έβαλε όλους τους κόπους του (40.000 περίπου) στην Εθνική στα 24 ευρώ
και άλλους πολλούς
όπου σταθείς κι όπου κοιτάξεις κάποιον χαμένο από στοίχημα η χρηματιστήριο θα δεις...
φιλε εχει απολυτο δικιο,ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν αυτα τα δραματα,αλλα οταν ακους καθε μια περιπτωση συγκεκριμενα σοκαρεσαι.το χρηματιστηριο δεν ειναι βαζεις λεφτα μεσα και τα αφηνεις,δεν ειναι τραπεζα.πρεπει να παρακολουθεις καθε μερα,να ξερεις ολα τα κολπα και τους κανονισμους του,και φυσικα να παρακολουθεις τι γινεται γυρω στο οσο αφορα την οικονομικη πραγματικοτητα.γι'αυτο παντα τα τσακαλια βγαινουν κερδισμενα,και ο πολυς κοσμος κλαιει τα λεφτα του,και φθανει σε καταστασεις σαν κι αυτες που περιγραφεις.και εαν καποιος ξερει και λιγα οικονομικα,ακομα καλυτερα.