Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάντα μία μεγάλη πτώση (Bearmarket αγορά) τελειώνει με ένα σκάνδαλο. δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το καιρό έχουμε το βατοπαίδι πρώτο θέμα στις ειδήσεις...

Επισκέπτης
Παρεξηγησες το σχολιο μου axaxouxas,ομολογουμενως και 'γω δεν το διευκρινισα.

Εννοω την λογικη του να περιμενεις τον οικτο των αλλων,και οχι την λογικη του να δειχνεις οικτο.

Υπαρχει μεγαλη διαφορα,και η πρωτη περιπτωση(του να αυτοοικτιρεσαι δλδ.)ειναι η πραγματικα καταστροφικη,οχι η δευτερη(ασχετως του αν την παταει κανεις η οχι,στο φιναλε ολοι κανουμε λαθη).

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παλι για λεφτα συζητατε γτπ μου?

Ενταξει,θα πεσει κατω απο τις 2000 και θα τον πιειτε οσο"επενδυσατε",δλδ.οσοι αρπακολατζηδες αλογομουρικης λογικης πηγατε να κανετε τους ξυπνιους...

Η πλακα ειναι οτι τον Απριλιο που μας περασε εψαχνα να κανω τιποτα αμοιβαια ....

και ειχα παει στην ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ και μιλουσα με το παλικαρι εκει
που να τα βαλω ......(Μην πει κανεις καμια εξυπναδα)

μου λεει μετοχικα αμοιβαια εσωτερικου - κατι τετοιο - θα ανεβει το χρηματιστηριο κτλ

Του απανταω εσυ που το ξερεις ?

ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ !!!!
του απανταω και εμεινε σαν μαλακας ο νεαρος !!!!

βρε λετε να ειμαι μεντιουμ ?

Χωρις πλακα το 95-96 ειχα βαλθει να ανοιξω μαγαζι με κινητα
και με σταματησε η μητερα μου και ενας ''αχα'ι'ρευτος'' θειος μου
λεγοντας μου ποιος θα δωσει 180-250 χιλιαδες για κινητο ?

και το 1998 αγορασα το δευτερο σπιτι μου (οταν ολοι μου ελεγαν παιξε χρηματιστηριο !!!)

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ !!!!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πάντα μία μεγάλη πτώση (Bearmarket αγορά) τελειώνει με ένα σκάνδαλο. δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το καιρό έχουμε το βατοπαίδι πρώτο θέμα στις ειδήσεις...

το γαμησες και ψοφησε
τετοια κοτσανα καιρο ειχα να ακουσω

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το γαμησες και ψοφησε
τετοια κοτσανα καιρο ειχα να ακουσω

Δεν πειράζει. Εσύ ακουσε τα όλα και κρίνε. Πάντα πτώσεις τελειώνουν με σκάνδαλα, αναταραχές, πολέμους. Εδω θα είμαστε να τα λέμε

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
και το 1998 αγορασα το δευτερο σπιτι μου (οταν ολοι μου ελεγαν παιξε χρηματιστηριο !!!)

Καλά έκανες και αγόρασες σπίτι.Στα χρηματιστήρια επενδύονται μόνο τα χρήματα που μας περισσεύουν,και πάντα ένα μικρό ποσοστό τους,εξαιτίας του κινδύνου που αναλαμβάνει ο επενδυτής.Δυστυχώς,κάποιοι πούλησαν και την γκαρσονιέρα που έμεναν,στην Κυψέλη,για να αγοράσουν-ήλπιζαν-μονοκατοικία στα βόρεια ή νότια προάστια,με γκαζόν και πισίνα,να κάνει τόπλες η κυρία τους και να παίζουν τα πιτσιρίκια τους.Οι περισσότεροι από αυτούς,φοράνε μπαλωμένα παντελόνια.Πούστη Σημίτη...

:2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παρεξηγησες το σχολιο μου axaxouxas,ομολογουμενως και 'γω δεν το διευκρινισα.

Εννοω την λογικη του να περιμενεις τον οικτο των αλλων,και οχι την λογικη του να δειχνεις οικτο.

Υπαρχει μεγαλη διαφορα,και η πρωτη περιπτωση(του να αυτοοικτιρεσαι δλδ.)ειναι η πραγματικα καταστροφικη,οχι η δευτερη(ασχετως του αν την παταει κανεις η οχι,στο φιναλε ολοι κανουμε λαθη).

Ποτε στην ζωη μου δεν επεδιωξα την λυπηση απο τους αλλους
αυτο ειναι κατι που εγω σιχαινομαι να βλεπω σε αλλους αν το επιδιωκουν ....

Παντα πηγαινω μεχρι εκει που μπορω και οχι παραπερα

Και δεν λυπαμαι σε καμια περιπτωση τον εαυτο μου
και παντα βαδιζω με βαση την δικη μου λογικη κι εκτιμηση
(αλλα παντα μου αρεσει να ακουω ολες τις γνωμες και αποψεις ασχετα αν τις απολουθησω τελικα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΑ)

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά έκανες και αγόρασες σπίτι.Στα χρηματιστήρια επενδύονται μόνο τα χρήματα που μας περισσεύουν,και πάντα ένα μικρό ποσοστό τους,εξαιτίας του κινδύνου που αναλαμβάνει ο επενδυτής.Δυστυχώς,κάποιοι πούλησαν και την γκαρσονιέρα που έμεναν,στην Κυψέλη,για να αγοράσουν-ήλπιζαν-μονοκατοικία στα βόρεια ή νότια προάστια,με γκαζόν και πισίνα,να κάνει τόπλες η κυρία τους και να παίζουν τα πιτσιρίκια τους.Οι περισσότεροι από αυτούς,φοράνε μπαλωμένα παντελόνια.Πούστη Σημίτη...

Σωστός, πάντα παίζουμε χρήματα που δεν τα έχουμε ανάγκη. Ξεχασμένα

:2funny:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Δεν πειράζει. Εσύ ακουσε τα όλα και κρίνε. Πάντα πτώσεις τελειώνουν με σκάνδαλα, αναταραχές, πολέμους. Εδω θα είμαστε να τα λέμε

ρε παλικαρι μου τι σχεση εχει μια παγκοσμια οικονομικη κριση που εχει εξαυλωσει τρις  ευρω διεθνως με μια καθημερινη μπιζνα που γινεται στο ελλαδισταν.σιγα το σκανδαλο δλδ,δεν ειναι και η πτωχευση της enron.

για πες αλλο ενα bearmarket που τελειωσε με σκανδαλο να μαθαινουμε και εμεις οι νεοι και αδαεις.

Επισκέπτης
μην ασχολειστε με το παρλιακο ρε..το εχω κραξει προ 20ημερου..αλλο ενα χαζοχαζο ειναι που πιστευει οτι τα ξερει ολα..γραψτετον στον πουτσο σας..

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα
Ναι το Βατοπαιδι ειναι το βαριδι για τις αγορες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλλον είστε πολύ μικροί ηλικιακά για να άσχολείστε με το θέμα το χρηματιστηρίου και εσύ και ο kokolongos αλλά και ο pleasure που μόνο για τσόντες είναι. Εχει γεμίσει το site με τις μαλακίες του.  :jerking: Αυτά τελος.

Επισκέπτης
Μάλλον είστε πολύ μικροί ηλικιακά για να άσχολείστε με το θέμα το χρηματιστηρίου και εσύ και ο kokolongos αλλά και ο pleasure που μόνο για τσόντες είναι. Εχει γεμίσει το site με τις μαλακίες του.  :jerking: Αυτά τελος.
δεν σε γαμαω ρε..παρακαλα οσο θες..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

τα είπες ΟΛΑ!

ΤΕΛΟΣ!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

το χρηματιστηριο φιλε μου ειναι θεμα ηλικιας δλδ?
οι σπουδες οικονομικων ειναι αχρηστες?να συμβουλευτω τον πατερα μου που εχει πατησει τα ηντα μιας και ο παππους εχει πεθανει και δεν προλαβε να μου πει τα μυστικα της wall street.
μπορεις να μου πεις τουλαχιστον απο ποια ηλικια και μετα επιτρεπεται να ασχολουμε και να εκφερω γνωμη.

οπως σου ειπα και στην αρχη το γαμησες και ψοφησε το θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom