Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ευχαριστω καταρχην οσα μελη εσπευσαν να απαντησουν
και να πω πως σχηματισα την εντυπωση πως μαλλον δεν δηλωνει κανεις τιποτα
θα ηθελα ομως να θεσω λιγο πιο αναλυτικα καποια ζητηματα και να μου πειτε κι εσεις τη γνωμη σας

ας δουμε πρωτα τι λεει ο νομος, ο ΚΦΕ δηλαδη
στο αρθρο 24 παραγραφος 1 περιπτωση η’ αναφερεται οτι εισοδημα απο κινητες αξιες προκυπτει απο πραξεις επι παραγωγων εφοσον ο δικαιουχος του εισοδηματος ΔΕΝ ειναι επιτηδευματιας που τηρει βιβλια Γ κατηγοριας του ΚΒΣ (επομενως καθε φυσικο προσωπο)
και στο αρθρο 54 παραγραφος 4 λεει πως στα εισοδηματα αυτης της περιπτωσης ενεργειται παρακρατηση φορου 15%
επισης ο νομοθετης αντιμετωπιζει ολα τα εισοδηματα, απο φορολογικης σκοπιας, με τον ΙΔΙΟ τροπο ειτε ημεδαπης ειτε αλλοδαπης προελευσης ειτε επιστρεφουν στην Ελλαδα ειτε παραμενουν στο εξωτερικο (αρθρο 54 παρ. 6 περιπτ. στ’  και παρ. 7 περιπτ. δ’)
ερχεται ομως το αρθρο 38 και μας τα ανατρεπει ολα
αναφερεται καταρχην στο τροπο φορολογησης των κερδων απο παραγωγα που αποκτουν υποχρεοι οι οποιοι τηρουν βιβλια Γ κατηγοριας και στην παραγραφο 8 διαβαζουμε  πως τα φυσικα προσωπα απαλλασσονται του φορου εισοδηματος
ΤΙ ισχυει τελικα;;;;;
εχω υποβαλλει γραπτο ερωτημα στο υπουργειο και ακομα περιμενω απαντηση…
γιατι δεν ακολουθεις τον πιο συντομο δρομο,να ρωτησεις τη χρηματιστηριακη σου? ξερουν.

σε περιπτωση που δεν φορολογουνται,ειναι κουτο να μη τα δηλωσεις,ισως το βρεις μπροστα σου στο μελλον(απο την αλλη ειμαστε ενα αστειο κρατος και ποτε δε ξερεις τι σχεδιαζουνε...αναδρομικα :grin:)

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
να ρωτησεις τη χρηματιστηριακη σου

επειδη εχω λογαριασμο σε αμερικανικη χρηματιστηριακη εταιρεια να κανω το εξης απλο ερωτημα:
καποιος που εχει λογαριασμο παραγωγων σε ελληνικη χρηματιστηριακη οταν ειχε κερδη του εκαναν παρακρατηση φορου;
οτι ισχυει αλλωστε για τα κερδη ημεδαπης προελευσης θα ισχυει και για τα κερδη που προκυπτουν στην αλλοδαπη ειτε επιστρεφουν στην Ελλαδα ειτε παραμενουν στο εξωτερικο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
επειδη εχω λογαριασμο σε αμερικανικη χρηματιστηριακη εταιρεια να κανω το εξης απλο ερωτημα:
καποιος που εχει λογαριασμο παραγωγων σε ελληνικη χρηματιστηριακη οταν ειχε κερδη του εκαναν παρακρατηση φορου[/b];
οτι ισχυει αλλωστε για τα κερδη ημεδαπης προελευσης θα ισχυει και για τα κερδη που προκυπτουν στην αλλοδαπη ειτε επιστρεφουν στην Ελλαδα ειτε παραμενουν στο εξωτερικο

Ποτέ.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
καποιος που εχει λογαριασμο παραγωγων σε ελληνικη χρηματιστηριακη οταν ειχε κερδη του εκαναν παρακρατηση φορου;
πρωτα απο ολα μη σε παρω στο λαιμο μου οκ? απο οσο θυμαμαι....δεν φορολογουνται τα κερδη(εχει παιξει μια φημη οτι θα φορολογηθουν,δεν εχει αγγιχτει το θεμα τι γινεται οταν εχουμε ζημιες μπλα μπλα μπλα κοκ).φορος εδω μπαινει πανω στη συναλλαγη, μαζι με προμηθειες κλπ το βλεπεις στα πινακια. πριν 2-3 χρονια δηλωσα κερδη(απο συναλλαγες επι μετοχων) στην εφορια, απο γερμανια,γαλλια και ην.πολιτειες και δεν ειχαν επιπλεον φορο. συν... νομιζω απαγορευεται η διπλη φορολογηση με τις περισσοτερες χωρες. για να μη θεωρηθει διαφημιση σου στελνω το ονομα μιας χρηματιστηριακης που πιθανον μπορει να σε εξυπηρετησει...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ενα καλο τρειντ αυτη τη στιγμη, ειναι να μπεις λονγκ στο usd/jpy, ειναι 78 αντε να παει 76, (75,75 ιστορικο χαμηλο) παρακατω δε παει, τα γιαπονια (η κεντρικη τους τραπεζα) εχουν τεραστια συναλλαγματικα αποθεματα σε δολλαρια κυριως, οποτε μπορουν σχετικα ευκολα να υποτιμησουν το νομισμα τους,  αν δω 76 θα μπω μεχρι τα αυτια (που δε θα δουμε) στο 77 θα φορτωσω καργα, κανα 2-3 μηνες υπομονη και θα παρουμε τα λεφτα μας τουλαχιστον τριπλα πισω (θα παει 80+)  
 stop loss 75,5
 εκλεισα με 100 πιπς πανω κατω στις περισσοτερες θεσεις μου, η fibonacci retracement μου δειχνει οτι θα ξαναδουμε το 77,5 (ισως και παρακατω) οποτε θα εχουμε και παλι την ευκαιρεια να παμε λογκ, φυσικα και δε σορταρω , ειναι πολυ επικινδυνο, τα γιαπονια μπορει να κανουν  intervention ανα πασα στιγμη,
ποδολαγνε σορταρα στο 1,3050 το ευροντολαρρο θα δουμε 1,2950 (δευτερα-τριτη) η να κλεισω τωρα?  (το βλεπω καραλογκ μακροπροθεσμα)                            παντως απο το 1,31 south στο 1,28 το βρηκες μπαγασα,  να μας λες τη γνωμη σου συχνοτερα στο γιουροντολλαρο :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 εκλεισα με 100 πιπς πανω κατω στις περισσοτερες θεσεις μου, η fibonacci retracement μου δειχνει οτι θα ξαναδουμε το 77,5 (ισως και παρακατω) οποτε θα εχουμε και παλι την ευκαιρεια να παμε λογκ, φυσικα και δε σορταρω , ειναι πολυ επικινδυνο, τα γιαπονια μπορει να κανουν  intervention ανα πασα στιγμη,
ποδολαγνε σορταρα στο 1,3050 το ευροντολαρρο θα δουμε 1,2950 (δευτερα-τριτη) η να κλεισω τωρα?                              παντως απο το 1,31 south στο 1,28 το βρηκες μπαγασα,  να μας λες τη γνωμη σου συχνοτερα στο γιουροντολλαρο

Από 1,2950 ανεβάζεις λονγκ θέσεις και κλείνεις τα σορτ στο EURUSD. Κλείσιμο απόψε (που σημαίνει και εβδομαδιαίο), πάνω από 1,3000 οδηγεί σε πρώτη φάση στο 1,3160 και σε δέυτερη στο 1,3400 .  Στοπς 130 πιπς χαμηλότερα. Αμυντική θέση. Μάλλον μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές αμυντικά λονγκ και μετά θα τα πάρει όλα ο διάολος.

IN GOLD WE TRUST.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  Από 1,2950 ανεβάζεις λονγκ θέσεις και κλείνεις τα σορτ στο EURUSD. Κλείσιμο απόψε (που σημαίνει και εβδομαδιαίο), πάνω από 1,3000 οδηγεί σε πρώτη φάση στο 1,3160 και σε δέυτερη στο 1,3400 .  Στοπς 130 πιπς χαμηλότερα. Αμυντική θέση. Μάλλον μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές λονγκ και μετά θα τα πάρει όλα ο διάολος.

IN GOLD WE TRUST.
εκλεισα ηδη στο 1,30150 (ωραιο καρφι εκανε στο τελος) σουπερ πηγαμε  αυτη τη βδομαδα :grin:  μακαρι να σε ακουγα στο σορτ 1,31-1,28 (δε πειραζει) θα αρχισω να ασχολουμε πιο πολυ με το γιουροντολαρο και γω νομιζω οτι μεχρι τις εκλογες προλαβαινουμε και 1,35 (τωρα που παιζετε αν θα βγει και ο (ο)μπαμιας :grin:  μολις δουμε 1,295 λογκ λοιπον :grin:  καλα κερδη και σιγα σιγα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εκλεισα ηδη στο 1,30150 (ωραιο καρφι εκανε στο τελος) σουπερ πηγαμε  αυτη τη βδομαδα :grin:   μακαρι να σε ακουγα στο σορτ 1,31-1,28 (δε πειραζει) θα αρχισω να ασχολουμε πιο πολυ με το γιουροντολαρο και γω νομιζω οτι μεχρι τις εκλογες προλαβαινουμε και 1,35 (τωρα που παιζετε αν θα βγει και ο (ο)μπαμιας :grin:   μολις δουμε 1,295 λογκ λοιπον :grin:   καλα κερδη και σιγα σιγα

Τι να με άκουγες φίλε; Μήπως ήξερες ποιος είναι πίσω από το μόνιτορ; Οποιοσδήποτε μπορεί να πετάξει μια παρόλα και να βγει σωστή.

Δεν τον χρήζει αυτόματα και γκουρού των αγορών.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εκλεισα ηδη στο 1,30150 (ωραιο καρφι εκανε στο τελος) σουπερ πηγαμε  αυτη τη βδομαδα :grin:   μακαρι να σε ακουγα στο σορτ 1,31-1,28 (δε πειραζει) θα αρχισω να ασχολουμε πιο πολυ με το γιουροντολαρο και γω νομιζω οτι μεχρι τις εκλογες προλαβαινουμε και 1,35 (τωρα που παιζετε αν θα βγει και ο (ο)μπαμιας :grin:   μολις δουμε 1,295 λογκ λοιπον :grin:   καλα κερδη και σιγα σιγα

Διάβασε καλά τι έχω γράψει. Το 1,2950 πέρασε. Σου περιέγραψα το σενάριο που ακολούθησα εγώ.

Το 1,3000 είναι PIVOT POINT και η περιοχή 2950 - 3000  είναι η περιοχή αλλαγής σορτ  -λονγκ με στόχο υψηλότερα επίπεδα.
  Θα δούμε...

Όχι aggresive θεσεις. Η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία δεν επιτρέπει μεγάλα leverage σε long positions.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  Διάβασε καλά τι έχω γράψει. Το 1,2950 πέρασε. Σου περιέγραψα το σενάριο που ακολούθησα εγώ.

Το 1,3000 είναι PIVOT POINT και η περιοχή 2950 - 3000  είναι η περιοχή αλλαγής σορτ  -λονγκ με στόχο υψηλότερα επίπεδα.
   Θα δούμε...

Όχι aggresive θεσεις. Η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία δεν επιτρέπει μεγάλα leverage σε long positions.
καταλαβα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δε παει κατω απο 1 ,29,5  (σορτ δε παω παντως) εδω ανακοινωθηκε πολυ μικροτερη ανεργεια στις ΗΠΑ και το ευρω ανεβαινε :o  συμφωνω πολυ επικυνδινο το τελευταιο 3μηνο του ετους,  μπορει να δουμε και 1,26 και να ψαχνομαστε  η και να "εκλωβιστουμε" στο 1,28-1,31  τοτε θα ειναι το τελειο για σκαλπινγκ  οπως μαρτιο-απριλιο στο 1,33-1,30

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Παιδια το ΧΑΑ ανεβηκε πολυ εντονα αυτη τη βδομαδα..Φτανει τα υψηλα του ετους 830-840 μοναδες..Με break και αυτων των επιπεδων ανοιγει ο δρομος για χιλιαρικο.Με προβληματιζει τι θα γινει απο Νοεμβρη και μετα.Dow κορυφωνει στο ιστορικο υψηλο Dax το ιδιο μεταλλα ολα στο θεο αλλα ταυτοχρονα οι αποδοσεις 10ετων Γερμανικων και Αμερικανικων μειωνονται οποτε ισως το εξυπνο χρημα τραβαει σιγα σιγα για καταφυγια κινδυνου.Αμα τα παρει ολα ο διαολος  που λεει και ο ποδολαγνος προβληματιζομαι σχετικα με το ποια θα ειναι η αφορμη..Μηπως εμεις?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
παλι στα ταρταρα το χρηματιστηριο  :headbang:

για αλλη μια φορα τον ηπιαμε  :headbang:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ρε μαγκες ξερει κανεις τι παιζει με την κεφαλαιοποιηση των τραπεζων?

και τι σημαινει για την πορεια των τραπεζοχαρτων?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε μαγκες ξερει κανεις τι παιζει με την κεφαλαιοποιηση των τραπεζων?

και τι σημαινει για την πορεια των τραπεζοχαρτων?

Μπες στο capital.gr και διάβασε το άρθρο του Καισάριου....  Ο πέουλος μεταμορφωμένος....

Αν έχεις τραπεζόχαρτα από ψηλα τον ήπιες.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
  Μπες στο capital.gr και διάβασε το άρθρο του Καισάριου....  Ο πέουλος μεταμορφωμένος....

Αν έχεις τραπεζόχαρτα από ψηλα τον ήπιες.

εχω αγορασμενη ετε στα 8 ευρω

2000 κομματια

να τα κλαιω οριστικα?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εχω αγορασμενη ετε στα 8 ευρω

2000 κομματια

να τα κλαιω οριστικα?

Τα 2.000 κομμάτια που έχεις θα γίνουν ίσως 200  νέες μετοχές όταν ξεκινήσουν τα reverse split. Θα χρειαστείς και άλλα λεφτά για τις επικείμενες AMK προκειμένου  να μη χάσεις το δικαίωμα σε αυτές.
  Δεν ξλερω αν θα επιτρέψουν στους μικροεπενδυτές να συμμετάσχουν σε όλες τις ΑΜΚ.

Πλήρης εξαύλωση χρημάτων όπως έγινε με την ΑΜΚ της Αγροτικής που φάγανε τα λεφτά του κοσμάκη 100%

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
  Τα 2.000 κομμάτια που έχεις θα γίνουν ίσως 200  νέες μετοχές όταν ξεκινήσουν τα reverse split. Θα χρειαστείς και άλλα λεφτά για τις επικείμενες AMK προκειμένου  να μη χάσεις το δικαίωμα σε αυτές.
  Δεν ξλερω αν θα επιτρέψουν στους μικροεπενδυτές να συμμετάσχουν σε όλες τις ΑΜΚ.

Πλήρης εξαύλωση χρημάτων όπως έγινε με την ΑΜΚ της Αγροτικής που φάγανε τα λεφτά του κοσμάκη 100%

αν ειναι ετσι θα πρεπει να παει στα 80 η μετοχη για να παρω τα λεφτα μου πισω  :headbang:

διαβασα το αρθρο του καισαριου που ειπες

τι ειναι τα CoCos?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε ποδολαγνε θελω να παιξω και γω κανα φραγκο πως θα γινει

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε ποδολαγνε θελω να παιξω και γω κανα φραγκο πως θα γινει

Ούτε να το σκέφτεσαι... Αν δεν ξέρεις το παίγνιον καλύτερα μείνε μακριά.

Καλύτερα Τζόκερ. Πιο μεγάλες ελπίδες έχεις να κερδίσεις.

Τα χρηματιστήρια είναι χειρότερα από τον τζόγο αν δεν ξέρεις να κοντρολάρεις τον εαυτό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom