Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
νομίζω ότι με μόχλευση βγαίνει πολύ μεγαλύτερη η απόδοση
με λιγοτερη μοχλευση βγαινει μεγαλυτερη αποδοση, αυτη η αποδοση (1% στο πιπ)  στο δικο μου μπροκερ ειναι με μοχλευση πανω απο 100 με 50 δινει 1,3% στο πιπ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δε μου τα λες καλα με τα σπρεντ :think: τετοια σπρεντ χωρις κομισιον δε παιζουν :uglystupid:  συνηθως οι μπροκερς με χαμηλο σπρεντ εχουν 0,6-0,7  στο γιουροντολαρο και δεν ειναι και σταθερο βασικα γυρω στο 1 ειναι, εκτος αν παιζεις τρελα λοτ που δε το κανεις, ποιον μπροκερ εχεις?
plus500

μπες τωρα αμα θες να δεις... ευρω/λιρα   η πωληση ειναι στο 0,8083   και η αγορα στο 0,8088

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ποδολαγνε κατι ειχες γραψει πριν μερες οτι εκτος φορεξ μετοχων και κομοντιτις, ασχολεισε και με κατι αλλο που δε μας λες και πας λιγες μερες στο εξωτερικο, και οτι αυτη τη δουλεια την κανουν μετριμενοι στα δαχτυλα σ ολο το κοσμο. αλλα δε μπορεις να μας πεις. να με συμπαθας αλλα ηταν το πρωτο ποστ σου που διαβασα και μου φανηκες μεγας "παπατζης"  αν θες μας λες τι περιπου ειναι, αν οχι δε σε παρεξηγουμε, απο αγορες εισαι αητος παντως

Είναι η μόνη ερώτηση που θα αφήσω αναπάντητη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο BALTIC DRY INDEX είναι στα χαμηλά πολλών ετών. Όποιος έχει μυαλό τα συνταιριάζει.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
plus500

μπες τωρα αμα θες να δεις... ευρω/λιρα   η πωληση ειναι στο 0,8083   και η αγορα στο 0,8088
  ρε σταμ θα μας τρελανεις :uglystupid: αυτο ειναι 5 σπρεντ οχι 0,5 :uglystupid: και μετα αυτοι δεν εχουν μετατρειντερ πλατφορμα οποτε τουλαχιστον για μενα ακυρο, κατι αλλο να σε ρωτησω σε αφηνει να κανεις συναλλαγες τωρα (σαββατοκυριακο) με αυτο το σπρεντ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Βρείτε ένα καλό σύστημα συναλλαγών και ακολουθήστε το πιστά. Όχι σε time frame λιγότερο από ωρα - τετράωρο δεν θα αποδώσει.

Πειθαρχία στρατιωτική και υπομονή. Ρίσκο όχι περισσότερο από 6%, όχι λιγότερο από 2%

Ελπίδα κέρδους 2 φορές το ποσό του ρίσκου σας. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ να είναι αυτό.

Καλή επιτυχία σε όλους.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  Είναι η μόνη ερώτηση που θα αφήσω αναπάντητη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο BALTIC DRY INDEX είναι στα χαμηλά πολλών ετών. Όποιος έχει μυαλό τα συνταιριάζει.
οκ καλα κερδη παντα τυπε, και καλες λιθουανες εσθονες λετονες ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
  ρε σταμ θα μας τρελανεις :uglystupid: αυτο ειναι 5 σπρεντ οχι 0,5 :uglystupid: και μετα αυτοι δεν εχουν μετατρειντερ πλατφορμα οποτε τουλαχιστον για μενα ακυρο, κατι αλλο να σε ρωτησω σε αφηνει να κανεις συναλλαγες τωρα (σαββατοκυριακο) με αυτο το σπρεντ?
σορυ μαν  :2funny: εχω τοσα νουμερα στο κεφαλι μου που στο ειπα λαθος...  ακριβως 5-6...

ναι σε αφηνει...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ενα καλο τρειντ αυτη τη στιγμη, ειναι να μπεις λονγκ στο usd/jpy, ειναι 78 αντε να παει 76, (75,75 ιστορικο χαμηλο) παρακατω δε παει, τα γιαπονια (η κεντρικη τους τραπεζα) εχουν τεραστια συναλλαγματικα αποθεματα σε δολλαρια κυριως, οποτε μπορουν σχετικα ευκολα να υποτιμησουν το νομισμα τους,  αν δω 76 θα μπω μεχρι τα αυτια (που δε θα δουμε) στο 77 θα φορτωσω καργα, κανα 2-3 μηνες υπομονη και θα παρουμε τα λεφτα μας τουλαχιστον τριπλα πισω (θα παει 80+) 
  stop loss 75,5

Επισκέπτης
αυτοι απο το 1,34 στο 1,22 (1,20400 πηγε)  βγαλανε 1200 πιπς με αποδοση 1% στο πιπ πηρανε 12 φορες τα λεφτα τους βγαλε και 15-20% σουαπ σε 3 μηνες (αν ειχαν) δεκαπλασιασαν τα λεφτα τους :uglystupid:

Νέον σύστημα τοῦ κ. ἀστείου τῆς Ἀσίας! Μόχλευσις 100:1!  Σπεύσατε - σπεύσατε! Λίγα βάζεις πολλὰ παίρνεις!  Ἐλύθη διὰ παντὸς τὸ οἰκονομικὸν πρόβλημα!

Συνημμένα

• fig_karag.jpg
    fig_karag.jpg
    130,2 KB · Εμφανίσεις: 19

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ε ρε μοχλευση που θελετε :s&m_1:
νεο φρουτο αυτο.......σε κανα 6μηνο το κλαμα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Νέον σύστημα τοῦ κ. ἀστείου τῆς Ἀσίας! Μόχλευσις 100:1!  Σπεύσατε - σπεύσατε! Λίγα βάζεις πολλὰ παίρνεις!  Ἐλύθη διὰ παντὸς τὸ οἰκονομικὸν πρόβλημα!
τι να σου εξηγω καθυστερημενε :idiot:  φυσικα και δεν εχω το αλαθητο, ειπα τι θα κανω εγω, και πως το βλεπω καλη ευκαιρεια, δεν παροτρεινω κανεναν για τιποτα, καθενας ειναι υπευθηνος των επιλογων του :uglystupid:  αφου εισαι παντελως ανιδεος με το φορεξ μην ασχολεισε μαζι μου, διαβασε το περιοδικο της χρυσης αυγης που εχει εξωφυλλο το χιτλερ και μολις "φτιαχτεις" απο τα χαι χιτλερ, βαρα και μια μαλακια :jerking: να ξεκαβλωσεις ;)

Επισκέπτης
τι να σου εξηγω καθυστερημενε :idiot:  φυσικα και δεν εχω το αλαθητο, ειπα τι θα κανω εγω, και πως το βλεπω καλη ευκαιρεια, δεν παροτρεινω κανεναν για τιποτα, καθενας ειναι υπευθηνος των επιλογων του :uglystupid:  αφου εισαι παντελως ανιδεος με το φορεξ μην ασχολεισε μαζι μου, διαβασε το περιοδικο της χρυσης αυγης που εχει εξωφυλλο το χιτλερ και μολις "φτιαχτεις" απο τα χαι χιτλερ, βαρα και μια μαλακια :jerking: να ξεκαβλωσεις ;)

Ἀλλοδαπὸς εἶσθε;

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
να κανω μια ερωτηση φορολογικης φυσεως
τα κερδη απο παραγωγα (futures, options,CFDs) στην περιπτωση ενος ιδιωτη επενδυτη απαλλασσονται της φορολογιας;
διαβαζοντας τον Κωδικα Φορολογιας Εισοδηματος δεν βγαζω ακρη
ουτε οι "ειδικοι" μπορεσαν να με διαφωτισουν πληρως...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τα κερδη απο παραγωγα (futures, options,CFDs) στην περιπτωση ενος ιδιωτη επενδυτη απαλλασσονται της φορολογιας;
:rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αναλογα που επενδυεις.. στην ελλαδα η εξωτερικο..

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Σαμπως φαινονται πουθενα ρε φιλε?Δεν ειναι "εισοδημα" με τη στενη εννοια του ορου..Αν παλι ειναι πολλα και μεταφεροντας τα απο το λογαριασμο του broker σου σ'αυτον που εχεις στην Ελλαδα υπαρχει θεμα αναντιστοιχιας εισοδηματος καταθεσεων τοτε προσκομιζεις χαρτια και reports του λογαριασμου στη ΔΟΥ και τα δικαιολογεις κανονικα...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Αν τα δηλώσεις θα φορολογηθείς. Υπάρχει ειδικό κουτάκι που τα δηλώνεις και είναι αφορλόγητα, αλλά οι εφοριακοί έχουν πάρει γραμμή από το ΚΕΠΥΟ να κάνουν το κουνέλι και να τα φορολογούν.
Αν δεν έχεις πρόβλημα πόθεν έσχες μην δηλώσεις τίποτα.

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ευχαριστω καταρχην οσα μελη εσπευσαν να απαντησουν
και να πω πως σχηματισα την εντυπωση πως μαλλον δεν δηλωνει κανεις τιποτα
θα ηθελα ομως να θεσω λιγο πιο αναλυτικα καποια ζητηματα και να μου πειτε κι εσεις τη γνωμη σας

ας δουμε πρωτα τι λεει ο νομος, ο ΚΦΕ δηλαδη
στο αρθρο 24 παραγραφος 1 περιπτωση η’ αναφερεται οτι εισοδημα απο κινητες αξιες προκυπτει απο πραξεις επι παραγωγων εφοσον ο δικαιουχος του εισοδηματος ΔΕΝ ειναι επιτηδευματιας που τηρει βιβλια Γ κατηγοριας του ΚΒΣ (επομενως καθε φυσικο προσωπο)
και στο αρθρο 54 παραγραφος 4 λεει πως στα εισοδηματα αυτης της περιπτωσης ενεργειται παρακρατηση φορου 15%
επισης ο νομοθετης αντιμετωπιζει ολα τα εισοδηματα, απο φορολογικης σκοπιας, με τον ΙΔΙΟ τροπο ειτε ημεδαπης ειτε αλλοδαπης προελευσης ειτε επιστρεφουν στην Ελλαδα ειτε παραμενουν στο εξωτερικο (αρθρο 54 παρ. 6 περιπτ. στ’  και παρ. 7 περιπτ. δ’)
ερχεται ομως το αρθρο 38 και μας τα ανατρεπει ολα
αναφερεται καταρχην στο τροπο φορολογησης των κερδων απο παραγωγα που αποκτουν υποχρεοι οι οποιοι τηρουν βιβλια Γ κατηγοριας και στην παραγραφο 8 διαβαζουμε  πως τα φυσικα προσωπα απαλλασσονται του φορου εισοδηματος
ΤΙ ισχυει τελικα;;;;;
εχω υποβαλλει γραπτο ερωτημα στο υπουργειο και ακομα περιμενω απαντηση…

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Το βασικότερο φίλε είναι να κερδίζεις.

Μετά θα δηλώσεις όσα γουστάρεις εσύ για έχεις πόθεν έσχες για τα υπάρχοντα. Αυτοκίνητα, σκάφη, σπίτια, οικόπεδα, επαγγελματικοί χώροι.

Μη στεναχωριέσαι προς το παρόν. Τα παράγωγα δεν τα ψάχνει κανείς ακόμα.

Τώρα προσπαθούν να φορολογήσουν τις μετοχές και την υπεραξία από τα κέρδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom