Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πηρα κινεζικα χαρτια πριν 2-3 μηνες (Yigli Green Energy, φωτοβολταικα),
αρχισα να πηγαινω κουβα ,μετα απο 3-4 ημερες,
Πουλησα τους κινεζους, αγοράσα ebay.com και ψιλορέφαρα
Πιστευω το ebay να δωσει φραγκα του χρονου

Μην παιζεται σε πλατφορμες, κατευθειαν απο χρηματηστηριακες τραπεζων
Οι πλατφορμες ισως θα βαρεσουνε ΚΑΝΟΝΙ
eurobank πχ..

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
εχει καλο ονλαιν
αλλα σκεφτομαι και την πειραιως γιατι δειχνει λαιβ την συνεδριαση με βαθος 5 εντολων
οπως εμαθα

φίλε, και εγώ αυτή έχω, winbank. Όντως, βλέπεις 5 αγορα/πώληση κ άμεση πληροφόρηση για τις εντολές σου. Μπορείς να κάνεις κ αλλαγές γρήγορα και εύκολα.
Σε πλατφόρμες τύπου saxo δεν θα έπαιζα ποτέ. Εκεί δεν αγοράζεις μετοχές, στοίχημα βάζεις με μόχλευση. Δηλ, άμα πάρω εγώ 10.000 ΜΥΤΙΛ, θα πάει η OTC μου τα αγοράσει, να τα έχει κάβα; Δεν νομίζω.. Έτσι έπαιζε στη Wall, εποχές 1880-1920, η μαρίδα, σε χρηματιστ. πρακτορεία. Μόλις έκανε διακύμανση η μετοχή και έχαναν το margin τους, game over. Πολλές φορές το έστηναν τα ίδια τα γραφεία, αν είχαν πολλά στοιχήματα προς την ίδια κατεύθυνση. (δες το: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 1 ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, Κλειδάριθμος).
Αν δεν έχεις τα κομμάτια στο ΣΑΤ σου, ο χρόνος είναι εχθρός και η χασούρα σχεδόν σίγουρη. 

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
'Ασε που όταν "επενδύεις" σε μη οργανωμένη αγορά θα στερηθείς και την ευεργεσία της παραγράφου 8 του άρθρου 38 του ΚΦΕ.
Αυτό βέβαια για όσους πάσχουν από οξεία φορολογική νομοταγίτιδα...

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που δημοσιεύτηκε σήμερα στο taxheaven πάνε περίπατο οι φοροαπαλλαγές στα παράγωγα.
Τώρα ΟΛΑ φορολογούνται με 20%.
Μένει να δούμε αν θα μας κάνουν τουλάχιστον τη χάρη να συμψηφίζουν τις ζημιές με τα κέρδη.
Διαφορετικά...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
εκανα το λαθος κ πηρα εθνικη χτες πριν την εναρξη της συνεδριασης...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
καλα τα κερια μιλαμε ειναι πολυ τρελα!!!
γιατι εξωχρηματηστιριακα?
μια τραπεζα-κωδικο σε χρηματηστιριακη-και ιντερνετ μπανκινκ
μια χαρα

Γιατί είναι πολύ απλό φίλε μου.

Για να παίξεις 1 (ένα) και μόνο ένα αληθινό Συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης στον ΝΤΑΞ χρειάζεσαι 30 χιλιάρικα. Με πολλαπλασιαστή κέρδους 25 ευρώ τον πόντο και τον ΝΤΑΞ στις 7.000 μονάδες χρειάζεσαι collaterals 175.000 ευρώ για ένα συμβόλαιο.
Με margin 12,5% ή 7% που ζητούν άλλες χρηματιστηριακές, τα collaterals κατεβαίνουν στα 15 χιλιάρικα πε΄ριπου. Βάλε κι ένα 8% ακόμα stop loss περιθώριο για ένα φυσιολογικό παίξιμο, θες άλλα 15.... για να παίξεις μόνο ένα Συμβόλαιο αληθές.

Εκεί επεμβαίνουν οι OTC πλατφόρμες που σε βάζουν να παίξεις με ένα πεντακοσάρικο και στο βουτάνε σε χρόνο dt. και βγαίνεις πολύ γρήγορα με margin call μόλις σε πάει ελάχιστα ανάποδα η αγορά.

Ξεχάστε τα τα χρηματιστήρια. Είναι για insiders, μεγαλοκαρχαρίες και γνώστες του αντικειμένου.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Γιατί είναι πολύ απλό φίλε μου.

Για να παίξεις 1 (ένα) και μόνο ένα αληθινό Συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης στον ΝΤΑΞ χρειάζεσαι 30 χιλιάρικα. Με πολλαπλασιαστή κέρδους 25 ευρώ τον πόντο και τον ΝΤΑΞ στις 7.000 μονάδες χρειάζεσαι collaterals 175.000 ευρώ για ένα συμβόλαιο.
Με margin 12,5% ή 7% που ζητούν άλλες χρηματιστηριακές, τα collaterals κατεβαίνουν στα 15 χιλιάρικα πε΄ριπου. Βάλε κι ένα 8% ακόμα stop loss περιθώριο για ένα φυσιολογικό παίξιμο, θες άλλα 15.... για να παίξεις μόνο ένα Συμβόλαιο αληθές.

Εκεί επεμβαίνουν οι OTC πλατφόρμες που σε βάζουν να παίξεις με ένα πεντακοσάρικο και στο βουτάνε σε χρόνο dt. και βγαίνεις πολύ γρήγορα με margin call μόλις σε πάει ελάχιστα ανάποδα η αγορά.

Ξεχάστε τα τα χρηματιστήρια. Είναι για insiders, μεγαλοκαρχαρίες και γνώστες του αντικειμένου.
παλι μαλακιες λες?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μου δωσανε 100 λιρες στο intertrader.com

τα εβαλα προχτες σε πτωση του ευρω, βγηκαν 50 λιρες..

τα παιρνω , τα ξαναβαζω κυριακη στο 1.29901 ξανα πωληση μπας και βγει ενα μεροκαματο ξανα Ξεχασα αυτο ειναι βασικο να κανω stop loss και οι 150 λιρες 180 ευρω περιπου χαθηκαν σε μιαμιση μερα αφου αρχησε να σκαρφαλωνει και να σκαρφαλωνει
υστερα  απο την εξαγωρα των ομολογων απο της ελληνικες τραπεζες..

δεν πειραζει, ετσι και αλλιως δεν μπορουσα να τα τραβηξω τα λεφτα που μου δωσανε ως νεος πελατης..

εγω ομως ενα δεν καταλαβα.. γιατι στην plus500 η τιμη/ισοτιμια ευρω/δολλαριου ειναι πχ 1.2990 px και εκει στο τα ψηφια της ισοτιμιας ηταν 5? για αυτον τον λογο μαλλον εχασα και ολα μου τα λεφτα τοσο γρηγορα, αντιθετα με το plus500  που η χρηματικη αξια του λογαριασμο σου κινειται σταθερα εκει περα τα σεντς και τα ευρω φευγανε και ερχοντουσαν λες και ηταν ταχυτητα φωτος..

Εχω ενα ξεχασμενο 150αρι εδω και μια βδομαδα στο saxobank πειτε καμια μετοχη τωρα.. Ενφιαφερομαι κυριως για consuming goods..

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
εκανα το λαθος κ πηρα εθνικη χτες πριν την εναρξη της συνεδριασης...
δεν πειραζει φιλε.Αλλοι εχουν παρει στα 5,10,15 ή και παραπανω.Και γω ψώνισα στα 2,15 και οταν τσιμπησε τα τα 2,50κατι το επαιξα απληστος και τον ηπια.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
δεν πειραζει φιλε.Αλλοι εχουν παρει στα 5,10,15 ή και παραπανω.Και γω ψώνισα στα 2,15 και οταν τσιμπησε τα τα 2,50κατι το επαιξα απληστος και τον ηπια.

εχω φιλε την εχω αγορασμενη στα 8 ευρω

καλη μου ορεξη  :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom