Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο τραπεζες μονο ΑΛΦΑ και περιμενε την ΑΜΚ

Μην τις δωσεις. Αν το κανεις μονη σιγουρη η χασουρα σου θα ειναι.

Ειχα ΕΤΕ και τις γυρισα σε ΑΛΦΑ, ισως αγορασω λιγες για μουαγιε και αναμονη για την αυξηση.

Για μενα αν θελεις τραπεζες μονο ΑΛΦΑ
Ασφαλεις πληροφοριες δεν μπορει να δωσει κανενας .....

Ειδες τι εγινε και με την  γιουρομπανκ που αγορασε η αλφα (νομιζω) που εφτασε τωρα .....
Ηταν κοντα στο ενα ευρω και τωρα επεσε κατω απο 35 σεντς νομιζω !!!!!!

Πληροφοριες και συμβουλες του ειδους ας λειπουν, γιατι ειναι κριμα να παρεις στον λαιμο σου ανθρωπους

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε μετοχες η σε αποταμιευτικο? ουτε τα μισα, που να τα βρω βασικα τοσα σε τετοια ηλικια? :2on1:

απο χρηματιστιριο εβαλα εχτες , βασικα πουλησα  ευρω στο ευρωδολλαριο ενα 200αρι

εχει βγει ηδη ενα 100αρι...ψιχουλα σε σχεση με τα δικα σου  :2funny: λεω να κανω ενα stop αλλα με πιανει απληστια  :-* :-*

αλλα εχω χασει 100 συνολικα στο στοιχημα αυτες της μερες γιαυτο θελω κατι παραπανω  >:(

( για τι ποσα λες εσυ, για τι ποσα μιλαω εγω  :2funny:)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σε μετοχες η σε αποταμιευτικο? ουτε τα μισα, που να τα βρω βασικα τοσα σε τετοια ηλικια? :2on1:

απο χρηματιστιριο εβαλα εχτες , βασικα πουλησα  ευρω στο ευρωδολλαριο ενα 200αρι

εχει βγει ηδη ενα 100αρι...ψιχουλα σε σχεση με τα δικα σου  :2funny: λεω να κανω ενα stop αλλα με πιανει απληστια  :-* :-*

αλλα εχω χασει 100 συνολικα στο στοιχημα αυτες της μερες γιαυτο θελω κατι παραπανω  >:(

( για τι ποσα λες εσυ, για τι ποσα μιλαω εγω  :2funny:)

εγω τα εφαγα ολα στις πουτανες κ στο εξμποξ

σε εσενα ελπιζω να με βοηθησεις να επιβιωσω

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε εχεις κανει οικονομια?εχεις κατι στην τραπεζα?πως θα τρως σε λιγο καιρο?
δεν θα χρειαστουμε λεφτα εαν ερθουν μερες πεινας, θα κανουμε ανταλακτικη οικονομια οπως στην αργεντινη

εσυ μου δινεις νερο, εγω θα σου δωσω κεφτεδακια  :2on1: :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω τα εφαγα ολα στις πουτανες κ στο εξμποξ

σε εσενα ελπιζω να με βοηθησεις να επιβιωσω
θα παω οτι οικονομιες εχω σε μια τραπεζα εχω και με τους τοκους που θα παιρνω θα σου δωσω και κατι εσενα  :2on1:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν θα χρειαστουμε λεφτα εαν ερθουν μερες πεινας, θα κανουμε ανταλακτικη οικονομια οπως στην αργεντινη

εσυ μου δινεις νερο, εγω θα σου δωσω κεφτεδακια  :2on1: :2on1:
την σοσ θα στην δινω τσαμπα :2on1:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
θα παω οτι οικονομιες εχω σε μια τραπεζα εχω και με τους τοκους που θα παιρνω θα σου δωσω και κατι εσενα  :2on1:

σιγα τους τοκους που θα περνεις με τα ψιχουλα

κανα κατοσταρι χιλιαδες αξιζει στο 5 τις εκατο που εχουν τωρα κ οσο παει θα ανεβαινει γτ εχουν αναγκη οι τραπεζες ρευστο

10-15 ειναι ο φορος οποτε αν εχεις καμια δουλεια συνταξη των 500 κουτσοβγαζεις ενα χιλιαρικο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σιγα τους τοκους που θα περνεις με τα ψιχουλα

κανα κατοσταρι χιλιαδες αξιζει στο 5 τις εκατο που εχουν τωρα κ οσο παει θα ανεβαινει γτ εχουν αναγκη οι τραπεζες ρευστο

10-15 ειναι ο φορος οποτε αν εχεις καμια δουλεια συνταξη των 500 κουτσοβγαζεις ενα χιλιαρικο
που να τα βρω εκατο χιλιαδες ρε παιχτη  :-* πες στον νωντα να σου δωσει  :zfuck:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ τι πα να πει δεν τα πετας

τα λεφτα παει χαθηκαν

εγιναν καπνος με την κωλοετε  :headbang:
Οι τραπεζες αξιζουν οσο τα σκουπιδια της γιτονιας σου,οσοι δεν γνωριζαν αγοραζαν παντα μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω,οχι ομως κρατοντας πατσαβουρες,ο κοσμος εχει μαυρα μεσανυχτα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οι τραπεζες αξιζουν οσο τα σκουπιδια της γιτονιας σου,οσοι δεν γνωριζαν αγοραζαν παντα μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω,οχι ομως κρατοντας πατσαβουρες,ο κοσμος εχει μαυρα μεσανυχτα
και τα σκουπιδια εχουν αξια αφου ο κοσμος ψαχνει απο εκει να φαει..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Το χρηματιστήριο το ξέρεις τόσο καλά όσο τα του γυμναστηρίου;  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το χρηματιστήριο το ξέρεις τόσο καλά όσο τα του γυμναστηρίου;  :2funny:
Δεν θελω να δειξω τι γαμικουλας ειμαι στο μπουρδελοφορουμ,γιατι σεβομαι τους συνομιλητες μου και δεν θελω να τους απελπισω,γιαυτο δεν μιλαω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom