Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι πανασχετος με τα οικονομικα.

Στο χωριο μου ολοι κανουν λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου. Αλλοι λενε οτι θα χασουν τις συνταξεις, αλλοι οτι θα ερθει τετοια ακριβεια που δεν θα μπορουμε να αγορασουμε ουτε τα βασικα, αλλοι λενε για επιτοκια που ολο θα ανεβαινουν και διαφορα αλλα. Ισως βεβαια να φταιει η TV που μεγαλοποιει τα πραγματα, οπως γραψαν και καποιοι παραπανω.
Εγω λοιπον εχω ενα δανειο στεγαστικο, ουτε μετοχες εχω, ουτε σοβαρες καταθεσεις. Με αγγιζει η "κριση" ? Υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να πουλησω το λαδι, το κρασι ή τη σταφιδα ? Γιατι απο το μαγαζι που δουλευω δεν περιμενω αυξηση ουτε σε 5 χρονια.........

Επισκέπτης
Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι πανασχετος με τα οικονομικα.

Στο χωριο μου ολοι κανουν λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου. Αλλοι λενε οτι θα χασουν τις συνταξεις, αλλοι οτι θα ερθει τετοια ακριβεια που δεν θα μπορουμε να αγορασουμε ουτε τα βασικα, αλλοι λενε για επιτοκια που ολο θα ανεβαινουν και διαφορα αλλα. Ισως βεβαια να φταιει η TV που μεγαλοποιει τα πραγματα, οπως γραψαν και καποιοι παραπανω.
Εγω λοιπον εχω ενα δανειο στεγαστικο, ουτε μετοχες εχω, ουτε σοβαρες καταθεσεις. Με αγγιζει η "κριση" ? Υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να πουλησω το λαδι, το κρασι ή τη σταφιδα ? Γιατι απο το μαγαζι που δουλευω δεν περιμενω αυξηση ουτε σε 5 χρονια.........
εισαι ο καλυτερος..τα ειδη διατροφης μετρανε στις κρισεις..ειδικα το λαδι..σε βλεπω γερολαδα με λιριτσες..

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
Απο το στόμα μου το πήρες pleasuregiver  :2funny: :2funny:
Όλοι στα λάδια απο άυριο να έχουμε στα γεράματα ένα κομάτι ψωμί.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εισαι ο καλυτερος..τα ειδη διατροφης μετρανε στις κρισεις..ειδικα το λαδι..σε βλεπω γερολαδα με λιριτσες..

Καλά εσένα σε βλέπω να παρακαλάς τον Αρίωνα για καμμία δαχτυλήθρα λάδι Μυτιλήνης ή Λακωνίας.

Επισκέπτης

Σιγα ρε Πλεζουρ, μην ειμαι και εκατομυριουχος με 350 κιλα λαδι και 1,5 τονο σταφιδα το χρονο. Αμα ηταν ετσι δεν θα δουλευα και σε video club 40 χρονων ανθρωπος.
Ασε που τα εχουμε πει, οτι αλλες καλιεργειες εχουν τα λεφτα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το αντιγράφω απο παλαιότερο ποσταρισμά μου. Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μην ξεχνουν οι νεότεροι
Παιδιά, θα σας πω ένα παραμύθι, (αληθινή ιστορία είναι, αλλά ας την πούμε παραμύθι).
Μια φορά και ένα καιρό, ήταν ένας μεγαλέμπορας που τον έλεγαν Λαμπρόπουλο ( όχι αυτόν της διαφήμισης, αυτός με τα πολυκαταστήματα). Όταν ήρθαν οι κακοί Γερμανοί στην Αθήνα μας, 1941, μπουκάρησαν στα μαγαζιά του και κατέβασαν τα ράφια. Χαρά ο Λαμπρόπουλος (γέλαγε όπως αυτός της διαφήμισης, που δανείζεται από την τράπεζα συνεχώς, αλλά νομίζει ότι είναι όλα δικά του, μεγάλη επιτυχία) έτριβε τα χέρια του και στέφτονταν τα κέρδη. Σάκοι τα μάρκα. Πήγε λοιπόν στη Γερμανιά, αφού ξεπούλησε, να αγοράσει νέο εμπόρευμα. Όμως όταν έφτασε στο ταμειο για να πληρώσει, του είπαν ότι αυτά τα μάρκα δεν περνουν στη Γερμανία. Μα γιατί?  Hmmm....ρωτά ο κύριος Λαμπρόπουλος, τι έχουν?  Banging Head Against a WallΔεν είναι δικά μας, τα τύπωσε ο γερμανικός στρατός κατοχής. Ετσι λοιπόν, πονηρά είχαν στεφτεί οι Κακοί Γερμανοί, είχαν μαζί με κάθε στρατό κατάληψης, μια μηχανή και τύπωνε χρήμα με την ουρά, χώρις κανένα αντίκρισμα. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.
Σας άρεσε  το παραμύθι παιδάκια. Uglystupid
Υ.Γ. Κάποιοι έξυπνοι είχαν χρυσό στην γκαβάτσα, άλλοι εξυπνότεροι είχαν λύρες και άλλοι (αυτοί πήραν μόνιμα όλη την Αθήνα για πάντα) πολύ έξυπνοι είχαν είδη διατροφής, οι κακοί μαυραγορίτες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ξανά κάτω 50 points.
Η κατάσταση σήμερα είναι τελείως χαωτική.
Δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα.
Περιμένετε το κλείσιμο.

Πάντως τις 2 τελευταίες βδομάδες χάθηκαν 2,5 τρισεκατομμύρα δολλάρια στην WS.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε πιο χρηματιστηριο ολα αυτα τωρα ???

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ξανά κάτω 50 points.
Η κατάσταση σήμερα είναι τελείως χαωτική.

Μιλαμε για τασεις εμετου απο το πολυ πανω-κατω...

Με αυτη την μεταβλητοτητα περιμενω ειτε να φυγει πολυ πανω ειτε πολυ κατω..

Ευχομαι για το πρωτο..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε ΝΟΚΙΑ μάλον είσαι έγκυος στον 3ο μήνα, αγόρασε κανένα τεστ πεδικτορ.
Και άλλη φορα να προσέχεις τι κάνεις, πως το κάνεις και με ποιόν πας, ποτέ ακάποτο πριν το στεφάνι.
Αντε κορη μου, καλά στέφανα και γεννητούρια.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε ΝΟΚΙΑ μάλον είσαι έγκυος στον 3ο μήνα, αγόρασε κανένα τεστ πεδικτορ.
Και άλλη φορα να προσέχεις τι κάνεις, πως το κάνεις και με ποιόν πας, ποτέ ακάποτο πριν το στεφάνι.
Αντε κορη μου, καλά στέφανα και γεννητούρια.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Σε εχουμε κοψει τι αρχι- μαλακας εισαι..!!!

Αυτα..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αύριο το πρωί στο Ιερο Ναό του Αγιου Φραγκόπουλου πολιούχου των λεφτάδων, ο Παπα Γίωργης θα κάνει μνημόσυνο για τους πεθαμένους χρηματιστές - μετόχους και εργολάβους. Μετά το τέλος του μνημοσύνου αντις για κόλληβα θα μοιραστούν καπότες, γιατί θα μας γαμίσουν χοντρα.

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν είχατε αγοράσει μετοχές της AIG αξίας 1.000 δολαρίων πριν από έναν χρόνο, σήμερα θα είχατε μείνει με 42 δολάρια. Αν είχατε προτιμήσει Lehman, θα είχατε στην τσέπη σας 6,60 δολάρια. Με τη Fannie ή τη Freddie το ποσό αυτό θα ήταν μικρότερο από 5 δολάρια. Αν όμως είχατε αγοράσει αλκοόλ αξίας 1.000 δολαρίων πριν από ένα χρόνο, το είχατε πιει όλο και μετά επιστρέφατε τα μπουκάλια για ανακύκλωση, θα είχατε στην τσέπη σας 114 δολάρια. Βάσει των παραπάνω, η καλύτερη τρέχουσα επενδυτική συμβουλή είναι να πίνετε πολύ και να ανακυκλώνετε…”.

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αν είχατε αγοράσει μετοχές της AIG αξίας 1.000 δολαρίων πριν από έναν χρόνο, σήμερα θα είχατε μείνει με 42 δολάρια. Αν είχατε προτιμήσει Lehman, θα είχατε στην τσέπη σας 6,60 δολάρια. Με τη Fannie ή τη Freddie το ποσό αυτό θα ήταν μικρότερο από 5 δολάρια. Αν όμως είχατε αγοράσει αλκοόλ αξίας 1.000 δολαρίων πριν από ένα χρόνο, το είχατε πιει όλο και μετά επιστρέφατε τα μπουκάλια για ανακύκλωση, θα είχατε στην τσέπη σας 114 δολάρια. Βάσει των παραπάνω, η καλύτερη τρέχουσα επενδυτική συμβουλή είναι να πίνετε πολύ και να ανακυκλώνετε…”.

Ασε που θα ειχαμε σουρωσει και δεν θα καταλαβαιναμε ουτε απο κρισεις ουτε απο τιποτα!  :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
+1000000000 finder
ΚΑΙ ΠΕΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣ-ΠΕΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣ-ΠΕΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Η  κριση παντως ΔΕΝ ειναι χρηματιστηριακη αλλα τραπεζικη και μαλιστα ερχεται απο την μειωση των τιμων των ακινητων (τα κοπανια οι τραπεζιτες δανειζαν κυριως με εγγυηση ακινητα ανταλασσοντας το default risk -ρισκο βαρεματος κανονιου- με liquidity risk - ρισκο μη υπαρξηε κασαδουρας - και μας εριξαν ολους στο καναβατσο!!

Στην Ελλαδα ειμαστε στην κοσμαρα μας και ακομα καποιο τρεχουν να δηλωσουν τα ακινητα τους. Παρτε και ενα πίνακα συγκρισης τιμων στην ασφαλή απο κρισεις Ελλαδα και στην Αμερικη σε κριση

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΠΕΦΤΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom