Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μια φορά και έναν καιρό σ΄ ένα χωριό, ένας άντρας ο Χάρης ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία.
Ξέροντας οι χωρικοί ότι υπήρχαν πολλές μαϊμούδες γύρω στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν.

Ο Χάρης αγόρασε χιλιάδες μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία, όπως είχε πει ότι θα κάνει. Οι μαϊμούδες όμως στο δάσος λιγόστευαν, και οι χωρικοί σταμάτησαν να τις κυνηγάνε.

Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι θα αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια τη μία. Οι χωρικοί έτρεξαν και έπιασαν και άλλες μαϊμούδες, από τις λίγες που είχαν απομείνει. Σύντομα όμως οι μαϊμούδες λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί επέστρεψαν πάλι στα κτήματά τους.
Ο Χάρης ανακοινώνει πάλι ότι επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές μαϊμούδες θα αγόραζε τη μία προς 30 δολάρια. Οι χωρικοί πιάνουν και τις λίγες που έμειναν.

Ο Χάρης τούς λέει καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες μαϊμούδες γι' αυτό και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη μία. Αλλά επειδή πρέπει να φύγω στην πόλη για δουλειές, θα αναλάβει την αγοροπωλησία ο βοηθός μου.

Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς και τους λέει:

"Κοιτάξτε τι έκανε ο Χάρης:
Γέμισε ένα στάβλο με μαϊμούδες. Θα σας τις πουλήσω εγώ για 40 δολάρια τη μία. Όταν γυρίσει ο Χάρης, του τις πουλάτε εσείς για 50 δολάρια τη μία."

Οι χωρικοί στριμώχτηκαν, αλλά μάζεψαν όλες τις οικονομίες τους, πούλησαν ότι μπορούσαν από περιουσία, δανείστηκαν από το διπλανό χωριό, και αγόρασαν όλες τις μαϊμούδες προς 40 δολλάρια τη μία.

Δεν ξαναείδαν ούτε το Χάρη, ούτε το βοηθό του.

[move][glow=red,2,300]Welcome to Wall Street.[/glow][/move]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ «ΞΕΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ» ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ Χ.Α. ΠΙΕΖΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ποιες μετοχές πουλάνε οι ξένοι

Του ΧΡ. ΚΙΤΣΙΟΥ

(Δεν ξέρω που δημοσιεύτηκε το άρθρο.  Και εμένα με E-mail μου το έστειλαν. Όποιος ξέρει που γράφει ο Χρ. Κίτσιος, να μας πει και που δημοσιεύτηκε το άρθρο).

Εχει ενδιαφέρον να δει κανείς ποιές από τις θέσεις που διατηρούσαν ξένα αμοιβαία χαρτοφυλάκια, τράπεζες και hedge funds ρευστοποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό στο Χ.Α. προκαλώντας την ασφυκτική πίεση στο Γενικό Δείκτη.

*MORGAN Stanley: Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα περικόπτει από το τέλος του Αυγούστου τις θέσεις που διατηρούσε σε ελληνικές μετοχές στο επενδυτικό βιβλίο της (prop desk). Η απόφαση για πωλήσεις είναι αποτέλεσμα του ότι περικόπηκαν οι χρηματοδοτήσεις των prop desk εξαιτίας του μετασχηματισμού της από επενδυτική σε εμπορική τράπεζα. Ρόλο, αλλά μικρότερο, έπαιξαν και τα καθαρά επενδυτικά κριτήρια, καθώς έγινε αντιληπτό ότι οι τιμές των ελληνικών μετοχών στην κρίση θα πιέζονταν λόγω απουσίας εγχώριων αγοραστών περισσότερο.

Η Morgan Stanley έκανε στο διάστημα τέλος Αυγούστου με τέλος Σεπτεμβρίου πωλήσεις στους τίτλους των Alpha Bank, Κύπρου, Πειραιώς, ΜΡΒ, Μυτιληναίος, Σιδενόρ, Τέρνα, Ιατρικό Forthnet κ.ά. Οι πωλήσεις διενεργούνταν για λογαριασμό πελατών της αλλά και για το δικό της prop desk

*Deutsche Bank: Η κατάργηση του βιβλίου μετοχών της γερμανικής τράπεζας επηρέασε ιδιαίτερα το ελληνικό χρηματιστήριο, καθώς κατείχε μεγάλες θέσεις σε σειρά μετοχών όπως οι Frigoglass, Intralot, Ala-pis, Τιτάν, Folli Follie, ΓΕΚ, Τέρνα και Βωβός και μικρότερη θέση στην Εθνική τράπεζα.

Ο γερμανικός κολοσσός έλαβε την απόφαση οριστικής κατάργησης του βιβλίου μετοχών εντός του Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι μεγάλες πωλήσεις ελληνικών μετοχών.

Είναι πιθανόν σε κάποιους απ' αυτούς τους τίτλους η D.Β. να διατηρήσει μια μικρή θέση, καθώς στην Frigoglass για παράδειγμα κατέχει το 8,5% του μετοχικού της κεφαλαίου, ενώ αξιοσημείωτες θέσεις έχει και σε Βωβό, Τέρνα και Alapis. Σημειώνεται ότι προ εξαμήνου περίπου η Deutsche Bank ρευστοποίησε σχεδόν το σύνολο των μετοχών που είχε σε ελληνικές τράπεζες (Εθνική, EFG, Alpha και Πειραιώς).

*Citigroup: Τόσο το prop desk της όσο και οι πελάτες της βρέθηκαν στις αρχές του έτους υπερεπενδυμένοι σε ελληνικές μετοχές, με αποτέλεσμα ένα μπαράζ πωλήσεων στις αρχές του έτους. Η Citigroup και οι πελάτες της μείωσαν θέσεις σε ελληνικές τράπεζες και κυρίως σε τίτλους μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης (ΕΛΤΕΧ, JP Αβαξ, S&Β, Jumbo, Φουρλής, Μηχανική, Lamda, Νηρεύς, Euromedica κ.ά.). Μειώνει θέσεις και μετά την όξυνση της σοβούσας πιστωτικής κρίσης.

*Julius Baer: Ο αμερικανικός επενδυτικός οίκος αποεπενδύθηκε από τους τίτλους των ΟΤΕ, Alapis, Sprider και μείωσε αισθητά τη θέση του στην Τράπεζα Κύπρου

*Fidelity - Capital: Σύμφωνα με χρηματιστηριακές πηγές, τα αμοιβαία της Fidelity αποεπενδύθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου από τη θέση τους στον τίτλο της Alpha Bank, ενώ βγάζουν μεθοδικές πωλήσεις εδώ και αρκετές συνεδριάσεις σε τίτλους όπως αυτοί των Τ.Τ., ΓΕΚ και σποραδικές στους τίτλους των Φουρλής, ΕΛΤΕΧ, Jumbo, JP Αβαξ κ.ά. Είχαν προηγηθεί σημαντικές πωλήσεις σε τίτλους μικρής κεφαλαιοποίησης (Kleeman, ΚΛΜ κ.ά.)

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η Fidelity επιδίωξε να διώξει μεγάλες θέσεις μέσω placements, που δεν κατέστη δυνατόν, λόγω της συγκυρίας, να προχωρήσουν. Απόπειρες διενεργήθηκαν και για πώληση θέσεων μέσω πακέτων που επίσης δεν καρποφόρησαν.

Εδώ και ένα χρόνο πάντως τα α/κ της Fidelity βγάζουν -σποραδικές- αγορές σε τίτλους, όπως οι ΟΠΑΠ και ΔΕΗ, δείχνοντας ότι δεν εγκαταλείπουν την Ελλάδα, αλλά μεταστρέφονται από τραπεζικά blue chips και μεσαία κεφαλαιοποίηση σε τίτλους εταιρειών με αμυντικά χαρακτηριστικά.

Η Fidelity διατηρεί σχεδόν αμετάβλητη τη θέση της στην MIG, δεν προτίθεται όμως να συμμετάσχει στην προωθούμενη αύξηση κεφαλαίου.

Τα α/κ της Capital έχουν μειώσει τον τελευταίο χρόνο τις θέσεις τους σε ελληνικές μετοχές μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης (Jumbo, ΕΛΤΕΧ, Νηρεύς κ.ά.) Είχαν αποεπενδυθεί νωρίς από τις τράπεζες, ενώ διατηρούν την ισχυρή τους θέση στον τίτλο του ΟΠΑΠ και ενίσχυσαν τη θέση τους στη Φουρλής.

*Centaurus: Τις τελευταίες θέσεις του σε ελληνικές μετοχές πουλάει, σύμφωνα με χρηματιστές, και το Centa-urus. Η πίεση στους τίτλους των Τιτάν, Alapis οφείλεται στην παραπάνω απόφαση. Τα funds της Centaurus πωλούν Ελλάδα εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, έχοντας αποεπενδυθεί από ΟΤΕ, Alpha κ.ά.

*Lansdowne: Τα funds της Lansdowne έχουν αποεπενδυθεί κατά τους τελευταίους μήνες από τις αξιοσημείωτες θέσεις που διατηρούσαν στους τίτλους των Κύπρου, Πειραιώς και δευτερευόντως Alpha Bank και ΜΡΒ.

Πρόσφατα ρευστοποίησαν και τις μετοχές της S&Β, πουλώντας αθροιστικά με τη μορφή εξωχρηματιστηριακής προσυμφωνημένης συναλλαγής το 10,84% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Σε ΟΛΠ και ΟΛΘ παραμένουν καθώς προχωρούν οι διαδικασίες ανάθεσης της εκμετάλλευσης προβλητών σε Cosco και Hutchison - Alapis αντίστοιχα.

*Thornburg Investment: Τα hedge funds της Thornburg ξεπούλησαν τον Ιούνιο τις θέσεις τους στους τίτλους των Εθνικής, EFG Eurobank, ΟΠΑΠ και Coca-Cola 3Ε, ενώ μικρότερες ρευστοποιήσεις εκδηλώθηκαν στην Τιτάν.

*QVT: Σε μείωση θέσεων στους τίτλους των ΑΤΕ , Πειραιώς και ΜΡΒ φέρεται να προχωρεί το τελευταίο διάστημα και το hedge fund QVT. Προχώρησε ταυτόχρονα σε δανεισμό ελληνικών μετοχών που χρησιμοποιήθηκαν για ανοικτές πωλήσεις από ξένο broker.

Επισκέπτης
No comments . :think:

Συνημμένα

• Mavro.JPG
    Mavro.JPG
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 28

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πάντως μια που μιλάμε για αγορές και επενδύσεις το δολάριο πολύ δύσκολα θα πέσει

Συνημμένα

• USD1.JPG
    USD1.JPG
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Πως παει η αγορα μαγκες !!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• BYE 0016.JPG
    BYE 0016.JPG
    155,8 KB · Εμφανίσεις: 22

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ «ΞΕΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ» ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ Χ.Α. ΠΙΕΖΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ποιες μετοχές πουλάνε οι ξένοι

Του ΧΡ. ΚΙΤΣΙΟΥ

(Δεν ξέρω που δημοσιεύτηκε το άρθρο.  Και εμένα με E-mail μου το έστειλαν. Όποιος ξέρει που γράφει ο Χρ. Κίτσιος, να μας πει και που δημοσιεύτηκε το άρθρο).

Σταυρο, ο Χρ. Κιτσιος αρθρογραφει στο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βρε παιδες συγνωμη αν ειμαι οφ τοπικ .......

Δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ χρηματιστηριο και ΔΕΝ με ενδιαφερει να ΜΑΘΩ
(δεν ειμαι πλουσιος .... ενας βιοπαλαιστης ειμαι)

Αν και ειμαι ασχετος με αυτα δεν σας κρυβω την ανησυχια μου
για την ολη αυτη κατασταση που εχει διαμορφωθει εδω και παντου γενικοτερα

Εχω φοβηθει για τα χειροτερα (πολεμο) αν και ειναι πολυ ακραιο σεναριο (με ποιους να πολεμισουμε ΕΜΕΙΣ μια χουφτα λαος ?)

Αλλα βλεποντας την ΑΓΟΡΑ γενικοτερα δεν εμπνεει καμια ασφαλεια
(τα μαγαζια δεν δουλευουν - ανοικιαστα καταστηματα σε κεντρικους δρομους - φτωχια στους πολιτες κτλ)
ακομη και γνωστοι μου πελατες καταστηματαρχες τους βλεπω με ΤΟν ΦΟΒΟ ζωγραφισμενο στο προσωπο τους ......

Αυτο που συμβαινει με το χρηματιστηριο ειναι πρωτογνωρο .....
ειναι σωστος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Οι αυξησεις στα αγαθα ειναι υπερογκες και το κλιμα καταστροφης δεν σταματα πουθενα .......

Ας ξεχαστει το καλαμπουρι με τους κατασκευαστες εργολαβους δεν ηθελα να θιξω κανεναν (δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος εξαλλου)

και ας πειτε ορισμενα πραγματα οπως πχ που μας οδηγει αυτη η κατασταση .....

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ?

Αυτα δεν πιστευω πως ειναι τυχαια .....

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε αχαχούχα λυπήσου μας ρε φίλε...

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να θυμίσω μια δήλωση του Αράπογλου, το καλοκαίρι νομιζω, που έλεγε οτι οποιος σορτάρει εθνική θα κάψει τα χέρια του.
Την θυμάται κανείς? Νομίζω ο΄τι η μετοχή ειχε τότε 35€

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε παιδες συγνωμη αν ειμαι οφ τοπικ .......

Δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ χρηματιστηριο και ΔΕΝ με ενδιαφερει να ΜΑΘΩ
(δεν ειμαι πλουσιος .... ενας βιοπαλαιστης ειμαι)

Αν και ειμαι ασχετος με αυτα δεν σας κρυβω την ανησυχια μου
για την ολη αυτη κατασταση που εχει διαμορφωθει εδω και παντου γενικοτερα

Εχω φοβηθει για τα χειροτερα (πολεμο) αν και ειναι πολυ ακραιο σεναριο (με ποιους να πολεμισουμε ΕΜΕΙΣ μια χουφτα λαος ?)

Αλλα βλεποντας την ΑΓΟΡΑ γενικοτερα δεν εμπνεει καμια ασφαλεια
(τα μαγαζια δεν δουλευουν - ανοικιαστα καταστηματα σε κεντρικους δρομους - φτωχια στους πολιτες κτλ)
ακομη και γνωστοι μου πελατες καταστηματαρχες τους βλεπω με ΤΟν ΦΟΒΟ ζωγραφισμενο στο προσωπο τους ......

Αυτο που συμβαινει με το χρηματιστηριο ειναι πρωτογνωρο .....
ειναι σωστος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Οι αυξησεις στα αγαθα ειναι υπερογκες και το κλιμα καταστροφης δεν σταματα πουθενα .......

Ας ξεχαστει το καλαμπουρι με τους κατασκευαστες εργολαβους δεν ηθελα να θιξω κανεναν (δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος εξαλλου)

και ας πειτε ορισμενα πραγματα οπως πχ που μας οδηγει αυτη η κατασταση .....

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ?

Αυτα δεν πιστευω πως ειναι τυχαια .....

Αδερφέ, τα έχεις ξαναγράψει αυτά...

Ποιος θα πολεμήσει με ποιον ρε φίλε; Και για ποιον λόγο;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να θυμίσω μια δήλωση του Αράπογλου, το καλοκαίρι νομιζω, που έλεγε οτι οποιος σορτάρει εθνική θα κάψει τα χέρια του.
Την θυμάται κανείς? Νομίζω ο΄τι η μετοχή ειχε τότε 35€

Τωρα ποσο εχει ?

10 ?

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ?

Ακόμα φίλε μου δεν έχεις δεί τίποτα. Ηδη οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα των δανείων στους επιχειρηματίες. Τώρα θα ξεχωρίσουν αυτοί που δεν είναι αρπακολατζίδες, αλλά σωστοί οι οποίοι επέζησαν και σε ακριβώτερες εποχές όταν τα επιχειρηματικά δάνεια έτρεχαν με 30% περίπου. Τα χρηματιστήρια προεξοφλούν μεγάλη παγκόσμια ύφεση. Μη φοβάσαι για πόλεμο. Αλλιώς θα έρθει η ανάκαμψη και δεν είναι και τόσο μακριά...

Επισκέπτης
Παλι για λεφτα συζητατε γτπ μου?

Ενταξει,θα πεσει κατω απο τις 2000 και θα τον πιειτε οσο"επενδυσατε",δλδ.οσοι αρπακολατζηδες αλογομουρικης λογικης πηγατε να κανετε τους ξυπνιους...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ακόμα φίλε μου δεν έχεις δεί τίποτα. Ηδη οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα των δανείων στους επιχειρηματίες. Τώρα θα ξεχωρίσουν αυτοί που δεν είναι αρπακολατζίδες, αλλά σωστοί οι οποίοι επέζησαν και σε ακριβώτερες εποχές όταν τα επιχειρηματικά δάνεια έτρεχαν με 30% περίπου. Τα χρηματιστήρια προεξοφλούν μεγάλη παγκόσμια ύφεση. Μη φοβάσαι για πόλεμο. Αλλιώς θα έρθει η ανάκαμψη και δεν είναι και τόσο μακριά...

Αρα δηλαδη αρχιζει το ξερκαρταρισμα των επιχειρηματιων ?

Μεγαλη παγκοσμια υφεση τι σημαινει ? (υφεση)

Επισκέπτης
ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ?
Ο οικτος ειναι το χειροτερο συναισθημα και αν λειτουργεις με αυτην την λογικη ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΣ στην ζωη σου.
Επειδη εισαι αντρας το λεω αυτο...για τις γυναικες ισχυουν αλλοι κανονες.
Πολυ σωστα,και οποιος ειναι ενταξει και οχι λαμογιο δεν χρειαζεται να παρακαλαει κανεναν ξεκωλιαρη αφ'υψηλου τραπεζικο:Ειμαι σιγουρος και το ξερεις τοσα χρονια,θελω αυτο και αυτο,καντο αλλιως την κανω και το κωλοχανειο σας ζημιωνεται...και δεν σε παιρνει ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επειδη εισαι αντρας το λεω αυτο...για τις γυναικες ισχυουν αλλοι κανονες.Πολυ σωστα,και οποιος ειναι ενταξει και οχι λαμογιο δεν χρειαζεται να παρακαλαει κανεναν ξεκωλιαρη αφ'υψηλου τραπεζικο:Ειμαι σιγουρος και το ξερεις τοσα χρονια,θελω αυτο και αυτο,καντο αλλιως την κανω και το κωλοχανειο σας ζημιωνεται...και δεν σε παιρνει ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

Το προτιμώ σε μια λίγο πιο ήπια εκδοχή : "ξερετε, συνεργάζομαι μαζί σας τόσα χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Αλλά η προσφορά της ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΝΚ με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και αν δεν μου δώσετε κάτι καλύτερο από αυτήν, θα βρεθώ στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να διακόψω τη συνεργασία και να τα μεταφέρω όλα στην ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΝΚ, των καταθέσεων και της μισθοδοσίας της εταιρείας συμπεριλαμβανομένων...Περιμένω την απάντησή σας αύριο. Θα μου λείψετε άμα φύγω..."

Πάντως και εμένα η άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχουν καλές ή κακές τράπεζες αλλά έξυπνοι και ηλίθιοι πελάτες- καταναλωτές...
Μάντεψε ποιοι είναι οι περισσότεροι...

Επισκέπτης
Δεν τα παρακολουθω,αντε κανα βλεμα στα πρωτοσελιδα των σομον φυλλαδων τα πρωινα και αυτο ειναι ολο.

Στην Ελλαδα,γιατι εξω δεν ξερω τι γινεται,οσοι"παιξαν"τοτε το 1999 ηταν λαμογιοειδη αλογομουροτενεκεξεγανωτοειδη στην συντριπτικη τους πλειοψηφια.

Και την πατησαν απο τα λαμογιοειδη που ηταν πιο αλανιαρικα απο αυτους.ΤΕΛΟΣ.
Το προτιμώ σε μια λίγο πιο ήπια εκδοχή : "ξερετε, συνεργάζομαι μαζί σας τόσα χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Αλλά η προσφορά της ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΝΚ με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και αν δεν μου δώσετε κάτι καλύτερο από αυτήν, θα βρεθώ στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να διακόψω τη συνεργασία και να τα μεταφέρω όλα στην ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΝΚ, των καταθέσεων και της μισθοδοσίας της εταιρείας συμπεριλαμβανομένων...Περιμένω την απάντησή σας αύριο. Θα μου λείψετε άμα φύγω..."
Οταν επιμενουν να σου χαμογελανε ενω εσυ ΔΕΝ χαμογελας,δεν χρειαζεται να λες πολλα...μιλανε τα ματια,μωρο μου.
Πάντως και εμένα η άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχουν καλές ή κακές τράπεζες αλλά έξυπνοι και ηλίθιοι πελάτες- καταναλωτές...
Μάντεψε ποιοι είναι οι περισσότεροι...
Ελπιζω το χρηματιστηριοσχολιο μου να σε καλυπτει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο οικτος ειναι το χειροτερο συναισθημα και αν λειτουργεις με αυτην την λογικη ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΣ στην ζωη σου.
Επειδη εισαι αντρας το λεω αυτο...

Πολυ σωστες οι τοποθετησεις σου και πραγματικα τον εχω ''ΠΙΕΙ''
αρκετες φορες λογω αυτου του συναισθηματος και απο ατομα που δεν φανταζομουν !!!

περιττο να πως οτι μετα αισθανομουν  :jerking:

Αλλα τωρα εδω και κατι μηνες εχω ''αλλαξει''

Ελπιζω δηλαδη.......

Παντως τα παθηματα ειναι πολυ καλα μαθηματα ....

αν και θα προτιμουσα να μην παθαινα τιποτα και να ημουν προετοιμασμενος
αλλα απο ποιον αφου δεν εχω κανεναν παρα μονο την μητερα μου που ειναι αγραμματη

Βασικα λειτουργω βαση ενστικτου και κραταω σχεδον παντα μια πισινη

ΥΦΕΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom